2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ayyy maşallah inşallah bu doğumunda öyle sorunsuz olur, böyle doğumlara çok özeniyorum ama hayırlısı artık
Kızlar bende yine idrarda enfeksiyon çıkmış yine antibiyotik başladık sorun olmaz değil mi yaa Bi yanım içme antibiyotiği diyor bi yanımda ya enfeksiyon doğum anında vs sorun olursa iç diyor
Canım ben daha önce çok antibiyotik kullandım başka bir doktorla, hiç fayda sağlamadı sürekli tekrarladı, şimdiki doktorum antibiyotikle iyi bakterileri de olduruyor diye hepsini kesti. Bol su kefir yoğurt tüket dedi, şekeri kes dedi. Hijyene dikkat et dedi. Ben sirke kullandım dr sölemeden. Gerçekten antibiyotik bitiremediğini böyle bitirdim. O yüzden antibiyotik bana çok itici geliyor. Ama ben o zaman hamile değildim. Şimdi bebeğe geçiyorsa bilmiyorum ama bi kaç görüş al bence
O korku bende de var yha diyorum bu duba gibi birşey olucak sanırim 36 hftayken 2800 falan demişti yanlış unutmadiysam şuan kac tahmini bakalım gorucez ama Zor dogurucam belli
Benim geçen hafta 2600 idi, biraz kanama olunca çok yedim erken doğarsa küçük olmasın diye +400 gr sonuç. Gerçi çokta inanmadım ama içimi gıcıklandı. Şimdi doğmaktanda vazgeçti, tekrar diyete girdim hedef 3.5 olmadan doğurabilmek bakalım

Hanimlar bişey sorucam bu konu benim icin çok önemli de . doğum yaptınız da Bebek kilosu ultrason kilosu ile uyumlu muydu arada ne kadar fark çıktı en son ki ultrason kilosuyla lütfen cevap verebilir misiniz ?????

Hanimlar bişey sorucam bu konu benim icin çok önemli de . doğum yaptınız da Bebek kilosu ultrason kilosu ile uyumlu muydu arada ne kadar fark çıktı en son ki ultrason kilosuyla lütfen cevap verebilir misiniz ?????
Değildi kızımı 4 kilo üstü bekliyorlardı 3550 doğdu bakalm bunda nasıl olacak

Kızlar bende yine idrarda enfeksiyon çıkmış yine antibiyotik başladık sorun olmaz değil mi yaa Bi yanım içme antibiyotiği diyor bi yanımda ya enfeksiyon doğum anında vs sorun olursa iç diyor
Doğum anında ne olabilir ki canım? Çoğumuzun idrar yolu enfeksiyonu var. Bana doktor hiçbişe vermedi. Zaten geçirmiyor kronik ise. Öyle olsa çoğu kadın sorunlu doğum yapardı. Bence antibiyotik çok daha riskli.

Walla benim ilk doğum ama etraftan aldığım bilgilere göre genelde tutmuyormuş, bugün doktoruma sordum %10 yanılma payı oluyor dedi

Bunu bende merak ediyorum. Yanılma olabiliyormuş, fazla yada az doğabiliyormuş ama daha önce doğum yapanlar da hep daha az doğdu diyor. Anlamadım gitti

Ediyorum canım inşallah doktor fitil verdi enfeksiyon varmış az biraz, son haftalarda sık görülen bir şeymiş ama sıkıntı yapmamamı söyledi

Deme öyle deme bende aynısını söylüyordum. 28 inde 37. Haftası doluyordu 28. İnden sonra gelsin bilmem ne diyodum. Şimdi biraz pişmanım. Çok değil kalmak istediği kadar kalsın.
Bende 37den sonra gelsin diyordum ama ne kadar kalırsa o kadar iyiymis. Bu sıcaklarda dayanılmıyor ama olsun kalsın napalım

Bunu bende merak ediyorum. Yanılma olabiliyormuş, fazla yada az doğabiliyormuş ama daha önce doğum yapanlar da hep daha az doğdu diyor. Anlamadım gitti

38+5 'te ultrasona girmistim 3600 gr ölçülmustu.
38+6 'da dogurdum, 3120 gr dogmustu.

2650 civari demisti dr 3 gun sonra 3010 gr dogdu

Benim normalde düşüktür tansiyonum. Smdi takip ediyorum 11/7 12/7 falan cıkıyor cok yorulunca efor sarf edince 14e cıkıyor basım ağrıyor. İdrarda protein falan yok ama bu gebelik zehirlenmesine taktım kafayı inş normaldir değerler

Kesin kilosu olmuyor. Benim dr alınan ölüçüşere göre takribi söylediklerini demişti bana

Ona bende takıpım galiba belirtileri hakkında bilginiz varmı

Doğru söylüyorsunuz kızlar ya gebelik boyu kaç kere antibiyotik kullandım zaten şimdi son aydayız bir de vazgeçtim kullanmayacağım.Sirke nasıl kullandım canım? normal herhangi bir sirke olur değil mi ? G genc1kadin

Ya kızlar dün kusmuştum biliyorsunuz bütün tahlillerim temiz çıktı kan ilacım bitmişti doktor yeni bir kan ilacı yazdı eski kullandığım değil bugün başladım (Feramat adı) neyse afedersiniz ama ishal oldum baya suya yakın şekilde hasta hissetmiyorum karnımda ağrı filan yok gayet iyiyim midemde iyi ilaç yaptı herhalde dimi yarın içmeyeceğim bakalım ne olacak sinir oldum yaz yaz zaten terliyorum birde ishal oldu valla şu son haftalarda olmayan yok yani

Ben fısfıslı bir kaba yarım elma sirkesi yarım su doldurup karıştırmıştım. Her WC den sonra pamuğa sıkıp genitali siliyordum, bence çok faydası oldu, bir de iç çamaşırları ütüle mutlaka

Biraz dertleşme postu olsun. Sağ olsun annem doğumdan beri hem hastanede hem evde bizley. Sabahlara kadar uykusuz kaldı benim sezeryan dertlerimle uğraştı meme tutmama problemimizden gazımıza alt değiştirmemize kadar. Allah razı olsun diyorum ama herkesi yönetmeye o kadar alışmış ki sürekli bize direktiflerde bulunuyor. Eşimin yaptığı şeylerle ilgili sürekli bir çene. Evde bazı eksikler vardı onlar yapılırken sürekli niye öyle yaptın niye şöyle değil. Her şeyi annen biliyor benm yaptıklarım hep hatalı aptalım sanki diye bana yakınıyor eşim. Hastanedeyken eşimin hayır dediği şeye yapsın diye diye diretmiş vs. Yok dediği her şeye diretiyor.Eşimde asla karıştırmaz kendisine. Kendi düzenimize o kadar alışmışız ki çok bunaldık. Ben iki arada bir derede kaldım bir yanda annem bir yanda eşim. Tam anlatamıyorum durumları burda ama kısacası emin olun eşim çok haklı. Onun annesi bu kadarını yapsa ben napardım kim bilir. Ama bir yandan da annem canım. fedakarlığını ödeyemem bile üzdük diye ağlıyorum şu an. Lohusalık da vurdu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…