2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Oda doğru ...

Bakalım kısmet.
Canisi gecms olsun tekrardan. Uzuntuden bencede oldu. Nst sonuclarin iyise korkma ama sunada hazirlikli ol canisi tansiyon yukselirse bebegi cok bekletmiyor dr lar riske atmamak icin. Haftan iyi canim anliyorum endiseni ama inan bebegin icin senin icin en sagliklisi olan neyse ona karar verecektir doktorun

Kizlar 7.30 da sezeryana gircem stres dorukta dua edin bize
Ay hadi gözün aydın canım kavusuyorsun bugün evladına demek Rabb'im ağrını sizini evladını kucağına aldığın her dk dahada bi azaltsin öbür türlü de hiç olmasın zaten

Gelemiycek gelemiycek derken gelecek galiba festi içerde durmaktan sıkıldı dışarıdaki aksiyona katılmak istedi sanırım... Hic bir sıkıntın yokken birden tansiyonunun patlak vermesi peki o neden ki.. nst deye sabaha kadar bağlarlar seni sanırım bebeği dinlemek icin sabah ola hayır ola canım sen kendini fazla sitrese sokma işin şakası bir yana artık istesekte istemesekte günümüz geldi çattı gelecekleri zamani kendileri biliyorlar biz ne kadar gelsin gelmesin dedikce önemli olan onların sağlığı

Aklına kötüyü getirme canım bebegin iyi Allah'a şükür gelirse de sen ona cok iyi bir sekilde bakarsın dr un ne diyor daha erken doğsa şunlar doğmasa bunlar olur diye birşey diyen oldumu hic. Tansiyonda gebelikte hafife alınacak şeyde değil sen içini ferah tut bol bol dualarini et herşey güzel olucak canim arkadaşım şuan öncelik Bulut bey ve sen sin.

Her şey yolunda sağlıkla sıhhatle olacak bir doğum nasip etsin Rabbim
Gönlüne ferahlık versin
Dua edin lütfen bana. Sağlıkla sıhhatle uyumla kolaylıkla kavuşalım. Korkuyorum da biraz. Şimdi 1 sigara içicem, sonra duşa giricem. Sonra bekleyeceğim.

Dua edin lütfen bana. Sağlıkla sıhhatle uyumla kolaylıkla kavuşalım. Korkuyorum da biraz. Şimdi 1 sigara içicem, sonra duşa giricem. Sonra bekleyeceğim.
Canımm sakın korkma sağ salim çıkacaksınız ikiniz de, bebişine kavuşuyorsun bugün. Çok iyi olacaksınız eminim ki, bizi habersiz bırakma sakın

Kızlar biz geceden yatış yaptık sabah sezeryana alınacağız hiç uyuyamadım dua edin bize

Kizlar 7.30 da sezeryana gircem stres dorukta dua edin bize
Kalbimiz sizinle kızlar Allah ikimizinde yardımcısı olsun

Kızlar doğuma giriyorum. Tansiyonum kontrol edilemiyor. Doktor bey alalım dedi. Bende güveniyorum kendisine ama içim buruk
Canim benim her şey çok güzel olacak Allah'ım Bulut'umuzu ve seni korusun
Korkmakta kadar haklısın ki kim olsa korkar ama hastanedesin bu saatten sonra dışarısı bulut pasamiz için daha güvenli. Çek fırtını gerisini önce Allah'a sonra doktorlara bırak. İnslalah pasamiz kuveze bile girmeyecek kuzum

Amin kuzum inşallah.

Bende diğer gebeligimde protein kacagi ile cok uğramıştım bu zamanlar hep idrar verirdim birde evde 24 saat toplamıştım cok şükür iyi çıkmıştı insallah seninde iyi çıkacak

Kızlar doğuma giriyorum. Tansiyonum kontrol edilemiyor. Doktor bey alalım dedi. Bende güveniyorum kendisine ama içim buruk
Korkma cnm olması gerekiyor demek ki bebeginde sende iyi olacaksın Allahin izniyle Bulut paşamız aceleci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…