2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Nişan olunca beni 3 saat icinde doguma.aldilar canim nisan geldikden 1 saat sonra reg agrisi gibi agrmda baslamisti benik

Nasıl geçti kontrol
Miss ela kızlar şimdi geldim kontrolden, herşeyi normal çıktı, 3 kilo olmuşuz kafası iyice inmiş, kemiğe yerleşmiş dedi, normal doğum için uygun bir sıkıntı yok dedi ama biraz hızlı kilo almışız geçen hafta 2600 gr idi haftasıyla uyumluymuş, artık haftasının önemi yok ne zaman isterse ozaman gelcek dedi nst sancı yok, bir şey olmazsa haftaya çağırdı ama ben artık gelsin istiyorum çünkü kilosu artarsa doğuramam diye düşünüyorum. 3.5 geçmez inşallah

S Sefika053 iydi canım inşallah 1 haftaya felan doğar

Bende de şu anda tık yok ne sancı var ne ağrı, beklemedeyiz
Burada bir arkadaşın baya önce geldi nişanı umarım hemen doğumun olur
Onun dediği tek şey şuydu nişan gelince bebek enfeksiyona açık oluyor küvezde ydi bebeği ama çıktı o yüzden hijyene bir tık daha dikkat et canım umarım hemen sancılarında başlar

Kızlar oioi ürünleri ebebekte çok güzel indirime girmiş. Ben ek gıda sürecinde kullanmayı planlıyorum. Araştırmalarım sonucunda beğenmiştim. Bekleyeni varsa haberiniz olsun.

Festi beybi, ozellikle yapisan mama tabaklari cok iyi. Ama buyuk bir mama sandalyesine ihtiyac duyacaksin oioi alacaksan bilgin olsun :)

Kizlar, kizlar bu hafta cuma gunu bim'e zibin geliyor.
Babyco marka. Elimde bu markadan 5-6 zibin var kaliteli oluyor. Tanesi 26 tl'den satilcakmis, ihtiyaciniz varsa alin derim.

14/7 tam sınır, doktorunuzu bilgilendirin.

Benim de normalim 9/6dir doktorum 12leri gorunce tansiyon takibi veriyor. Ama yine de korkma 14/7 uzerine cikmadikca cok korkulcak bisey yok, sen saglikli bir gebesin diyordu.

Bu arada biri gobegini paylasmisti kim oldugunu kacirdim, kendisine tesekkur ediyorum. Benim kadar buyuk gobekli birini gormek mutlu etti

Son düzenleme:

Bebiş almıştım ben şu bölmeli tabaklardan. Şimdide kase yapıştırdım hdjdjdj

Mama sandalyesi çoktan hazır bebişim

Hastahane çantam hazır olmayabilir ama bu seni yanıltmasın festi garanticidir

Eklentiler

• IMG_0330.webp
    76,6 KB · Görüntüleme: 114

Ahhahshss :) yirin.

Bu oioi'lerin yapiskanlilarini benim kizim kopartti atti. Kiymet bilmez bebe, icinde iflah olmaz bir köylü var ajsjsh guzel birsey alinca mahvediyor.

Sezeryanı tam 40 ta yapacak demek ki hayırlısı olsun inşallah nst neden hava verdiler ilk defa duydum

Geçen hafta üniversiteye kontrole gittiğimde bebiş nst de hareketsiz çıktı ama ultrasonda hareketliydi. Benim dogumhaneye gonderdiler orada hem serum takip hem de hava vermişlerdi nst cekilirken önlem amaçlı muhtmelen o zaman da bebiş kıpır kıpırdı. Sonra gönderdiler zaten.

Ahhahshss :) yirin.

Bu oioi'lerin yapiskanlilarini benim kizim kopartti atti. Kiymet bilmez bebe, icinde iflah olmaz bir köylü var ajsjsh guzel birsey alinca mahvediyor.
Ben de geçen haftalarda dayanamadım iyi bir indirim görmüştüm oioi den birkaç parça birşey aldım inslalah oğluşum kıymetini bilir

Ben de geçen haftalarda dayanamadım iyi bir indirim görmüştüm oioi den birkaç parça birşey aldım inslalah oğluşum kıymetini bilir

Ananesi buna porselenden mama tabaklari aldi, cicili bicili, onlardayken porselenlerle yesin icsin diye.

Bu napti?

Yuzune bile bakmadi.
500 yillik neneden kalma melamin cukur tabaklarla yiyor.

O korku bende de var yha diyorum bu duba gibi birşey olucak sanırim 36 hftayken 2800 falan demişti yanlış unutmadiysam şuan kac tahmini bakalım gorucez ama Zor dogurucam belli

Squat felan çömelme hareketleri vardı bol bol yap bence gününde dolmuş nasıl olsa benimde gününü doldurmasına 5 gün felan kaldı. 37 dolunca bina önce doğsun diye yapacağım hareketleri

Bende sabırla pazartesiyi bekliyorum inşallah

Yaaa maşallah kilosu da güzel herşey iyiyse gelsn bekletmesinler
Oğlumu 37 de doğmuştum 3 kilo doğdu doğumdan 3 saat sonra eve çıkmıştık sadece 2 saat fanusda oksijen vermişlerdi

O korku bende de var yha diyorum bu duba gibi birşey olucak sanırim 36 hftayken 2800 falan demişti yanlış unutmadiysam şuan kac tahmini bakalım gorucez ama Zor dogurucam belli

Maşallah bizde 36 da 2800 çıktık teyzesi bakalım pazartesi ne diyecek pazartesiyi görürsek

twinkle13 canım sen nasıl oldun? Tansiyonun nasıl kontrol altında mı?

Kığğz ağdaya gittin mi? İyiki gitmişim yarabbim ne akıllı kadınmışım
Bebeğim tansiyonumu burnum kanadiginda olcemedim ama sabah olctugumde 10/6 çıktı genelde öyle çıkar benim zaten

Ağdaya da 14 temmuzda gittim ama bu sefer pek güzel yapmamış hastaneye gitmeden önce yine bir üstünden geçmek lazım
Aaaaaa işte bu beni aşırı rahatlattı o zaman inmese bile kanala girmiş olabiliyor mu çocuk
Benimde karnım inmedi canım ama dün kontrolüm vardı bebek kanala inmiş dedi doktor
Bende dün hastaneye gittiğimde doktor sezaryene girmiş beni nst ye bağladılar hemen dediler aç misin diye bende evet dedim ara ara bu regl sancısı gibi sancı girdi çocuğun kalp atışı 60 a düştü sonra 180 e çıktı doktora götürdüler hemen nst kağıdını sonra bana serum bağladılar çok korktum acil sezaryene falan aliyolar diye ama aç olduğum için bağlamışlar
Ay çok sevindim sonunda doğum belirtileri başladı

Nişan olunca beni 3 saat icinde doguma.aldilar canim nisan geldikden 1 saat sonra reg agrisi gibi agrmda baslamisti benik
Herkezde farkli canim mesela kizimda nişandan 3 gün sonra doğuma gittim bunda da geldi 2 gün oluyor bakalım kaç gün sürecek

Sonuç olarak herşey normal mı benim kizimda nst de 90 lara düşmüştü kalp atışı hemen hastaneye göndermişlerdi meğersem doğum başlamış sabah suyum gelmiş hastaneye gidince de suyum boşaldı doğum başladı sonra oğrendim ki benek doguma hazırlik yaptiği için kendini dinlendiriyormuş

Valla normal dediler kalp atışı düştükten sonra nst de uzun tutcaz biraz daha dinlicez bebeğin kalp atışlarını dediler 1.5 saat nst de kaldim 130 civarlarindaydi sonra doktor muayene etti ultrasonla normal dedi nişan su falan olursa hemen gel dedi olmazsa haftaya görüşelim dedi. Ama bende merak ettim acaba öyle bir şey mi dün hiç sancım yoktu iki üç kere girdi böyle ve çocuğun kalp atışları düştü çıktı hep ondan önceki 2 gün boyunca tamamen sancım vardı regl sancısı gibi o zaman ne yaptı yavrum kalp atışları hep mi düştü acaba pişman oldum sancım olduğunda nst ye baglanmadigim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…