2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
şurda 3 gün kalmış ağustosa öyle olacak galiba, ağustos sonuna kimse kalmıycak heralde grupta, yarısı doğurmuştu bi biz kalmışız gibi hissediyorum
Bende öyle hissediyorum erkene gelir dayanamaz derken derken evde en gec gelecek bebek bu olucak sanırım

Ay evet yha havada düzene giriyor artık gelebilir benim için sıkıntı yok kızım bu haftada gelmişti bekliyoruz bakalım herşeyi ile sağlıkla gelsinde bakalım nasıl birşey çıkacak
Ayhan bende çok merak ediyorum, kaçıncı gündesin sen, belki bizde önümüzdeki hafta içi kucağımıza alırız öyle hissettim nedense

Ayhan bende çok merak ediyorum, kaçıncı gündesin sen, belki bizde önümüzdeki hafta içi kucağımıza alırız öyle hissettim nedense
Uygulamaya göre 37+5 çıkıyor da geçen cuma 36+5 dim yarın kontrolüm var bakalım kac günlük cikcaz canimt benim haftamla dr haftası uymuyor ultrasonda bebeğin gelişimine göre haftasini hesaplıyor gec döllenme birde benim normal adet tarihine gore 39 kusur haftaligim

Olsun canım üzülme, arada olabilir öyle robot değilsinki, sen elinden geleni yapıyorsun bebişin için

Bende zeytınyagına pamuk batırıp koyuyordum. Cok rahat olduyodu. Nemli tuttugundan. Kremler zaten zeytınyagı içerıyor. Hem sureklı yıkamayada gerek kalmıyordu

Ultrasona göre düşüncez o zaman, tam da vaktiymiş senin maaşallah sağlıkla gelsin bebiş

Öyle düşünme canım dinlenmeyince süt de üretmiyor vücut. 2 saatte bir sağım ile alacağın miktardan daha fazla birikmistir zaten

Emmiyor çıldıracağım mama veriyorum mecbur biberon başka türlü almıyor 2 saat uğraştım alsın diye ağlayıp durdu sagip veriyorum sürekli sagsam sütüm gelirmi emmeyince
Sürekli sağım yapmak bir süre sonra sütun kesilmesine sebep oluyor. Bu şekilde 4-6 ay idare edilebilir sonrasinda süt genelde azalarak sonunda kesilir

Ultrasona göre düşüncez o zaman, tam da vaktiymiş senin maaşallah sağlıkla gelsin bebiş
Amin inşallah vanimt vakti geldi de bebiş gelmiyor bu gidişle zorlamayla cikartcaz bayramdan beride baş aşağı yarın bakalım gorucez sancı bile çıkmıyor nst de sıcak diye de erkene alıyorum randevumu öğlene moglene alsam sancı çıkarda

Beybi bizim için ay gün yılın önemi yok, her türlü erkek analığı forever şimdi gelinler düşünsün

ffestinalente nasılsın cnm Bulut nasıl oldu
Kuzum ben çok iyiyim bugün taburcu olacağım. Bulutcum da dün iyiydi bugün 14.30 da gidicez yanına. Umuyorum ki iyiliği devam ediyordur. Dün verdiği bilgiye göre böyle devam ederse 5 günde çıkartırız demişti. Bekliyoruz.

Sen nasılsın

Olsun ne zaman isterse o zaman gelsin napalım sağlıkla gelsin

Olsun ne zaman isterse o zaman gelsin napalım sağlıkla gelsin

Kesinlikle dışarda uzakta olacağına içinde olsun çok pişmanım hamileliği sevmedim dediğim heran için. Seviyormuşum hemde çok. Anların kıymetini bilin bebişlerim. Dün gece hareketlerini çok özlediğimi hissettim.

Maşallah Bulut paşaya erkenden çıkacak inşallah annesi sağlıklı şekilde
Ben bu hafta cok ağırlaştım özellikle salıdan beri karnımı taşıyamıyorum sanki aşağı düştü iyice sıcakta bir yandan buraları okuyorum ama yazamıyorum, anlamadığım bir durgunluk içindeyim hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…