- 28 Eylül 2022
- 577
- 1.273
- 43
- 33
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #46.801
Canım demin de yazdım benimde kasık ağrım var, sabahki muayenemde 1 cm açılma başlamıştı. Ama nst de sancım çıkmadıİnanın bende aynı durumdaydım ama sonra danışayım dedim bende onu merak ediyorum sonrasında sancı yaşayan veya doktora gittiğinde nst de sancısı çıkıp doğum yakın vb. şeyler denilen var mı acaba
Benimde girip baya kalıyor hatta böyle adet olduğum zaman 2.gun sürekli ağrır aynı o durumdayım doktora da gitmek istemedim yalancı sancıdir diye
Valla benim saat 3-4’ten beri bildiğiniz düzenli adet sancım var şiddetli, gece daha bi arttı. İşte ayırt edemediğim için hastaneye gitmek gerekir mi gerekmez mi bilemiyorum. Perşembe 39. haftaya gireceğiz, belki de doğum yaklaşıyordur, bilemiyorumHerkesin ağrı eşiği farklıdır benim hissettiğim adet öncesi olacağını anlarsın ya belin alt karnın ağrır öyle bir ağrı bu arının belirli aralıklarla girmesi lazım yalancı denmesinin sebebi belirli aralıklarla girmiyor o yüzden düzensiz deniyor
Düzenli yani gerçek sancı ağrıyor geçiyor tekrar ağrıyor ve aralığı git gide kısalıyor atıyorum ilk bir saat sonra yarım saat sonra 10 dk bir gibi
Yoksa benimde bazen çok şiddetli bel ağrılarım oldu ama geçti bir kaç saat sonra ya da sabaha
Dedim givi dayanamıyacağınjz boyuttaysa gidin doktora bir
Herkesin ağrı eşiği farklıdır benim hissettiğim adet öncesi olacağını anlarsın ya belin alt karnın ağrır öyle bir ağrı bu arının belirli aralıklarla girmesi lazım yalancı denmesinin sebebi belirli aralıklarla girmiyor o yüzden düzensiz deniyor
Düzenli yani gerçek sancı ağrıyor geçiyor tekrar ağrıyor ve aralığı git gide kısalıyor atıyorum ilk bir saat sonra yarım saat sonra 10 dk bir gibi
Yoksa benimde bazen çok şiddetli bel ağrılarım oldu ama geçti bir kaç saat sonra ya da sabaha
Dedim givi dayanamıyacağınjz boyuttaysa gidin doktora bir
Canım benim bel ağrım yok ama kaşığıma ağrı giriyor benimde. Bide sağ bacağımla vajinamın arasına kramp giriyor sürekli. Ben sabah muayene oldum 1cm açıklık vardı. Korkutmak istemem ama devam ederse bir doktoruna yaz istersen
Öyleymiş ben de öyle anladımSakin ol cicim,
Yani regl sancisi gibi olan sanci dumduz ve kesintisiz devam ediyorsa duzensiz sanci mi oluyor?
Bu sanci periyodik araliklarla girip cikarsa dogum sancisi mi?
Bunu dogru anladiysam eğer su an acayip rahatladim.
Benim yaşadığım tam olarak bu işte. Rahimdeki kasılma çok şiddetli değil dayanıyorum ama sağ bacağa giren krampla bu akşam 4-5 kere yere çöktüm eşim kaldırdı hep. Biz de bu kız yarını beklemiycek mi ya moduna girdikBir de makat kısmı, kuyruk sokumu tarafındaki ağrı da şiddetlendi. Sağ bacağımla adım atamıyorum. Ay yalancısı buysa gerçeği nasıldır kim bilir yaabi yandan da doğsun istiyorum artık, çok ağırlaştım..
Bir de makat kısmı, kuyruk sokumu tarafındaki ağrı da şiddetlendi. Sağ bacağımla adım atamıyorum. Ay yalancısı buysa gerçeği nasıldır kim bilir yaabi yandan da doğsun istiyorum artık, çok ağırlaştım..
Yani regl sancisi gibi olan sanci dumduz ve kesintisiz devam ediyorsa duzensiz sanci mi oluyor?
Sürekli var olan bir ağrı mı yoksa geçip bir süre sonra tekrar mı ediyor
Evet canım sürekli değil aralıklı olması lazım
Magnezyum kullanıyor muydun? Onu içince bana biraz iyi geldibir hafta daha dursa diye milyon dua ediyorum
Sabaha duruma göre yazarım yada giderim
Evet yani ben öyle anladım araştırmalarım sonucuYani regl sancisi gibi olan sanci dumduz ve kesintisiz devam ediyorsa duzensiz sanci mi oluyor?
Canım demin de yazdım benimde kasık ağrım var, sabahki muayenemde 1 cm açılma başlamıştı. Ama nst de sancım çıkmadı
Canım dualarımız seninle aynı şehirdeyiz yapılacak birşey varsa seve seve yardımcı olurum inşallah bir on gün daha bekler bulut 38 i bitirir36+3 üz daha 37 yi doldurmadı. Gelmesin dua edin. Tamam sağlıkla gelecekse başımın üzerinde yeri var ama cidden içim tedirgin olmaya başladı. Ne güzel rahattım ya. Vallahi ne çantası umrumda ne eşyası ne birşeysi. Erken biraz içim buruldu.
Ama agri modeli regl agrisi, degil mi?
Magnezyum kullanıyor muydun? Onu içince bana biraz iyi geldi
öyleyse sıkıntı yok canım uyumaya dinlenmeye çalışÇarşamba günü benimde kontrolüm var canım çok kötü olursam yarın gidicem ama çarşambaya kadar biraz dişimi sıkcam açılma varsa da o zamana kadar artar sanırım 37+0 olduk bu gece itibari ile
Canım benimde kasıklarımda vajinama bacaklarıma doğru ve yanlardan böbreklere doğru ağrım var zaten psikolojik olarak iyi değilim Çarşamba kontrolüm var nedense doktorumun erken doğuma alacağını hissediyorum vesvese yaptıkça yapıyorum neden böyle oldum bilmiyorum bebeklerimiz vakti zamanında sağlıkla gelsinKasığıma ağrı girip bayağı kalıyor belimde ağrıyor sizin de öyle mi?
Evet yani ben öyle anladım araştırmalarım sonucuhatta doğum yapan insanlar şunu diyor sancı aralarında dinlenip uyuyorsun rahatlıyorsun diye demekki arada kesilmesi lazım ama kimseyi yanlış yönlendirmek istemem kızlar kendinizi kötü hissediyorssnız hastaneye gidin
Çarşamba günü benimde kontrolüm var canım çok kötü olursam yarın gidicem ama çarşambaya kadar biraz dişimi sıkcam açılma varsa da o zamana kadar artar sanırım 37+0 olduk bu gece itibari ile
Belki sadece çalarken etkileniyordur, bizim kız nst ye bağlı iken ana tabloyu güncelledi resmen bugünAaa harbiden etkilenir cihaz demişlerdi banada kızımda eşim merak etmişti aramıştı ebeler salondan bana bagriiyo oturduk yerden ses duyurmak için canim makinedeyken konuşma cihaz etkilenir diye
Yok anam benimle hiç iletişime geçmediler, hatta bir ara ben birşey için sağlık ocağına gittiğimde oraya uğradım beni hiç aramıyorsunuz kaydım mı yok dedim varmışta ama hiççççç aranmadımKız beni hep aradılar bugün gelin bebeği dinleyelim rutin testler yapalım diye defalarca çağırdılar en son emzirme eğitimi verdiler :)
Amaninnnn kız erdi sonunda@hepsonradan Canımmm tebrik ederim Allah anneli babalı büyütsün iyisinizdir inşallah ikinizde ?
ffestinalente kız festi ben seni dün gece rüyamda görmüştüm valla dans ediyordun eğlenceli bir şarkıda bizde arkadaşlarla seni izliyorduk o sıra annen geliyordu sen şaşırıyordun anneni görünce annende hastane kıyafetleri vardı ama hemşire olduğunu söyledin bugün şok oldum bak bir de şu an hastanesin malum mu oldu acaba
Sen bizim tecrübeli annelerimizdensin ne olacak bizim ağustos anaları, Nerdeyse hiç yok normal doğumumuz hep sürprizler oldu bugün de festii hastane deCok sacma
Benim bazen yumusakti bazen serti
Anlayamiyirsun yani suyun azaldigini yada bitigini ultrasyondsn anlayabiliyolar doktorlar
Canım normali o aslında, bakma sen bizlere, temmuz annelerinde annelerin gebelik günlüğü doluyordu hala doğurmayan annelerimiz vardı bizi grup aceleci çıktıDoğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum , allah analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin inşallah
38+6 oldum benim bebişin gelmeye niyeti yok daha
Festimm Geçenki mide bulantın, şimdi tansiyon, sancın var hissetmiyorsun cidden değişik bir durum oldu ama sonu güzel olsun da artık senin strese girmeden beklemekten başka elinden birşey gelmez, dualarımız seninleKızlar alıntılayamadım müsait vaktimde hepsine döneceğim. Valla ruh halim değişti. Yaklaşık 1 saat kadar önce enseme bir ağrı girdi anladım ki tansiyonum yükselti nitekim 17/12 lere çıkmış. İlaç verdiler. Canınız çekmesin 12 den sonra yemek yiyemeyeceksin dedi diye tost yemiştim. Ki bilenler bilir şekeri tavan yaptırır ama 78 çıktı 1.5 saat sonrasında ki daha insülin vurulmadım. Nst deyim şimdi. 3-4 tane sancı çıkmış 60 larda ama ben hissetmiyorum. Anlamadığım şeyler oluyor. Doğuracağıma ihtimal vermiyordum ama sanırım artık veriyorum.
Kızlar benimde bir kaç gündür sancım var ama bugün daha fazla acaba yalancı sancı mi normal sancı mi bilemedim akşam 6 dan beri kesintisiz var böyle adet olacakmışım gibi sürekli kasik ağrısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?