2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ooo hayırlı olsun, bir kızçemiz daha olmuş inşallah sende bebekte iyidir, toparlayınca ayrıntıları yazarsın
Çok şükür iyiyiz. Sıcagı sıcağına yazayım
Suyumuz azaldığı için dr dogumu başlatalım diyip yatış verdi. Önce vajinaya bi ilaç yerleştirdiler rahim ağzını yumuşatın diye öğlen bir buçukta ince bi çubukla suyumu patlattılar 2 saat sonra sancılarım artmaya başladı sancılar adet sancısının şiddetli hali vajinaya baskı yapıyor nefes egzersizleriyle ayakta karşılamak iyi oluyor sonra sancılar sıklaşmaya ve makata baskı yapmaya başladı ebelere haber verdim 5 cm açıklıkta kas gevşetici iğne vurdular ondan sonra sancılarla ıkındım kesi yardımıyla doğdu dogduktan sonra müthiş bi rahatlama geliyor sonra tekrar bi ıkınmayla bebeğin eşi geldi dikiş atılırken bebeğin bakımları yapıldı sonra emme vakti

Artık riskli zamanlar geçti bende gelsin istiyorum sabırsızlandım bayağı gelse de kavuşsak sağlıkla şu gerilim bitse başkası başlasa
Gelmişti ama bende tık yok yaa, olan sancılarım da kesildi

Nişandan çok sonrada olabiliyor ama sen mutlaka bol bol hareketlerden yap internette çok faydalı egzersizler var hızlanır bu süreç inşallah sağlıkla alırsın kucağına

Sağ olun, stres var maalesef biraz. Çünkü beklemek çok can sıkıcı artık, bi de biliyorsunuz benim bebek 4 kg oldu bu yüzden bir an önce doğsun istiyorum.. neyse hayırlısı diyelim hakkımızda
Hiç belli olmaz doğru olmayabilir kilosu belkide daha iyi 4 kg olması

Arkadaşlar bende bugün çok şükür kızıma kavuştum rabbim bekleyenleri de sağ salim kavuştursun

Gözünüz aydın rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım

Herşeyin yolunda olması çok güzel bakalım bizler ne yapacağız

Kızlar tüm güzel dilekleriniz için teşekkür ederim dün gece suyum gelmişti biliyorsunuz sonrasında nişan geldi 15 dk falan içinde sabah hastaneye geldim ebe kontrol etti sadece 1 cm açıklık vardı ve sancım çok azaldı sonra tekrar arttı 3-4 saat boyunca sancı çektim tekrar kontrol ettiler ve hâlâ 1 cm açıklık bu arada bebeğin kalp ritimleri bozulmaya başladı bebeği tehlikeye atmayalım alalım dediler 3-4 cm bari açıklık olsa zorlardim normal doğuma dedi doktor ama hiç aciklik olmadı korkarak sezaryene gittim ama iğne canımı acitmadi tek sorun ameliyattan sonraki ağrılar hâlâ ağrılarım var ama şükür sağsağlim kavuştuk birbirimize 2685 Gr doğdu iki gün önce ultrasonda 2950 çıkmıştı bu arada bebeğimin kordonu çok kisaymis ve boynuna dolanmış çocuğum kanalda olmasına rağmen bu sebepten açıklığım artmamis

Sanırsam ilk defa sancım oluyor eğer bu sancı ise hafif hafif bel ağrısı kasıklarda adet olursun ağrır öyle birde terletiyor soğuk soğuk bakalım uyuyacağım ne olacak daha doktor gelmedi 2 gün daha dur yavrum

Sağlıkla kucağına almış olman en önemlisi
Bizim yerimize de bol bol koklaa

Ayyy ciddi mi
Az daha bekler inşallahh

Kız nasıl silcez bu göbekle, kolaysa kendi
Silsin anaa mafolurum valla düşünemedim kendimi doğumumu başlatıyormuş beybi
Kız ben sildim dün valla bugün 3-4 kere kuyruk sokumu tarafından ağrılar girdi bıçak saplanır gibi kısa süreli.Ve bugün o ağrılar üzerine karnım biraz indi gibi hissettik.Sanırım bebeğin kanala inmesini kolaylaştırıyor

Amin canim hem bebislerimize hem bize saglik versin eminim ki bunlari yasayan bi tek biz degiliz kac kisi kimbilir ayni seyleri yasiyor umarim en kisa zamanda hersey yoluna girer

Eve salmadi dr um hafta sonuna atmayalım ben mesai saatinde buradayken olsun birşey olursa falan diye sağolsun beni görmeden de gitmedi ta doğum haneye geldi beni ve bebeği görmeye görmeden de kac kere doğum haneyi aradı öğle molasında falan geldi cok ii bir dr la muhattap olmuşuz bunca ay onu anladım ama ... Heryer stajer ebe doluydu vallaha ellerinde denek gibiydim

Hayırlisi olsun cnm sağlıcakla kavuş inşallah

Doğurdun mu kız

S Sefika053 gözün aydın Allah analı babalı büyütsün ☺
Zor oldu demişsin ama bak yavrular kavuştun umarım en kısa sürede toparlarsınız

Ha
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

S Sefika053 gozun aydin allah anali babali buyutsun

Geçmiş olsun canım Allah analı babalı kardeşleriyle sağlıklı bir şekilde büyümeyi nasıl etsin

Gözün aydın canım bak sağ sağlim gelmiş iyileşirsiniz normal mi oldu bebeğin nasıl

Aaaaaaa doğurmussun beybiiii gözün aydın Allah analı babalı sağlıklı upuzun ömür nasip etsimmm nasıl bakalmmm findkk?

Bi sorun olmazsa inşallah 8 ağustosta gelecek Kerem bey

Gozun aydin canim Allah anali babali büyütsün hayirla saglikla yaşasin❤

S Sefika053 twinkle13 gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün

Gözünüz aydın hem siz hem bebişler çabucak toparlanırsınız inşallah

Doğum yapan arkadaşlarım gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah bende daha tık yok ne zaman dogar acaba

Gözün aydın canım
Hepinize sonsuz teşekkürler kızlar kendime anca geldim hatta gelemedim deli gibi uykum var hastene kasıyor adami Allah'a şükür sag Salim doğum gerçekleşti ve bebek yanımda emzirmeyle uğraşıyoruz karnimda bir Saniye doğuma kadar durmayan bebek şuan ayaklarıni cimcikleyerek uyandiriyoruz ev ici hastenede kalıyoruz suan ne ablası ne abisi gitmek istemedi biryere cok uykucu çıktı coook. Kilosu cok küçük en küçük doğanı bu oldu 2530 gram mis doğumdan sonra cok ağladım bakamadım diye. Doğumda suni sancı ile basladi molum açılmaya bakamya gelen ebe canimi yaktıkca stajyer ebe kızlar daha narindi odada sanırım en az 6 tane vardi normal ebeyle birlikte iki stajyer kiz benle ilgiliydi bir ebe bir onlar parmaklayip durdular sancım gazladikca beni hareket ettirdiler wc ye gittim oturdum yerde eğil kalk yaptım ama ikinmayi resmen unutmuşum bir türlü yapamadım birazda olsa rahîmde sıkıntı varmis galiba idrar kesem mi kapatmış o bölgeyi napmis onu kaldırıp bana ikin dedi cok ağladım modum düştü hepsi bana destek oldu noldu sana sen değil misin dogum yapan falan filan uc dört güçlü ikinmada çıktı allaha şükürler olsun modum bir kötü oldu güçsüz düştüm yada öyle görmek istedim kendimi dikişsiz bir normal doğumum oldu en sevindigim kisim birde o oldu Allah'a şükür nefes almasinda gazda sıkıntımız yok suanlik önemli olan süt emme şimdilik bizim sorunumuz bu bakalım kendi evimize ne zaman gecicez hf sonuna kaldik hep hf sonu kalmasın dedikce kaldi vallaha aşure gününde bana tatli gibi geldi coook Minnak mis kokulu bir bebiş geldi hayatımıza.. iki bez batırdık altını actikca daha da rahatlıyor ve gerçektende üşürmus ler yani onca sıcak diye biz yirtarken kendimizi birer kat kıyafeti bir kalın battaniye birde benim battaniyemi örtüp yanimda yatırdım üşür diye ki şapka ve altı olmadimi hemen başlıyor hapşırma ya bugün süt lu Bir gun geçti üşür diyede açmadım yarına kaldı ilk kıyafetlerini çıkartmam artik bira pasaklı pasaklı kaldık. Beni. Kanamam da pedle yetiniyor şimdilik. Rabb'im bol bol dua ettim hem kendime hem bizim guruba. Doğum yapan ve yapmayan annelerim için Rabb'im evlatlarının Bizim yanımızda olsun onlara güç kuvvet bizede bu ilk Zorlu günlere adapte ve bool sütler nasip etsin inşallah , evlat candır yha ( banada dördüncüyu yapma artık orası baya zarar görmüş gibisinden konuştu ebede çıkar ayak hoşaf olmus artık galibaa ) stajerler ben dogurmadan gitmediler measi saati içinde olsunda bizde görelim diye hele biri bol bol resim çekindi o hiç gitmedi zaten biride komşu kızımız çıktı sağolsun

Maşallah cnm hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir günde doğdu bugün duaların kabul günü Allah razı olsun bizleride unutmadın. Güle güle büyüt İnşallah

Sağlıkla kucağına almış olman en önemlisi
Bizim yerimize de bol bol koklaa

Ayyy ciddi mi
Az daha bekler inşallahh
Uyuyunca o şiddetli ağrı geçmiş cnm benim ağrı eşiğim çok düşük o ağrı gelince direk dedim ben ameliyattan sonra ne yapacağım diye üzülmeye başladım sonra bebeğim geldi aklıma onunla ilgilenince hiç birşeym kalmıcak İnşallah

Ayyy ne güzel anlatmışsın. Darısı da bizim başımıza sağlıklı doğum. Bebekle senin iyi olmana sevindim. Biraz panik olmuşsun ama hep derler ya bebek doğunca her şeyi unutuyorsun, senin de öyle oldu kesin Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…