2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Sezeryanla iyi bir anestezi uzmanına denk gelmen çok çok iyi olmuş. İnşallah bana da denk gelir birde tuplerimi baglaticam ben inşallah bir tık daha uzun kalırım gibi.

Sırtından vuran ağrı gaz sancısı olmayabilir biliyor musun. Ben 2.kizimda yaşadım meğerse mastıt olmuşum süt sağma makinasında 30cc süt çıkıyordu meğerse makinam.yetersizmis. hastaneden vakum gücü yüksek bir makinayla denedik kanallarim açılınca sırt ağrım da geçmişti. Fikir olsun belki de o yüzdendir Dr bile sebebini anlamamsti cunku
bana da Dr sütün yok mama alın gelin dedi. Eşim mama getirdi 1-2kere icirdik sonra hemşirenin mi aklına geldi yoksa benim mi bilmiyorum sütü başka makinayla sagdik aman Allahım işte kan oturmuş iyice 9ndan tikaliym8s kanallar çıkmamis süt. Başıma geldi ya dedim bir ihtimal çünkü sırt ağrısı çok fena biliyorum. Sezeryan açısına on basıyordu

Bebeği gördükten sonra hızlı geçiyor evet inşallah genel olmam ben bayılmak pek istemiyorum o anı gormeliyim illa yarın kontrole gitcem inşallah doğuma alır beni de merak ediyorum keratayi

Ayy valla bana birden oldu anlamadım hala tam çok iyiyim diyemem ama doğum belirtisi diyenlerde var rahim açıldıkça kimi gebelerde bulantı kusma olurmuş ne kadar doğru bilmem tabi
Amaan ben artık belirti falan inanmamaya başladım, 3 haftadır bütün belirtiler var tık yok. Karnım bile hafif aşağı indi ama böyle tam değil yani. Artık kendimi alıştırdım 40ı geçebilir diye
Canım 40+ larda doğuracaksın belki de ve 40 da inecek ve 2-3 güne çıkacka bilemeyiz. Tabii gönül ister daha önce gelsin ama ben de senin gibi napsam da artık tetiklesem modundayım.

Zaten o sırt ağrısına hiçbirşey etki etmiyor. Gazsa hareket ve sıcak uygulama iyi geliyor ama iyiki söyledin. Uzun süren geçmeyen bir ağrı olursa göğüslerden şüpheleneceğim. Pompam philips avent herhalde çekiyordur diye düşünüyorum ama. Birde arada hemşire elle sağıyor. O yüzden şuan için açıklar

Canım sen seni neyin beklediğini bilen tecrübeli analardansın. Bilmeyen için çok korkutucu jdjdj genelde çok cazip olabiliyor. Ama bende iyiki yapmamışım öyle birşey. Yoksa o sıcaklığını o tenini göremez hissedemezdim.

Kız öyle deme ya. Kelimelerin gücü diyom dilimde tüy bitti kdjdk en hayırlı zamanda gelsin.

Evet ilk temas ve ilk ağlama çok önemli ya illa duymaliyim. Ben çok pimpirikli bir insanim bu hamileliğimde ise tavan yaptı.jhjgk doğacak bebeğin nasıl nasiplenecek bu huyundan göreceğim

Daha öncekiler erken gelip de bu 38+olmama rağmen gelmeyince panik oldum jhjgkg.. Allah benim gelinime sabır versin

Sezeryan düşünen arkadaşlara spinal öneriyorum cidden korkmasinlar o anlar pahabiclemez.

Tabiki de hayırlı zamanda gelsin en basiti senin durumundan ders çıkarmalıyız herşeyin hayırlısı

Aa kuzum ne aklıma geldi senin sıpa nazliydi doğru düzgün yüzünü göstermiyordu demek babaya benziyormus Bana doktor bir aksilik olmazsa 38+ larda alırız dedi benimkinin suyu fazla olunca bir de pozisyondan kaynaklı devamlı yüzünü gosteriyor sana benziyor diyorlar ama bakalım

Ay bu ağustos erkek anaları çok bomba hdjdj gerçi ben temmuz anası oldum acaba gelinimi el üstünde mi tutucam sen ne diyorsun ecoş bu işe eceeaap

Bebişin vakti var kuzucum hiiiiç laf etme. Valla bir daha bebek sahibi olursam asla ağzımı açmayacağım. Evladımın kararına saygı duyucam bınzıklamayacağım

Kesinlikle ekstra özel bir durum yok ise ben spinali çok beğendim

Kız bu çocuk beni daha şimdiden parmağında oynatıyor hep ya. Minik aslan. Son ultrasonda aynı bendim. Kime göstersem ooo sen olmuş bu diyip diyip duruyodu bir doğdu anam babası. Hangi ara babana döndün ya

Sende o yüzden çok ümitlenme bebişim herkese benzeyebilir

Kalsın kalabildiği kadar arkadaşım. Aman hiç ses etme. Doktor 40 ta dese gık deme

Aynen kuzum doktorum ne derse o modundayim zaten ben de. Sağlıkla gelsin de kime benzerse benzesin dicem ama bir yanım huyu suyu sadece bana benzesin istiyor (özel sebepler sağolsun)

O anın heyecanıyla insallah ben de bunları çok hissetmem suan boşluktan en çok takıldığım konulardır bunlar. Tesekkur ederim

O anın heyecanıyla insallah ben de bunları çok hissetmem suan boşluktan en çok takıldığım konulardır bunlar. Tesekkur ederim

Hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun arkadaşım. İkisininde kolaylıkları ve zorlukları elbet ki var. Önemli olan sağlıkla yavruna kavuşmak. Hiç takılmayacaksın ben eminim hele sonda en en en son konun olacak eminim bak buna

Kızlar memeyi tutturma problemi yaşıyoruz bezdim artık beceremedim ben bu işi bi tutsa emiyor sıkıntı bitiyor ama o kısma kadar krizler sıkıntılar napmam lazım

Sıcak hava veya yediğin içtiğin birşey dokamistir belki canimt bebek aşağıda indikçe migden rahatliyormu yoksa sıkışıyormu orasıni tam bilemem belki ondanda olabilir bendede bebek aşağıda olduğu zamandan beri gaz daha rahat yapıyorum mesela kabızlık ta gitti rahatladım belki migdende ona benzer şeyden de etkilenmiş olabilir temiz çıkmış herşeyin

Nst de sancı var mıydı

Kızlar memeyi tutturma problemi yaşıyoruz bezdim artık beceremedim ben bu işi bi tutsa emiyor sıkıntı bitiyor ama o kısma kadar krizler sıkıntılar napmam lazım
Emdikçe meme başı ona göre sekil alır bence canım zamanlar sey yap işaret parmağın ile orta parmağın arasına bebeğin emcegi kısmı denk getir ilk zamanlar çıkıntılı yap yani o bölgeyi öyle emzir kendiside kavramaya başladıkça olur olur gider canım iki parmak arasında yap bi dene ben ilk zamanlar oylet yapıyorum değilse hem sende tahriş oluyor hem bebek doymuyor

Canım bende de o sıkıntı var girip yazmaya bile fırsatım olmadı kaç gündür yeni giriyorum. Gögüs ucu aldım onunla tutuyor ama onunla tutmak için bile baya cebellesiyo yavrum sonra hemen o ucu cıkarıyorum tutuyor memeyi ama tutana kadar bende ağlıyorum onunla resmen

Herşeyin başı sağlık canım böyle olması gerekiyormuş bazen bizim planlar hayatın akışına uymayabilir boylet olduğu için artık bende akışına bıraktım sus pus sirt bas hiç hevesimde yok seyimde yok çünkü yapıyorsun hazırlık ama gününe uymuyor yhada birseyler oluyor falan en güzeli olduğu gibi benimde öyle daha kıyafet bile almadım vallaha yaz bebegi zaten yanıyor abisinden ablasından kalanlarla çıkartır yazi kısa alırım dedim hicde birşey almadım ilk defa babam aldı daha takımlarını bu bebeğe yani. Sağlıklı olsun dogsunda ben herşeyi sonrada alırım ederim modundayim. Ben kucağıma alayım iyi olduğunu göreyim Yeter bana. Herşey iyi giderken bazen birseylsd ters gidiyor falan sonradan hiç evi doldurup da üzülmeyim onu yapamadım bunu yapamadım diye dogsunda hayırlısı ile nolursa olsun. Böyle gelmek istedi bulut paşa sağlıklı olsunda resmini evde bol bol çekersin sen annesi ver kamerayı babaya

Kızçeler anca yazmaya fırsat buldum. Pazar günü eve cıktık ama gelen giden derken birde emzirmeye calısmak baya yordu. İlk 2 gün sütüm gelmedi diyecek kadar azdı gögüs ucunu zor tutuyordu 3. Gün çok sükür gelmeye basladı ama aşırı degil yine gögsümü tutuyor ama tutana kadar cebellesiyoruz gögüs ucuyla bile zor tutuyor yavrum baska ne yapabilirim sırf bu yüzden çok aglıyor yavrum

Bebek hala yukarıda kabızlık sorunum yok gazda da sorun yaşamıyorum olabilir tabi sıcak veya yediğim birşey dokunmuş olabilir çok şükür bir sıkıntı çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…