- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #47.401
Bende öyle hissediyorum erkene gelir dayanamaz derken derken evde en gec gelecek bebek bu olucak sanırımşurda 3 gün kalmış ağustosa öyle olacak galiba, ağustos sonuna kimse kalmıycak heralde grupta, yarısı doğurmuştu bi biz kalmışız gibi hissediyorum
Ayhan bende çok merak ediyorum, kaçıncı gündesin sen, belki bizde önümüzdeki hafta içi kucağımıza alırızAy evet yha havada düzene giriyor artık gelebilir benim için sıkıntı yokkızım bu haftada gelmişti bekliyoruz bakalım herşeyi ile sağlıkla gelsinde bakalım nasıl birşey çıkacak
Bende de arada batma felan oluyor vajinada kasıktaVallahi bır dogsa rahat edıcem artık. Öncekı gebelıkte hıc boyle bırsey basıma gelmemişti. İnsan bırden korkuyor
Arada oluyordu ama bu sefer cok şiddetliydi. Sanki bıcagı alıp alttan sokuyolar yukarı dogru kısa ama cok şiddetli oldu. Anlık bıseydı belkıdeBende de arada batma felan oluyor vajinada kasıkta
İnşallah canım saolGünaydın canımmmmHayırlı haberler ile gel inşallah
Uygulamaya göre 37+5 çıkıyor da geçen cuma 36+5 dim yarın kontrolüm var bakalım kac günlük cikcaz canimt benim haftamla dr haftası uymuyor ultrasonda bebeğin gelişimine göre haftasini hesaplıyor gec döllenme birde benim normal adet tarihine gore 39 kusur haftaligimAyhan bende çok merak ediyorum, kaçıncı gündesin sen, belki bizde önümüzdeki hafta içi kucağımıza alırızöyle hissettim nedense
Olsun canım üzülme, arada olabilir öyle robot değilsinki, sen elinden geleni yapıyorsun bebişin içinGüya 2 saat aralıklarla sağım yapıcaktım. Uyuyakalmışım yahu. Saat 3 sayımı hiç olmuşDoğumdan önce uyuyamazdım şimdi uyanamıyorum. Kendime kızmama çok az kaldı. Bulut süt bekliyor belki de verdimlerim bitti ama ben yatış peşindeyim
Bende zeytınyagına pamuk batırıp koyuyordum. Cok rahat olduyodu. Nemli tuttugundan. Kremler zaten zeytınyagı içerıyor. Hem sureklı yıkamayada gerek kalmıyorduKizlar benim de göğüslerim ilk günden yara olduacidan sizidan mahvoluyorum lansinoh krem almistim doguma yakin kullanmaya baslayacaktim ama 37 de dogurunca kullanma firsatim olmadi ilk gun de kullanamadim yanimiza almadigimiz icin. Ben simdi napayim bu göğüsler nasil normale dönecek emzirirken agliyorum nerdeyse
Ultrasona göre düşüncez o zaman, tam da vaktiymiş senin maaşallahUygulamaya göre 37+5 çıkıyor da geçen cuma 36+5 dim yarın kontrolüm var bakalım kac günlük cikcaz canimt benim haftamla dr haftası uymuyor ultrasonda bebeğin gelişimine göre haftasini hesaplıyor gec döllenme birde benim normal adet tarihine gore 39 kusur haftaligim
Öyle düşünme canım dinlenmeyince süt de üretmiyor vücut. 2 saatte bir sağım ile alacağın miktardan daha fazla birikmistir zatenGüya 2 saat aralıklarla sağım yapıcaktım. Uyuyakalmışım yahu. Saat 3 sayımı hiç olmuşDoğumdan önce uyuyamazdım şimdi uyanamıyorum. Kendime kızmama çok az kaldı. Bulut süt bekliyor belki de verdimlerim bitti ama ben yatış peşindeyim
Sürekli sağım yapmak bir süre sonra sütun kesilmesine sebep oluyor. Bu şekilde 4-6 ay idare edilebilir sonrasinda süt genelde azalarak sonunda kesilirEmmiyor çıldıracağım mama veriyorum mecbur biberon başka türlü almıyor 2 saat uğraştım alsın diye ağlayıp durdu sagip veriyorum sürekli sagsam sütüm gelirmi emmeyince
Amin inşallah vanimt vakti geldi de bebiş gelmiyor bu gidişle zorlamayla cikartcaz bayramdan beride baş aşağıUltrasona göre düşüncez o zaman, tam da vaktiymiş senin maaşallahsağlıkla gelsin bebiş
Beybi bizim için ay gün yılın önemi yok, her türlü erkek analığı foreverAy bu ağustos erkek anaları çok bomba hdjdj gerçi ben temmuz anası oldum acaba gelinimi el üstünde mi tutucamsen ne diyorsun ecoş bu işe eceeaap
Bebişin vakti var kuzucum hiiiiç laf etme. Valla bir daha bebek sahibi olursam asla ağzımı açmayacağım. Evladımın kararına saygı duyucam bınzıklamayacağım
Kesinlikle ekstra özel bir durum yok ise ben spinali çok beğendim
Kız bu çocuk beni daha şimdiden parmağında oynatıyor hep ya. Minik aslan. Son ultrasonda aynı bendim. Kime göstersem ooo sen olmuş bu diyip diyip duruyodu bir doğdu anam babası. Hangi ara babana döndün ya
Sende o yüzden çok ümitlenme bebişim herkese benzeyebilir
Kalsın kalabildiği kadar arkadaşım. Aman hiç ses etme. Doktor 40 ta dese gık deme
Beybi bizim için ay gün yılın önemi yok, her türlü erkek analığı foreverşimdi gelinler düşünsün
Kuzum ben çok iyiyim bugün taburcu olacağım. Bulutcum da dün iyiydi bugün 14.30 da gidicez yanına. Umuyorum ki iyiliği devam ediyordur. Dün verdiği bilgiye göre böyle devam ederse 5 günde çıkartırız demişti. Bekliyoruz.ffestinalente nasılsın cnm Bulut nasıl oldu
Olsun ne zaman isterse o zaman gelsin napalımAmin inşallah vanimt vakti geldi de bebiş gelmiyor bu gidişle zorlamayla cikartcaz bayramdan beride baş aşağıyarın bakalım gorucez sancı bile çıkmıyor nst de sıcak diye de erkene alıyorum randevumu öğlene moglene alsam sancı çıkarda
Olsun ne zaman isterse o zaman gelsin napalımsağlıkla gelsin
Maşallah Bulut paşaya erkenden çıkacak inşallah annesi sağlıklı şekildeKuzum ben çok iyiyim bugün taburcu olacağım. Bulutcum da dün iyiydi bugün 14.30 da gidicez yanına. Umuyorum ki iyiliği devam ediyordur. Dün verdiği bilgiye göre böyle devam ederse 5 günde çıkartırız demişti. Bekliyoruz.
Sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?