2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Sanciyla sudan anlamam diye korkma anlarsin illaki nisan da o kadar onemli degil nisan geldiktem sonra hemen dogum olmayabiliyor cunku. Aslinda onemli olan suyun gelirse renginin berrak olmasi yesil-kahve gelirse bebek kakasini yapmis olabiliyor o zaman acil gidersin doktora

Olcak allahın izniyle canım cok geçmiş olsun, rabbim şafi adıyla şifalasın miniğiiii ne güzel duygu değilmi? Sen böyle yazıncs bile gözlerim doldu, nasıl bir sevgi allah hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasıınnnn, ayaklarına taş değmesin upuzun sağlıklı yılları olsun inşallah

Ya benim hep akıntım var canım ama su daha durdurulamaz birşey sanirşm değilmi? Yani hiç öyle ayağa kalkınca şarılllt diye bişi olmadı

Ya benim hep akıntım var canım ama su daha durdurulamaz birşey sanirşm değilmi? Yani hiç öyle ayağa kalkınca şarılllt diye bişi olmadı
Suyun miktari giderek artar gelmeye baslarsa durmaz ilk basta akinti sansan bile giderek rahatsiz eder islaklik

Canımm Allah razı olsun amin çok güzel Allah tez zamanda sağlıkla kavuştursun hepinizi

Kızlar ben biraz dışarı çıkmıştım hafif kasık ağrım oldu eve geri geldim, biraz dinlendim bebek sol tarafa toplanıp duruyor, sol tarafta sertleşiyor, kasılma böyle bir şey mi?
Benmde sağa toplanıyor, hatta nstde de toplandı özellkle baktm sancı cıkıyormu diye ama cıkmamıstı, eğer öle bişeyse kasılma bende de oluyor baya canm

Çok geçmiş olsun tez vakitte sağlığına kavuşur inşallah , akıntıdan da enfeksiyon oluyor mu size soruyorum ama kusura bakmayın benimde sarı akıntım var ama saglikocagin da idrarda çıkmadı
Hangi renk akıntın cnm

Kızlar bide son bi kaç haftadır bebişi günde en az 2-3 kez hıckırık tutuyor, sizde de oluyormu? Cıldırıyor bide hıckırık tutunca vurulmadık yerm kalmıyor

Dün yazmıştım sanırım bizimde oluyor çok tatlı ya

Rabbim şifa versin tez zamanda canım

Kızlar ben biraz dışarı çıkmıştım hafif kasık ağrım oldu eve geri geldim, biraz dinlendim bebek sol tarafa toplanıp duruyor, sol tarafta sertleşiyor, kasılma böyle bir şey mi?

Canım benim komple bütün karnım sert oluyor bir süre kasılma diye ona demişti doktor ama tek taraf da da olunca kasılmamıdır bilmiyorum olabilir

Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz

Evet benimde sertleşiyor

Amin inşallah Ya bazen enfeksiyon olup biz hissetmiyormuşuz ama tahlil temizse sorun yok. Nişan gelip de bebek gelmezse daha dikkat edilmeli (ki ben ettim aslında) nişan plesantayı koruyan tıpa görevi görüyormuş o atılınca korumasız hale geliyor o yüzden daha dikkatli olunmalı.
Amin canım çok sağol

Teşekkür ederim cnm yazdığın için

Bende öyleyim doğumlardan mı bilmiyorum ama doğurcak gibi hissediyorum
Evet gerçekten süs kıyafet hazırlık hastane çanta herşey boş ve önemsiz, önemli olan bebişi sağlıkla kucağımıza almak ama yoğun bakıma girdi diye de üzülmemek lazım, şöyle düşün bu kadarı bile çok büyük bir nimet bu haftaya kadar taşıdık bir kaç gün sonra bebeğin kucağında eve gideceksin belki de bu anı hayal eden bir sürü insan var, bizler çok şanslıyız herşey iyi olacak, ben de çok stresliydim ama artık böyle düşüneceğim

Aynen böyle şeylerde etkiler tabi sen kendini kastikca onu hissetmiyorum gibi his geliyor ama keyifleri içerde bebelerin gel desen gelmeyecekler masallah memnunlar içerde bakım iyi napsin sıcakta gelip de

Benden zor çıkar gibi öyle pozitif hikaye ahahhaha doguruyorum desem inanmayacak benim koca yakinda bende evde doğum yaptım yazmam insallah buraya ahahhaah kızımdaki yaşadığım korku canim tatlıdır aslında benim nasıl kabul ediyorum gebe kalıp doğurmayi oturup düşünmem lazım esimde dalga geçiyo benle üç oldu gari diyor bu orasida alıştı Zorluk çekmezsin diye he ne demezsin kısacası harar oldu diyo gebertcem yha ben korktukca o gülüyor

Yaaa bayağı takılıyor sana kocan ne güzelsiniz valla

Yok yok hissediyorum çok güzel bir doğumun olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…