- 26 Nisan 2019
- 5.390
- 8.908
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #47.941
Ben de geçen çarşamba gittiğimde sıfır sancı çıkmıştı ama yoğun adet sancıları çekiyorum, yarın tekrar kontrole gideceğim bakalım bana ne diyecek doktorum. Sizin için de hayırlısı olsun inşallahKizlar merhaba doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum tekrardan. Festi sende bulut kuşuna kavustun bak demiştim çok kalmaz diye. Çok şükür
Ben hastanedeyim doğuma gidicem bugün veee bilin bakalım kaç gündür sancı çekiyorum gitmicem Dr a demiştim ya nst full sancı çıktı düzenlibenim gibi adet sancısı benzeri ağrı çeken varsa örnek olsun diye yazıyorum Perşembe 1tane bile çıkmamisti. Sabah planlı sezeryan için geldim işte nst boyunca 5tane düzenli sancım çıktı. Bu arada bana dua ederseniz çok mutlu olurum sezeryandan korkuyorum.her ne kadar tecrübeli de olsam korkuyorum
Aynen öyle kuzum Rabbim büyüktür vardır bir bildiğiRabb'im dağına göre kar yağdırir canım. Dayanamaz derken derken masaalh daha da güç kuvvet Rabb'im de tam günüyle kendisi gelsin bebiş
Yok canim duymadim onu hicİnşallah canım Dr un adı Mustafa Yalçın Aksoy duymuş muydun
Çok iyi dayandı canımSağolun kızlar valla ben evdeyim arada hafif sancım oluyor o kadar cuma günü tekrar doktora gidecem sezeryan istiyorum ona gün verir heralde artık 36+2 yim bugün Minnoş iyi bekledi bu haftalara kadar ne kadar şükretsem az kalır
Canım kasıkta batma oldu mu?Kizlar alintilamaya çalıştım ama oldu mu bilmiyorum. Yapamadiysam da kusura bakmayın.
Dün akşam 5ten beri yemek yemedim iyice halsizlik çöktü.
Sancılarım adet sancısı gibiydi. dün ve evvelsi gün çatı kemiklerim çok ağrıyordu ayağa kalktigim an sanki patlayacak gibi ağrıyordu WC de kramp giriyordu usuttum zannetmiştim. Bugünkü ama alta doğru aşırı baskı belim kopuyor her seferinde siddeti artıyor nefes aldırmıyor. Çocuk taş kesiliyor karnımın her yeri yükseliyor aşağı doğru çekiliyor yani gözle görebiliyorum.
Bekleyen annelerime bilgi mahiyetinde olsun ben çok ikilemde kalmıştım. Birazdan girerim herhalde yazamazsam kusura bakmayın çok halsizimgüzel dualarınız için tekrardan teşekkür ederim
Evet 2gun boyunca sürekli oldu canım en yoğun cuma cumartesi olduCanım kasıkta batma oldu mu?
Evet canim ilki bide aniden gelisince ben bisey anlamadan olmus bitmisti şimdi korkuyorum açıkçasıBilinçli sezeryan girmek daha farklı değil mi başına ne geleceğini biliyorsun
Allah'ım gününü bekleyen tüm annelerimizin doğumunu kolaylaştırsinbir çırpıda doguruverelim inşallah
Seninle günlerimiz aynı ve bende 2.sezeryan olacağım biliyorsun, hayırlı olsun kuzum ya inşallah sağlıcakla yavrunu eline alırsınKizlar merhaba doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum tekrardan. Festi sende bulut kuşuna kavustun bak demiştim çok kalmaz diye. Çok şükür
Ben hastanedeyim doğuma gidicem bugün veee bilin bakalım kaç gündür sancı çekiyorum gitmicem Dr a demiştim ya nst full sancı çıktı düzenlibenim gibi adet sancısı benzeri ağrı çeken varsa örnek olsun diye yazıyorum Perşembe 1tane bile çıkmamisti. Sabah planlı sezeryan için geldim işte nst boyunca 5tane düzenli sancım çıktı. Bu arada bana dua ederseniz çok mutlu olurum sezeryandan korkuyorum.her ne kadar tecrübeli de olsam korkuyorum
Hastane çantamı yeni hazırlayacağım, siz neler koydunuz kızlar? Yenidoğana ne giydiriyorlar? O kadar şey aldım ama çanta hazırlama kısmında tıkandım nedense beynim çalışmıyor. Örneğin ben hep zıbın ya da tulum tarzı şeyler almıştım ve yenidoğan değil 1-2 aylık aldım genelde en çok onlar lazım oluyor, zaten bebek çok çabuk büyüyor yenidoğan hiç giyemiyor falan dendiği için. Şimdi insanlar “zıbın değil alt üst ayrı giydiriliyor neden zıbın ve tulum aldın, yenidoğan bile başta büyük geliyor bunlar çok büyük gelir” demeye başladı. Sanki aldıklarım boşa gidecekmiş gibi hissetmeye başladım
Kıyafet sık değiştiriyor zaten boşa gitmez 1-2 aylık almak en mantıklısı bebeğimin çoğu kıyafeti yıkanıyor şu annüstünde 3 aylık var gayet iyi oldu. Ben hastane için bir tane 10 lu bir tane 5 li hastane çıkışı, bir tane de alt üst takım koydum. Bir gün kalınıyor zaten fazla bile geldiHastane çantamı yeni hazırlayacağım, siz neler koydunuz kızlar? Yenidoğana ne giydiriyorlar? O kadar şey aldım ama çanta hazırlama kısmında tıkandım nedense beynim çalışmıyor. Örneğin ben hep zıbın ya da tulum tarzı şeyler almıştım ve yenidoğan değil 1-2 aylık aldım genelde en çok onlar lazım oluyor, zaten bebek çok çabuk büyüyor yenidoğan hiç giyemiyor falan dendiği için. Şimdi insanlar “zıbın değil alt üst ayrı giydiriliyor neden zıbın ve tulum aldın, yenidoğan bile başta büyük geliyor bunlar çok büyük gelir” demeye başladı. Sanki aldıklarım boşa gidecekmiş gibi hissetmeye başladım
Geçse bile kanda çıkar kan verin benceMerhaba arkadaşlar size bişey danışacaktım ben 30 haziranda düşük yaptım ama korunmadık ve şuan adeti. 3 gün geçikti dün kaset test yaptım ve yine negatif acaba geç döllenmemi oldu düşükten sonra yumurtlama günümmü degişti anlamış degilim başından böyle birşey geçen varmı acaba adetten geçtikten kaç gün sonra pozitif olan lütfen yardımcı olurmusunuz
Merhaba arkadaşlar size bişey danışacaktım ben 30 haziranda düşük yaptım ama korunmadık ve şuan adeti. 3 gün geçikti dün kaset test yaptım ve yine negatif acaba geç döllenmemi oldu düşükten sonra yumurtlama günümmü degişti anlamış degilim başından böyle birşey geçen varmı acaba adetten geçtikten kaç gün sonra pozitif olan lütfen yardımcı olurmusunuz
Geç döllenmede böyle bir ihtimal olabiliyor ama normal şartlarda olsaydı çıkardı, bence regli düzenin karışmış olabilir biraz daha bekle olmazsan tekrarlarsınMerhaba arkadaşlar size bişey danışacaktım ben 30 haziranda düşük yaptım ama korunmadık ve şuan adeti. 3 gün geçikti dün kaset test yaptım ve yine negatif acaba geç döllenmemi oldu düşükten sonra yumurtlama günümmü degişti anlamış degilim başından böyle birşey geçen varmı acaba adetten geçtikten kaç gün sonra pozitif olan lütfen yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?