2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Güzel anneler.. okuyorum .. bilgim olmadığından konulara dahilde olamıyorum.. yarın tam 38 haftalık oluyoruz. 7:15 de sezaryen için hastanede olacağız . Heyecan ve stres var .. sizlerin tecrübelerinizi okudum. Anneliğinizi kutluyorum.. Allah yavrularınızla mutlu bı hayat nasip etsin herkese... Kolaylıkla gelsin geçsin herşey...

Beni hem güldüren hem ağlatan kadın ... Herşey gelip geçecek çok ta güzelleşecek hayat herşeyiyle..

Haklısın canım ama bebişine henüz kavuşamadığın için böyle hissediyorsun yanında olduğunda herşey geçecek bol bol öpersin

Haklısın canım ama bebişine henüz kavuşamadığın için böyle hissediyorsun yanında olduğunda herşey geçecek bol bol öpersin

Tabii arada bir boşluk oluştu. Gündüz etkilenmiyorum çünkü bulut gündüz hareketsizdi uyuyodu ama geceleri hep uyandırır uyutmazdı. O yüzden geceleri biraz boşluk yaşıyorum sanırım. Buna da şükür arkadaşım. Gebelik zehirlenmesi yaşamama rağmen yaşamamış bir bebek gibiymiş. Allahıma bin şükür. Sanırım biraz tedbir için tutuyorlar.

Allahım hepinize sağlıklı uyumlu kolay doğumlar nasip etsin. Kucağınıza direkt almsk nasip olsun

İnşallah bebeğim. Kuzum çok normal sıcaklar bir yandan, haftan ilerliyor. Kendini yormuyorsun değil mi artık

O bence annelik dinginliği ya. Doğum yakınlaştıkça bir sukunet geliyor sanırım insana. Allahımın mucizevi. Vücudumuz hazırlanıyor doğuma ama ruhumuz da hazırlanıyor bence

Allahım sağlıkla sıhhatle kolaylıkla huzurla mutlulukla direkt bebeğini kucağına almanı nasip etsin yavrum. Kendini akışa bırak, su gibi geçecek inanıyorum. Sana ne iyi geliyorsa, dua, meditasyon, niyetler artık her neyse onları yap bol bol. Yapamasan da Allahım zaten sabır ve sukunet veriyor inan ki. Çok güzel olucak allahın izniyle

Beni hem güldüren hem ağlatan kadın ... Herşey gelip geçecek çok ta güzelleşecek hayat herşeyiyle..

Ağlama üzülürüm. Bende çok ağlamadım içimde o sukunet var sakinleştirici yemiş gibiyim hdjdjd hayır parol dışında birşey mi veriyorlar acaba şüphelenmiyor değilim

Yok cnm artık hiç bir iş yapmıyorum 2 gün yengem bizdeydi tertemiz etti gitti kız kardeşim yanımda topluyor temizliyor sağolsun beni yoran Defnoş kimseyle gitmiyor çişe bakalım doğumda napcaz
Doğru diyorsun doğuma hazırlık sanırım bi pazartesi olaydı bakalm net tarih belli olacak

Allah bin kere razı olsun. Ne güzel insanlar. Bende çevremde ki hamilelerin hep işlerini yapardım. Bu kadar kıymetli olduğunu bilmezdim ama ne var yapılır derdim. Ama yapılan kişi için çok kıymetliymiş bu süreçte bunu da anladım.

Defnoşu severim abla oluyor miniğim. Ona bile gelir o olgunluk. O süreçte seni hiç yormayacağına çok eminim Mete ballım böreğime kavuşunca zaten hiçbirşey kalmayacak.

Gerçekten küçücük birşey yapsalar bile çok kıymetli şuan ki durumumda Allah razı olsun hepsinden doğumum da da eşimle birlikte yengem kalacak abimin eşi kızkardesim gibi
İnşallah cnm benimde çok merak ettiğim şey doğum sonrası Defne

Kızlar benim karnım hala inmedi aşağı ya kuzenimde hamile hatta ben 4 gün öndeyim ondan o artık parmaklarını kasıklarımda hissediyorum dedi şok oldum

şurda 3 gün kalmış ağustosa öyle olacak galiba, ağustos sonuna kimse kalmıycak heralde grupta, yarısı doğurmuştu bi biz kalmışız gibi hissediyorum
Ben de varim canllar, her ne kadar takip edemesem de herseyi benim de agistos duruyor. Bugün 37+0 olduk doktora gittim yolundaydi hersey. Benim bu bebiste nedense cati muayenesi bile yapmadilar, nst ye baglicakti bugün , son anda vazgecti. Sezeryan olmadiysan daha önce v eriskli bi durumun yoksa gerek yok daha erken dedi. Ultrasonda bakip yolladilar, bi daha tam 40+0da cagirdilar o zamana kadar herhangi bi gelisme olmazsa.. öyle simdi beklemedeyim ben de herhangi bi sanci falan bi durum da yok.
Ama ne kadar cok doguran olmus kizlardan, Allah hepsinin bebislerini saglikla büyütmeyi nasip etsin
Benim bebis de 3200 gram cikti ama tabinysnilma payi cok oluyor. Kafamiz da daha asagida artik geri cikmaz heralde. Bakalim bikac hafta daha gezeyim gezebildigim kadar

Ah canim böyle düsünecegini sana daha o zamanlar söylemistim öyle oluyor. Sen erken dogsun istiyordun hep öyle de olmus. Saglikla büyüsün kücük bey. Kafana birseyi takma bosver bundan sonra her anin tadini cikartmaya bak. Bebeklik dönemleri cok zor ama bi okadar da essiz zamanlar her ani yasa doyasiya

Hadi inşallah canım böyle giderse seni bes günede kalmaz belki üç dört gune bile ararlar taburcu oluyor bulut bey diye rabbbim ona güç kuvvet versin ki çok çabuk toparlayıp annesine kavuşsun

Of 2 gün giremedim neler olmuş neler ben lohusalik depresyonundayim sanirim kizzlar acayip zorlanmaya basladim. Hicbiseye yetisemiyorum.kendime.vakit ayiramiyorum acayip darlandim.
Kizimda bende iyiyiz. Sariligi vardi hafif ama ilerlememesi icin süt arti mama gidiyoruz. Sütüm artmaya basladi cok şükür. Sagma makinesi almisim iyiki keske dogumdan once alsaymisim.

ffestinalente canisii cok ozür dilerim.giripde bakamadim inan firsatim olmadi uyksuuzluk darlanma beni mahvetti. Hayirli olsun gözünaydın caniiim. Bulut beyim miray kankisinin gelisine dayanamadi bende gelim dedi demek küvözdende cikacak hayirlisiyla toplasin kendini kuş. Kolostrumun gelmesi harika bisey benim.ilk gun gelmemisti. Simdi nasilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…