2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benimde aynı şekilde gecen gittigimde söylemeyi unuttum doktora simdide tatilde yazsam bakarda hastahaneye gitmemi ister eşimde yok kendi kendimi mi telaşa sokuyorum bir ağrım vs yok
Kuzu kendini telaşa sokma, bi sıkıntı olsa kesin hissederiizz bencee seninde 8 i miydi doğm zamanııı, sanki seninle yakındıkkk

Benimde 2 hafta ileridee banada öyle demedi doktor, tek dediği ne zaman gelmek isterse o zaman alcaz korkma bence o yüzden canım

Doktora gore oyle degil hiiiicc onemsemedi doktor bey nasil bisey yok ama yaa dedim daha az once ultrasona baktim tugce ben girsem bende de cikardi hadi yuru haftaya gel dedi
100 bulan ve 3 ten fazla sancı dogum başlangıcı diye biliyorum ben de bakalım hayırlısı olsun cnm

Moralini bozma canım doktorun dedigine de kızdım bu saaten sonra dönmez ne demek arkadaşım 12 temmuz doğum yaptı son saatlere kadar bebek makatı doğuma 1/2 saat kala döndü yani ben son dakikaya kadar beklerdim dönmesini

Evet canım bende çok sevdim o hareketi iki haftadır bişey yapamıyorum ama öncesinde bayağı bişeyler yapıyordum

Hareketler var canım yine kanala yönlendirme gibi onları yapıp hızlandırabilirsiniz

Yok yavrum benim ne Şekerim ne Tansiyonum hep normal düzeyde çıktı genetik özellik taşıyor diğer Çocuklarım da öyleydi

Benim hastade doktorlar eğitim veriyor, bu hafta çocuk doktoru vardı. Enfeksiyon kapmaması için kuru tutmamız gerekiyor o yüzden göbekbağı düşene kadar yıkamıyoruz dedi. bu sıcaklarda 1 haftada falan düşer gibi geliyor bana o zamana kadar da ıslak bezle temizleyip serinleticem bebişi

Lohusa annenin sosyalleşme etkinliği olarak sağlık ocağına gitmesi o da olmasa iyice eve kapanırız ya klimalı olan her ortama okeyim ben

Islak bi bezle değilde bi temizleme solüsyonu veriyorlar pispisli ve temizleme mendili onu kullanıyorsun dusene kadar. Ben kapanmaya razıyım vallaha yanıyor burasi

Canım yeni gördüm mesajını ne yaptın nasılsın
37 tam doğum haftası zaten sıkma canını

Hareketler var canım yine kanala yönlendirme gibi onları yapıp hızlandırabilirsiniz
Kanala girmiş dedi doktor anlamadım nasıl girmiş, 3 haftadır kasılma ve elektrik çarpması gibi olan o his çekiyorum ama artık başka bişe olması gerek galiba anlamadım. Akıntım baya arttı bir de, çamaşırımın önü ıslak baya her açışımda ama zaten akıntım da hep vardı off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…