- 2 Temmuz 2023
- 12.437
- 37.261
- 528
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #47.281
İnşallah dediğiniz gibi olurDoktorum da sizin gibi söyledi. Dua edin de doğurayım pazartesiye kadar
Ultrason cihazı son haftalarda yanıltabilir, +/-400 gr olabilir bu yüzden pazartesini bekleyelim ona göre duruma bakarız, dedi doktorum.
Çömelme hareketleri ve sıcak duş gibi hareketler yap süreci hızlandır canım benimki de pazartesi den sonra inşallah yapacam hareketleri tabi durursa aşırı aşağıda şuan Kanala tam girdiyse durmayacak büyük ihtimalleSelam kizlar benimde bugun nst vardı sancilar çikti sabah kilotum baya islakti ama suyum degilmis 2 cm açıklığımda var eve geldigimden beri hafif hafif tatli tatli ağrılarımda var elle muayene etti için hafif kanamam da oldu rahim agzındna baya da yörüdüm yöruldum inşallah açıklık fazlalaşmıştır
Kuzum bende 6 gündür bekliyordum. Bugün bir telefon taburcu olacak gelin dediler. Ya ellerim ayaklarım boşaldı. İnşallah toparlanıp gelecek Bulut’da. Biliyorum çok zor. Hele hastaneden taburcu olduğum gün çok ağladım. Doğum yapmamış gibi bebeksiz çıkmak beni mahvetti ama çok iyi bakıldı. Tedavileri güzel yapıldı. Hatta eşim dedi ki bak ev çok sıcak her işte bir hayır var bebek serin yerde rahat rahat tedavi görüyor. Allah’a şükür gidip aldık kavuştuk bugün. Rabbim tez zamanda sizi de kavuştursun
Yani çok kullanışlı gelmedi bana belki de süt çok olursa daha farklı olur bilemiyorum.
Haklısın o kadar olduğunu hissedip sonucu duyunca öyle olması doğalİnşallahAllah razı olsun sancılar biraz canımı sıktı sadece..
Canım bende de çok tuhaf bir şekilde son bir haftadır mide bulantısı geri geldi. Dün arabada giderken kusacaktım hatta. Anlamadım sanırım hormonlar coştu diye yordum. Hala da hafif iğreti geliyor.
Canım kilosu kesin 4 ü geçmemiştir daha ultrasona güvenme. Senin yerinde olsam bir sonra muayeneyi beklemek yerine suni sancı verilip doğumu başlatmak isterdim. En azından 4ü kesin geçmiş olmaz ve normal doğurma şansın olur.
Benimde 27.haftada makat gelişliydi sonra 30.haftada kontrole gittiğimizde dönmüştü dönerken bir sey hissetmedim valla hissedenler var sanırım. Döner merak etme inşallah kacıncı haftadasın? doğumda dönenler bile varmış. Öyle diyorlar. Dönmezse bile En kötü sezeryan olur Allahın izniyle bir sey olmaz inşallahffestinalente Canım gözün aydın olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah bebeğine kurtuldun dua et inşallah bir an önce bebeğine de kavuşursun bizlere de dua et Lütfen benim de bebişim dönsün
Kızlar bir sorum olacak acaba bebek dönerken hissedilir mi yani nasıl hissedeceğiz onunla ilgili bir fikri olan veya yaşamış olan varsa aktarır mı ne olur
Kapalıydı yani vajinal histereskopik myom ameliyatı oldum ben karnımda vb hiçbir kesik dikiş yoktu bir ay sonrası doktor bana hemen hamile kalmamı önerdi şükür rabbim de nasip ettiSelam canım myom ameliyatın kapalıymıydı 2 ay sonra nası hamile kalabildin yasaklıyor doktorlar bende ameliyat oldum korunun dediler
Kızlar bende şimdi doktordan geldim idrarımda protein çıkmıştı tansiyonum düşük ama doktorum 24 saatlik idrar istedi o nasıl oluyor bilmiyorum,onun sonucuna göre hareket edicek iki hafta daha kalması lazım içeride ama sonuca göre her an mudehale edebilirim dedi inşallah birşey çıkmaz sağlıkla vaktinde gelir oğluşum
Sağ olunSağlıkla gununde gelsin annesi
Ozel olmazsa bu membrand stripping nasil bi muayene?
Bunu eğer doğmazsa pazartesi konuşurum artık :)Evet bence de suni talep edebilir
Kızlar merhaba, moralim çok bozukBebeğim 4 kilo 35 gr olmuş, yarın 38. haftaya gireceğim daha. Doktor membrant stripping adında elle vajinal muayene yaptırdı doğumu hızlandırsın diye, eve geldiğimden beri çok kötüyüm sancım çok, çok hafif kanamam var. Nst’de hiç sancım çıkmadı, kaç gündür çektiğim sancılar boşunaymış yalnızca 1 cm’ye yakın açıklığım varmış, bakın daha 1 cm bile değil Bu muayenenin doğumu hızlandırabileceği yazıyo internette, umarım öyle olur yaa çok yoruldum çok ağırlaştım artık. Sezaryen olmak istemiyorum, umarım normal doğum olur. Aranızda bu konuda bilgisi olan var mı?
Canım benim doktorum da 4 kilo üstüne ve 2.5 kilo altına normal yapmıyormuş yormamak için. Normal ihtimali daha azmış fikir olsun. 4 kilodan azdır belki ama o da biraz şans işi, Suni yapıyorlar ama doğacak kadar inmesi gerekiyormuş. Yukardaysa bekler sanırımDoktorum bir şey demedi, ben talep etsem oluyo mu öyle?
Yukardaymiş hâlâ, doğum kanalına inmemiş bile dahaCanım benim doktorum da 4 kilo üstüne ve 2.5 kilo altına normal yapmıyormuş yormamak için. Normal ihtimali daha azmış fikir olsun. 4 kilodan azdır belki ama o da biraz şans işi, Suni yapıyorlar ama doğacak kadar inmesi gerekiyormuş. Yukardaysa bekler sanırım
İnşallah canım bn36 haftalık oldum ama bişey fark ettim dün saolsunBenimde 27.haftada makat gelişliydi sonra 30.haftada kontrole gittiğimizde dönmüştü dönerken bir sey hissetmedim valla hissedenler var sanırım. Döner merak etme inşallah kacıncı haftadasın? doğumda dönenler bile varmış. Öyle diyorlar. Dönmezse bile En kötü sezeryan olur Allahın izniyle bir sey olmaz inşallah
Bol bol yürü ve mümkünse ilişkiye girin. Benim doktor bu ikisini söylediYukardaymiş hâlâ, doğum kanalına inmemiş bile dahabenim doktorum normal taraftarı ama pazartesiye kadar doğmazsa sezaryeni konuşuruz dedi. Ne yapsam ki inmesi ve doğması için, iyice stres oldum ya
Squat yap merdiven in cik yuruyus yap kurbaga yuruyusu diyorlardi bide onu yap umarim hemen dogumun baslarİnşallah dediğiniz gibi olurDoktorum da sizin gibi söyledi. Dua edin de doğurayım pazartesiye kadar
Ayy valla bana birden oldu anlamadım hala tam çok iyiyim diyemem ama doğum belirtisi diyenlerde var rahim açıldıkça kimi gebelerde bulantı kusma olurmuş ne kadar doğru bilmem tabiCanım bende de çok tuhaf bir şekilde son bir haftadır mide bulantısı geri geldi. Dün arabada giderken kusacaktım hatta. Anlamadım sanırım hormonlar coştu diye yordum. Hala da hafif iğreti geliyor.
Canım kilosu kesin 4 ü geçmemiştir daha ultrasona güvenme. Senin yerinde olsam bir sonra muayeneyi beklemek yerine suni sancı verilip doğumu başlatmak isterdim. En azından 4ü kesin geçmiş olmaz ve normal doğurma şansın olur.
İnşallah canım benimCanım bir şişe veriyorlar 24 saat ona idrarını topluyorsun. Sonra ondan bakılıyor protein var mı diye. Benim de ona bakıldı. Hiç korkma Allahın izniyle bekler bebeğin. Gönlüne göre olur.
Canım yeri daraliyordur bence en son ne zaman gittin doktora sonuçta büyüyor 32 deki gibi olmuyor hareketleriKızlar Bebek hareketlerinde azalma var sanki 36yı bitirdik .eskisi gibi vurmuyor yeri daralıyor ondan mıdır? Eskiden sürekli hissederdim vuruşlarını şimdi belli saatleri var daha cok balık gibi yüzme hareketleri var bir yerden bir yere geciyor gibi. Var mı bu sekilde olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?