2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar doğuma giriyorum. Tansiyonum kontrol edilemiyor. Doktor bey alalım dedi. Bende güveniyorum kendisine ama içim buruk
Tanisiyon önemli gerçekten canım korkma sen içini ferah tut boyle olması gerekiyormuş k.b mesajını geç gördüm sağlıkla gelsin bulut paşamiz

Kizlar ben hayirlisiyla bebegimi kucagima aldim darisi bekleyenlere
Maşallah canım. Amin inşallah hepimizin tek dilegi o nasıl bebiş annesi bol bol sütün olsun inşallah canım sifa olsun bebeğine süt yapıcı şeyler yeyip içmeye helede su içmeye çok çok özen göster

Bende doğurmak istiyorum artık yha ne zaman Bizim bebeğin geleceği gün acaba her zaman ağustosa kalmam ben 37 gibi pıt diye çıkartırım derken gelesi.yok bu hanım efendinin diyoruz artikt duba gibi kalacak içerde birde onu çıkarması var az kizim la ayni haftalarda gelir dedimde onumdet bir hf daha var bakalım napacak hanimefendi

Valla bende doğurmak istiyorum iki gündür sancım var yarın da kontrolüm bakalım doktor ne diyecek alacak mı eşimin ailesi korktu dogurcam diye hemen hazırlık yapmaya başladılar

Kızlar siz bebek hareketlerini sayıyor musunuz? Doktorum saymamı istedi Ben 10 oldumu saymayı bırakıyorum zaten 4-5 saate buluyoruz o rakamı. Ama bugün çok sayamadım 2-3 saat dikkatle vücudumu dinlesem hareket etmezse doktora gitsem abartmış mı olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…