- 27 Şubat 2022
- 581
- 938
- 33
- 38
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #47.421
Beni hem güldüren hem ağlatan kadın ...Kesinlikle dışarda uzakta olacağına içinde olsunçok pişmanım hamileliği sevmedim dediğim heran için. Seviyormuşum hemde çok. Anların kıymetini bilin bebişlerim. Dün gece hareketlerini çok özlediğimi hissettim.
Haklısın canım ama bebişine henüz kavuşamadığın için böyle hissediyorsun yanında olduğunda herşey geçecekKesinlikle dışarda uzakta olacağına içinde olsunçok pişmanım hamileliği sevmedim dediğim heran için. Seviyormuşum hemde çok. Anların kıymetini bilin bebişlerim. Dün gece hareketlerini çok özlediğimi hissettim.
Haklısın canım ama bebişine henüz kavuşamadığın için böyle hissediyorsun yanında olduğunda herşey geçecekbol bol öpersin
Maşallah Bulut paşaya erkenden çıkacak inşallah annesi sağlıklı şekilde
Ben bu hafta cok ağırlaştım özellikle salıdan beri karnımı taşıyamıyorum sanki aşağı düştü iyice sıcakta bir yandan buraları okuyorum ama yazamıyorum, anlamadığım bir durgunluk içindeyim hayırlısı bakalım
Güzel anneler.. okuyorum .. bilgim olmadığından konulara dahilde olamıyorum.. yarın tam 38 haftalık oluyoruz. 7:15 de sezaryen için hastanede olacağız . Heyecan ve stres var .. sizlerin tecrübelerinizi okudum. Anneliğinizi kutluyorum.. Allah yavrularınızla mutlu bı hayat nasip etsin herkese... Kolaylıkla gelsin geçsin herşey...
Beni hem güldüren hem ağlatan kadın ...Herşey gelip geçecek çok ta güzelleşecek hayat herşeyiyle..
Yok cnm artık hiç bir iş yapmıyorum 2 gün yengem bizdeydi tertemiz etti gitti kız kardeşim yanımda topluyor temizliyor sağolsun beni yoran Defnoş kimseyle gitmiyor çişe bakalım doğumda napcazİnşallah bebeğim. Kuzum çok normal sıcaklar bir yandan, haftan ilerliyor. Kendini yormuyorsun değil mi artık
O bence annelik dinginliği ya. Doğum yakınlaştıkça bir sukunet geliyor sanırım insana. Allahımın mucizevi. Vücudumuz hazırlanıyor doğuma ama ruhumuz da hazırlanıyor bence
Yok cnm artık hiç bir iş yapmıyorum 2 gün yengem bizdeydi tertemiz etti gitti kız kardeşim yanımda topluyor temizliyor sağolsun beni yoran Defnoş kimseyle gitmiyor çişe bakalım doğumda napcaz
Doğru diyorsun doğuma hazırlık sanırım bi pazartesi olaydı bakalm net tarih belli olacak
Gerçekten küçücük birşey yapsalar bile çok kıymetli şuan ki durumumda Allah razı olsun hepsinden doğumum da da eşimle birlikte yengem kalacak abimin eşi kızkardesim gibiAllah bin kere razı olsun. Ne güzel insanlar. Bende çevremde ki hamilelerin hep işlerini yapardım. Bu kadar kıymetli olduğunu bilmezdim ama ne var yapılır derdim. Ama yapılan kişi için çok kıymetliymiş bu süreçte bunu da anladım.
Defnoşu severimabla oluyor miniğim. Ona bile gelir o olgunluk. O süreçte seni hiç yormayacağına çok eminim Mete ballım böreğime kavuşunca zaten hiçbirşey kalmayacak.
Ben de varim canllar, her ne kadar takip edemesem de herseyi benim de agistos duruyor. Bugün 37+0 olduk doktora gittim yolundaydi hersey. Benim bu bebiste nedense cati muayenesi bile yapmadilar, nst ye baglicakti bugün , son anda vazgecti. Sezeryan olmadiysan daha önce v eriskli bi durumun yoksa gerek yok daha erken dedi. Ultrasonda bakip yolladilar, bi daha tam 40+0da cagirdilar o zamana kadar herhangi bi gelisme olmazsa.. öyle simdi beklemedeyim ben de herhangi bi sanci falan bi durum da yok.şurda 3 gün kalmış ağustosa öyle olacak galiba, ağustos sonuna kimse kalmıycak heralde grupta, yarısı doğurmuştu bi biz kalmışız gibi hissediyorum
Kontrol nasıldıOlsun ne zaman isterse o zaman gelsin napalımsağlıkla gelsin
Ah canim böyle düsünecegini sana daha o zamanlar söylemistimKesinlikle dışarda uzakta olacağına içinde olsunçok pişmanım hamileliği sevmedim dediğim heran için. Seviyormuşum hemde çok. Anların kıymetini bilin bebişlerim. Dün gece hareketlerini çok özlediğimi hissettim.
Hadi inşallah canım böyle giderse seni bes günede kalmaz belki üç dört gune bile ararlar taburcu oluyor bulut bey diye rabbbim ona güç kuvvet versin ki çok çabuk toparlayıp annesine kavuşsunKuzum ben çok iyiyim bugün taburcu olacağım. Bulutcum da dün iyiydi bugün 14.30 da gidicez yanına. Umuyorum ki iyiliği devam ediyordur. Dün verdiği bilgiye göre böyle devam ederse 5 günde çıkartırız demişti. Bekliyoruz.
Sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?