- 2 Temmuz 2023
- 12.436
- 37.260
- 528
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #47.701
Gelmişti ama bende tık yok yaa, olan sancılarım da kesildi
Bir benim doktor almıyor sanirim bu son adet tarihini. Hep buna girmiyordum yeni başladım sayılır son 3 kontrolü falan gittim. Ultrason fotoğraflarına bakti kendisininkiyle karşılaştırsın adet tarihini değiştirelim dedi bildiğin öne aldi.Dursun daha cnm bak ben kızımı 41 hafta bekledim sezeryan oldum şimdi 37+3 olacağm yarın hiç acelem yok çünkü içeride daha sağlıklıtahmini 38+6 iken sezeryan olacağım bakalım
Ve oğlum ultrasonda hep önden gidiyor geçen hafta 36+3 iken 37+5 çıkıyordu ultrasondaki değerlere göre hiç ilerlemiyor benim doktor son adet tarihini baz alıyor
23.07 doğum tarihi isim sencerKızlar bu arada tablomuzu güncelleyeyim. Doğum yapan güzel annelerimiz ve yapacak olanlar tarih ve isimle beni etiketleyebilir mi
Kafamı dağıtacak birşeyler lazım bana birazda bununla uğraşayım hdjdj akşamda sayfalarc abirikmiş onları okuyacağım
Sağ olun, stres var maalesef biraz. Çünkü beklemek çok can sıkıcı artık, bi de biliyorsunuz benim bebek 4 kg oldu bu yüzden bir an önce doğsun istiyorum.. neyse hayırlısı diyelim hakkımızdaNisandan sonra dogum uzun surebiliyormus bazen, Allah sabir versinkendinizi strese sokmayin sakin...
Hayırlı olsun canım benimKızlar bende doğum yaptım şükürkendime gelince detaylari anlatcam
Gözün aydın canımZor oldu2500 doğdu
Biraz sarilik cikti canim anlamistim ama bu sabah uyandigim da burnu goz bebekleri falan biraz sariydi zaten eve dondugumden beri zorla uyandirip emziriyorum saatte bir falan birakmiyorum 2 saat uyusun diye pazartesi kontrole cagirdi insallah gecer o gune kadar cok uzuldum kendimi suclu hissediyorum emzirmeyi beceremedim de mi oldu diyeCanım ne yaptınız doktor ne dedi
En çok düşündüğüm konu bu çünkü olursa başka bir ile gönderecekler burada yok yenidoğan yoğun bakımı
Güzel düşünmüşsün canım ama hasta olduklarında onlara özel süt üretiyormuş beynimiz
Bildiğime göre birde kolostrum saklanıyor mu diye net öğrensek bizde yaparız
Ayyy şok oldum doğurdun muuuu
Benim uzak evet. Bir tane daha koyarım. Zaten diğerleri hep yazlık. Çok fazla almadım uzun kollu ve set tarzı. Bakalım nasıl olacak.Kızlar eviniz uzaksa koyun bence ben 6 takım koydum nasıl olsa küçücük kullanmazsak getiririz
Ben seni takip ediyorum günlerimiz yakın diye. Senin en azından nişan geldi benim o da yokGelmişti ama bende tık yok yaa, olan sancılarım da kesildi
25.07.2023 Yahya canimKızlar bu arada tablomuzu güncelleyeyim. Doğum yapan güzel annelerimiz ve yapacak olanlar tarih ve isimle beni etiketleyebilir mi
Kafamı dağıtacak birşeyler lazım bana birazda bununla uğraşayım hdjdj akşamda sayfalarc abirikmiş onları okuyacağım
Evet bu birkaç günde tamamlarım inşallah yaTamamlayın bence yaBeni 35+4 te bi sancı yokladı, hazırda değildim çokpanikledim. Allahtan doğmadıda hemen eksikleri tamamladım, belli olmuyor bebişlere
Gozun aydın Allah anali babali büyütsünArkadaşlar bende bugün çok şükür kızıma kavuştum rabbim bekleyenleri de sağ salim kavuştursun
Hayırlı olsun canımArkadaşlar bende bugün çok şükür kızıma kavuştum rabbim bekleyenleri de sağ salim kavuştursun
Arkadaşlar bende bugün çok şükür kızıma kavuştum rabbim bekleyenleri de sağ salim kavuştursun
Hayır canım hiç kendini suçlamaBiraz sarilik cikti canim anlamistim ama bu sabah uyandigim da burnu goz bebekleri falan biraz sariydi zaten eve dondugumden beri zorla uyandirip emziriyorum saatte bir falan birakmiyorum 2 saat uyusun diye pazartesi kontrole cagirdi insallah gecer o gune kadar cok uzuldum kendimi suclu hissediyorum emzirmeyi beceremedim de mi oldu diye
Ayyyyyy Bahar aynı ben yemin ederim tek tek yazamamıştım ama doğumdan beri asla yatakta yatamıyorum dikişlerimden hergün ağlama faslı bizim de bebiş gözünü açamıyor yarın bizimde kontrolümüz var ayyy evet birde ataklar resmen davulE
Evet ayni gün yaptik dogumlarimizi canim yani hem yolunda hem degil baktiginda sıkınti yok ama detaylandirirsam hersey sıkınti yok oglum tek gözünu zorla açiyor cogunlukla tek göz kullaniyor ben desen ayaktayim dolaniyorumama ne ayaklarim kaldi sismedik yatıp kalkmaktan dikislerim karnim aciyor cok bugun topuk kani verdik sonuc gelene kadar aklim onda kalcak ama karsidan bakan ne kadar iyisin hic yeni dogum yapmis gibi degilsin diyor sanirim yavas yavas lohusalik kafasi geliyor
Gerçekten bnde ondan korkuyorum bu hafta almak istediler o sebeple çok beklerse olmaz iki hafta önde gelişimi bi de ters olduğu için sezeryan ile alalım Ayın 8inde dedi doktorum bolca yürüyüş yapıorum egzersiz hareket sancım başlasn diye ama sadece kasılmam var üç gündür birde bugün çok yoğun tek seferlik bi akıntım oldu okadarSağ olun, stres var maalesef biraz. Çünkü beklemek çok can sıkıcı artık, bi de biliyorsunuz benim bebek 4 kg oldu bu yüzden bir an önce doğsun istiyorum.. neyse hayırlısı diyelim hakkımızda
Arkadaşlar bende bugün çok şükür kızıma kavuştum rabbim bekleyenleri de sağ salim kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?