2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Dua edin lütfen bana. Sağlıkla sıhhatle uyumla kolaylıkla kavuşalım. Korkuyorum da biraz. Şimdi 1 sigara içicem, sonra duşa giricem. Sonra bekleyeceğim.
festim sen aylardır bugune hazırsın zaten kolaylıkla atlatacaksın inşallah. Dualarımız seninle
Miniğini kucağına alınca korkum boşatmış o en doğru zamanı kendi seçmiş zaten diyeceksin

Ay sağ ol bakayım canım

Bende aldim ondan inşallah yapabilirim

Kizlar hayirla saglikla gelsinler inşallah Allah kolaylık versin

Kızlar doğuma giriyorum. Tansiyonum kontrol edilemiyor. Doktor bey alalım dedi. Bende güveniyorum kendisine ama içim buruk

Dua edin lütfen bana. Sağlıkla sıhhatle uyumla kolaylıkla kavuşalım. Korkuyorum da biraz. Şimdi 1 sigara içicem, sonra duşa giricem. Sonra bekleyeceğim.
Ayyy festiii sakın kendini üzme böyle olması gerekiyormuş
Zaten bulut beyi kucağına aldığında herşeyi unutacaksın

4 minik fındık katılacak aramıza bugün çok heyecanlı

Korkma cnm olması gerekiyor demek ki bebeginde sende iyi olacaksın Allahin izniyle Bulut paşamız aceleci

Görücem ben onun aceleciliğini jdjdjdj

Bilerek evlendirirken burnundan getiricem bacılarım hiç merak etmeyin o iş bende hdjdj ped bile almadım kendime annesine bunu reva gördü jdjdk

Görücem ben onun aceleciliğini jdjdjdj

Bilerek evlendirirken burnundan getiricem bacılarım hiç merak etmeyin o iş bende hdjdj ped bile almadım kendime annesine bunu reva gördü jdjdk
Keşke aynı şehirde olsaydik gercekten ne gerekiyorsa herseyini hazır ederdim.
Eşine söyle cnm eksikleri hallolur eczaneden vs evdende alacakları alıp getirir
Oww şimdiden belli nasıl kayınvalide olacağin yandı gelin

Valiz olarak mı hazır değilsin cnm yoksa kendinimi hazır hissetmiyorsun?
Şunu anladık ki bebişler kendi hazırsa geliyor annenin hazırlığını beklemiyor bugün valizini hazır et bir guzel temizlen hayırlısı yarın ise olur cnm
Her hastahaneye giderken sanki o an doğum yapacak gibi temizlenip hazırlanip gidiyorum çünkü hiç belli olmaz

Ay cok üzüldüm ben de canim.. yasadigi aci öyle büyük ki.. evlat kaybetmek en kötüsü
Kötü bir durum mu vardi ki canim biliyor musun

twinkle13 cnm nasıl oldun devam ediyor mu ağrıların gittin mi doktora
Şimdi ağrım yok canım sağ bacağım ağrıyor sadece düne göre çok daha iyiyim o yüzden gitmedim henüz
Ne olduğunu söylemedi o günden beri aklımdan da çıkmıyor üyeliğini de kapattı
Bende çok merak ediyorum ve çok üzgünüm sürekli aklımda vallahi saglikliydi bir anda ne oldu diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…