- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #46.821
Canım benimde kasıklarımda vajinama bacaklarıma doğru ve yanlardan böbreklere doğru ağrım var zaten psikolojik olarak iyi değilim Çarşamba kontrolüm var nedense doktorumun erken doğuma alacağını hissediyorum vesvese yaptıkça yapıyorum neden böyle oldum bilmiyorum bebeklerimiz vakti zamanında sağlıkla gelsin
Sanırım hepimizin kontrol günü çarşamba ama gün olarak en önde olanınız benim galiba :) sağ bacağımdaki ağrı üç gündür var ama bu akşam üzerinden beri aralıksız ağrıyor.
Evet ilk gebeliğimSenin ilk gebeliğin miydi? Senin zaman evet maşallah herşey kabulumdur haftasına gelmiş hayırlısı ilehastane yakın mı evine?
Hayırlısı olsun cnm az kalmış biran önce karar vermen lazım ben 37 hafta dogurdum 540 verip ahmet git dicem zor olmazsa konuşun orda polis indirimi vardır belki ona göre karar verirsin kurt düşmesin herzaman hakkımızda hayırlısı olsun bana gore iyi olan sana iyi olmaz sana iyi olan bana iyi olmazKızz senin çantann bile hazır değildiii yanlıs mıyımaman şaka maka biyana bunlar dert değil hallollur onlar iyi olsunda Allahımm güc versin hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşallah inşallah
Ahh evet canım 36. Haftadayım ama kolestaz gibi bi sorunumuz var bizimde bu yuzden 38 i gecirmem demişti hoca bu yuzden dusunecek vaktim bile kısıtlı cok memnunum ahmet hocadan ama 2 katı gerçekten ağır geliyor bizede bız cok once açtık konusunu ama hep erken konusuruz yardımcı oluruz diyip erteledi şimdide böyle kalakaldım karmaşada napacagımı bilemiyorum. Bugun gittik yenısehırle gorusmeye haldun için ama sen böyle diyince içime kurt düştü işte zaten stres var ıster ıstemez hıc tanımadığım bı doktora gidip muayene olup belkı gün vercek ve doguma alıncam bu beni geriyoBu aradaa hamilelıgımın ılk dönemlerınde ahmet ışıktanıda cok duymuştumm
Gözun aydın canımm Allahım bır an once toparlanma gücü kuvveti verir inşallah♥
Bende var enzimlerim normal. Sıcaklardan oluyor diye düşünüyorum. Kaşınmaktan yatamıyorımÇok kaşıntım var 36 içindeyim karaciğer enzimlerim 200 dü başlarda sonra yavaştan düşüşe geçti 40lara kadar indi daha geçen hafta yapıldı tahlil niye kaşıntı oluyor acaba yaşayan var mıdır
Kızlar sizin anlattığınız gibi ben bir kere böyle sancı cekmistim doktorum demişti ki kimileri doğum sancısını adet sancısı gibi çekiyor demişti . Takip edin kendinizi bol su için dinlenin geçmezse bence gidinYalancı sancı buysa gerçeğini düşünemiyorumçünkü resmen adet sancısı hatta daha beteri ve aşırı ağrıtıyor
Evet ilk gebeliğimyakın sayılır arabayla 15 dakika falan sürer en fazla. Şu anda gitmek gerekir mi sence? Çarşamba kontrolüm var perşembe de 39. haftamıza giriyoruz, bebek baya aşağı indi hissediyorum bir de sanki açılma hissediyorum ama bilemiyorum ki işte
Benim ki cok acıdı hala da cok agrıyo sızlıyor üç doktor da eliyle baktı cataldan da kaynaklı olabilir bilmiyorum ama ister istemez kasıyorum kendimi. Bugun tekrar nst cekildi arada bi agrı cıktı doktor dinlenme önerdi evdeym suanSuan ne durumdasin canım. Açıklık varmı diye banada baktılar da okadar can yakıcı birşey değildi aslında kendinizi kasmayın yeter canim çatalda oda etkiliyor senin muayene olmanda.
Canim hayirli olsun. Gozunuzaydin.Kizlar ben dogurdum hem de oglumun d.gununde. Acil sezaryen oldu 18.00de. Bebegim iyi yanimda. Benim cok agrim var. 36+3
36. Haftaya girdim canımAyyy bende öyleyim herkese sarıyorum iyice sıkıldım evde beklemekten gelmesin diye dua etmekten stresden daha kötü oldum
Yine de kötü düşünmeyelim inşallah vakti zamanını beklesin bebişler
Sen kaç haftalıksın takvimin yok
Yaa ben deeeeBen yıkanabilir bez aldım biliyor musun
Yaa bende simdi yazdim aynilarini bende yeni gidiyorum hastaneye Allahim ikimizi de bebeklerimizi de sag saglik kurtarsin insallahKızlar biz geceden yatış yaptık sabah sezeryana alınacağız hiç uyuyamadım dua edin bize
Kızlar biz geceden yatış yaptık sabah sezeryana alınacağız hiç uyuyamadım dua edin bize
Sağlıcakla kavuşun inşallah yavrularınızıKizlar 7.30 da sezeryana gircem stres dorukta dua edin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?