- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #46.981
Hadi inşallah kizda yattimyattim da doğumum Zor oldu bunda gun icinde merdiven sulayip legendet yıkıyorum artik çamaşırları çömelip normal oturmak yerine çömelip duruyorum evin de her hareketi her sekle giriyorum yani salon koltuğunda yatıyorum bel dayama yerine bacağımı açıp yatıyorum falan ahahhaha kemiklerim açılmaya alışsın diyeSen yine iyisin canım benim 36 gün kaldı diyo, gerçekten geçmiyo son günlerzaten iş yapa yapa doğumunu başlatacaksın bu gidişle
Doktor'un iyiymiş ama ya ben girsem bende de çıkardıDoktorum ne var tugce ben girsem bende de cikardi abartma dedi guldu bide dalga gecti 39 a kadar almicam diye
Benim adam buralarda çalışırken doğurmak istiyorum bende uzağa gittimi başka köylere falan içim içimi yer benim onu goremedikce kapıda beklemesi bile beni guvende huzurda hissettirSen yine iyisin canım benim 36 gün kaldı diyo, gerçekten geçmiyo son günlerzaten iş yapa yapa doğumunu başlatacaksın bu gidişle
Benimkide çok hareketliydi canım 4-5 saate 10 hareketi buluyordu bugün daha sakin ondan takıldım bendeYok canım zaten çok hareketli ama birde onu stres yapamam kendime
Gitme bence seni çok yanıltır bu sayma
Tez vakitte ikinizde sağlıkla çıkarsınız hastaneden inşallahKızlar ben iyiyim Bulut birkaç gün yoğun bakımda kalacak.
Bende birşeyler yiyeyim de oyle gideyim Dedim ev topladım falan is yaptım hareket etsin diye yinede saydikca az hissedince birseymi oldu diyip pat diye bende gittim cuma günü kontrole canım iyiydi bebiş Allah'a şükür bir tane de sancım çıkmıştı gitmişken nst istedi drum. Ben deyse şöyle ben onu sarstikca hareket ediyordu ben dokanmayinca hic ses Seda yoktu yazdım hatta buraya da eşimle panikledik hadiledik ama iyiydi allaha şükür. İyidirler merak etme canım.Benimkide çok hareketliydi canım 4-5 saate 10 hareketi buluyordu bugün daha sakin ondan takıldım bende
Uyuyodur belki miniş bişeyler yiyip bakayım bende
Benim doktor acayip rahat ya ozellikle de benim muayenemde. Bugun bi yandan visne siparisi veriyordu dusun. Ama bu sanciya nasil onem vermez sinir oldum aaa sancin cikmis falan deseydi rahat edicektim ben ne kadar paniksem o o kadar rahatDoktor'un iyiymiş ama ya ben girsem bende de çıkardıvalla alemmiş şaka bir yana demekki bir bildiği var herhalde ama sancıların bana düzenli gibide geldi ama bilemedim valla benimde bel kasık ağrılarım oşuyor bugün baya oldu ağlicaktım nerdeyse ama geçti ne zaman gelecekler bunlar bilemiyorum
Son bi hafta ödemin olmuştu sizin kadar bilemiyorum ama zordur eminim.Bi de ikiz daha zordur.Saglikla alın kucağınıza miniklerinizi.Yeni hayatınız şimdiden hayırlı olsunMerhaba galiba bakalım yarın dr gidicez. Ödem çok fena bacaklarım acıyo ödemden.
Bu acil olarak doğuma alınma olayları beni etkiledi sanırım, normalde bu kadar pimpirik değilimBende birşeyler yiyeyim de oyle gideyim Dedim ev topladım falan is yaptım hareket etsin diye yinede saydikca az hissedince birseymi oldu diyip pat diye bende gittim cuma günü kontrole canım iyiydi bebiş Allah'a şükür bir tane de sancım çıkmıştı gitmişken nst istedi drum. Ben deyse şöyle ben onu sarstikca hareket ediyordu ben dokanmayinca hic ses Seda yoktu yazdım hatta buraya da eşimle panikledik hadiledik ama iyiydi allaha şükür. İyidirler merak etme canım.
Of aynı doktorlarımızDoktorum ne var tugce ben girsem bende de cikardi abartma dedi guldu bide dalga gecti 39 a kadar almicam diye
Oh bak ne güzel acıkmış annesiiiBu acil olarak doğuma alınma olayları beni etkiledi sanırım, normalde bu kadar pimpirik değilimsanki vücudum her an doğum belirtisi gösterecekmiş gibi bi tribe girdim, halbuki yerinde çok rahat bebişim.
Bişeyler yiyince hareketlendi şimdi
Hadi inşallah kizda yattimyattim da doğumum Zor oldu bunda gun icinde merdiven sulayip legendet yıkıyorum artik çamaşırları çömelip normal oturmak yerine çömelip duruyorum evin de her hareketi her sekle giriyorum yani salon koltuğunda yatıyorum bel dayama yerine bacağımı açıp yatıyorum falan ahahhaha kemiklerim açılmaya alışsın diyebenim adamda bi tuaf bakıyor bana hele kurbağa şeklinde yere bi kapaniyorum bacaklarım sizlayincaya kadar kalıyorum kalirkende belimi indirip kaldırıyorum gecen cuma 36.5 dim bakalım bu cuma ne cikacak haftamiz sancimiz.
Ayyy şefika Allah iyiliğini versin güzel enerjini burdan hissediyorum inanBenim adam buralarda çalışırken doğurmak istiyorum bende uzağa gittimi başka köylere falan içim içimi yer benim onu goremedikce kapıda beklemesi bile beni guvende huzurda hissettirben sen varken dogurucam dedikçe oda akşamları evdeyim karı doğur mesela şimdi diyo yok hf sonu olmaz hf içi olsun diyorum gündüz olsun istiyorum birde diyorum gece hastanede ses olmaz ben çığırip bağırdıkca sesim duyulur falan
Benimkide çok hareketliydi canım 4-5 saate 10 hareketi buluyordu bugün daha sakin ondan takıldım bende
Uyuyodur belki miniş bişeyler yiyip bakayım bende
Ya bu doktorlar genelde böyle gün içinde bir sürü hamile gördükleri için açıklama ihtiyacı bile hissetmiyor lar bazı şeyleri bende dün muane oldum nst yalancıda olsa sancılar çıktı baktı iyi dedi sadece ben şunu bekliyorum düzensiz sancın var de bariBenim doktor acayip rahat ya ozellikle de benim muayenemde. Bugun bi yandan visne siparisi veriyordu dusun. Ama bu sanciya nasil onem vermez sinir oldum aaa sancin cikmis falan deseydi rahat edicektim ben ne kadar paniksem o o kadar rahat
Oh bak ne güzel acıkmış annesiiibenmki tam tersi açken kuduruyor ben yiyince uyuyor. Bi kere kontrolden 2 dk önce çikolata yedm yüzünü falan rahat göstersin die derin uykuya geçmiş koca adam
Şaka mı 2 hafta gelme mi dedi gerçektenOf aynı doktorlarımızherkes 38 de doğuruyor sezeryana alınıyor diyorum, sadece gülüyor o gelmedikçe almak yok diyor. 5 inde randevum düşün 2 hafta gelme bana dedi gelim dedim hayır dedi 5 ine kadar gelmezse o zaman planlarız dedi , eğer öle olursa bari 8.8.2023 te olsun diye düşünüyorum bende güzel tarih
Ya bu doktorlar genelde böyle gün içinde bir sürü hamile gördükleri için açıklama ihtiyacı bile hissetmiyor lar bazı şeyleri bende dün muane oldum nst yalancıda olsa sancılar çıktı baktı iyi dedi sadece ben şunu bekliyorum düzensiz sancın var de bariyada ultrasonda bakıyor gayet iyi bu kadar bir yorum yap şu zamana gelir bak sancıların hafifte olsa başladı gibi gibi sadece haftaya tekrar gel eşim diyorki hiç mi birşey demedi demedi diyorum ee sen sorsaydın diyor. diyorum birşey olsa yönlendirme yapar demekki sorun yok valla ben zaten ağrı hissedip doktora gitmem gibi benim suyumun filan gelmesi lazım çünkü gün içinde ağrılarım var artık ama önemli değil demekki ya da kontrolde aaa doğum başlamış derler öyle yatırırlar gibi kendim anlayıp gidemem ben
Evett yaa milletin bebeleri neler yapıyor diyorum eşime çikolaya yiyincce bizimki tam tersiAhahahha çok tatlııı ya
Doğum işi sabır işi diyor her doktor, galiba sabrederek kavuşacağız inşallah kızlar.
Sabrın meyvesi daha güzel
Valla 35 37 arası 10 günde bir çağırıyorlar sonra haftada bir çağırıyorlar sizin doktorlarda bir garip valla nerdeyse doğuma gel dıcek tövbe yarabbim yaAhahhaahaaa yeminle hiç birimiz iyi değilizbu son yorumlara ciddi gülüyorum sinirlerim bozuldu benimde doktorum gelme diyor geçen pazartesi ben gittim zorla hayır öncesinde 2 gün hastanede yattım sancım var bi yandan belki açılmam oldu gittim yine 2 hafta sonra gel dedi bende gitmedim ne yapayım bekliyorum pazartesiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?