- 2 Eylül 2014
- 630
- 842
- 303
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #47.321
Sezeryanla iyi bir anestezi uzmanına denk gelmen çok çok iyi olmuş. İnşallah bana da denk gelirJsjsjsjs kızım bana kalsa doğum masasında bile an be an bilgilendirirdim. Çünkü bende korkuyordum sezaryenden. Herşeyinden. İğnesinden tut, kesisine, kalkışına, gazına. Sırf bunlar yüzünden 9 aydır vajinale hazırlanıyordum biliyorsun. Daha detay anlatırım senin için cidden korkulacak birşeyi yok. Şimdi biraz süt sağıcam. Sonra burdayım yazıcam canım.
Sırtından vuran ağrı gaz sancısı olmayabilir biliyor musun. Ben 2.kizimda yaşadım meğerse mastıt olmuşum süt sağma makinasında 30cc süt çıkıyordu meğerse makinam.yetersizmis. hastaneden vakum gücü yüksek bir makinayla denedik kanallarim açılınca sırt ağrım da geçmişti. Fikir olsun belki de o yüzdendir Dr bile sebebini anlamamsti cunku
bana da Dr sütün yok mama alın gelin dedi. Eşim mama getirdi 1-2kere icirdik sonra hemşirenin mi aklına geldi yoksa benim mi bilmiyorum sütü başka makinayla sagdik aman Allahım işte kan oturmuş iyice 9ndan tikaliym8s kanallar çıkmamis süt. Başıma geldi ya dedim bir ihtimal çünkü sırt ağrısı çok fena biliyorum. Sezeryan açısına on basıyordu
Bende hamilelikte öğrendim onu. Fizyoterapist önerdi ve uyguladı. İnanılmaz rahatlattı o zamandan beri ağrıyla ilgili kim ne derse direkt öneriyorum
Canım sevdik dolayısıyla sevildik. Ben hiç şaşırmıyorum aktif olsakta olmasakta hayatımızdaki en özel süreçlerden bir tanesini birlikte geçirdik. Tüm sevinç ve tüm üzüntülerimizi paylaştık. Dolayısıyla gönül bağlarımız sağlam oluştu
Ay sana gerçekten malum olmuş kız
Birlikte güzelce buradan evimize gideceğiz. Onun oynamasıdır oAğzını sevdiğim çocuğum. Allahım herkesin evladını kendisine sağlıkla sıhhatle mutlulukla kolaylıkla kendisine bağışlasın. Ağzımızın tadı hiiç bozulmasın.
Yok bebeğim kapalı değilim
İnşallah kuzum. Dualarım hep bu yönde.
Ayy inşallah bebeğim. Hepinizin sağlıkla bebişlere kavuştuğunuzunda haberini alsam uuu benden mutlusu olmaz
Allahım görümceni ve yavrusunu korumuş. Çok şükür bin şükür
Kalbimi karartmıyorum Şefikacım içim çok rahat. Şuan olsaydı koynumda mıkırdasaydı çok isterdim ama 14.30 da görmeye gideceğim. Dün gece dokunabilirsin dediler korktum dokunamadımbugün dokunucam ama elini tutucam oğlumun. Bezelye parmaklarını sevicem. Böyle şeyler söylenmez ama adağımız vardı zaten onuda halledicez beklemeden. Olayların şokuyla eğilemedik bu konuya. Onuda yaptık mı allahın izniyle içimiz rahat olucak. Allahıma emanet ettim oğluşumuda kendimi de ne gelirse hayırlısıyla gelsin
Vallahi insan gibi insandı. Az bir kendimi toparlayayım onu bulucam
İnşallah hepinize çok daha iyileri denk gelir. 15-20 dk fark eder canım bence tüp bağlatma. Zaten uyuştuktan sonra bebişi gördükten sonra zaman nasıl geçiyor pek anlamazsın diye düşünüyorum. Kuzu benim o kadar sütüm yok şuan. Kolostrum geliyor oda incecik şırıngaya doluyor. Böyle böyle artacak allahın izniyle. Ama aklımda bulunsun belkide memeler dolu ben farkında değilim
Çok şükür canım. Doktor geldi almamız lazım dedi kocamla şok olduk. Ama dediğimiz tek şey 9 aydır size güveniyoruz doğrusunun bu olduğunu düşünüyorsanız bunu yapacağız. Nitekim 1.5-2 saatte herşey bitti
İnşallah canım benimde içimde güzel hisler var allahın izniyle bebeğimizi kucağımıza koynumuza alalım. Kimsede bebeğinden ayrı kalmak zorunda kalmasın.
Sanmarino noldu bana biliyor musun? O kadar stresliydim ki hatta kocamda girecekti doğuma almadılar ben zaten gergindim orda iyice tavan yaptım. Ama sonra anladım ki iyiki girmemiş. Neyse ben genel anesteziye alın beni diyebilirim dedim bak bu kadar kötüydüm girerken. Ay sonra bana bir kafa geldi. Kapattım gözlerimi. Bedenime güveniyorum dedim içimden. Bebeğime güveniyorum. Memelerime rahmime güveniyorum. Ayol genel anestezi isteyen halden bu hale nasıl oldu da geldim bilmiyorum ama geldim
Akışa bırakmak lazımmış. Sonradan da olsa becerdim onu.
Bebeği gördükten sonra hızlı geçiyor evet inşallah genel olmam ben bayılmak pek istemiyorum o anı gormeliyim illa