- 2 Temmuz 2023
- 12.452
- 37.296
- 528
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #46.941
Kızlar ben iyiyim Bulut birkaç gün yoğun bakımda kalacak.
Allah hayirlica kucağına almayı nasip eylesinKızlar ben iyiyim Bulut birkaç gün yoğun bakımda kalacak.
Maşallah, Allah analı babalı buyumeyi nasip etsinKizlar ben hayirlisiyla bebegimi kucagima aldim darisi bekleyenlere
Geçmiş olsun cnm Allahın izniyle sağlıklı şekilde çıkacak BulutumuzKızlar ben iyiyim Bulut birkaç gün yoğun bakımda kalacak.
Çok geçmiş olsun kuzucum, ikiniz de bol bol dinlenip toparlanacaksınız hayırlısıylaKızlar ben iyiyim Bulut birkaç gün yoğun bakımda kalacak.
Gözün aydınnn canımmm allah sağlıklı uzun ömür nasip etsiinnnKizlar ben hayirlisiyla bebegimi kucagima aldim darisi bekleyenlere
Güzel festiim gözün aydınnn, bulut beyciğimm hemen toparlar kendini inşallah, rabbim onun ve senin yanında/yardımcın olsunnKızlar ben iyiyim Bulut birkaç gün yoğun bakımda kalacak.
Gözün aydın kuzum kavuştunuzKızlar ben iyiyim Bulut birkaç gün yoğun bakımda kalacak.
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün inşallahKizlar ben hayirlisiyla bebegimi kucagima aldim darisi bekleyenlere
Tanisiyon önemli gerçekten canım korkma sen içini ferah tut boyle olması gerekiyormuş k.b mesajını geç gördüm sağlıkla gelsin bulut paşamizKızlar doğuma giriyorum. Tansiyonum kontrol edilemiyor. Doktor bey alalım dedi. Bende güveniyorum kendisine ama içim buruk
Maşallah canım. Amin inşallah hepimizin tek dilegi oKizlar ben hayirlisiyla bebegimi kucagima aldim darisi bekleyenlere
Geçmiş olsun tez zamanda kavusursunuz inşallah minikleKızlar ben iyiyim Bulut birkaç gün yoğun bakımda kalacak.
Bende doğurmak istiyorum@Tomris0006 B baharr0035ffestinalente @fiyonas kızlar hepinizin doğumu çok kolay geçsin inşallah yavrularinizi sağlıkla kucağınıza alın bugün dort bebiş katılıyor aramıza doğum yapmamış güzel Ağustos anneleri hepimiz kolay doğumlar yapalım inşallah
Valla bende doğurmak istiyorum iki gündür sancım var yarın da kontrolüm bakalım doktor ne diyecek alacak mı eşimin ailesi korktu dogurcam diye hemen hazırlık yapmaya başladılarBende doğurmak istiyorumartık yha ne zaman Bizim bebeğin geleceği gün acaba her zaman ağustosa kalmam ben 37 gibi pıt diye çıkartırım derken gelesi.yok bu hanım efendinin diyoruz artikt duba gibi kalacak içerde birde onu çıkarması var az kizim la ayni haftalarda gelir dedimde onumdet bir hf daha var bakalım napacak hanimefendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?