2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ayyy ne güzel bende 37+ göreyimm
İnsallah görürsün
Uyudum iki kere uyandım hâlâ geçmedi ve ağrım arttı kanala mi yerleşiyor acaba diye yorumluyorum birde
Uyudum uyandım hâlâ sancı var ağrıyor bebeğimin hareketleri de az baya kanala mi yerleşiyor acaba

Kuzum doktora git ihmal etme

Tansiyonum yine arttı belirli aralıklarla artıyor. İlacın etkisi geçince sanırım. Nst deyim.

Şuan doğum durumu yok. Sabah doktor gelince ne olur bilemiyorum canım.
Umarım gönlüne göre olur kuzum cuma gününden sonra sağlıkla gelir inşallah Bulut

Tansiyonum yine arttı belirli aralıklarla artıyor. İlacın etkisi geçince sanırım. Nst deyim.

Hayırlı sağlıklı şekilde kavuş yavruna cnm tansiyon çok önemli idrara baktılar mı var mi protein kaçağı

Aynıyız o zaman bizde 36+1 olduk bugün

Yaaaa harika
En baştan öyle başlayacam ben hiç bez almadım
Tuvalet iletişimi nasıl kurdular bilmiyorum

Geçmezse git mutlaka canım

Aynıyız o zaman bizde 36+1 olduk bugün

Yaaaa harika
En baştan öyle başlayacam ben hiç bez almadım
Tuvalet iletişimi nasıl kurdular bilmiyorum

Geçmezse git mutlaka canım

Tuvalet iletişimi ile ilgili bu kişiye bak cnm

Hayırlı sağlıklı şekilde kavuş yavruna cnm tansiyon çok önemli idrara baktılar mı var mi protein kaçağı

Amin kuzum. 24 saatlik idrardan bakacaklar canım ona. Biriktiriyoruz

ffestinalente canım ne diyor peki doktor neden oldu bu tansiyon sorunun

Canım hep vardı da ilaç dengelerdi dünden beri dengelemedi anlamadım. Biraz strese üzüntüye bağlı benim tansiyon. İnşallah zehirlenme veya daha kötü birşey yoktur tabi. Nst sonuçları iyi geliyor bakalım o biraz içimi rahatlatıyor açıkcası.

Ben yıkanabilir bez aldım biliyor musun
Bende aldim ondan inşallah yapabilirim
Kızlar biz geceden yatış yaptık sabah sezeryana alınacağız hiç uyuyamadım dua edin bize

Yaa bende simdi yazdim aynilarini bende yeni gidiyorum hastaneye Allahim ikimizi de bebeklerimizi de sag saglik kurtarsin insallah
Kizlar hayirla saglikla gelsinler inşallah Allah kolaylık versin

İlacin etkisi gecinci tansiyonun yukseliyor
24 saatlik idrar tahliline gore doguma alirlar bence

Canim geldimi ust uste dogumlar oluyor☺
Ağustos anneleri riskli zamanlarini atlatilar 36 sonra insallah bi sıkıntı olmaz
Bide bebekler saglikli gelsinde dogum şeklinin bi onemi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…