- 22 Mayıs 2012
- 11.015
- 30.610
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #47.381
Benimde aldı ben yalnis emziriyormus dün doktora gittiğimizde anne sütü verme eğitimi verdiler ucunu kavrayinxa yara oldu meme siyah kısmının hepsini alması gerekiyormuş daha çeneleri ne alir dedi aldı iyiydik orda evde gene başladı almamaya inat etmeye alsanaSütüm geldi canım hic sagmadim bebek emiyor, bebek emerken yara oldu. Yanlis mi emzirdim bilmiyorumbebek hemsireleri yardim etti aslinda ne dediyseler yaptim ama. Dayanilacak gibi degil
Sağol canimHayırlı uğurlu olsun canım çok mutlu oldumismi ne oldu miniğin?
Benimde aynı hıc sancım gelmeden oluyor dedım. Pazrtesı gunum doluyor aynısını soylıycem. Bosuna bekletmeyın dıye. Bızde de kordon dolanması olmustu. Bekletse daha cogalabılırdı belkıBende aynı durumdaydım dr uma açıkladım ilk doğum 41+2 de Rahime ilaç koymayla başladı doğar doğmaz da mekonyumu yaptı ebeler iyi ki daha fazla beklememişsin dediler bu da aynı olursa boşuna o kadar beklemeyelim doğurtun beni dedimcuma günü kavuşuyoruz inş kızıma
Ananas ve hurma bende yiyorum ama en çok açılmama yardımcı olan yürüyüş oldu.Ben de hurma yemeye başladım dün. Günlerimiz aynı nerdeyse. Hadi hayırlısı
Günaydın canımmmmHerkese günaydın kızlar36+3 olduk bugün minik kızımla görüşeceğiz hazırlanıp kahvaltımı yağıp gideceğim, çok özledim ve kendimi gayet iyi hissediyorum, sanki doğmaktan vazgeçti
Evet tutmasında zorluk olur . Silikonda bende tutturamadım kızıma ucu yarayken mecburen öyle böyle emzirdim bende değilse emmiyor duMeme ucu problemimiz var şimdilik Silikon meme ucu kullanıyoruz canım o bile problem oluyor
Aynı his bendede var her kontrole gidişte bu seferde gelmeyecek içerde bakımı iyi galiba diyorumHerkese günaydın kızlar36+3 olduk bugün minik kızımla görüşeceğiz hazırlanıp kahvaltımı yağıp gideceğim, çok özledim ve kendimi gayet iyi hissediyorum, sanki doğmaktan vazgeçti
Bir dr a danissan ya kirem önerir yada bol bol emzir denir ben ebeye sormuştum sanki kopacak gibiydi benim göğüs ucum acirdi ağlardım kizimda emdikce kabuk kopar kan gelirdi böyle ebe emzir bol bol derdi emzirdikden sonrada anne sütünü surerdim ben etrafına bebek emiyor diye bir ilaçta surmemistim o zamanlar belki şimdi herşeyin bir ilacı var onunda vardir yada baska doğal yağlar falan vardir bir fikri olan bende yaşadım cok zorlu ve acılı bir durum inşallah en kisa zamanda geçer canımKizlar benim de göğüslerim ilk günden yara olduacidan sizidan mahvoluyorum lansinoh krem almistim doguma yakin kullanmaya baslayacaktim ama 37 de dogurunca kullanma firsatim olmadi ilk gun de kullanamadim yanimiza almadigimiz icin. Ben simdi napayim bu göğüsler nasil normale dönecek emzirirken agliyorum nerdeyse
Durması iyi aslında büyüyorlar da sabırsızlanıyorum ben artıkAynı his bendede var her kontrole gidişte bu seferde gelmeyecek içerde bakımı iyi galiba diyorum. Dun isten geliyor benimki karşılamaya indim sen hala dogurmadin mi diyo
Ay evet yha havada düzene giriyor artık gelebilir benim için sıkıntı yokDurması iyi aslında büyüyorlar da sabırsızlanıyorum ben artıkZaman geçse de öpsek bebişkoları
Bu gidişle biz tam Ağustos anneleri olacaz ayında doğum yapan grubun adini biz omuzlayip götürecezHerkese günaydın kızlar36+3 olduk bugün minik kızımla görüşeceğiz hazırlanıp kahvaltımı yağıp gideceğim, çok özledim ve kendimi gayet iyi hissediyorum, sanki doğmaktan vazgeçti
Çok ucundan emdiyse orayı tahriş etmiştir belki canım biraz daha geriden birberon verirken geri bombeli yeride nasıl veriyorsak ağzına memede de o ucun etrafındaki kahverengi halkalı kısmı da vericez ağzına hemşireler varkent belki doğruyu yaparsın da canım geri zaman gözünden kaçabilir belki ondan olmuştur az daha ileriden tutturmaya çalış tam ucundan değilSütüm geldi canım hic sagmadim bebek emiyor, bebek emerken yara oldu. Yanlis mi emzirdim bilmiyorumbebek hemsireleri yardim etti aslinda ne dediyseler yaptim ama. Dayanilacak gibi degil
Bu gidişle biz tam Ağustos anneleri olacaz ayında doğum yapan grubun adini biz omuzlayip götürecez
İlk başta alttan muayene edip orayı yumuşatıcı bi ilaç koyuyorlar o ilaç etkisini gösterince ince cubuk gibi bişeyle suyumu patlattılar acı vs olmadı suyum gelmeye başladıktan sonra kendi sancım gelmeye başladı bu sırada plates topunda hoplayıp zıplayıp yürüyüp açılmanın artmasını sağladım süreç biraz uzadığı için suni sancı verdiler ondan sonra herşey daha kolay oldu çok şükür sonunda sağlıkla kızımı kucağıma aldımCanım ilk oğlun normal mi doğdu? Rahime ilaç koyarak başlaması nasıl oluyor? Sancı mı başlayıyor o ilaç? Hem burada gecikme yaşayabilecek arkadaşlar olabilir, merak ettim ben de.
Çok normal canım son günlerin artık vajinada ağrı batma normal deniliyorGunaydın. Kızlar 39+4 gebeyım. 1,2 aydır zaten beyaz akıntım coktu.son 2,3 gundur akıntıyı hıssedıyorum gelırken aynı adet olunca kan nasıl gelır oyle bır hıs. Ama demın akıntı geldı yıne normal beyaz saydam çamasırım ve sortum dahı ıslandı. Degıstırmek için kalkarken bırden vajınaya bısey battı sankı. Bbegın hareketı asagı dogruydu 10 15 sn batmıstır. O batmayla tuvalet hıssı olustu ama cok zor gıttım. Arada batma hıssı oluyordu ama bu sefer yok kalkamıycam dercesine bır batmaydı. Sancım yok acılmamda 2cm dı salı gunu. Bugunde boyle bır durum cıktı. Gectı ama aklımı kurcalıyor.
Kendine kızma canım beynin bünyen ister istemez yorgum düşeceksin sende canlısın kurulu saat değilsinki beynindeki düşünceler gün içindeki uğraşların ameliyat sonrası yaşanan sersemlik falan yavas yavaş sende adepte olucaksin bugünlük oldu birdahakine kendine gelirsin merak etme alarm kur kolay olur sen kalkamam yine dersen esin kursun alarmı o seni kaldirir canımGüya 2 saat aralıklarla sağım yapıcaktım. Uyuyakalmışım yahu. Saat 3 sayımı hiç olmuşDoğumdan önce uyuyamazdım şimdi uyanamıyorum. Kendime kızmama çok az kaldı. Bulut süt bekliyor belki de verdimlerim bitti ama ben yatış peşindeyim
Vallahi bır dogsa rahat edıcem artık. Öncekı gebelıkte hıc boyle bırsey basıma gelmemişti. İnsan bırden korkuyorÇok normal canım son günlerin artık vajinada ağrı batma normal deniliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?