- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #46.881
Sağlıkla atlatın inşallah haberdar etDua edin lütfen bana. Sağlıkla sıhhatle uyumla kolaylıkla kavuşalım. Korkuyorum da biraz. Şimdi 1 sigara içicem, sonra duşa giricem. Sonra bekleyeceğim.
festim sen aylardır bugune hazırsın zaten kolaylıkla atlatacaksın inşallah. Dualarımız seninleDua edin lütfen bana. Sağlıkla sıhhatle uyumla kolaylıkla kavuşalım. Korkuyorum da biraz. Şimdi 1 sigara içicem, sonra duşa giricem. Sonra bekleyeceğim.
Ay sağ ol bakayım canımLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Tuvalet iletişimi ile ilgili bu kişiye bak cnm
Amin kuzum. 24 saatlik idrardan bakacaklar canım ona. Biriktiriyoruz
Canım hep vardı da ilaç dengelerdi dünden beri dengelemedi anlamadım. Biraz strese üzüntüye bağlı benim tansiyon. İnşallah zehirlenme veya daha kötü birşey yoktur tabi. Nst sonuçları iyi geliyor bakalım o biraz içimi rahatlatıyor açıkcası.
Bende aldim ondan inşallah yapabilirim
Kizlar hayirla saglikla gelsinler inşallah Allah kolaylık versin
Kızlar doğuma giriyorum. Tansiyonum kontrol edilemiyor. Doktor bey alalım dedi. Bende güveniyorum kendisine ama içim buruk
Ayyy festiii sakın kendini üzme böyle olması gerekiyormuşDua edin lütfen bana. Sağlıkla sıhhatle uyumla kolaylıkla kavuşalım. Korkuyorum da biraz. Şimdi 1 sigara içicem, sonra duşa giricem. Sonra bekleyeceğim.
Canım sen ve diğer arkadaşlar dualarımız sizlerle sağlıkla kucaklarıniza alın güzel haberler verin bizeKızlar doğuma giriyorum. Tansiyonum kontrol edilemiyor. Doktor bey alalım dedi. Bende güveniyorum kendisine ama içim buruk
Korkma cnm olması gerekiyor demek ki bebeginde sende iyi olacaksın Allahin izniyle Bulut paşamız aceleci
Keşke aynı şehirde olsaydik gercekten ne gerekiyorsa herseyini hazır ederdim.Görücem ben onun aceleciliğini jdjdjdj
Bilerek evlendirirken burnundan getiricem bacılarım hiç merak etmeyin o iş bende hdjdj ped bile almadım kendime annesine bunu reva gördü jdjdk
Valiz olarak mı hazır değilsin cnm yoksa kendinimi hazır hissetmiyorsun?Haberleri aldıkça ben stres oldum benimde ağrılarım kesilmedi yarın randevum içimden bir ses apar topar beni doğuma alacağını söylüyor ne ben hazırım ne hicbiseyim buram buram huzursuz ve stresliyim Allah im hepimizin hakkında hayırlısını eylesin
Ay cok üzüldüm ben de canim.. yasadigi aci öyle büyük ki.. evlat kaybetmek en kötüsüMuymuy ne diyeceğimi bilemedim. Başınız sağolsun, ışıklar içinde uyusun. Hiç böyle birşey beklemiyordum. Rahatladıktan sonra döneceğinizi düşünmüştüm onu bekliyordum.
Kalbindeki acıyı ne desek geçiremeyiz ama paylaşmak istersen burdayız
Ne olduğunu söylemedi o günden beri aklımdan da çıkmıyor üyeliğini de kapattıAy cok üzüldüm ben de canim.. yasadigi aci öyle büyük ki.. evlat kaybetmek en kötüsü
Kötü bir durum mu vardi ki canim biliyor musun
Şimdi ağrım yok canım sağ bacağım ağrıyor sadece düne göre çok daha iyiyim o yüzden gitmedim henüztwinkle13 cnm nasıl oldun devam ediyor mu ağrıların gittin mi doktora
Bende çok merak ediyorum ve çok üzgünüm sürekli aklımda vallahi saglikliydi bir anda ne oldu diye düşünüyorumNe olduğunu söylemedi o günden beri aklımdan da çıkmıyor üyeliğini de kapattı
Fiyonas Allah kolaylık versin inşallah güzel suhuletli bir doğumun olur sağlıkla sıhhatle kavuşursunuzffestinalente B baharr0035 Tomris0006 kızlar ben de 1 de gireceğim doğuma, Allah hepimizin yardımcısı olsun hepimizden güzel haberlerle dönelim inşallah
Ayy bugun tam 4 bebek geliyor desene saglikla gelsinTomris0006 B baharr0035 fiyonas ffestinalente kızlar güzel haberlerinizi bekliyoruz. Sağlıcakla grlsin bebekler çok heyecanlı gerçekten, haber edin mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?