- 25 Temmuz 2022
- 1.656
- 3.251
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #47.081
Kuzu kendini telaşa sokma, bi sıkıntı olsa kesin hissederiizz benceeBenimde aynı şekilde gecen gittigimde söylemeyi unuttum doktora simdide tatilde yazsam bakarda hastahaneye gitmemi ister eşimde yok kendi kendimi mi telaşa sokuyorum bir ağrım vs yok
Benimde 2 hafta ileridee banada öyle demedi doktor, tek dediği ne zaman gelmek isterse o zaman alcazMerhaba, benim bebeğim de 4. ayından beri 2 hafta önden gidiyor, doktor normal doğurabililirsin dedi. 40ı beklersek yerinin daralmasından yada oksijenin azalmasından bahsetmedi hiç. Yazdıklarınızı okuyınca endişelendim açıkcası. Sizin bebeğin kilosu çok mu fazla, o yüzden mi öyle dedi?
100 bulan ve 3 ten fazla sancı dogum başlangıcı diye biliyorum ben de bakalım hayırlısı olsun cnmDoktora gore oyle degil hiiiicc onemsemedi doktor bey nasil bisey yok ama yaa dedim daha az once ultrasona baktim tugce ben girsem bende de cikardi hadi yuru haftaya gel dedi
Moralini bozma canım doktorun dedigine de kızdım bu saaten sonra dönmez ne demek arkadaşım 12 temmuz doğum yaptı son saatlere kadar bebek makatı doğuma 1/2 saat kala döndü yani ben son dakikaya kadar beklerdim dönmesiniMerhabalar kızlar hepinize kontrolüm vardı Şimdi hastaneden geldim 36 hafta 3 günlük bebek hala dönmemiş makat geliş 38 haftada sezaryen almak istiyorlar yapacak bir şey yok artık dediler Bu saatten sonra dönmez dediler Bu arada bu gittiğim 2. Doktor biliyorsunuz kendi doktorumun davranışını beğenmediğim için başka bir doktora gitmiştim benim aşırı derecede Moralim bozuldu ve gerçekten tamamen modum düştü hala döneceğine ümitliyim bna dua edin nolur bebişim dönsün
Hayırlı olsun canım güle güle büyüt inşallahKizlar ben hayirlisiyla bebegimi kucagima aldim darisi bekleyenlere
İlk videoda kapak fotoğrafındaki baş aşağı olan hareket (forward leaning inversion) gerçekten içlerinde en sevdiğim egzersize dönüştü. Ne zaman servikste baskı hissetsem hemen o hareketi yapıyorum inanılmaz rahatlatıyor. Zaten sürekli oturduğumuz hareketsiz kaldığımız için bebekler dönemiyor genelde, ben oturduğumda bebek hep sıkışıyor hissediyorum, sürekli tekmeliyor canım acıyor ama yan yatarsam ya da öne eğilirsem daha az ittiriyor.
Hareketler var canım yine kanala yönlendirme gibi onları yapıp hızlandırabilirsinizValla baktım 4 kiloya yaklaşıyor, suni sancıyla başlatalım dicem doğumu. Onda da açılma olmayabiliyormuş işte ona kafam takılıyor
Canım sezaryen olacağı kesinse zaten fark etmez 38de alsın sonuçta sağlıklıysa sıkıntı değil.
Yok yavrum benim ne Şekerim ne Tansiyonum hep normal düzeyde çıktı genetik özellik taşıyor diğer Çocuklarım da öyleydi
Öyle tabi, zamanında sağlıkla gelsinler inşallahBenimde 2 hafta ileridee banada öyle demedi doktor, tek dediği ne zaman gelmek isterse o zaman alcazkorkma bence o yüzden canım
Doktorla öylesine 8 8 diye konuştuk ama 31 de tam tarih verecekKuzu kendini telaşa sokma, bi sıkıntı olsa kesin hissederiizz benceeseninde 8 i miydi doğm zamanııı, sanki seninle yakındıkkk
Benim hastade doktorlar eğitim veriyor, bu hafta çocuk doktoru vardı. Enfeksiyon kapmaması için kuru tutmamız gerekiyor o yüzden göbekbağı düşene kadar yıkamıyoruz dedi. bu sıcaklarda 1 haftada falan düşer gibi geliyor bana o zamana kadar da ıslak bezle temizleyip serinleticem bebişiBen mutlaka en az iki kere yıkarım diye düşünüyorum onu bi dr danisirim artık ama sıcakla Zor yani evden kıpırdamam bebekle bir yere sağlık ocağı beklesin dursunebeler bi sistem geliştirsede kendileri gelseene var evede evde yapilsa kontrolleri
Islak bi bezle değilde bi temizleme solüsyonu veriyorlar pispisli ve temizleme mendili onu kullanıyorsun dusene kadar. Ben kapanmaya razıyım vallaha yanıyor burasiBenim hastade doktorlar eğitim veriyor, bu hafta çocuk doktoru vardı. Enfeksiyon kapmaması için kuru tutmamız gerekiyor o yüzden göbekbağı düşene kadar yıkamıyoruz dedi. bu sıcaklarda 1 haftada falan düşer gibi geliyor bana o zamana kadar da ıslak bezle temizleyip serinleticem bebişi
Lohusa annenin sosyalleşme etkinliği olarak sağlık ocağına gitmesio da olmasa iyice eve kapanırız ya klimalı olan her ortama okeyim ben
Canım yeni gördüm mesajını ne yaptın nasılsınKizlar bugun rutin kontrole geldik 37+0 tam. Nst sonuclarindan Doktor plasental yetmezlik var acil almamiz lazim bebegi yoksa her an ölebilir dedi. Aglayip duruyorum güveneyim mi napayim bilmiyorum. Açılmam yok.Eki Görüntüle 3276569
Kanala girmiş dedi doktor anlamadım nasıl girmiş, 3 haftadır kasılma ve elektrik çarpması gibi olan o his çekiyorum ama artık başka bişe olması gerek galiba anlamadım. Akıntım baya arttı bir de, çamaşırımın önü ıslak baya her açışımda ama zaten akıntım da hep vardı offHareketler var canım yine kanala yönlendirme gibi onları yapıp hızlandırabilirsiniz
Inşallah bisey yoktur minigin bi bilgim.yok canim acaba hastaneyemi gitseniz bilemedimBirde dün akşam beri çiş hep kırmızı kan gibi geliyor neden acaba doktor yazdim aradim acmadim
Nişan bu mu oluyor acaba? Acili arayıp bir sorun istersenizBirde dün akşam beri çiş hep kırmızı kan gibi geliyor neden acaba doktor yazdim aradim acmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?