- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #46.961
Galiba senin minnoş da gelmek istiyorKizlar kontrolum vardi nstde 100leri goren sancim cikti hep ama duzenli duzensiz bilmiyorum doktor sezaryene girdi gormedi daha
Bu cumadan sonra bende her kontrole giderken sadece ebeys verilecek kiyafetle gidip gelicem arabada diger eşyalarıda onceden yükleyecektim arabayada esim is malzemeleri taşıyor suan arabada ise gittiği için git gel hoşaf olur arabda evde kalicak onlar eve geldikçe getirire onemli olan bebegin ilk doğduğunda giycekleri yeter bende kendim kıyafetimi geri giyerim yeter bize. Bende öyle heryeri temizler toplar kendimide her seferinde temizler öyle giderim dr a nolur nolmaz diye ki gün içindedd evi her daim toplu düzenli her an olur endişesi ile düzenli tutuyorumValiz olarak mı hazır değilsin cnm yoksa kendinimi hazır hissetmiyorsun?
Şunu anladık ki bebişler kendi hazırsa geliyor annenin hazırlığını beklemiyor bugün valizini hazır et bir guzel temizlen hayırlısı yarın ise olur cnm
Her hastahaneye giderken sanki o an doğum yapacak gibi temizlenip hazırlanip gidiyorum çünkü hiç belli olmaz
Ay ben şok çünkü bunun üçte biriyle hastaneyi inlettimNst bu sekilde biraz agrim var ama dr onemli degil dedi
Eki Görüntüle 3277262
Doktorun bunu istemesinin bi nedeni var mı? Ben hiç saymıyorum ama bazen uyuduğu zamanlarda hiç hareket etmiyor, o zaman saymaya kalkarsam kesinlikle sorun var diye düşünürüm. Bütün günü baz almazsan sayımın sağlıklı olmaz ki.Kızlar siz bebek hareketlerini sayıyor musunuz? Doktorum saymamı istedi Ben 10 oldumu saymayı bırakıyorum zaten 4-5 saate buluyoruz o rakamı. Ama bugün çok sayamadım 2-3 saat dikkatle vücudumu dinlesem hareket etmezse doktora gitsem abartmış mı olurum.
Dinlenmene bak Canım yat uzan rahatlaBenim ki cok acıdı hala da cok agrıyo sızlıyor üç doktor da eliyle baktı cataldan da kaynaklı olabilir bilmiyorum ama ister istemez kasıyorum kendimi. Bugun tekrar nst cekildi arada bi agrı cıktı doktor dinlenme önerdi evdeym suan
Canım ben saymıyorum ama yemek yedikten, tatlı yedikten, soğuk su içtikten sonra bir iki dönüyor tamam diyorum. Bir de 2-3 saat hiç hareket etmediği oluyor ya da dışarıdaysam ya da çok hareket ettiysem hissetmiyorum o yüzden 2-3-4 saatlik birşey için doktora gitmeye gerek yok bence.Kızlar siz bebek hareketlerini sayıyor musunuz? Doktorum saymamı istedi Ben 10 oldumu saymayı bırakıyorum zaten 4-5 saate buluyoruz o rakamı. Ama bugün çok sayamadım 2-3 saat dikkatle vücudumu dinlesem hareket etmezse doktora gitsem abartmış mı olurum.
İnanılmaz derecede yanıltır böyle yapmak seni ve strese sokar benm bebeğim mesela belli saatlerde hareket ederdi özellikle akşam 10 dan sonra ama gündüz 2-3 saat dinleseydim etmezdiKızlar siz bebek hareketlerini sayıyor musunuz? Doktorum saymamı istedi Ben 10 oldumu saymayı bırakıyorum zaten 4-5 saate buluyoruz o rakamı. Ama bugün çok sayamadım 2-3 saat dikkatle vücudumu dinlesem hareket etmezse doktora gitsem abartmış mı olurum.
Planlı daha güzel aslında acele etmek yerine her şeyini hazırlayıp o heyecanla gidiyorsunKizlar banada doktor 8agustos gun verdi biraz gerginim ya onceki kontrol diye gidince hemen almışlardı boyle planli olunca geriliyormus insan
Belim kopacak yha bugün kıpırdamadim bile pek sabah bi buz dolabını indirdim temizledim 6 da sonra ni kahvaltı olduğum yerde küt uymuş kalmışım bu uyku cok sardı bana yha kesintisiz deliksiz uyumak istiyorum da evle is guc fırsat verdikçe arada kacamak yapıyorum da yetmiyor kesmiyor beni napacam böyleValla bende doğurmak istiyorum iki gündür sancım var yarın da kontrolüm bakalım doktor ne diyecek alacak mı eşimin ailesi korktu dogurcam diye hemen hazırlık yapmaya başladılar
Hic gelesi yok tam tersine kanala bile inmemis ama ben dogurmak istiyorum haftayaGaliba senin minnoş da gelmek istiyor
Doktorum ne var tugce ben girsem bende de cikardi abartma dedi guldu bide dalga gecti 39 a kadar almicam diyeAy ben şok çünkü bunun üçte biriyle hastaneyi inlettim
Aynen yha günün saatin belli herşeyin planlı hazır böyle bizim gibi olunca bugunmu şuan mi yoksa yarinmi aman gecemi gelir derken derken paranayok oluyorum iyice yhaPlanlı daha güzel aslında acele etmek yerine her şeyini hazırlayıp o heyecanla gidiyorsun
Sen beni öldürüyosun yaa daha ne yapacaktın tabii ki ağrır belin, maşallah hiç yerinde durmuyosun senBelim kopacak yha bugün kıpırdamadim bile pek sabah bi buz dolabını indirdim temizledim 6 da sonra ni kahvaltı olduğum yerde küt uymuş kalmışım bu uyku cok sardı bana yha kesintisiz deliksiz uyumak istiyorum da evle is guc fırsat verdikçe arada kacamak yapıyorum da yetmiyor kesmiyor beni napacam böyle
Dogmadikca ben de bi işlere sarma paniği başladı sanırımSen beni öldürüyosun yaa daha ne yapacaktın tabii ki ağrır belin, maşallah hiç yerinde durmuyosun sen
Sen yine iyisin canım benim 36 gün kaldı diyo, gerçekten geçmiyo son günlerDogmadikca ben de bi işlere sarma paniği başladı sanırımgünler geçsin diyede geçmiyor anam 18 gün diyo tahmini ehh babam ehh çiçeklerim susadı sabah dolapla uğraştım sulamadim.aksamdan kalmalar yangı gariplerim
Kızlar siz bebek hareketlerini sayıyor musunuz? Doktorum saymamı istedi Ben 10 oldumu saymayı bırakıyorum zaten 4-5 saate buluyoruz o rakamı. Ama bugün çok sayamadım 2-3 saat dikkatle vücudumu dinlesem hareket etmezse doktora gitsem abartmış mı olurum.
Gecmiş olsun canimKızlar ben iyiyim Bulut birkaç gün yoğun bakımda kalacak.
Doktorun bunu istemesinin bi nedeni var mı? Ben hiç saymıyorum ama bazen uyuduğu zamanlarda hiç hareket etmiyor, o zaman saymaya kalkarsam kesinlikle sorun var diye düşünürüm. Bütün günü baz almazsan sayımın sağlıklı olmaz ki.
Canım ben saymıyorum ama yemek yedikten, tatlı yedikten, soğuk su içtikten sonra bir iki dönüyor tamam diyorum. Bir de 2-3 saat hiç hareket etmediği oluyor ya da dışarıdaysam ya da çok hareket ettiysem hissetmiyorum o yüzden 2-3-4 saatlik birşey için doktora gitmeye gerek yok bence.
Dr 1 gün içinde en az 10 hareket olmasını istiyoruz dedi. Ben mesela 10:00 da uyanıyorum saat 14:00 a kadar 10 hareket saymış oluyorum.tabi sağlıklı olan belirli aralıklara olması. Günün geri kalanında yine hareketleri hissediyorum ama ertesi güne kadar saymıyorum.İnanılmaz derecede yanıltır böyle yapmak seni ve strese sokar benm bebeğim mesela belli saatlerde hareket ederdi özellikle akşam 10 dan sonra ama gündüz 2-3 saat dinleseydim etmezdi
Saglikla buyut bebeginiKizlar ben hayirlisiyla bebegimi kucagima aldim darisi bekleyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?