2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ultrason cihazı son haftalarda yanıltabilir, +/-400 gr olabilir bu yüzden pazartesini bekleyelim ona göre duruma bakarız, dedi doktorum.

Beklemekle iyi yapıyorsunuz bence sonuç yanlış çıkabiliyor hemde aslnda kilosu çok olan daha rahat doğuyor çünkü bebekde yardımcı oluyor hep böyle diyorlar inşallah sağlıkla alırsın kucağına

Çömelme hareketleri ve sıcak duş gibi hareketler yap süreci hızlandır canım benimki de pazartesi den sonra inşallah yapacam hareketleri tabi durursa aşırı aşağıda şuan Kanala tam girdiyse durmayacak büyük ihtimalle

İlk günler değil ama sonrasında çok memnun kalmışlar temmuz anneleri özellikle bir göğsü emzirirken diğerine takıp sağım yapmışlar

Evet bence de suni talep edebilir

Benimde 27.haftada makat gelişliydi sonra 30.haftada kontrole gittiğimizde dönmüştü dönerken bir sey hissetmedim valla hissedenler var sanırım. Döner merak etme inşallah kacıncı haftadasın? doğumda dönenler bile varmış. Öyle diyorlar. Dönmezse bile En kötü sezeryan olur Allahın izniyle bir sey olmaz inşallah

Selam canım myom ameliyatın kapalıymıydı 2 ay sonra nası hamile kalabildin yasaklıyor doktorlar bende ameliyat oldum korunun dediler
Kapalıydı yani vajinal histereskopik myom ameliyatı oldum ben karnımda vb hiçbir kesik dikiş yoktu bir ay sonrası doktor bana hemen hamile kalmamı önerdi şükür rabbim de nasip etti

Kızlar bende şimdi doktordan geldim idrarımda protein çıkmıştı tansiyonum düşük ama doktorum 24 saatlik idrar istedi o nasıl oluyor bilmiyorum,onun sonucuna göre hareket edicek iki hafta daha kalması lazım içeride ama sonuca göre her an mudehale edebilirim dedi inşallah birşey çıkmaz sağlıkla vaktinde gelir oğluşum

Canım bir şişe veriyorlar 24 saat ona idrarını topluyorsun. Sonra ondan bakılıyor protein var mı diye. Benim de ona bakıldı. Hiç korkma Allahın izniyle bekler bebeğin. Gönlüne göre olur.

Sağlıkla gununde gelsin annesi

Ozel olmazsa bu membrand stripping nasil bi muayene?
Sağ olun Çatı muayenesi gibi ama daha kısa ve az ağrılı. Ebe iki parmağını vajinamın içinde tam tur döndürdü böyle yaparak doğumu tetikliyorlarmış, ben de internetten okudum sebepleri ve sonuçlarını. Doğumu hızlandırıyormuş bu uygulama, bakalım umarım işe yarar

Doktorum bir şey demedi, ben talep etsem oluyo mu öyle?
Canım benim doktorum da 4 kilo üstüne ve 2.5 kilo altına normal yapmıyormuş yormamak için. Normal ihtimali daha azmış fikir olsun. 4 kilodan azdır belki ama o da biraz şans işi, Suni yapıyorlar ama doğacak kadar inmesi gerekiyormuş. Yukardaysa bekler sanırım

Yukardaymiş hâlâ, doğum kanalına inmemiş bile daha benim doktorum normal taraftarı ama pazartesiye kadar doğmazsa sezaryeni konuşuruz dedi. Ne yapsam ki inmesi ve doğması için, iyice stres oldum ya

İnşallah canım bn36 haftalık oldum ama bişey fark ettim dün saolsun kikelomo dün bi kaç egzersiz önermişti dünden beri onları yapıorum sanki dönmeye çalışıyor miniğim gecede hep hareket liydi

İnşallah dediğiniz gibi olur Doktorum da sizin gibi söyledi. Dua edin de doğurayım pazartesiye kadar
Squat yap merdiven in cik yuruyus yap kurbaga yuruyusu diyorlardi bide onu yap umarim hemen dogumun baslar

Ayy valla bana birden oldu anlamadım hala tam çok iyiyim diyemem ama doğum belirtisi diyenlerde var rahim açıldıkça kimi gebelerde bulantı kusma olurmuş ne kadar doğru bilmem tabi

Kızlar Bebek hareketlerinde azalma var sanki 36yı bitirdik .eskisi gibi vurmuyor yeri daralıyor ondan mıdır? Eskiden sürekli hissederdim vuruşlarını şimdi belli saatleri var daha cok balık gibi yüzme hareketleri var bir yerden bir yere geciyor gibi. Var mı bu sekilde olan

Canım yeri daraliyordur bence en son ne zaman gittin doktora sonuçta büyüyor 32 deki gibi olmuyor hareketleri

Bir de kızlar kaşar peynir ve muz ciddi anlamda kilo aldırıyormus bebeğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…