2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben hissetmedim. Nasil bir şey bilmiyorum yani benimki 32 de ters duruyormuş ama 35 te kontrolde başı aşağıda doğru pozisyona gelmis dedi.

Canım yeri daraliyordur bence en son ne zaman gittin doktora sonuçta büyüyor 32 deki gibi olmuyor hareketleri

Bir de kızlar kaşar peynir ve muz ciddi anlamda kilo aldırıyormus bebeğe
İki hafta önce gittim 34teyken bir sorun yoktu. Cuma günü tekrar gideceğim. Sonra her hafta cağırdı bakalım ne diyecek

İki hafta önce gittim 34teyken bir sorun yoktu. Cuma günü tekrar gideceğim. Sonra her hafta cağırdı bakalım ne diyecek
Umarım güzel şeyler der
Sonlara geldik Allah im hepimizin ihtiyacı olduğu konuda yardımcısı olsun doğum yapanların toparlanmasi kuvozde olan bebeklerin annelerine hemen kavuşması hamileler olarak bizlerinde saglikla kucağımıza almamizi nasip etsin

Umarım. Amin

Bebiskolar buyuduklerinde kiymet bilirler umarim. Anneler neler goruyor, çekiyor böyle... gecmis olsun

Kızlar otururken bebek sağ tarafa toplandı. Bıçak saplanır gibi art arda ağrılar girdi. İki büklüm kaldım. İlk defa oldu neden oldu acaba?

Ayy cok.heyecanli Allah yardimcin olsun bir avazda dikişsiz dogur inşallah

Darısı başıma inşallah, amin yani bence de en az 500 gr aşağısıdır, amann sağlıklı doğsun da hiç önemli değil gerisi. Sancılarım azaldı bi nebze, şu anda daha pozitifim

Yukardaymiş hâlâ, doğum kanalına inmemiş bile daha benim doktorum normal taraftarı ama pazartesiye kadar doğmazsa sezaryeni konuşuruz dedi. Ne yapsam ki inmesi ve doğması için, iyice stres oldum ya
Squat felan çömelme hareketleri vardı bol bol yap bence gününde dolmuş nasıl olsa benimde gününü doldurmasına 5 gün felan kaldı. 37 dolunca bina önce doğsun diye yapacağım hareketleri

Squat yap merdiven in cik yuruyus yap kurbaga yuruyusu diyorlardi bide onu yap umarim hemen dogumun baslar
Ben son bir haftaya kadar her gün en az 7-8 bin adım atardım, ama son zamanlarda kuyruk sokumundaki ağrı yüzünden ve bebek de ağırlaştığından yerimden kıpırdayamıyorum. Evde bu dediğiniz egzersizleri de deniyorum ama boş, bebeğin keyfi inmek istemiyor galiba ama mücadeleye devam

Canım 2-3 saat içinde spinalin etkisi geçmeye başladı ama çok kuvvetli ağrı kesiciler yapıyorlar yine de acı yok. O acı artık 5-6. saatlerde geliyor ama hafiften burdayım diyor.

Hissediyorsun canım. Açıkcası tahmin ettiğim gibi değilmiş. Ben hiç etkilenmiyorsundur fırt diye çıkıyordur diye düşünmüştüm ama değilmiş. Böyle vakumlanıyor gibi oluyor çıkış anında ama muhteşem ötesi bir duygu.

Kız bu olayın en takılmaması gereken şeysi sonda. Sonrayı spinal etkisini gösterince yaptılar hiç hissetmedim. Hatta odaya gelene kadar sondayı farketmedim bile Doğumdan sonra kocaman kocaman 3 tane serum bağlıyorlar o seni idrara çıkartıyor zaten. Sonra kısa sürede doluyor. Yalan olmasın ama 3-4. Saatte sondayı çıkarttılar diye hatırlıyorum. Spinalin son demleri Ağrı kesicilerim etkisi arası biryerdeydim korktum hatta açılacak mı diye. Hayır dedi çünkü sonda hiç takıldı mı sana bilmiyorum ama 2 girişi var onun. Enjektörle şişeren başlıktaki sıvıyı çekince incecik kalıyor çok az hissediyorsun. O şişkin kocaman şey çıkarılmıyor ordan.

Ay allahıma bin şükür. Allahım bir daha ayırmasın bugün sana bayram havası desene. Ay müthiş hep tadını çıkartın arkadaşım. Fındıkkuzu eve geliyor ay kalbim eridi maşallah

Kuzu bugün gittim gördüm çok iyi geldi düne göre o bile yüreğime su serpti. Yalnız kocamın aynısını doğurmuşum bugün birkez daha farkettim. O şişlikleri inmeye başlamış.

Her işte bir hayır vardır arkadaşım. Gönül istiyor ki hep birarada olalım ayrılmayalım ama böyle olması gerekiyormuş. Eşinin dediği şey şuan benim bile içimi rahatlattı. Bugün yenidoğan da cereyanda kalıp zatürre olan bir bebek gördüm. Kıyamam. Allahım bizleri beterinden korudu.

Sen süt işlerini nasıl yaptın kuzum?

Başka doktor gittim kızlar çok beslenemediginden oluyormuş idrarı sarilik 13 sabah 10 düşmüş birkaç kez biberon kullandım keşke kullanmasaydim hemen alıştı emmeside değişti zorla alıyor mama kasik ile ver dedi krizlerimiz bugünde vardi

Bende bu hafta az hissettim canım yarın randevum var bakcaz artık ne durumda

Haftalarımız aynıymış. Doğuma ne dedi size doktor? Bana ağustos 25-27si gibi dedi. 40 hafta oluyor ozaman cok değil mi? Bende sezeryan istiyorum doğum korkusu oldu bu aralar
Bende 36 dayım ama bende korkuyorum normalden şuan tahlil sonucuna göre belli olucak doğum ama sezeryan a yakinim

Haftalarımız aynıymış. Doğuma ne dedi size doktor? Bana ağustos 25-27si gibi dedi. 40 hafta oluyor ozaman cok değil mi? Bende sezeryan istiyorum doğum korkusu oldu bu aralar

Deme öyle deme bende aynısını söylüyordum. 28 inde 37. Haftası doluyordu 28. İnden sonra gelsin bilmem ne diyodum. Şimdi biraz pişmanım. Çok değil kalmak istediği kadar kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…