- 8 Kasım 2022
- 408
- 887
- 23
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #46.921
Gozun aydın Allah anali.babali.buyutsun hayirli saglikli ömrü olsun inşallahKizlar ben hayirlisiyla bebegimi kucagima aldim darisi bekleyenlere
GözünaydınKizlar ben hayirlisiyla bebegimi kucagima aldim darisi bekleyenlere
Merhaba.Nasil gidip gebelik.Sona geldiniz artık sanırımBende oturur gibi uyuyorum yan yatmayı çok özledim. Bölük pörçük uykular şimdiden. Benim ikizler sağlıkla gelincede uykular haramda üstesinden gelicez inşallah
Hayırlı olsun gözün aydın güle güle büyüt inşallahKizlar ben hayirlisiyla bebegimi kucagima aldim darisi bekleyenlere
Bizi habersiz bırakma cnm hayırlısı olsun inşallahKizlar kontrolum vardi nstde 100leri goren sancim cikti hep ama duzenli duzensiz bilmiyorum doktor sezaryene girdi gormedi daha
Kizlar ben hayirlisiyla bebegimi kucagima aldim darisi bekleyenlere
Karnim agriyorduAğrın var mıydı canım
Gözünüz aydın kizlar , sağlıkla büyütmek nasip olsun bir an önce toparlanmaniz ümidiyleKızlar ben iyiyim Bulut birkaç gün yoğun bakımda kalacak.
İkimizde cok iyiyiz ayaga kalkmayi bekliyorum ben 1 saate kalkarim heraldeGözünaydınanalı babalı büyütmek nasip olsun bebiş ve sen nasılsınız?
Amin insallahHayırlı olsun gözün aydın güle güle büyüt inşallah
AminGözün aydın canım Sağlıkla büyüsün minik kuzu
Canim sana da hayirli olsun hic sıkma kendini Bulut bi kac gün dinlensin sende dinlen sonra en guzel sekilde kavuscaksinizKızlar ben iyiyim Bulut birkaç gün yoğun bakımda kalacak.
Kızlar ben iyiyim Bulut birkaç gün yoğun bakımda kalacak.
Hayırlı olsunKizlar ben hayirlisiyla bebegimi kucagima aldim darisi bekleyenlere
Geçmiş olsun canım benim. Bulut beyimiz bir iki güne toparlanır aslanlar gibi çıkar yoğun bakımdanKızlar ben iyiyim Bulut birkaç gün yoğun bakımda kalacak.
Gozunaydin canım Allah uzun sağlıklı ömürler versinİkimizde cok iyiyiz ayaga kalkmayi bekliyorum ben 1 saate kalkarim heralde
Merhaba galiba bakalım yarın dr gidicez. Ödem çok fena bacaklarım acıyo ödemden.Merhaba.Nasil gidip gebelik.Sona geldiniz artık sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?