- 30 Haziran 2022
- 1.870
- 3.786
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #47.481
Ayyy maşallah inşallah bu doğumunda öyle sorunsuz olur, böyle doğumlara çok özeniyorum ama hayırlısı artıkBende sabırla pazartesiyi bekliyorum inşallah
Yaaa maşallahkilosu da güzel herşey iyiyse gelsn bekletmesinler
Oğlumu 37 de doğmuştum 3 kilo doğdu doğumdan 3 saat sonra eve çıkmıştık sadece 2 saat fanusda oksijen vermişlerdi
Maşallah bizde 36 da 2800 çıktık teyzesi bakalım pazartesi ne diyecek pazartesiyi görürsek
Canım ben daha önce çok antibiyotik kullandım başka bir doktorla, hiç fayda sağlamadı sürekli tekrarladı, şimdiki doktorum antibiyotikle iyi bakterileri de olduruyor diye hepsini kesti. Bol su kefir yoğurt tüket dedi, şekeri kes dedi. Hijyene dikkat et dedi. Ben sirke kullandım dr sölemeden. Gerçekten antibiyotik bitiremediğini böyle bitirdim. O yüzden antibiyotik bana çok itici geliyor. Ama ben o zaman hamile değildim. Şimdi bebeğe geçiyorsa bilmiyorum ama bi kaç görüş al benceKızlar bende yine idrarda enfeksiyon çıkmış yine antibiyotik başladık sorun olmaz değil mi yaaBi yanım içme antibiyotiği diyor bi yanımda ya enfeksiyon doğum anında vs sorun olursa iç diyor
Benim geçen hafta 2600 idi, biraz kanama olunca çok yedim erken doğarsa küçük olmasın diyeO korku bende de var yha diyorum bu duba gibi birşey olucak sanırim 36 hftayken 2800 falan demişti yanlış unutmadiysam şuan kac tahmini bakalım gorucez ama Zor dogurucam belli
Değildi kızımı 4 kilo üstü bekliyorlardı 3550 doğdu bakalm bunda nasıl olacakHanimlar bişey sorucam bu konu benim icin çok önemli de . doğum yaptınız da Bebek kilosu ultrason kilosu ile uyumlu muydu arada ne kadar fark çıktı en son ki ultrason kilosuyla lütfen cevap verebilir misiniz ?????
Doğum anında ne olabilir ki canım? Çoğumuzun idrar yolu enfeksiyonu var. Bana doktor hiçbişe vermedi. Zaten geçirmiyor kronik ise. Öyle olsa çoğu kadın sorunlu doğum yapardı. Bence antibiyotik çok daha riskli.Kızlar bende yine idrarda enfeksiyon çıkmış yine antibiyotik başladık sorun olmaz değil mi yaaBi yanım içme antibiyotiği diyor bi yanımda ya enfeksiyon doğum anında vs sorun olursa iç diyor
Walla benim ilk doğum ama etraftan aldığım bilgilere göre genelde tutmuyormuş, bugün doktoruma sordum %10 yanılma payı oluyor dediHanimlar bişey sorucam bu konu benim icin çok önemli de . doğum yaptınız da Bebek kilosu ultrason kilosu ile uyumlu muydu arada ne kadar fark çıktı en son ki ultrason kilosuyla lütfen cevap verebilir misiniz ?????
Bunu bende merak ediyorum. Yanılma olabiliyormuş, fazla yada az doğabiliyormuş ama daha önce doğum yapanlar da hep daha az doğdu diyor. Anlamadım gittiHanimlar bişey sorucam bu konu benim icin çok önemli de . doğum yaptınız da Bebek kilosu ultrason kilosu ile uyumlu muydu arada ne kadar fark çıktı en son ki ultrason kilosuyla lütfen cevap verebilir misiniz ?????
bende pzt günü gideceğim 37 içinde olcam normal doğumdan korkuyorum bende ya sezeryan olursa daha mı erken alıyorlar?Bende 36 dayım ama bende korkuyorum normalden şuan tahlil sonucuna göre belli olucak doğum ama sezeryan a yakinim
Ediyorum canım inşallahBurada bir arkadaşın baya önce geldi nişanı umarım hemen doğumun olur
Onun dediği tek şey şuydu nişan gelince bebek enfeksiyona açık oluyor küvezde ydi bebeği ama çıktı o yüzden hijyene bir tık daha dikkat et canım umarım hemen sancılarında başla
Bende 37den sonra gelsin diyordum ama ne kadar kalırsa o kadar iyiymis. Bu sıcaklarda dayanılmıyor ama olsun kalsın napalımDeme öyle deme bende aynısını söylüyordum. 28 inde 37. Haftası doluyordu 28. İnden sonra gelsin bilmem ne diyodum. Şimdi biraz pişmanım. Çok değil kalmak istediği kadar kalsın.
Hanimlar bişey sorucam bu konu benim icin çok önemli de . doğum yaptınız da Bebek kilosu ultrason kilosu ile uyumlu muydu arada ne kadar fark çıktı en son ki ultrason kilosuyla lütfen cevap verebilir misiniz ?????
Bunu bende merak ediyorum. Yanılma olabiliyormuş, fazla yada az doğabiliyormuş ama daha önce doğum yapanlar da hep daha az doğdu diyor. Anlamadım gitti
2650 civari demisti dr 3 gun sonra 3010 gr dogduHanimlar bişey sorucam bu konu benim icin çok önemli de . doğum yaptınız da Bebek kilosu ultrason kilosu ile uyumlu muydu arada ne kadar fark çıktı en son ki ultrason kilosuyla lütfen cevap verebilir misiniz ?????
Benim normalde düşüktür tansiyonum. Smdi takip ediyorum 11/7 12/7 falan cıkıyor cok yorulunca efor sarf edince 14e cıkıyor basım ağrıyor. İdrarda protein falan yok ama bu gebelik zehirlenmesine taktım kafayı inş normaldir değerlerKızlar tansiyon 14/7 olursa sorun olur mu benim bu aralar böyle çıkıyor tansiyonumdün kontrol e gittim herşey yolunda 10 gün sonra kontrol için gidip sezeryan günü ayarlicaz tabi o zamana kadar normal doğum olmazsa
Kesin kilosu olmuyor. Benim dr alınan ölüçüşere göre takribi söylediklerini demişti banaHanimlar bişey sorucam bu konu benim icin çok önemli de . doğum yaptınız da Bebek kilosu ultrason kilosu ile uyumlu muydu arada ne kadar fark çıktı en son ki ultrason kilosuyla lütfen cevap verebilir misiniz ?????
Ona bende takıpım galiba belirtileri hakkında bilginiz varmıBenim normalde düşüktür tansiyonum. Smdi takip ediyorum 11/7 12/7 falan cıkıyor cok yorulunca efor sarf edince 14e cıkıyor basım ağrıyor. İdrarda protein falan yok ama bu gebelik zehirlenmesine taktım kafayı inş normaldir değerler
Canım ben daha önce çok antibiyotik kullandım başka bir doktorla, hiç fayda sağlamadı sürekli tekrarladı, şimdiki doktorum antibiyotikle iyi bakterileri de olduruyor diye hepsini kesti. Bol su kefir yoğurt tüket dedi, şekeri kes dedi. Hijyene dikkat et dedi. Ben sirke kullandım dr sölemeden. Gerçekten antibiyotik bitiremediğini böyle bitirdim. O yüzden antibiyotik bana çok itici geliyor. Ama ben o zaman hamile değildim. Şimdi bebeğe geçiyorsa bilmiyorum ama bi kaç görüş al bence
Doğru söylüyorsunuz kızlar ya gebelik boyu kaç kere antibiyotik kullandım zaten şimdi son aydayız bir de vazgeçtim kullanmayacağım.Sirke nasıl kullandım canım? normal herhangi bir sirke olur değil mi ? G genc1kadinDoğum anında ne olabilir ki canım? Çoğumuzun idrar yolu enfeksiyonu var. Bana doktor hiçbişe vermedi. Zaten geçirmiyor kronik ise. Öyle olsa çoğu kadın sorunlu doğum yapardı. Bence antibiyotik çok daha riskli.
Benim uyumlu çıktıHanimlar bişey sorucam bu konu benim icin çok önemli de . doğum yaptınız da Bebek kilosu ultrason kilosu ile uyumlu muydu arada ne kadar fark çıktı en son ki ultrason kilosuyla lütfen cevap verebilir misiniz ?????
Ben fısfıslı bir kaba yarım elma sirkesi yarım su doldurup karıştırmıştım. Her WC den sonra pamuğa sıkıp genitali siliyordum, bence çok faydası oldu, bir de iç çamaşırları ütüle mutlakaDoğru söylüyorsunuz kızlar ya gebelik boyu kaç kere antibiyotik kullandım zaten şimdi son aydayız bir de vazgeçtim kullanmayacağım.Sirke nasıl kullandım canım? normal herhangi bir sirke olur değil mi ? G genc1kadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?