2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kizlar karin agrim sabahtan beri hic gecmedi regl olacakmis gibi surekli komsumuz devlette dogum hastanesinde ebe nst sonucunu ona gonderdim karnim agriyor devamli dedim. Nst de agrin cikmis bizde doktorlar genelde yatis veriyorlar bunun gibi nst sonucu oldugunda ama doktorun beklemek istemis demekki dedi. Kanaman olursa veya agrilar duzenli olursa 5 dk ya bir falan gibi tekrar git dedi. Benim oyle duzenli bi agrim yok ama sabahtan beri agrimasi da canimi sikmiyor degil

Merhabalar kızlar hepinize kontrolüm vardı Şimdi hastaneden geldim 36 hafta 3 günlük bebek hala dönmemiş makat geliş 38 haftada sezaryen almak istiyorlar yapacak bir şey yok artık dediler Bu saatten sonra dönmez dediler Bu arada bu gittiğim 2. Doktor biliyorsunuz kendi doktorumun davranışını beğenmediğim için başka bir doktora gitmiştim benim aşırı derecede Moralim bozuldu ve gerçekten tamamen modum düştü hala döneceğine ümitliyim bna dua edin nolur bebişim dönsün

Yaaa bayağı takılıyor sana kocan ne güzelsiniz valla

Yok yok hissediyorum çok güzel bir doğumun olacak
Hayırlısı ile gelsin canim da isterse yirta çıka gelsin yeter bana ( fazlada beklemesin ama canım zor çıkar benden o bebek ozman )

Yaaa nedenn önemsemedi acaba doktorun belki de seni hastanede bekletip yormak istemedi evde sancını çekip gitmen daha iyi
Takvimin yok şuan kaç haftadasınız

Canım hareketler vs var dönmesi için denedin mi

Yaaa nedenn önemsemedi acaba doktorun belki de seni hastanede bekletip yormak istemedi evde sancını çekip gitmen daha iyi

36+3 bugun

Halen zamanı var, döner Allah'ın izniyle
Siz ne kadar sakin ve huzurlu olursanız inşallah daha güzel olur

Aynen böyle şeylerde etkiler tabi sen kendini kastikca onu hissetmiyorum gibi his geliyor ama keyifleri içerde bebelerin gel desen gelmeyecekler masallah memnunlar içerde bakım iyi napsin sıcakta gelip de

Ayy evet şu rekor sıcaklar geçsin de öyle gelsin ben şimdiden onu da düşünüyorum yavrum yattığı yerden terleyecek isilik olacak diye bide göbekbağı düşene kadar yıkayamıcaz ıslak bezle hem temizlerim hem serinletirim bebişimi artık

Bilmiyorum canım Denemedim ne kadar güvenilir olduğunu bilmediğim için ama aslında çok bir şey de bulamadım İnternete baktım

Planlı daha güzel aslında acele etmek yerine her şeyini hazırlayıp o heyecanla gidiyorsun
Oyle diyordum bende belirsizlik bitsede gun verse diye ama şimdi de gerildim doktor degistirdim diye herhalde
Sicaklardan uyuyabiliyorsan ne mutlu benim uykusuzluktan basim butun gun ağrıdı ve agriyor hala

Bilmiyorum canım Denemedim ne kadar güvenilir olduğunu bilmediğim için ama aslında çok bir şey de bulamadım İnternete baktım
Neden dönmez dedi ki benim 36+4bugun dun aksam ustu kasiklarimda aniden bir baski hissettim yururken falan bugun kontrolde dönmüştü bas geliş dedi persembe günü de bakildi donmemisti

Kızlar bide son bi kaç haftadır bebişi günde en az 2-3 kez hıckırık tutuyor, sizde de oluyormu? Cıldırıyor bide hıckırık tutunca vurulmadık yerm kalmıyor
Evet bende de oluyor. Bazen şaşırıyorum artık baya uzun sürüyor çünkü ama günde 1 kez falan galiba.

Canım kusura bakmasınlar ama öyle bişe yok. Benim kuzenim makat geliş doğum başlamış, teyzem 7 kat merdiven inip çıkmış ve dönmüş kuzenim ve normal doğurdu teyzem. Şimdiki doktorlar hiç uğraşmıyor hadi hoppp alalım. Bence sen araştır yapabileceğin ne varsa dönmesi için yap, hala dönmezse o zaman alırlar yapacak bişe yok. Ama ihtimal yok demek doğru değil.

Canım bebek tam doğum öncesi bile dönebilir, yapacak bi şey yok ne demek. Doktorun uğraşmak istemiyor da ondan öyle söylüyor. Şu iki videoyu incele, ben buradaki hareketleri 25. haftamdan beri yapıyorum ve bebeğim 28-29 hafta civarı baş aşağı döndü. Kesinlikle işe yaradığına inanıyorum, yorumlarında da işe yaradığını söyleyen bir sürü kişi var. Hemen bugün bu hareketleri yapmaya başla. Bebiş döndükten sonra da kanala yerleşmesine de yardımcı oluyor bu hareketler. Moralini yüksek tut ayrıca bebeğinle konuş, ona dönmesi gerektiğini anlat, kulağa saçma mı geliyor : ) cidden işe yaradığına bütün kalbimle inanıyorum, bebeğin seni duyuyor ve ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor. Bu egzersizleri nefes teknikleriyle birlikte yaparsan çok etkili olur. Pilates topun var mı? Yatmadığın zamanlarda mutlaka pilates topuna otur ve ağırlığını hafif öne ver. Koltuk sandalye gibi sert zeminlere oturursan hafif öne eğimli otur, arkaya yaslanmak bebeğin doğru pozisyon almasını engelliyor. Şu an pc başında pilates topuna oturuyorum mesela. Yatarken bacak arana mutlaka yüksek bir yastık koy hatta üstte kalan bacağını biraz daha kendine çekip öyle yat. En önemlisi bebeğinin döneceğine inan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…