2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Emmiyor çıldıracağım mama veriyorum mecbur biberon başka türlü almıyor 2 saat uğraştım alsın diye ağlayıp durdu sagip veriyorum sürekli sagsam sütüm gelirmi emmeyince
Canım herkezde aynı mı bilmiyorum ama bende de kızım memeyi tutmadığı için hep sağdım verdim 1 ay ancak geldi sütüm o da ikisinden zar zor 60cc kesildi sonra o yüzden biberona alıştırma zorla memeyi tutması için sabır ve gayret yoksa başka turlu olmaz
Kızlar benim karnım hala inmedi aşağı ya kuzenimde hamile hatta ben 4 gün öndeyim ondan o artık parmaklarını kasıklarımda hissediyorum dedi şok oldum
Ona bence çok takılma benimkide inmedi ama bebek doğum kanalinda ve 2 cm açıklığım var ben karnın inip inmesine artık takılmyorum

Eklentiler

• 9650F3A4-663F-4D49-8020-46A4BB92FDE8.webp
    37 KB · Görüntüleme: 137
sorma deniyorum o kadar uğraştım zorla aldirdim emdi çıldırıyor hala esime bak dedim 2 dk emizik vermiş ağzına

Emmiyor çıldıracağım mama veriyorum mecbur biberon başka türlü almıyor 2 saat uğraştım alsın diye ağlayıp durdu sagip veriyorum sürekli sagsam sütüm gelirmi emmeyince

Neden almadığı belli mi? Çekemiyor mu tutamıyor mu süt mü yavaş geliyor? Pna göre birşey önereceğim

Aaaaaa işte bu beni aşırı rahatlattı o zaman inmese bile kanala girmiş olabiliyor mu çocuk

Aaaaaa işte bu beni aşırı rahatlattı o zaman inmese bile kanala girmiş olabiliyor mu çocuk
Benimkide inmedi valla bazen eğildiğimde üst kısımda batma oluyor diyorum kızım ağzımdan çıkacaksın sanki yere oturup kalça üzerinde yürüme var dün ona başladım ben haftada 3 gün yapın diyorlar biraz popon acıyor yer sert olunca ama dene istersen bende kanala yönlendirmek için yapıyorum bakalım

Sezeryanı tam 40 ta yapacak demek ki hayırlısı olsun inşallah nst neden hava verdiler ilk defa duydum

Sezeryanı tam 40 ta yapacak demek ki hayırlısı olsun inşallah nst neden hava verdiler ilk defa duydum
Bende anlamadım, ilk defa başıma geldi, sordum ordaki görevliye aç mısın dedi ever dedim belki ani bir durum gelişir müdahale etmeniz gerekebilir diye aç geliyorum artık dedim tamam dedi, doktora gösterdim sıkıntılı bir durum yok dedi

Tamam canım onu akşam itibariyle uygulamaya başlayacağım.Bir de doktor bana yer sil elinle dedi

Bir sonraki kontrole 3 hafta sonra mı çağırdı? Benim burda gördüğüm bende dahil 36. Haftadan sonra her hafta çağırıyorlar canım garip geldi bana. Bence sende arayı o kadar uzun tutma. Maşallah kilosu pozisyonu çok güzel bu arada

Nst genelde aç istemiyorlar bebek hareketli olmuyor diye belki o yüzdendir

Canım bu kişiden kişiye değişir. Normalin neydi? Benim mesela gebelik öncesi 9/6 idi fiks o yüzden 12/8 bile yüksek denildi. Başka birisine göre 12/8 düşüktür bile. Ancak gebelik zehirlenmesi mevzusunda 15/11 in altına anlık inip hep yükseldi. 12/8 şe geçirmedim gebelik zehirlenmesini.

Benimde normalim 110/60 felan canım çok hafif baş ağrısı olunca genelde 14 e çıkmış oluyor bu aralar ama kan idrar sonuçları normal çıkmıştı bu arada Minnoş unu güle güle büyüt bahtı güzel olsun inşallah tez vakitte kuvezden çıksın inşallah kuzum dualarım seninle

Canım benim doktor 14-9 olduğu an haber et demişti sen yinede doktorunu bilgilendir inşallah normaldir ama haberi olsun en azından

Sizinle aynıymış günümüz sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…