- 22 Mayıs 2012
- 11.015
- 30.610
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #47.341
Yok canım sancı çıkmadı tansiyonum da normal çıktı tahliller de normal
Havalardan bizdede değişik değişik belirtiler olabiliyor canım sen kendini takip et migden devam ederse falan birdaha ni gidersin drunaBebek hala yukarıda kabızlık sorunum yok gazda da sorun yaşamıyorum olabilir tabi sıcak veya yediğim birşey dokunmuş olabilir çok şükür bir sıkıntı çıkmadı
Çok geçmiş olsun canımsağlıkla büyüsün metemiz gözün aydın hayırlısı böyleymiş, haftası da erken değil zaten önümüzdeki günler daha da iyi olur
Gozun aydin canim Allah anali babali büyütsün
Allah süreci kolaylaştırsın, evinize sağlıkla sıhhatle gitmeyi nasip eylesin
Allah analı babalı buyumeyi nasip etsin, sağlık olsun da dediğiniz gibi doğum şekli galiba en son düşünülecek durum. Sağlıkla sıhhatle eve geçersiniz inşallah
Gözün aydın canım merak etmiştik seni
Sağlıkla büyüt inşallah oğluşu
J josei89 canım Metemiz Bulut beyi yalnız bırakmadı desene hayırlısı böyle imiş kuzum ya, az da olsa sütün gelmiş bol bol sıvı beslen emziedikçe yada sağdıkça daha da gelecek inşallah
Mete kusumuza Allah sağlıklı analı babalı uzun omurler nasip etsin canımonlar gelmek istedikleri vakitleri kendi seçiyorlar iste biz ne kadar plan yapsakta boş. Önemli olan şuan sağlıklı bir şekilde yanımda olması.
Canim kizlarrr güzel annelerrr elimden geldigince etiketlemeye calistim insallah kacirdigim yoktur, cok teşekkür ederim hepinize, Allah razi olsunn
Silikon meme ucu kullanıyorum ben de ama onu bile tutmamız sıkıntı işte hırslanıyor ağlıyor çıkıyor yerindenCanım bende de o sıkıntı var girip yazmaya bile fırsatım olmadı kaç gündür yeni giriyorum. Gögüs ucu aldım onunla tutuyor ama onunla tutmak için bile baya cebellesiyo yavrum sonra hemen o ucu cıkarıyorum tutuyor memeyi ama tutana kadar bende ağlıyorum onunla resmen
Memeyi tutmuyor. Ağzında ama kapatıp kavrayıp içmiyor savaşıyor ağzından kaçırıyor . Ama kavradığı an emebiliyoeTam olsrak ne oluyor?
Meme ucu problemimiz var şimdilik Silikon meme ucu kullanıyoruz canım o bile problem oluyorEmdikçe meme başı ona göre sekil alır bence canım zamanlar sey yap işaret parmağın ile orta parmağın arasına bebeğin emcegi kısmı denk getir ilk zamanlar çıkıntılı yap yani o bölgeyi öyle emzir kendiside kavramaya başladıkça olur olur gider canım iki parmak arasında yap bi dene ben ilk zamanlar oylet yapıyorum değilse hem sende tahriş oluyor hem bebek doymuyor
Bende aynı durumdaydım dr uma açıkladım ilk doğum 41+2 de Rahime ilaç koymayla başladı doğar doğmaz da mekonyumu yaptı ebeler iyi ki daha fazla beklememişsin dediler bu da aynı olursa boşuna o kadar beklemeyelim doğurtun beni dedimBenım yaptığım işi başkası yapsa şimdiye doğum olmuştu. Tek sıkıntı sancı gelmıyor. Oncekı doğumumda da sancım gelmıyodu kendiliğinden. 42 haftaya kadar bekletmelerı moralımı bozuyor. Illa sancı olsun dıye sorun cıkmadıkca bekletıyolar. Ama kımı gorsem bır sorun cıktı. 40 dolunca alsalar kabulum
@Tomris0006 benim gittigim özelde yenidogan bakım unitesi yok misal doktor 37 dej once gelirse direk şehir hastahanesi dedi
Canimm tam olarak ne yapman gerektigini bilmiyorum ama zamanla bebis de sen de alisacaksiniz, alistikca bir formülünü bulacaksindirKızlar memeyi tutturma problemi yaşıyoruz bezdim artık beceremedim ben bu işibi tutsa emiyor sıkıntı bitiyor ama o kısma kadar krizler sıkıntılar napmam lazım
Göğüs ucu çıkarici ile deneyebilirsiniz hatta emzirme öncesi şırınga ile göğüs ucunuzu bebek tutmaya çalışırken bir kaç damla sıkın süt geliyor diye daha bir şevkle emmeye çalışırKızçeler anca yazmaya fırsat buldum. Pazar günü eve cıktık ama gelen giden derken birde emzirmeye calısmak baya yordu. İlk 2 gün sütüm gelmedi diyecek kadar azdı gögüs ucunu zor tutuyordu 3. Gün çok sükür gelmeye basladı ama aşırı degil yine gögsümü tutuyor ama tutana kadar cebellesiyoruz gögüs ucuyla bile zor tutuyor yavrum baska ne yapabilirim sırf bu yüzden çok aglıyor yavrum
Haklısın takip edeceğim zaten ilk aklıma gelen sen oldun inşallah birşey olmaz tabi ama son haftalarda kusma vakaları yaşanabiliyormuş biraz araştırdımda hayırlısı bakalımCanım ben olsam tansiyonumu düzenli kontrol ederim. Geçtiğimiz salı aynı sebeplerden gitmiştim. Tek fark nst de bir miktar sancı vardı bende. Belki sıcaklardandır seninki. Ama takip etmekte fayda var.
Silikon ucun içine bir kaç damla süt koy göğsünü sıkıp. Bebek çekince süt geliyor sanacak. Silikonu işaret ve orta parmağınla tutmalisin. Göğüs uçların küçük ve henüz çıkmamış ise Chicco göğüs ucu çıkarici ile önce çıkar birde öyle dene silikonsuzSilikon meme ucu kullanıyorum ben de ama onu bile tutmamız sıkıntı işte hırslanıyor ağlıyor çıkıyor yerinden
Haklısın takip edeceğim zaten ilk aklıma gelen sen oldun inşallah birşey olmaz tabi ama son haftalarda kusma vakaları yaşanabiliyormuş biraz araştırdımda hayırlısı bakalım
Sizin için böylesi hayırlıymış çok şükür iyisiniz ya Rabbim başka dert vermesin gerçekten bir kaç gün sonrasında kavuşacaksınjz tam olarak inanıyorum ☺Canım o benim yolumdu. Benim ve Bulutun ve eşimin bunu yaşaması gerekiyordu. Sen üzerine çekme. Sadece farkında olmak güzel. Takip gerekiyor maalesef. Ama doğumdan sonra düzeliyor. Bak benim insülinimi bıraktırdılar. Bulut doğdu benim şeker normale düştü
Kizlar benim de göğüslerim ilk günden yara olduacidan sizidan mahvoluyorum lansinoh krem almistim doguma yakin kullanmaya baslayacaktim ama 37 de dogurunca kullanma firsatim olmadi ilk gun de kullanamadim yanimiza almadigimiz icin. Ben simdi napayim bu göğüsler nasil normale dönecek emzirirken agliyorum nerdeyse
Teşekkür ederim canım deneyeceğimSilikon ucun içine bir kaç damla süt koy göğsünü sıkıp. Bebek çekince süt geliyor sanacak. Silikonu işaret ve orta parmağınla tutmalisin. Göğüs uçların küçük ve henüz çıkmamış ise Chicco göğüs ucu çıkarici ile önce çıkar birde öyle dene silikonsuz
Ayy canım çok geçmiş olsun tahinin üzerinde biriken yağın iyi geldiğini dıydum ve hemen gümüş kapağa da geç nemli kalmasını sağlar birde ayva çekirdeğini suya koyuyorlarmış böyle salgı bırakıyormuş onu sürmekte iyi geliyormuş ama ayva şimdi bulunur mu Allah yardım etsin valla göğüs yarası zordurKizlar benim de göğüslerim ilk günden yara olduacidan sizidan mahvoluyorum lansinoh krem almistim doguma yakin kullanmaya baslayacaktim ama 37 de dogurunca kullanma firsatim olmadi ilk gun de kullanamadim yanimiza almadigimiz icin. Ben simdi napayim bu göğüsler nasil normale dönecek emzirirken agliyorum nerdeyse
Haklısın canım ama o kadar krize girerek ağlıyor ki 3 günde yıprandımCanimm tam olarak ne yapman gerektigini bilmiyorum ama zamanla bebis de sen de alisacaksiniz, alistikca bir formülünü bulacaksindirkolay degil minicik agizlariyla meme kavramaya calisiyorlar
Göğüs kalkanı al canım kıyafetlerine değmesin uçlarınKizlar benim de göğüslerim ilk günden yara olduacidan sizidan mahvoluyorum lansinoh krem almistim doguma yakin kullanmaya baslayacaktim ama 37 de dogurunca kullanma firsatim olmadi ilk gun de kullanamadim yanimiza almadigimiz icin. Ben simdi napayim bu göğüsler nasil normale dönecek emzirirken agliyorum nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?