- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.398
- 198
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #47.021
Sanciyla sudan anlamam diye korkma anlarsin illaki nisan da o kadar onemli degil nisan geldiktem sonra hemen dogum olmayabiliyor cunku. Aslinda onemli olan suyun gelirse renginin berrak olmasi yesil-kahve gelirse bebek kakasini yapmis olabiliyor o zaman acil gidersin doktoraHskdjdflkfk bende nasıl dayancsm bilmiyorum yaaa cok zor geliyor, bide panik oluyorum, ya sancı gelir anlamazsam, ya suyum nişanım gelir bilmediğimden çözemezsem, yok işte içmde kakasını yaparsa falan düşünşyorum da düşünüyorum, bugun gece 4 te uyandım bidaha uyuyamadm hep bişiler gelşyor aklıma uykularm kaçıyor
Olcak allahın izniyle canım cok geçmiş olsun, rabbim şafi adıyla şifalasın miniğiiiiAmin inşallah
Enfeksiyon kapmış anne karnında o yüzden nişanı gelenler ekstra dikkatli olun. Antibiyotik tedavisi yapılıyor. Bir de sarılığı çok yüksek onu kontrol altına almaya çalışıyorlar. Hergün çok özlüyorum çok başka birşey. Çok tatlıiyi olacak inşallah
Ya benim hep akıntım var canım ama su daha durdurulamaz birşey sanirşm değilmi? Yani hiç öyle ayağa kalkınca şarılllt diye bişi olmadıSanciyla sudan anlamam diye korkma anlarsin illaki nisan da o kadar onemli degil nisan geldiktem sonra hemen dogum olmayabiliyor cunku. Aslinda onemli olan suyun gelirse renginin berrak olmasi yesil-kahve gelirse bebek kakasini yapmis olabiliyor o zaman acil gidersin doktora
Suyun miktari giderek artar gelmeye baslarsa durmaz ilk basta akinti sansan bile giderek rahatsiz eder islaklikYa benim hep akıntım var canım ama su daha durdurulamaz birşey sanirşm değilmi? Yani hiç öyle ayağa kalkınca şarılllt diye bişi olmadı
Canımm Allah razı olsun aminOlcak allahın izniyle canım cok geçmiş olsun, rabbim şafi adıyla şifalasın miniğiiiine güzel duygu değilmi? Sen böyle yazıncs bile gözlerim doldu, nasıl bir sevgi allah hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasıınnnn, ayaklarına taş değmesin upuzun sağlıklı yılları olsun inşallah
Benmde sağa toplanıyor, hatta nstde de toplandı özellkle baktm sancı cıkıyormu diye ama cıkmamıstı, eğer öle bişeyse kasılma bende de oluyor baya canmKızlar ben biraz dışarı çıkmıştım hafif kasık ağrım oldu eve geri geldim, biraz dinlendim bebek sol tarafa toplanıp duruyor, sol tarafta sertleşiyor, kasılma böyle bir şey mi?
Çok geçmiş olsun tez vakitte sağlığına kavuşur inşallah , akıntıdan da enfeksiyon oluyor mu size soruyorum ama kusura bakmayın benimde sarı akıntım var ama saglikocagin da idrarda çıkmadıAmin inşallah
Enfeksiyon kapmış anne karnında o yüzden nişanı gelenler ekstra dikkatli olun. Antibiyotik tedavisi yapılıyor. Bir de sarılığı çok yüksek onu kontrol altına almaya çalışıyorlar. Hergün çok özlüyorum çok başka birşey. Çok tatlıiyi olacak inşallah
Hangi renk akıntın cnmYa benim hep akıntım var canım ama su daha durdurulamaz birşey sanirşm değilmi? Yani hiç öyle ayağa kalkınca şarılllt diye bişi olmadı
Kızlar bide son bi kaç haftadır bebişi günde en az 2-3 kez hıckırık tutuyor, sizde de oluyormu? Cıldırıyor bide hıckırık tutunca vurulmadık yerm kalmıyor
Amin inşallah
Kızlar ben biraz dışarı çıkmıştım hafif kasık ağrım oldu eve geri geldim, biraz dinlendim bebek sol tarafa toplanıp duruyor, sol tarafta sertleşiyor, kasılma böyle bir şey mi?
Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kavuşursunuzffestinalente
@bahar0035
Kızlar hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Benim de bebeğim yoğun bakımda bugün 5. gün sabırla bekliyorum ama çok zor bir süreç. Hayırlısıyla tez zamanda bebişlerimizi alıp evimize gideriz inşallah.Sen ne kadar plan yaparsan yap elinde olmuyor bazı şeyler. Süsler püsler.. kıyafetler.. fotoğraf çekimi.. herşey kaldı öyle. Çocuğum daha kıyafet bile giyemedi. Hastane valizinin kapağı açılmadı gibi birşey oldu.
Size tavsiyem depend, gümüş göğüs kapağı, süt sağma makinesi ve lansinoh sıcak soğuk kompres. Hastaneye süt yetiştirmeye çalıştıkça hepsi benim için çok önemli oldu. Göğüslerim yara olmadı çok şükür. Herkese güzel ve kolay doğumlar diliyorum. En önemlisi de bebeğin kucağında hastaneden çıkmakmış.
Evet benimde sertleşiyorDün yazmıştım sanırım bizimde oluyor çok tatlı ya
Rabbim şifa versin tez zamanda canım
Canım benim komple bütün karnım sert oluyor bir süre kasılma diye ona demişti doktor ama tek taraf da da olunca kasılmamıdır bilmiyorum olabilir
Amin inşallahÇok geçmiş olsun tez vakitte sağlığına kavuşur inşallah , akıntıdan da enfeksiyon oluyor mu size soruyorum ama kusura bakmayın benimde sarı akıntım var ama saglikocagin da idrarda çıkmadı
Hangi renk akıntın cnm
Amin canım çok sağolDün yazmıştım sanırım bizimde oluyor çok tatlı ya
Rabbim şifa versin tez zamanda canım
Canım benim komple bütün karnım sert oluyor bir süre kasılma diye ona demişti doktor ama tek taraf da da olunca kasılmamıdır bilmiyorum olabilir
Geçmiş olsun canım hayırlısıyla en kıza zamanda kavuşursunuz inşallah.Kızlar ben iyiyim Bulut birkaç gün yoğun bakımda kalacak.
Teşekkür ederim cnm yazdığın içinAmin inşallahYa bazen enfeksiyon olup biz hissetmiyormuşuz ama tahlil temizse sorun yok. Nişan gelip de bebek gelmezse daha dikkat edilmeli (ki ben ettim aslında) nişan plesantayı koruyan tıpa görevi görüyormuş o atılınca korumasız hale geliyor o yüzden daha dikkatli olunmalı.
Amin canım çok sağol
Bende öyleyim doğumlardan mı bilmiyorum ama doğurcak gibi hissediyorumBu acil olarak doğuma alınma olayları beni etkiledi sanırım, normalde bu kadar pimpirik değilimsanki vücudum her an doğum belirtisi gösterecekmiş gibi bi tribe girdim, halbuki yerinde çok rahat bebişim.
Bişeyler yiyince hareketlendi şimdi
Evet gerçekten süs kıyafet hazırlık hastane çanta herşey boş ve önemsiz, önemli olan bebişi sağlıkla kucağımıza almakffestinalente
@bahar0035
Kızlar hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Benim de bebeğim yoğun bakımda bugün 5. gün sabırla bekliyorum ama çok zor bir süreç. Hayırlısıyla tez zamanda bebişlerimizi alıp evimize gideriz inşallah.Sen ne kadar plan yaparsan yap elinde olmuyor bazı şeyler. Süsler püsler.. kıyafetler.. fotoğraf çekimi.. herşey kaldı öyle. Çocuğum daha kıyafet bile giyemedi. Hastane valizinin kapağı açılmadı gibi birşey oldu.
Size tavsiyem depend, gümüş göğüs kapağı, süt sağma makinesi ve lansinoh sıcak soğuk kompres. Hastaneye süt yetiştirmeye çalıştıkça hepsi benim için çok önemli oldu. Göğüslerim yara olmadı çok şükür. Herkese güzel ve kolay doğumlar diliyorum. En önemlisi de bebeğin kucağında hastaneden çıkmakmış.
Gözün aydın canımKızlar ben iyiyim Bulut birkaç gün yoğun bakımda kalacak.
Aynen böyle şeylerde etkiler tabi sen kendini kastikca onu hissetmiyorum gibi his geliyor ama keyifleri içerde bebelerinBu acil olarak doğuma alınma olayları beni etkiledi sanırım, normalde bu kadar pimpirik değilimsanki vücudum her an doğum belirtisi gösterecekmiş gibi bi tribe girdim, halbuki yerinde çok rahat bebişim.
Bişeyler yiyince hareketlendi şimdi
Evet benimde sertleşiyor
Benden zor çıkar gibi öyle pozitif hikaye ahahhaha doguruyorum desem inanmayacak benim koca yakinda bende evde doğum yaptım yazmam insallah buraya ahahhaahAyyy şefika Allah iyiliğini versin güzel enerjini burdan hissediyorum inan
Yanlız maşallah ya o hareketler ile inşallah çok rahat güzel bir pozitif doğum hikayesi dinleyecez senden
Arada yapıyorlar öyle sıkma canını burdaki ani olaylardan etkilendik sanırım
Benden zor çıkar gibi öyle pozitif hikaye ahahhaha doguruyorum desem inanmayacak benim koca yakinda bende evde doğum yaptım yazmam insallah buraya ahahhaahkızımdaki yaşadığım korku canim tatlıdır aslında benim nasıl kabul ediyorum gebe kalıp doğurmayi oturup düşünmem lazım esimde dalga geçiyo benle üç oldu gari diyor bu orasida alıştı Zorluk çekmezsin diye he ne demezsin kısacası harar oldu diyo gebertcem yha ben korktukca o gülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?