2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım demin de yazdım benimde kasık ağrım var, sabahki muayenemde 1 cm açılma başlamıştı. Ama nst de sancım çıkmadı

Valla benim saat 3-4’ten beri bildiğiniz düzenli adet sancım var şiddetli, gece daha bi arttı. İşte ayırt edemediğim için hastaneye gitmek gerekir mi gerekmez mi bilemiyorum. Perşembe 39. haftaya gireceğiz, belki de doğum yaklaşıyordur, bilemiyorum

Yani regl sancisi gibi olan sanci dumduz ve kesintisiz devam ediyorsa duzensiz sanci mi oluyor?

Bu sanci periyodik araliklarla girip cikarsa dogum sancisi mi?

Bunu dogru anladiysam eğer su an acayip rahatladim.

bir hafta daha dursa diye milyon dua ediyorum
Sabaha duruma göre yazarım yada giderim

Benim yaşadığım tam olarak bu işte. Rahimdeki kasılma çok şiddetli değil dayanıyorum ama sağ bacağa giren krampla bu akşam 4-5 kere yere çöktüm eşim kaldırdı hep. Biz de bu kız yarını beklemiycek mi ya moduna girdik

Sürekli var olan bir ağrı mı yoksa geçip bir süre sonra tekrar mı ediyor

Yani regl sancisi gibi olan sanci dumduz ve kesintisiz devam ediyorsa duzensiz sanci mi oluyor?

Evet canım sürekli değil aralıklı olması lazım

Evet yani ben öyle anladım araştırmalarım sonucu hatta doğum yapan insanlar şunu diyor sancı aralarında dinlenip uyuyorsun rahatlıyorsun diye demekki arada kesilmesi lazım ama kimseyi yanlış yönlendirmek istemem kızlar kendinizi kötü hissediyorssnız hastaneye gidin

Canım demin de yazdım benimde kasık ağrım var, sabahki muayenemde 1 cm açılma başlamıştı. Ama nst de sancım çıkmadı

Çarşamba günü benimde kontrolüm var canım çok kötü olursam yarın gidicem ama çarşambaya kadar biraz dişimi sıkcam açılma varsa da o zamana kadar artar sanırım 37+0 olduk bu gece itibari ile

Canım dualarımız seninle aynı şehirdeyiz yapılacak birşey varsa seve seve yardımcı olurum inşallah bir on gün daha bekler bulut 38 i bitirir

Ama agri modeli regl agrisi, degil mi?

Evet canım ama herkes farklı hissedebilir
Mesela oğlumda hiç kasık ağrısı çekmedim hep belim ağrıdı

Magnezyum kullanıyor muydun? Onu içince bana biraz iyi geldi

Progestan ve magnezyum verdi ikisini de içiyorum mesela gece 12 de içecem ya akşam 10 dan sonra zorluyor gündüz 4 5 6 gibi yine zorluyor öğlende 12 de içiyorum etkisi mi geçiyor anlamadım şimdi içtim hafifledi sanki

Ayy bu arada şuan hıçkırık tuttu benimkini

Kasığıma ağrı girip bayağı kalıyor belimde ağrıyor sizin de öyle mi?
Canım benimde kasıklarımda vajinama bacaklarıma doğru ve yanlardan böbreklere doğru ağrım var zaten psikolojik olarak iyi değilim Çarşamba kontrolüm var nedense doktorumun erken doğuma alacağını hissediyorum vesvese yaptıkça yapıyorum neden böyle oldum bilmiyorum bebeklerimiz vakti zamanında sağlıkla gelsin

Yok estağfurullah, benim 2.gebeligim. :) ilk gebeligimde suni sanciyla dogurdugum icin, dogal sanci konusunda ne beklemem gerektigini ogrenmeye cabaliyorum, derdim o tamamen. Zaten daha cok minikiz biz teşekkür ederim bilgiler icin...

Çarşamba günü benimde kontrolüm var canım çok kötü olursam yarın gidicem ama çarşambaya kadar biraz dişimi sıkcam açılma varsa da o zamana kadar artar sanırım 37+0 olduk bu gece itibari ile

Ayyy ne güzel bende 37+ göreyimm

Kizlar iyigeceler cok uzun zaman oldu bende girmeyeli isler guclerden dolayi 36+4 um suanda normalde 17 agustos beklenen dogum tarihi ama ben normal dogumdan tirstigim icin sezaryenle 9 agustosda dogurcam Allah nasip ederse. Allah herkese saglikli dogumlar nasip etsin herkes saglikla evladini kucagina alir insallah

Aaa harbiden etkilenir cihaz demişlerdi banada kızımda eşim merak etmişti aramıştı ebeler salondan bana bagriiyo oturduk yerden ses duyurmak için canim makinedeyken konuşma cihaz etkilenir diye
Belki sadece çalarken etkileniyordur, bizim kız nst ye bağlı iken ana tabloyu güncelledi resmen bugün
Kız beni hep aradılar bugün gelin bebeği dinleyelim rutin testler yapalım diye defalarca çağırdılar en son emzirme eğitimi verdiler :)
Yok anam benimle hiç iletişime geçmediler, hatta bir ara ben birşey için sağlık ocağına gittiğimde oraya uğradım beni hiç aramıyorsunuz kaydım mı yok dedim varmışta ama hiççççç aranmadım Amaninnnn kız erdi sonunda anca bu kadar olur haa
Cok sacma
Benim bazen yumusakti bazen serti
Anlayamiyirsun yani suyun azaldigini yada bitigini ultrasyondsn anlayabiliyolar doktorlar
Sen bizim tecrübeli annelerimizdensin ne olacak bizim ağustos anaları, Nerdeyse hiç yok normal doğumumuz hep sürprizler oldu bugün de festii hastane de
Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum , allah analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin inşallah
38+6 oldum benim bebişin gelmeye niyeti yok daha
Canım normali o aslında, bakma sen bizlere, temmuz annelerinde annelerin gebelik günlüğü doluyordu hala doğurmayan annelerimiz vardı bizi grup aceleci çıktı
Festimm Geçenki mide bulantın, şimdi tansiyon, sancın var hissetmiyorsun cidden değişik bir durum oldu ama sonu güzel olsun da artık senin strese girmeden beklemekten başka elinden birşey gelmez, dualarımız seninle ( J josei89 yi sormuşsun ondan da ses yok hala, bugün redappleee ve normal doğum arkadaşın adı neydi ondan da ses yok)

Kızlar benimde bir kaç gündür sancım var ama bugün daha fazla acaba yalancı sancı mi normal sancı mi bilemedim akşam 6 dan beri kesintisiz var böyle adet olacakmışım gibi sürekli kasik ağrısı

Canım artık biliyorsun ki bu haftalar da yalancı sancı da olabilir gerçek sancı da, bunu sen eğer ki dinlendiğinde ağrında azalma oluyorsa yalancı sancı dşye anlayabilirsin ama yok dinlenmeme rağmen azalmıyor hatta hafif de olsa şiddeti artıyorsa gerçek sancı demek oluyor ki duruma göre doktora git derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…