2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bir benim doktor almıyor sanirim bu son adet tarihini. Hep buna girmiyordum yeni başladım sayılır son 3 kontrolü falan gittim. Ultrason fotoğraflarına bakti kendisininkiyle karşılaştırsın adet tarihini değiştirelim dedi bildiğin öne aldi.

23.07 doğum tarihi isim sencer

Nisandan sonra dogum uzun surebiliyormus bazen, Allah sabir versin kendinizi strese sokmayin sakin...
Sağ olun, stres var maalesef biraz. Çünkü beklemek çok can sıkıcı artık, bi de biliyorsunuz benim bebek 4 kg oldu bu yüzden bir an önce doğsun istiyorum.. neyse hayırlısı diyelim hakkımızda

Biraz sarilik cikti canim anlamistim ama bu sabah uyandigim da burnu goz bebekleri falan biraz sariydi zaten eve dondugumden beri zorla uyandirip emziriyorum saatte bir falan birakmiyorum 2 saat uyusun diye pazartesi kontrole cagirdi insallah gecer o gune kadar cok uzuldum kendimi suclu hissediyorum emzirmeyi beceremedim de mi oldu diye

Kızlar eviniz uzaksa koyun bence ben 6 takım koydum nasıl olsa küçücük kullanmazsak getiririz
Benim uzak evet. Bir tane daha koyarım. Zaten diğerleri hep yazlık. Çok fazla almadım uzun kollu ve set tarzı. Bakalım nasıl olacak.
Gelmişti ama bende tık yok yaa, olan sancılarım da kesildi
Ben seni takip ediyorum günlerimiz yakın diye. Senin en azından nişan geldi benim o da yok

25.07.2023 Yahya canim

Hayır canım hiç kendini suçlama
Çoğu bebekte oluyor
Ben emzirmeye çok dikkat ettiğim halde sarılık oldu hastanede yattık.

Ayyyyyy Bahar aynı ben yemin ederim tek tek yazamamıştım ama doğumdan beri asla yatakta yatamıyorum dikişlerimden hergün ağlama faslı bizim de bebiş gözünü açamıyor yarın bizimde kontrolümüz var ayyy evet birde ataklar resmen davul bende kendime diyordum galiba ben çok nazlıyım çok kötüyüm diye aynı olmamıza valla sevindim yanlız değilim allahım bebişlerimize sağlık versin

Sağ olun, stres var maalesef biraz. Çünkü beklemek çok can sıkıcı artık, bi de biliyorsunuz benim bebek 4 kg oldu bu yüzden bir an önce doğsun istiyorum.. neyse hayırlısı diyelim hakkımızda
Gerçekten bnde ondan korkuyorum bu hafta almak istediler o sebeple çok beklerse olmaz iki hafta önde gelişimi bi de ters olduğu için sezeryan ile alalım Ayın 8inde dedi doktorum bolca yürüyüş yapıorum egzersiz hareket sancım başlasn diye ama sadece kasılmam var üç gündür birde bugün çok yoğun tek seferlik bi akıntım oldu okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…