2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hayırlı sabahlar kızlar bize coktan aydıda gün depremle uyandık Zaten tüm gece uyuyamadım kasıntıdan sersem gibiyim bugun kontrolumuz varr bizimde bakalım ne diyecek doktor Tomris0006 ffestinalente fiyonas B baharr0035 Maşallahh bugun mucizeler artıyor Rabbim güç versinn sağlıkla onlara kavuşun bizide duanızda unutmayınnn güzel haberlerinizi bekliyoruz

Ayy yapma canım sakin ol bende öyle oldum ama yapmayalım herşey olacağına varıyor görüyoruz ki kararı bebişler veriyor
Görücem ben onun aceleciliğini jdjdjdj

Bilerek evlendirirken burnundan getiricem bacılarım hiç merak etmeyin o iş bende hdjdj ped bile almadım kendime annesine bunu reva gördü jdjdk
Ahahaha festiiiii yaaaa

Günaydın canım adana da mısın çok geçmiş olsun

Dua edin lütfen bana. Sağlıkla sıhhatle uyumla kolaylıkla kavuşalım. Korkuyorum da biraz. Şimdi 1 sigara içicem, sonra duşa giricem. Sonra bekleyeceğim.
Dualarım seninle canım festim. herşey güzel olcak allahın izniyle güzel haberlerini bekliyoruuuzzz

Canım iki açıdan da ne valiz hazır ne Bebeğin eksikler tam daha ütüleme işi var annemi yolladım çarşıya eksikleri alsın diye ama ben hazır edeyim ne olur ne olmaz
Ay ne güzel onlemli gidiyorsun sen

Ya kızlar bi uyandım siteye gireyim kızçelerime bakayım dedim doğumları gördükçe kalbim deli gibi çarpmaya başladı aşırı heyecanlandım yarabvm ya hala doğurmayanlarımız ne zaman doğurucass acabaaa kıslarrr benim çoçukinin daha gelmeue niyeti yok gibi ama herşey bi anda gelişiyor ağustos anaları temmuz anası oldu sağlıcakla gelsinlerde gerisi hiç önemli değiillll, rabbim hepimizin yardımcısı olsunnn, işlerini kolaylaştırsın

Canım iki açıdan da ne valiz hazır ne Bebeğin eksikler tam daha ütüleme işi var annemi yolladım çarşıya eksikleri alsın diye ama ben hazır edeyim ne olur ne olmaz
Ay ne güzel onlemli gidiyorsun sen
Cnm öncelik ilk giyeceklerini ütüle gerisi hallolur vallaha ben aldıklarımı ütüledim ilk giyecekleri gerisini ütülemedim bile

Off ne gıcık biri ya hani videolarda dalga geçilen teyzeler var ben doğurduğumda sütüm o kadar çoktu ki kovaya sağardım dye onlar gibi
Bende sağma makinesi yok . Sütüm var ama yetiyor mu yetmiyor mu anlamıyorum en büyük problemimiz bu şimdilik

Kızlar doğuma giriyorum. Tansiyonum kontrol edilemiyor. Doktor bey alalım dedi. Bende güveniyorum kendisine ama içim buruk
Festi şimdiden Allah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsinn bazen kabul etmek ne kadar zor olsa da bizim için iyi olanın ne olduğunu o an bilemiyoruz. Sizin için en iyisi olsunn

Doğum yapacak diğer arkadaşlarımız hepiniz en rahat şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah

Tipik kv modeli işte bozma moralini benimde kızımda 1 ay 60cc den fazla gelmedi annemde bana diyordu ben sağdığımda bir kavanoz süt geliyordu inekmiyim ben nasıl okadar süt gelsin zaten yeni doğan için yeterli bir miktar sutte gelmeyince bebim kabahatım degilki zaten kızıma sağıp verdim bir kaç kere ondan sonra meme reddi yaşadım haliyle 1 ay ya anne sutu emdi ya emmedi mamaya başladık sutum de bebek emmediği için gelmedi o yüzden sana tavsiyem sagıp verme bol bol emzır zaten daha çok ufak ağladıgında emzir aç olduğunda emzir doymadiğini fark edersen mama takviyes i yaparsın bunda da utanilacak uzulecek birşey yok ama bence suttun gayet yeterli iyi bir beslenme ile artacaktır canım

Kuzum kvnin sana bi faydası var mı, bi işin ucundan tutuyo mu en azından yemekti bulaşıktı bi şey yapıyo mu? Yoksa sadece böyle oturup moral bozmaya mı gelmiş? Ben olsam gönderirdim evine canım, çok hassassın şu an mazallah seni depresyona sokar böyle konuşmalar. Ya da eşinle ciddi bi konuşma yap kvni sustursun yani. Bu nedir böyle çok sinirlendim kendi annen gelecek mi?

Kızlar doğum yapanlara ve doğum yapacak olanlara Sağlıkla sıhhatle bebişlerine kavuşmalarını diliyorum Allah bir avazda hepinizi kurtarsın İnşallah Sağlıkla sıhhatle kavuşun yavrularınıza darısı da başımıza inşallah Allah'ın izniyle ffestinalente
B baharr0035
Tomris0006
fiyonas

Geçmiş olsun bende dün kaşıntıdan uyuyuamadım el parmaklarımın arası ne alaak mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…