- 10 Aralık 2022
- 606
- 1.973
- 43
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #46.901
Haberleri aldıkça ben stres oldum benimde ağrılarım kesilmedi yarın randevum içimden bir ses apar topar beni doğuma alacağını söylüyor ne ben hazırım ne hicbiseyim buram buram huzursuz ve stresliyim Allah im hepimizin hakkında hayırlısını eylesin
Ahahaha festiiiii yaaaaGörücem ben onun aceleciliğini jdjdjdj
Bilerek evlendirirken burnundan getiricem bacılarım hiç merak etmeyin o iş bende hdjdj ped bile almadım kendime annesine bunu reva gördü jdjdk
Hayırlı sabahlar kızlar bize coktan aydıda gün depremle uyandıkZaten tüm gece uyuyamadım kasıntıdan sersem gibiyim bugun kontrolumuz varr bizimde bakalım ne diyecek doktor Tomris0006 ffestinalente fiyonas B baharr0035 Maşallahh bugun mucizeler artıyor Rabbim güç versinn sağlıkla onlara kavuşun bizide duanızda unutmayınnn güzel haberlerinizi bekliyoruz
Dualarım seninle canım festim.Dua edin lütfen bana. Sağlıkla sıhhatle uyumla kolaylıkla kavuşalım. Korkuyorum da biraz. Şimdi 1 sigara içicem, sonra duşa giricem. Sonra bekleyeceğim.
Canım iki açıdan da ne valiz hazır ne Bebeğin eksikler tam daha ütüleme işi var annemi yolladım çarşıya eksikleri alsın diye ama ben hazır edeyim ne olur ne olmazValiz olarak mı hazır değilsin cnm yoksa kendinimi hazır hissetmiyorsun?
Şunu anladık ki bebişler kendi hazırsa geliyor annenin hazırlığını beklemiyor bugün valizini hazır et bir guzel temizlen hayırlısı yarın ise olur cnm
Her hastahaneye giderken sanki o an doğum yapacak gibi temizlenip hazırlanip gidiyorum çünkü hiç belli olmaz
ffestinalente B baharr0035 Tomris0006 kızlar ben de 1 de gireceğim doğuma, Allah hepimizin yardımcısı olsun hepimizden güzel haberlerle dönelim inşallah
Cnm öncelik ilk giyeceklerini ütüle gerisi hallolur vallaha ben aldıklarımı ütüledim ilk giyecekleri gerisini ütülemedim bileCanım iki açıdan da ne valiz hazır ne Bebeğin eksikler tam daha ütüleme işi var annemi yolladım çarşıya eksikleri alsın diye ama ben hazır edeyim ne olur ne olmaz
Ay ne güzel onlemli gidiyorsun sen
Off ne gıcık biri ya hani videolarda dalga geçilen teyzeler var ben doğurduğumda sütüm o kadar çoktu ki kovaya sağardım dye onlar gibibide zaten bunlara canm skkn. Dün sagdim ilk kez 4 günlük sezaryanligim. 30cc yakin cikti sütüm. Ilk kez sagmisim daha. Kv gördü. Hafif gülerek ikisinden cikan süt bu kadar mi dedi. Oyle bi tipte soylediki alayci kucumser tarzda salterim atti ne bekliyodun biberon hinca hinc dolacakmiydi dedim. Ilk kez bu kdr ona acik tepkide bulundum. O sirada esimde yanimdaydi gık diyemedi cunku hakli oldgmun farkinda aksine moralm bozuldgu icin etrafmda fır dönüyor. Patavatsiz ya suan evde bana bulunmasinin faydasi yok yani. Emzircem koltkta dibime yanasiyor delleniuorum. Kendi odamda emziremiyorum yatak yuksek dikisim aciyor. Tek rahat edebildgm yer salon koltugu. Onda da psikolojikmen rahat degilim.gitsin diye bekliyorum resmen oralikli olmuyorum hic yuzune bakarak bile konusmuyorum.
Festi şimdiden Allah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsinnKızlar doğuma giriyorum. Tansiyonum kontrol edilemiyor. Doktor bey alalım dedi. Bende güveniyorum kendisine ama içim buruk
Tipik kv modeli işte bozma moralini benimde kızımda 1 ay 60cc den fazla gelmedi annemde bana diyordu ben sağdığımda bir kavanoz süt geliyordu inekmiyim ben nasıl okadar süt gelsin zaten yeni doğan için yeterli bir miktar sutte gelmeyince bebim kabahatım degilki zaten kızıma sağıp verdim bir kaç kere ondan sonra meme reddi yaşadım haliyle 1 ay ya anne sutu emdi ya emmedi mamaya başladık sutum de bebek emmediği için gelmedi o yüzden sana tavsiyem sagıp verme bol bol emzır zaten daha çok ufak ağladıgında emzir aç olduğunda emzir doymadiğini fark edersen mama takviyes i yaparsın bunda da utanilacak uzulecek birşey yokbide zaten bunlara canm skkn. Dün sagdim ilk kez 4 günlük sezaryanligim. 30cc yakin cikti sütüm. Ilk kez sagmisim daha. Kv gördü. Hafif gülerek ikisinden cikan süt bu kadar mi dedi. Oyle bi tipte soylediki alayci kucumser tarzda salterim atti ne bekliyodun biberon hinca hinc dolacakmiydi dedim. Ilk kez bu kdr ona acik tepkide bulundum. O sirada esimde yanimdaydi gık diyemedi cunku hakli oldgmun farkinda aksine moralm bozuldgu icin etrafmda fır dönüyor. Patavatsiz ya suan evde bana bulunmasinin faydasi yok yani. Emzircem koltkta dibime yanasiyor delleniuorum. Kendi odamda emziremiyorum yatak yuksek dikisim aciyor. Tek rahat edebildgm yer salon koltugu. Onda da psikolojikmen rahat degilim.gitsin diye bekliyorum resmen oralikli olmuyorum hic yuzune bakarak bile konusmuyorum.
Kuzum kvnin sana bi faydası var mı, bi işin ucundan tutuyo mu en azından yemekti bulaşıktı bi şey yapıyo mu? Yoksa sadece böyle oturup moral bozmaya mı gelmiş? Ben olsam gönderirdim evine canım, çok hassassın şu an mazallah seni depresyona sokar böyle konuşmalar. Ya da eşinle ciddi bi konuşma yap kvni sustursun yani. Bu nedir böyle çok sinirlendimbide zaten bunlara canm skkn. Dün sagdim ilk kez 4 günlük sezaryanligim. 30cc yakin cikti sütüm. Ilk kez sagmisim daha. Kv gördü. Hafif gülerek ikisinden cikan süt bu kadar mi dedi. Oyle bi tipte soylediki alayci kucumser tarzda salterim atti ne bekliyodun biberon hinca hinc dolacakmiydi dedim. Ilk kez bu kdr ona acik tepkide bulundum. O sirada esimde yanimdaydi gık diyemedi cunku hakli oldgmun farkinda aksine moralm bozuldgu icin etrafmda fır dönüyor. Patavatsiz ya suan evde bana bulunmasinin faydasi yok yani. Emzircem koltkta dibime yanasiyor delleniuorum. Kendi odamda emziremiyorum yatak yuksek dikisim aciyor. Tek rahat edebildgm yer salon koltugu. Onda da psikolojikmen rahat degilim.gitsin diye bekliyorum resmen oralikli olmuyorum hic yuzune bakarak bile konusmuyorum.
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKizlar ben dogurdum hem de oglumun d.gununde. Acil sezaryen oldu 18.00de. Bebegim iyi yanimda. Benim cok agrim var. 36+3
Ben mersindeyim canım ama ailelerimiz arkadaslarımız hep Adanada burda hafif hissedildi ama orda baya sıddetli hıssetmişlerGünaydın canım adana da mısın çok geçmiş olsun
Ağrın var mıydı canımKizlar kontrolum vardi nstde 100leri goren sancim cikti hep ama duzenli duzensiz bilmiyorum doktor sezaryene girdi gormedi daha
Geçmiş olsun bende dün kaşıntıdan uyuyuamadım el parmaklarımın arası ne alaak meselaHayırlı sabahlar kızlar bize coktan aydıda gün depremle uyandıkZaten tüm gece uyuyamadım kasıntıdan sersem gibiyim bugun kontrolumuz varr bizimde bakalım ne diyecek doktor Tomris0006 ffestinalente fiyonas B baharr0035 Maşallahh bugun mucizeler artıyor Rabbim güç versinn sağlıkla onlara kavuşun bizide duanızda unutmayınnn güzel haberlerinizi bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?