- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #47.001
Evett yaa milletin bebeleri neler yapıyor diyorum eşime çikolaya yiyincce bizimki tam tersikontrollerde aç gidiyorum, odaya girmedende dürtüyom onu anca öle uyanık kalıyor geçen hafta gittiğimde yüzünü göstermedi sırtını dönmüş paşama bak sen. Yıkıldkm yüzünü göremeyince dürttü dürttü doktor yok sadece kulaklarını gösterdi
Evet beybi ya 2 hafta gelme dedi, sonra bende burda gaza geldm mesaj attm gelemmi nolur dedm pimpirik oluyorum dedim. Hiçbir riskin yok gelmenede gerek yok hayır gelme dediŞaka mı 2 hafta gelme mi dedi gerçektenson haftalar haftada bir çağırıyorlar ama çok garip geldi şuan devlette de özelde de çağırıyorlar yani
Valla 35 37 arası 10 günde bir çağırıyorlar sonra haftada bir çağırıyorlar sizin doktorlarda bir garip valla nerdeyse doğuma gel dıcek tövbe yarabbim ya
Kizimda bana da oldu bunda da şimdi başladı hormonlardan oluyor vicut sut uretmeye başladigi içinGeçmiş olsun bende dün kaşıntıdan uyuyuamadım el parmaklarımın arası ne alaak mesela
Öyle :)İnşallahhh vakti zamanı gelen beklemiyor zaten
Ben 38 bitimine ikna ettim 10 gun var daha haftaya kontrole cagirdiOf aynı doktorlarımızherkes 38 de doğuruyor sezeryana alınıyor diyorum, sadece gülüyor o gelmedikçe almak yok diyor. 5 inde randevum düşün 2 hafta gelme bana dedi gelim dedim hayır dedi 5 ine kadar gelmezse o zaman planlarız dedi , eğer öle olursa bari 8.8.2023 te olsun diye düşünüyorum bende güzel tarih
Dogum yakın baya sancı varNst bu sekilde biraz agrim var ama dr onemli degil dedi
Eki Görüntüle 3277262
Ben suan 37+1 im canım, eşime diyorıö aslında diğer cumartesiyi beklemeden haftaiçi gitsem tam 2 hafta olmasınafa gerek yok benceBen 38 bitimine ikna ettim 10 gun var daha haftaya kontrole cagirdi
ffestinalente
bahar0035
Kızlar hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Benim de bebeğim yoğun bakımda bugün 5. gün sabırla bekliyorum ama çok zor bir süreç. Hayırlısıyla tez zamanda bebişlerimizi alıp evimize gideriz inşallah.Sen ne kadar plan yaparsan yap elinde olmuyor bazı şeyler. Süsler püsler.. kıyafetler.. fotoğraf çekimi.. herşey kaldı öyle. Çocuğum daha kıyafet bile giyemedi. Hastane valizinin kapağı açılmadı gibi birşey oldu.
Size tavsiyem depend, gümüş göğüs kapağı, süt sağma makinesi ve lansinoh sıcak soğuk kompres. Hastaneye süt yetiştirmeye çalıştıkça hepsi benim için çok önemli oldu. Göğüslerim yara olmadı çok şükür. Herkese güzel ve kolay doğumlar diliyorum. En önemlisi de bebeğin kucağında hastaneden çıkmakmış.
Evet beybi ya 2 hafta gelme dedi, sonra bende burda gaza geldm mesaj attm gelemmi nolur dedm pimpirik oluyorum dedim. Hiçbir riskin yok gelmenede gerek yok hayır gelme dedigidersem suratı gözümün önüne geliyor gözlerini devirxek
İnşallah en kısa zamanda evinize beraber dönersiniz canımffestinalente
bahar0035
Kızlar hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Benim de bebeğim yoğun bakımda bugün 5. gün sabırla bekliyorum ama çok zor bir süreç. Hayırlısıyla tez zamanda bebişlerimizi alıp evimize gideriz inşallah.Sen ne kadar plan yaparsan yap elinde olmuyor bazı şeyler. Süsler püsler.. kıyafetler.. fotoğraf çekimi.. herşey kaldı öyle. Çocuğum daha kıyafet bile giyemedi. Hastane valizinin kapağı açılmadı gibi birşey oldu.
Size tavsiyem depend, gümüş göğüs kapağı, süt sağma makinesi ve lansinoh sıcak soğuk kompres. Hastaneye süt yetiştirmeye çalıştıkça hepsi benim için çok önemli oldu. Göğüslerim yara olmadı çok şükür. Herkese güzel ve kolay doğumlar diliyorum. En önemlisi de bebeğin kucağında hastaneden çıkmakmış.
Aman ben kosa kosa giderim agrim olsa ya panik insanim. Bugun spinali sordum tugce heyecan arama ya bagirip cagircaksin dogumda rahat vermiceksin bana da dediYa bu doktorlar genelde böyle gün içinde bir sürü hamile gördükleri için açıklama ihtiyacı bile hissetmiyor lar bazı şeyleri bende dün muane oldum nst yalancıda olsa sancılar çıktı baktı iyi dedi sadece ben şunu bekliyorum düzensiz sancın var de bariyada ultrasonda bakıyor gayet iyi bu kadar bir yorum yap şu zamana gelir bak sancıların hafifte olsa başladı gibi gibi sadece haftaya tekrar gel eşim diyorki hiç mi birşey demedi demedi diyorum ee sen sorsaydın diyor. diyorum birşey olsa yönlendirme yapar demekki sorun yok valla ben zaten ağrı hissedip doktora gitmem gibi benim suyumun filan gelmesi lazım çünkü gün içinde ağrılarım var artık ama önemli değil demekki ya da kontrolde aaa doğum başlamış derler öyle yatırırlar gibi kendim anlayıp gidemem ben
Evettt bnde valla kendimi dinliyorm baya bişi olsa bende giderim , tek sorun 1 saat 20 dk benm hastame evdenAman ben kosa kosa giderim agrim olsa ya panik insanim. Bugun spinali sordum tugce heyecan arama ya bagirip cagircaksin dogumda rahat vermiceksin bana da dedigenel anestezi de anlastik bende korkuyorum zaten uyanik olmaktan
Doktora gore oyle degil hiiiicc onemsemedi doktor bey nasil bisey yok ama yaa dedim daha az once ultrasona baktim tugce ben girsem bende de cikardi hadi yuru haftaya gel dediDogum yakın baya sancı var
Ay ben olsam dayanamam valla giderim gece biraz agrim oldu da ondan geldim derimBen suan 37+1 im canım, eşime diyorıö aslında diğer cumartesiyi beklemeden haftaiçi gitsem tam 2 hafta olmasınafa gerek yok benceeşiminde işten haftaiçi izin alması sorun oluyor nasıl olcak bilmiyorum
Hskdjdflkfk bende nasıl dayancsm bilmiyorum yaaa cok zor geliyor, bide panik oluyorum, ya sancı gelir anlamazsam, ya suyum nişanım gelir bilmediğimden çözemezsem, yok işte içmde kakasını yaparsa falan düşünşyorum da düşünüyorum, bugun gece 4 te uyandım bidaha uyuyamadm hep bişiler gelşyor aklıma uykularm kaçıyorAy ben olsam dayanamam valla giderim gece biraz agrim oldu da ondan geldim derim
İgnesinden degil agri aci hissedilmiyor ama orda seni kesip bictiklerini bilmek beni cok urkutuyor doktor da o yuzden oyle diyorEvettt bnde valla kendimi dinliyorm baya bişi olsa bende giderim , tek sorun 1 saat 20 dk benm hastame evdennapalm artk
Kız nie bağıracakmışsn o iğne acıtıyormu cok, ben spinal düşünüyordum, hani bebeği göreyim falan die
He anladm canmm bende spinal olan arkadasımla konustım geçen, bişi vermişler ona sanirim sakinleştirici, kafam cok iidi diyor, öle cok canlı canlı anlamamış ne olduugunu, bende ona güvendm, azcık kafam ii olursa dayanırım belkim. Zaten benm düşük tansiyon problemim var en kötü şak die bayılırım napalmİgnesinden degil agri aci hissedilmiyor ama orda seni kesip bictiklerini bilmek beni cok urkutuyor doktor da o yuzden oyle diyor
Amin inşallahAhhhh kesinlikle öylee canım
Ne kadar kalacak belli mi tez zamanda evine gelir inşallah
Ahahahhah aynı kaderi yaşıyoruz ama benimki gülüyor
Enfeksiyon kapmış anne karnında o yüzden nişanı gelenler ekstra dikkatli olun. Antibiyotik tedavisi yapılıyor. Bir de sarılığı çok yüksek onu kontrol altına almaya çalışıyorlar. Hergün çok özlüyorum çok başka birşey. Çok tatlıİnşallah en kısa zamanda evinize beraber dönersiniz canımneden yoğun bakıma girdi kaçırdımmı acaba konusmayı hatırlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?