- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #46.861
Kızlar biz geceden yatış yaptık sabah sezeryana alınacağız hiç uyuyamadım dua edin bize
Kızlar Rabbim yardimciniz olsun. Bebisinize saglicakla kavuşun inşallah bizi haberdar edinKizlar 7.30 da sezeryana gircem stres dorukta dua edin bize
Oda doğruBelki sadece çalarken etkileniyordur, bizim kız nst ye bağlı iken ana tabloyu güncelledi resmen bugün
Yok anam benimle hiç iletişime geçmediler, hatta bir ara ben birşey için sağlık ocağına gittiğimde oraya uğradım beni hiç aramıyorsunuz kaydım mı yok dedim varmışta ama hiççççç aranmadım
Amaninnnn kız erdi sonundaanca bu kadar olur haa
Sen bizim tecrübeli annelerimizdensin ne olacak bizim ağustos anaları, Nerdeyse hiç yok normal doğumumuz hep sürprizler oldu bugün de festii hastane de
Canım normali o aslında, bakma sen bizlere, temmuz annelerinde annelerin gebelik günlüğü doluyordu hala doğurmayan annelerimiz vardı bizi grup aceleci çıktı
Festimm Geçenki mide bulantın, şimdi tansiyon, sancın var hissetmiyorsun cidden değişik bir durum oldu ama sonu güzel olsun da artık senin strese girmeden beklemekten başka elinden birşey gelmez, dualarımız seninle(@josei89 yi sormuşsun ondan da ses yok hala, bugün @redappleee ve normal doğum arkadaşın adı neydi ondan da ses yok)
Canım artık biliyorsun ki bu haftalar da yalancı sancı da olabilir gerçek sancı da, bunu sen eğer ki dinlendiğinde ağrında azalma oluyorsa yalancı sancı dşye anlayabilirsin ama yok dinlenmeme rağmen azalmıyor hatta hafif de olsa şiddeti artıyorsa gerçek sancı demek oluyor ki duruma göre doktora git derim
Hadi hayırlısı canım sağlıkla al yavrunu kucağına ağrısız sızısız bir süreç geçirKızlar biz geceden yatış yaptık sabah sezeryana alınacağız hiç uyuyamadım dua edin bize
Canisi gecms olsun tekrardan. Uzuntuden bencede oldu. Nst sonuclarin iyise korkma ama sunada hazirlikli ol canisi tansiyon yukselirse bebegi cok bekletmiyor dr lar riske atmamak icin. Haftan iyi canim anliyorum endiseni ama inan bebegin icin senin icin en sagliklisi olan neyse ona karar verecektir doktorunBakalım kısmet.
Ay hadi gözün aydın canım kavusuyorsun bugün evladına demekKizlar 7.30 da sezeryana gircem stres dorukta dua edin bize
Gelemiycek gelemiycek derken gelecek galiba festi içerde durmaktan sıkıldı dışarıdaki aksiyona katılmak istedi sanırım... Hic bir sıkıntın yokken birden tansiyonunun patlak vermesi peki o neden ki.. nst deye sabaha kadar bağlarlar seni sanırım bebeği dinlemek icin sabah ola hayır ola canım sen kendini fazla sitrese sokma işin şakası bir yana artık istesekte istemesekte günümüz geldi çattı gelecekleri zamani kendileri biliyorlar biz ne kadar gelsin gelmesin dedikce önemli olan onların sağlığıKızlar alıntılayamadım müsait vaktimde hepsine döneceğim. Valla ruh halim değişti. Yaklaşık 1 saat kadar önce enseme bir ağrı girdi anladım ki tansiyonum yükselti nitekim 17/12 lere çıkmış. İlaç verdiler. Canınız çekmesin 12 den sonra yemek yiyemeyeceksin dedi diye tost yemiştim. Ki bilenler bilir şekeri tavan yaptırır ama 78 çıktı 1.5 saat sonrasında ki daha insülin vurulmadım. Nst deyim şimdi. 3-4 tane sancı çıkmış 60 larda ama ben hissetmiyorum. Anlamadığım şeyler oluyor. Doğuracağıma ihtimal vermiyordum ama sanırım artık veriyorum.
Aklına kötüyü getirme canım bebegin iyi Allah'a şükür gelirse de sen ona cok iyi bir sekilde bakarsın dr un ne diyor daha erken doğsa şunlar doğmasa bunlar olur diye birşey diyen oldumu hic. Tansiyonda gebelikte hafife alınacak şeyde değil sen içini ferah tut bol bol dualarini et herşey güzel olucak canim arkadaşım şuan öncelik Bulut bey ve sen sin.36+3 üz daha 37 yi doldurmadı. Gelmesin dua edin. Tamam sağlıkla gelecekse başımın üzerinde yeri var ama cidden içim tedirgin olmaya başladı. Ne güzel rahattım ya. Vallahi ne çantası umrumda ne eşyası ne birşeysi. Erken biraz içim buruldu.
Kızlar biz geceden yatış yaptık sabah sezeryana alınacağız hiç uyuyamadım dua edin bize
Kizlar 7.30 da sezeryana gircem stres dorukta dua edin bize
Dua edin lütfen bana. Sağlıkla sıhhatle uyumla kolaylıkla kavuşalım. Korkuyorum da biraz. Şimdi 1 sigara içicem, sonra duşa giricem. Sonra bekleyeceğim.
Canımm sakın korkma sağ salim çıkacaksınız ikiniz de, bebişine kavuşuyorsun bugün. Çok iyi olacaksınız eminim ki, bizi habersiz bırakma sakınDua edin lütfen bana. Sağlıkla sıhhatle uyumla kolaylıkla kavuşalım. Korkuyorum da biraz. Şimdi 1 sigara içicem, sonra duşa giricem. Sonra bekleyeceğim.
Kalbimiz sizinle kızlar Allah ikimizinde yardımcısı olsunKizlar 7.30 da sezeryana gircem stres dorukta dua edin bize
Amin kuzum. 24 saatlik idrardan bakacaklar canım ona. Biriktiriyoruz
Canım hep vardı da ilaç dengelerdi dünden beri dengelemedi anlamadım. Biraz strese üzüntüye bağlı benim tansiyon. İnşallah zehirlenme veya daha kötü birşey yoktur tabi. Nst sonuçları iyi geliyor bakalım o biraz içimi rahatlatıyor açıkcası.
Canim benim her şey çok güzel olacak Allah'ım Bulut'umuzu ve seni korusunKızlar doğuma giriyorum. Tansiyonum kontrol edilemiyor. Doktor bey alalım dedi. Bende güveniyorum kendisine ama içim buruk
Korkmakta kadar haklısın ki kim olsa korkar ama hastanedesin bu saatten sonra dışarısı bulut pasamiz için daha güvenli. Çek fırtını gerisini önce Allah'a sonra doktorlara bırak. İnslalah pasamiz kuveze bile girmeyecek kuzumDua edin lütfen bana. Sağlıkla sıhhatle uyumla kolaylıkla kavuşalım. Korkuyorum da biraz. Şimdi 1 sigara içicem, sonra duşa giricem. Sonra bekleyeceğim.
Kalbimiz sizinle kızlar Allah ikimizinde yardımcısı olsun
Canim benim her şey çok güzel olacak Allah'ım Bulut'umuzu ve seni korusun
Korkmakta kadar haklısın ki kim olsa korkar ama hastanedesin bu saatten sonra dışarısı bulut pasamiz için daha güvenli. Çek fırtını gerisini önce Allah'a sonra doktorlara bırak. İnslalah pasamiz kuveze bile girmeyecek kuzum
Hayırlısı böyleymiş uzulme anin tadini cikar bence Allah yardimcin olsun sag salim kavuşunKızlar doğuma giriyorum. Tansiyonum kontrol edilemiyor. Doktor bey alalım dedi. Bende güveniyorum kendisine ama içim buruk
Sağlıkla kavuşursunuz inşallahDua edin lütfen bana. Sağlıkla sıhhatle uyumla kolaylıkla kavuşalım. Korkuyorum da biraz. Şimdi 1 sigara içicem, sonra duşa giricem. Sonra bekleyeceğim.
Bende diğer gebeligimde protein kacagi ile cok uğramıştım bu zamanlar hep idrar verirdim birde evde 24 saat toplamıştım cok şükür iyi çıkmıştı insallah seninde iyi çıkacakAmin kuzum. 24 saatlik idrardan bakacaklar canım ona. Biriktiriyoruz
Canım hep vardı da ilaç dengelerdi dünden beri dengelemedi anlamadım. Biraz strese üzüntüye bağlı benim tansiyon. İnşallah zehirlenme veya daha kötü birşey yoktur tabi. Nst sonuçları iyi geliyor bakalım o biraz içimi rahatlatıyor açıkcası.
Korkma cnm olması gerekiyor demek ki bebeginde sende iyi olacaksın Allahin izniyle Bulut paşamız aceleciKızlar doğuma giriyorum. Tansiyonum kontrol edilemiyor. Doktor bey alalım dedi. Bende güveniyorum kendisine ama içim buruk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?