- 8 Kasım 2020
- 985
- 1.358
- 63
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #47.301
Ben hissetmedim. Nasil bir şey bilmiyorumffestinalente Canım gözün aydın olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah bebeğine kurtuldun dua et inşallah bir an önce bebeğine de kavuşursun bizlere de dua et Lütfen benim de bebişim dönsün
Kızlar bir sorum olacak acaba bebek dönerken hissedilir mi yani nasıl hissedeceğiz onunla ilgili bir fikri olan veya yaşamış olan varsa aktarır mı ne olur
İki hafta önce gittim 34teyken bir sorun yoktu. Cuma günü tekrar gideceğim. Sonra her hafta cağırdı bakalım ne diyecekCanım yeri daraliyordur bence en son ne zaman gittin doktora sonuçta büyüyor 32 deki gibi olmuyor hareketleri
Bir de kızlar kaşar peynir ve muz ciddi anlamda kilo aldırıyormus bebeğe
Umarım güzel şeyler derİki hafta önce gittim 34teyken bir sorun yoktu. Cuma günü tekrar gideceğim. Sonra her hafta cağırdı bakalım ne diyecek
Umarım. AminUmarım güzel şeyler der
Sonlara geldik Allah im hepimizin ihtiyacı olduğu konuda yardımcısı olsun doğum yapanların toparlanmasi kuvozde olan bebeklerin annelerine hemen kavuşması hamileler olarak bizlerinde saglikla kucağımıza almamizi nasip etsin
Sağ olunÇatı muayenesi gibi ama daha kısa ve az ağrılı. Ebe iki parmağını vajinamın içinde tam tur döndürdü böyle yaparak doğumu tetikliyorlarmış, ben de internetten okudum sebepleri ve sonuçlarını. Doğumu hızlandırıyormuş bu uygulama, bakalım umarım işe yarar
Ayy cok.heyecanli Allah yardimcin olsun bir avazda dikişsiz dogur inşallahSelam kizlar benimde bugun nst vardı sancilar çikti sabah kilotum baya islakti ama suyum degilmis 2 cm açıklığımda var eve geldigimden beri hafif hafif tatli tatli ağrılarımda var elle muayene etti için hafif kanamam da oldu rahim agzındna baya da yörüdüm yöruldum inşallah açıklık fazlalaşmıştır
Bende 36nın içindeyim illaki azalma olur cmrts randevumuz var artık iki haftada bir çağrılıyoruzİki hafta önce gittim 34teyken bir sorun yoktu. Cuma günü tekrar gideceğim. Sonra her hafta cağırdı bakalım ne diyecek
Umarım yaaBebiskolar buyuduklerinde kiymet bilirler umarim. Anneler neler goruyor, çekiyor böyle... gecmis olsun
Darısı başıma inşallah, aminSinemozbk ultrasonda kiloya güvenme benim yakına 40 haftada bu çocuk 4600 oldu hayatta doğuramazsın dediler çocuk 4 kilo doğdu 600 gr yanılma oldu ki çok oluyor son haftalarda yanılmalar bence yaparsın korkma
Squat felan çömelme hareketleri vardı bol bol yap bence gününde dolmuş nasıl olsa benimde gününü doldurmasına 5 gün felan kaldı. 37 dolunca bina önce doğsun diye yapacağım hareketleriYukardaymiş hâlâ, doğum kanalına inmemiş bile dahabenim doktorum normal taraftarı ama pazartesiye kadar doğmazsa sezaryeni konuşuruz dedi. Ne yapsam ki inmesi ve doğması için, iyice stres oldum ya
Ben son bir haftaya kadar her gün en az 7-8 bin adım atardım, ama son zamanlarda kuyruk sokumundaki ağrı yüzünden ve bebek de ağırlaştığından yerimden kıpırdayamıyorum. Evde bu dediğiniz egzersizleri de deniyorum ama boş, bebeğin keyfi inmek istemiyor galibaSquat yap merdiven in cik yuruyus yap kurbaga yuruyusu diyorlardi bide onu yap umarim hemen dogumun baslar
Yarın artıracam bu hareketleri, evde yoga da yapıyordum ama inmemiş kerataSquat felan çömelme hareketleri vardı bol bol yap bence gününde dolmuş nasıl olsa benimde gününü doldurmasına 5 gün felan kaldı. 37 dolunca bina önce doğsun diye yapacağım hareketleri
Haftalarımız aynıymış. Doğuma ne dedi size doktor? Bana ağustos 25-27si gibi dedi. 40 hafta oluyor ozaman cok değil mi? Bende sezeryan istiyorum doğum korkusu oldu bu aralarBende 36nın içindeyim illaki azalma olur cmrts randevumuz var artık iki haftada bir çağrılıyoruz
Erken gelirse mecbur alır canımHaftalarımız aynıymış. Doğuma ne dedi size doktor? Bana ağustos 25-27si gibi dedi. 40 hafta oluyor ozaman cok değil mi? Bende sezeryan istiyorum doğum korkusu oldu bu aralar
Bacaklarını falan kaç saat sonra hissetmeye başladın? Bir de ağrı olarak değil de sanirim o anda yapılan müdahaleyi sağa sola dondurmalar bebeği çıkarmaları falan hissediyormussun hareket olarak hissettin mi? Sondayı nasil yaptılar uyuşturup mu takip cikardilarAy teşekkür ederim festii
Kuzum bende 6 gündür bekliyordum. Bugün bir telefon taburcu olacak gelin dediler. Ya ellerim ayaklarım boşaldı. İnşallah toparlanıp gelecek Bulut’da. Biliyorum çok zor. Hele hastaneden taburcu olduğum gün çok ağladım. Doğum yapmamış gibi bebeksiz çıkmak beni mahvetti ama çok iyi bakıldı. Tedavileri güzel yapıldı. Hatta eşim dedi ki bak ev çok sıcak her işte bir hayır var bebek serin yerde rahat rahat tedavi görüyor. Allah’a şükür gidip aldık kavuştuk bugün. Rabbim tez zamanda sizi de kavuştursun
Bende bu hafta az hissettim canım yarın randevum var bakcaz artık ne durumdaKızlar Bebek hareketlerinde azalma var sanki 36yı bitirdik .eskisi gibi vurmuyor yeri daralıyor ondan mıdır? Eskiden sürekli hissederdim vuruşlarını şimdi belli saatleri var daha cok balık gibi yüzme hareketleri var bir yerden bir yere geciyor gibi. Var mı bu sekilde olan
Bende 36 dayım ama bende korkuyorum normalden şuan tahlil sonucuna göre belli olucak doğum ama sezeryan a yakinimHaftalarımız aynıymış. Doğuma ne dedi size doktor? Bana ağustos 25-27si gibi dedi. 40 hafta oluyor ozaman cok değil mi? Bende sezeryan istiyorum doğum korkusu oldu bu aralar
Haftalarımız aynıymış. Doğuma ne dedi size doktor? Bana ağustos 25-27si gibi dedi. 40 hafta oluyor ozaman cok değil mi? Bende sezeryan istiyorum doğum korkusu oldu bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?