2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bebek hala yukarıda kabızlık sorunum yok gazda da sorun yaşamıyorum olabilir tabi sıcak veya yediğim birşey dokunmuş olabilir çok şükür bir sıkıntı çıkmadı
Havalardan bizdede değişik değişik belirtiler olabiliyor canım sen kendini takip et migden devam ederse falan birdaha ni gidersin druna

J josei89 ve @fiyonas gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün ☺
Çok geçmiş olsun canım sağlıkla büyüsün metemiz gözün aydın hayırlısı böyleymiş, haftası da erken değil zaten önümüzdeki günler daha da iyi olur
J josei89 canim gozun aydin yavruna kavusmussun allah anali babali buyutsun
Gozun aydin canim Allah anali babali büyütsün

J josei89 canım ne güzel sende sağlıkla kavuşmuşsun yavruna, darısı bizim başımıza

J josei89 seninde gözün aydın canımm benim allahm uzun ömürler nasip etsin inşallaj sağlıklaaa
Canim kizlarrr güzel annelerrr elimden geldigince etiketlemeye calistim insallah kacirdigim yoktur, cok teşekkür ederim hepinize, Allah razi olsunn dünden beri pek giremedim, hastane ortami, yogunluk, e bide Mete beyin emme seanslari insallah dogum yapmayan annelerimiz de bu mutluluğu yasar en dogru zamanda yarin evimize gecicez kismetse, daha cok takip etmeye ve deneyimlediklerimi anlatmaya calisicam insallah ben yokken kimler dogurdu neler kacirdim cok merak ediyorum

Silikon meme ucu kullanıyorum ben de ama onu bile tutmamız sıkıntı işte hırslanıyor ağlıyor çıkıyor yerinden

Meme ucu problemimiz var şimdilik Silikon meme ucu kullanıyoruz canım o bile problem oluyor

Bende aynı durumdaydım dr uma açıkladım ilk doğum 41+2 de Rahime ilaç koymayla başladı doğar doğmaz da mekonyumu yaptı ebeler iyi ki daha fazla beklememişsin dediler bu da aynı olursa boşuna o kadar beklemeyelim doğurtun beni dedim cuma günü kavuşuyoruz inş kızıma

Kızlar memeyi tutturma problemi yaşıyoruz bezdim artık beceremedim ben bu işi bi tutsa emiyor sıkıntı bitiyor ama o kısma kadar krizler sıkıntılar napmam lazım
Canimm tam olarak ne yapman gerektigini bilmiyorum ama zamanla bebis de sen de alisacaksiniz, alistikca bir formülünü bulacaksindir kolay degil minicik agizlariyla meme kavramaya calisiyorlar

Göğüs ucu çıkarici ile deneyebilirsiniz hatta emzirme öncesi şırınga ile göğüs ucunuzu bebek tutmaya çalışırken bir kaç damla sıkın süt geliyor diye daha bir şevkle emmeye çalışır en iyi kavranan göğüs ucu Philips avent small. burcumsu12

Canım ben olsam tansiyonumu düzenli kontrol ederim. Geçtiğimiz salı aynı sebeplerden gitmiştim. Tek fark nst de bir miktar sancı vardı bende. Belki sıcaklardandır seninki. Ama takip etmekte fayda var.
Haklısın takip edeceğim zaten ilk aklıma gelen sen oldun inşallah birşey olmaz tabi ama son haftalarda kusma vakaları yaşanabiliyormuş biraz araştırdımda hayırlısı bakalım

Silikon meme ucu kullanıyorum ben de ama onu bile tutmamız sıkıntı işte hırslanıyor ağlıyor çıkıyor yerinden
Silikon ucun içine bir kaç damla süt koy göğsünü sıkıp. Bebek çekince süt geliyor sanacak. Silikonu işaret ve orta parmağınla tutmalisin. Göğüs uçların küçük ve henüz çıkmamış ise Chicco göğüs ucu çıkarici ile önce çıkar birde öyle dene silikonsuz

Son düzenleme:
Haklısın takip edeceğim zaten ilk aklıma gelen sen oldun inşallah birşey olmaz tabi ama son haftalarda kusma vakaları yaşanabiliyormuş biraz araştırdımda hayırlısı bakalım

Canım o benim yolumdu. Benim ve Bulutun ve eşimin bunu yaşaması gerekiyordu. Sen üzerine çekme. Sadece farkında olmak güzel. Takip gerekiyor maalesef. Ama doğumdan sonra düzeliyor. Bak benim insülinimi bıraktırdılar. Bulut doğdu benim şeker normale düştü

Kizlar benim de göğüslerim ilk günden yara oldu acidan sizidan mahvoluyorum lansinoh krem almistim doguma yakin kullanmaya baslayacaktim ama 37 de dogurunca kullanma firsatim olmadi ilk gun de kullanamadim yanimiza almadigimiz icin. Ben simdi napayim bu göğüsler nasil normale dönecek emzirirken agliyorum nerdeyse

Sizin için böylesi hayırlıymış çok şükür iyisiniz ya Rabbim başka dert vermesin gerçekten bir kaç gün sonrasında kavuşacaksınjz tam olarak inanıyorum ☺
Ya bu hamilelik çok farklı insanın vücudunda farklı şeyler çıkarıyor doğuruncada geçiyor çok garip valla
Sevindim ilaçlarını bırakmana Bulut şeker gibi olduğu için biraz şeker yükseltti sende ☺

Canım sütün hemen geldi mi? Sağma işlemi mi yaptın?

Teşekkür ederim canım deneyeceğim

Ayy canım çok geçmiş olsun tahinin üzerinde biriken yağın iyi geldiğini dıydum ve hemen gümüş kapağa da geç nemli kalmasını sağlar birde ayva çekirdeğini suya koyuyorlarmış böyle salgı bırakıyormuş onu sürmekte iyi geliyormuş ama ayva şimdi bulunur mu Allah yardım etsin valla göğüs yarası zordur

Canimm tam olarak ne yapman gerektigini bilmiyorum ama zamanla bebis de sen de alisacaksiniz, alistikca bir formülünü bulacaksindir kolay degil minicik agizlariyla meme kavramaya calisiyorlar
Haklısın canım ama o kadar krize girerek ağlıyor ki 3 günde yıprandım

Göğüs kalkanı al canım kıyafetlerine değmesin uçların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…