2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Ayyy bende öyleyim herkese sarıyorum iyice sıkıldım evde beklemekten gelmesin diye dua etmekten stresden daha kötü oldum
Yine de kötü düşünmeyelim inşallah vakti zamanını beklesin bebişler

Sen kaç haftalıksın takvimin yok

Sanırım hepimizin kontrol günü çarşamba ama gün olarak en önde olanınız benim galiba :) sağ bacağımdaki ağrı üç gündür var ama bu akşam üzerinden beri aralıksız ağrıyor.

Senin ilk gebeliğin miydi? Senin zaman evet maşallah herşey kabulumdur haftasına gelmiş hayırlısı ile hastane yakın mı evine?

Senin ilk gebeliğin miydi? Senin zaman evet maşallah herşey kabulumdur haftasına gelmiş hayırlısı ile hastane yakın mı evine?
Evet ilk gebeliğim yakın sayılır arabayla 15 dakika falan sürer en fazla. Şu anda gitmek gerekir mi sence? Çarşamba kontrolüm var perşembe de 39. haftamıza giriyoruz, bebek baya aşağı indi hissediyorum bir de sanki açılma hissediyorum ama bilemiyorum ki işte

Hayırlısı olsun cnm az kalmış biran önce karar vermen lazım ben 37 hafta dogurdum 540 verip ahmet git dicem zor olmazsa konuşun orda polis indirimi vardır belki ona göre karar verirsin kurt düşmesin herzaman hakkımızda hayırlısı olsun bana gore iyi olan sana iyi olmaz sana iyi olan bana iyi olmaz

Bende var enzimlerim normal. Sıcaklardan oluyor diye düşünüyorum. Kaşınmaktan yatamıyorım

Yalancı sancı buysa gerçeğini düşünemiyorum çünkü resmen adet sancısı hatta daha beteri ve aşırı ağrıtıyor
Kızlar sizin anlattığınız gibi ben bir kere böyle sancı cekmistim doktorum demişti ki kimileri doğum sancısını adet sancısı gibi çekiyor demişti . Takip edin kendinizi bol su için dinlenin geçmezse bence gidin

Benim ikinci gebeliğim ama bende festii gibi nst de sancım vardı ama sancı hissetmiyordum, senin yerinde olsam ne yapardım diye düşünüyorum, normal doğum tecrübesi sancıyı bilen arkadaşlar yardımcı olurlar okuyunca ama temmuz annelerinde çok okudum sabahlara kadar sancı çekip bu sefer kesin geliyor deyip de gelmeyen bebekler
Evin yakın ise (suyun gelme durumu olursa zaten kesinlikle durmazsın ama) sancılar daha da sıklaşıncaya kadar evde geçirmenin daha iyi oldugunu söylemişti bana ebe hemşirem, hayırlısı olsun bakalım bizi de duruma göre bilgilendir

Kizlar nasilsiniz? Doğum yapan arkadasimiz var mi dünden ? Bakamadim hic.

Bizim pazartesi cocuk dr kontrolümüz vardi. Kizim 3.120 dogmustu 2.980e düsmüş kilosu ödemi gitmis dedi dr. Kalbinde hafif üfürüm duyuyorum dedi ama bu yenidoganlarda sık.görülrn biseymis gecermis. Gecmesse kardiyoloji görcek. Bide dil bagi varmis ufak. Buda gene yenidoganlarda gorulebilen biseymis ama sizinkinin emmesini etkilemiyor refleksi iyi dedi. Bunlara genede canm skldı... hafif sariligimiz var. Ama kan tahlili yapip bakacak kdr degil. Cok hafif. Meme arti mama gidiyoruz.

Lansinohun tekli elektrikli gögüs pompasini almistim ilk gün sütüm gelmeynce. Dün o geldi denedim. Sütümü icirdm hemen kizima. Öbür türlü nasil ne kdr ictgni anlayamiyodm gogsumde hemen yoruluyodu ememiyodu cok. Keske dogurmadan alsaymisim dedim.yani. aklinizda bulunsun

bide zaten bunlara canm skkn. Dün sagdim ilk kez 4 günlük sezaryanligim. 30cc yakin cikti sütüm. Ilk kez sagmisim daha. Kv gördü. Hafif gülerek ikisinden cikan süt bu kadar mi dedi. Oyle bi tipte soylediki alayci kucumser tarzda salterim atti ne bekliyodun biberon hinca hinc dolacakmiydi dedim. Ilk kez bu kdr ona acik tepkide bulundum. O sirada esimde yanimdaydi gık diyemedi cunku hakli oldgmun farkinda aksine moralm bozuldgu icin etrafmda fır dönüyor. Patavatsiz ya suan evde bana bulunmasinin faydasi yok yani. Emzircem koltkta dibime yanasiyor delleniuorum. Kendi odamda emziremiyorum yatak yuksek dikisim aciyor. Tek rahat edebildgm yer salon koltugu. Onda da psikolojikmen rahat degilim.gitsin diye bekliyorum resmen oralikli olmuyorum hic yuzune bakarak bile konusmuyorum.

Suan ne durumdasin canım. Açıklık varmı diye banada baktılar da okadar can yakıcı birşey değildi aslında kendinizi kasmayın yeter canim çatalda oda etkiliyor senin muayene olmanda.
Benim ki cok acıdı hala da cok agrıyo sızlıyor üç doktor da eliyle baktı cataldan da kaynaklı olabilir bilmiyorum ama ister istemez kasıyorum kendimi. Bugun tekrar nst cekildi arada bi agrı cıktı doktor dinlenme önerdi evdeym suan

36. Haftaya girdim canım

Evet sıcaklar zaten etkiliyor, arkadaşlarımızın doğum olayları da etkiliyor ben bu hafta izne ayrılacağım çalışıyorum son iki günüm ama agirlastigim için bişey yapasım gelmiyor doğum stresi var duygusal olarak karmaşık sureclerdeyim

Ben yıkanabilir bez aldım biliyor musun
Yaa ben deeee Allah nasip ederse kendimi toparladığım an ybbye geçirmek niyetindeyim bebeğimi, üç arkadaşım yaptı yapıyor, tuvalet iletişimi de kurdular, eminim biliyorsunuzdur
Bunun için çok heyecanlıyım
İnşallah siz de ben de yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…