- 28 Eylül 2022
- 577
- 1.273
- 43
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #47.361
Sütüm geldi canım hic sagmadim bebek emiyor, bebek emerken yara oldu. Yanlis mi emzirdim bilmiyorumCanım sütün hemen geldi mi? Sağma işlemi mi yaptın?
Vallahi cok zormus bide göğüsleri dinlendirme şansı da yok iyilessin diye bebek belli araliklarla durmadan emiyor. Kisir döngüdeyimAyy canım çok geçmiş olsun tahinin üzerinde biriken yağın iyi geldiğini dıydum ve hemen gümüş kapağa da geç nemli kalmasını sağlar birde ayva çekirdeğini suya koyuyorlarmış böyle salgı bırakıyormuş onu sürmekte iyi geliyormuş ama ayva şimdi bulunur mu Allah yardım etsin valla göğüs yarası zordur
Sütüm geldi canım hic sagmadim bebek emiyor, bebek emerken yara oldu. Yanlis mi emzirdim bilmiyorumbebek hemsireleri yardim etti aslinda ne dediyseler yaptim ama. Dayanilacak gibi degil
Ahhh canim benim yaaa gözlerim doldu lohusa halimle su anKızlar benim de yarın kontrolüm var, bugün itibari ile çantam hazır, saçıma dip boyası yaptırdım, benim büyük kız da hastaneye gideceğim için biraz heyecanlı, rabbim kimseyi yavrusundsn ayırmasın hastanede ne kadar kalacağımı falan sorup duruyor, yanıma onun tokasını da aldım, eğer ki olağanüstü bir durum olmazsa haftaya gün verir diye düşünüyorum
Çok sağ ol canım inan şu saatte siparişini verdimGöğüs ucu çıkarici ile deneyebilirsiniz hatta emzirme öncesi şırınga ile göğüs ucunuzu bebek tutmaya çalışırken bir kaç damla sıkın süt geliyor diye daha bir şevkle emmeye çalışıren iyi kavranan göğüs ucu Philips avent small. burcumsu12
Oğlumda çok zorlandım ben gayet iyi anlıyorum seniÇok sağ ol canım inan şu saatte siparişini verdim
Ne zor işmiş
Sorma inan bende bugün onun yüzenden farklı duygular içerisine girdim, anneannesi bugün bizde kalıyor (annem kolay kolay kimsede kalmaz) kızım da sorunca dedim doktora kontrole gideceğim ya biz hastanede iken anneannen senle ilgilenecek, (sonra konuşurken bu kontrol bana gün verme kontrolü belki doktor hemen yatış verecek bilmiyprum kızımı her konuda önden bilgilendiririm) bu konuda da bilgisi var zaten kardeşi geleceği zaman en az 1 gün hastanede kalabilirim diye biliyor çocuk kontrolü duyunca sağımda solumda biraz masumlaştı, öpmeler sarılmalar analık işteAhhh canim benim yaaa gözlerim doldu lohusa halimle su anevlat hepsi de yaa
Krem bende de fayda etmicek gibiBende hastane ortamında Bile gögüs ucu kremi kullanmıştım ama benim de olmuştu, (benim 3.günde sütüm gelmişti ondan diye düşünüyorum) ben hep düzenli krem kullandım geçmeyince tahinin üzerindeki yağı sürmüştüm o toparlamıştı, sonrasında geçmişti. İnşallah senin de hemen toparlar
İnşallah canımOğlumda çok zorlandım ben gayet iyi anlıyorum senio güçlendikçe daha güçlü emecek göğüs uçların çıkacak ve silikonu bir kaç ay sonra kullanmayacaksiniz inşallah
Canim kantaron kullaninca emzirmeyi nasil yapicaz, silsek yetecek mi ki. Ben de deneyebilirim ama zarar vermez mi bebiseKızlar bu arada son sayfaya biraz baktım, benimde göğüs uçlarım çok hassas çok sızlıyor, lansinoh sürüp kalkan takıyorum şimdilik. Ben lansinohu birkaç hafta önceden kullanmaya başlamıştım devam ediyorum ama yara olursa kantarona geçeceğim. Uç çıkarmak içinde mochinin pompası iş gördü bence, bebeğim birini emerken diğer tarafı sıkıp bıraktm mochiye süt gelmese bile uç çıkardı diğer memeyi daha çabuk kavradı
Canım evet silmen yeterli ama için rahat etmiyorsa emzirme öncesi ılık su tutarsın, ben hastanedeyim hemşireye sordum öyle dedi bana kullanacaksan böyle yap dedi. Arkadaşım 5 önce doğum yapmıştı ona bitek bu fayda etti ben de eve geçince deneyeceğim en azından her emzirme sonrası şandinoh, günde 2 defa da kantaron sürerimCanim kantaron kullaninca emzirmeyi nasil yapicaz, silsek yetecek mi ki. Ben de deneyebilirim ama zarar vermez mi bebise
Canım ilk oğlun normal mi doğdu? Rahime ilaç koyarak başlaması nasıl oluyor? Sancı mı başlayıyor o ilaç? Hem burada gecikme yaşayabilecek arkadaşlar olabilir, merak ettim ben de.Bende aynı durumdaydım dr uma açıkladım ilk doğum 41+2 de Rahime ilaç koymayla başladı doğar doğmaz da mekonyumu yaptı ebeler iyi ki daha fazla beklememişsin dediler bu da aynı olursa boşuna o kadar beklemeyelim doğurtun beni dedimcuma günü kavuşuyoruz inş kızıma
Canım 36h girdiğimden bu yana çömelme kaynar su ile duş günde en az 3 defa merdiven inip çıkıyorum (3 katta yaşıyorum )Çömelme hareketleri ve sıcak duş gibi hareketler yap süreci hızlandır canım benimki de pazartesi den sonra inşallah yapacam hareketleri tabi durursa aşırı aşağıda şuan Kanala tam girdiyse durmayacak büyük ihtimalle
Ben de hurma yemeye başladım dün. Günlerimiz aynı nerdeyse. Hadi hayırlısıCanım 36h girdiğimden bu yana çömelme kaynar su ile duş günde en az 3 defa merdiven inip çıkıyorum (3 katta yaşıyorum )
Günde 2 defa ahududu yaprağı çayı içiyorum e 2 yaşında kızım var onu kucakla onunla uğraşması varbana mısın demiyor. Tüm gün kasılmalarım vardı bu gece kesin doğururum diye düşünüyordum ama gece oldu benim ne ağrım ne sızım kaldı
İyi geceler kizlar dün dogum yaptim sezeryan sütüm hemen geldi ama maalesef benim de gogus uclarim bugun yara oldu dayanilcak gibi de degil resmen emzirirken aglamamak icin zor duruyorum ve oğlum memede uyuyor yatağa koydugum an da basliyor aglamaya sütüm de yeterli bi sıkıntisi da yok ama hep memede uyumak istiyor krem surcek vakit bulamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?