- 30 Haziran 2022
- 1.870
- 3.786
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #46.841
Hayırlı olsun canım kolayca bebişine kavuşursun inşallahKızlar biz geceden yatış yaptık sabah sezeryana alınacağız hiç uyuyamadım dua edin bize
Dualarım senınle canım kolayca atlatırsın inşallahKizlar 7.30 da sezeryana gircem stres dorukta dua edin bize
İnsallah görürsünAyyy ne güzel bende 37+ göreyimm
Uyudum iki kere uyandım hâlâ geçmedi ve ağrım arttı kanala mi yerleşiyor acaba diye yorumluyorum birdeCanım artık biliyorsun ki bu haftalar da yalancı sancı da olabilir gerçek sancı da, bunu sen eğer ki dinlendiğinde ağrında azalma oluyorsa yalancı sancı dşye anlayabilirsin ama yok dinlenmeme rağmen azalmıyor hatta hafif de olsa şiddeti artıyorsa gerçek sancı demek oluyor ki duruma göre doktora git derim
Uyudum uyandım hâlâ sancı var ağrıyor bebeğimin hareketleri de az baya kanala mi yerleşiyor acabaKızlar sizin anlattığınız gibi ben bir kere böyle sancı cekmistim doktorum demişti ki kimileri doğum sancısını adet sancısı gibi çekiyor demişti . Takip edin kendinizi bol su için dinlenin geçmezse bence gidin
Kızlar biz geceden yatış yaptık sabah sezeryana alınacağız hiç uyuyamadım dua edin bize
Kizlar 7.30 da sezeryana gircem stres dorukta dua edin bize
Kuzum doktora git ihmal etmeİnsallah görürsün
Uyudum iki kere uyandım hâlâ geçmedi ve ağrım arttı kanala mi yerleşiyor acaba diye yorumluyorum birde
Uyudum uyandım hâlâ sancı var ağrıyor bebeğimin hareketleri de az baya kanala mi yerleşiyor acaba
Naptın cnm ne durumdasınKızlar sağ sağlim güzelliklerle mutlulukla kolaylıkla ve uyumla kavuşun bebeklerinize
Naptın cnm ne durumdasın
Biraz daha kötü olursam gidicem canımKuzum doktora git ihmal etme
Umarım gönlüne göre olur kuzum cuma gününden sonra sağlıkla gelir inşallah BulutTansiyonum yine arttı belirli aralıklarla artıyor. İlacın etkisi geçince sanırım. Nst deyim.
Şuan doğum durumu yok. Sabah doktor gelince ne olur bilemiyorum canım.
Hayırlı sağlıklı şekilde kavuş yavruna cnm tansiyon çok önemli idrara baktılar mı var mi protein kaçağıTansiyonum yine arttı belirli aralıklarla artıyor. İlacın etkisi geçince sanırım. Nst deyim.
Aynıyız o zaman bizde 36+1 olduk bugün36. Haftaya girdim canım
Evet sıcaklar zaten etkiliyor, arkadaşlarımızın doğum olayları da etkiliyor ben bu hafta izne ayrılacağım çalışıyorum son iki günüm ama agirlastigim için bişey yapasım gelmiyor doğum stresi var duygusal olarak karmaşık sureclerdeyim
Yaaaa harikaYaa ben deeeeAllah nasip ederse kendimi toparladığım an ybbye geçirmek niyetindeyim bebeğimi, üç arkadaşım yaptı yapıyor, tuvalet iletişimi de kurdular, eminim biliyorsunuzdur
Bunun için çok heyecanlıyım
İnşallah siz de ben de yaparız
İnsallah görürsün
Uyudum iki kere uyandım hâlâ geçmedi ve ağrım arttı kanala mi yerleşiyor acaba diye yorumluyorum birde
Uyudum uyandım hâlâ sancı var ağrıyor bebeğimin hareketleri de az baya kanala mi yerleşiyor acaba
Aynıyız o zaman bizde 36+1 olduk bugün
Yaaaa harika
En baştan öyle başlayacam ben hiç bez almadım
Tuvalet iletişimi nasıl kurdular bilmiyorum
Geçmezse git mutlaka canım
Hayırlı sağlıklı şekilde kavuş yavruna cnm tansiyon çok önemli idrara baktılar mı var mi protein kaçağı
Bende aldim ondan inşallah yapabilirimBen yıkanabilir bez aldım biliyor musun
Kızlar biz geceden yatış yaptık sabah sezeryana alınacağız hiç uyuyamadım dua edin bize
Kizlar hayirla saglikla gelsinler inşallah Allah kolaylık versinYaa bende simdi yazdim aynilarini bende yeni gidiyorum hastaneye Allahim ikimizi de bebeklerimizi de sag saglik kurtarsin insallah
Canim suyun gelse hemen anlarsin zatenİçimi rahatlattın biraz akıntı fazla ama su su gibi gelir degil mi
İlacin etkisi gecinci tansiyonun yukseliyorTansiyonum yine arttı belirli aralıklarla artıyor. İlacın etkisi geçince sanırım. Nst deyim.
Saglikla gelsinler bebelerKizlar 7.30 da sezeryana gircem stres dorukta dua edin bize
Canim geldimi ust uste dogumlar oluyor☺Belki sadece çalarken etkileniyordur, bizim kız nst ye bağlı iken ana tabloyu güncelledi resmen bugün
Yok anam benimle hiç iletişime geçmediler, hatta bir ara ben birşey için sağlık ocağına gittiğimde oraya uğradım beni hiç aramıyorsunuz kaydım mı yok dedim varmışta ama hiççççç aranmadım
Amaninnnn kız erdi sonundaanca bu kadar olur haa
Sen bizim tecrübeli annelerimizdensin ne olacak bizim ağustos anaları, Nerdeyse hiç yok normal doğumumuz hep sürprizler oldu bugün de festii hastane de
Canım normali o aslında, bakma sen bizlere, temmuz annelerinde annelerin gebelik günlüğü doluyordu hala doğurmayan annelerimiz vardı bizi grup aceleci çıktı
Festimm Geçenki mide bulantın, şimdi tansiyon, sancın var hissetmiyorsun cidden değişik bir durum oldu ama sonu güzel olsun da artık senin strese girmeden beklemekten başka elinden birşey gelmez, dualarımız seninle(@josei89 yi sormuşsun ondan da ses yok hala, bugün @redappleee ve normal doğum arkadaşın adı neydi ondan da ses yok)
Canım artık biliyorsun ki bu haftalar da yalancı sancı da olabilir gerçek sancı da, bunu sen eğer ki dinlendiğinde ağrında azalma oluyorsa yalancı sancı dşye anlayabilirsin ama yok dinlenmeme rağmen azalmıyor hatta hafif de olsa şiddeti artıyorsa gerçek sancı demek oluyor ki duruma göre doktora git derim
İlacin etkisi gecinci tansiyonun yukseliyor
24 saatlik idrar tahliline gore doguma alirlar bence
Kizlar 7.30 da sezeryana gircem stres dorukta dua edin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?