2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben de geçen çarşamba gittiğimde sıfır sancı çıkmıştı ama yoğun adet sancıları çekiyorum, yarın tekrar kontrole gideceğim bakalım bana ne diyecek doktorum. Sizin için de hayırlısı olsun inşallah

Kızlar bugün kasık bölgeme 2-3 kez kramp girdi, sankı bıçak girip çıktı gibi oldu, 1-2 saniye sürüyor, doğumu böyle yaklaşan oldu mu hiç? Bi şüphelendim

Kizlar alintilamaya çalıştım ama oldu mu bilmiyorum. Yapamadiysam da kusura bakmayın.
Dün akşam 5ten beri yemek yemedim iyice halsizlik çöktü.
Sancılarım adet sancısı gibiydi. dün ve evvelsi gün çatı kemiklerim çok ağrıyordu ayağa kalktigim an sanki patlayacak gibi ağrıyordu WC de kramp giriyordu usuttum zannetmiştim. Bugünkü ama alta doğru aşırı baskı belim kopuyor her seferinde siddeti artıyor nefes aldırmıyor. Çocuk taş kesiliyor karnımın her yeri yükseliyor aşağı doğru çekiliyor yani gözle görebiliyorum.
Bekleyen annelerime bilgi mahiyetinde olsun ben çok ikilemde kalmıştım. Birazdan girerim herhalde yazamazsam kusura bakmayın çok halsizim güzel dualarınız için tekrardan teşekkür ederim

Çok iyi dayandı canım artık doğsada sorun değil rahat bir nefes alabiliriz bence

Canım kasıkta batma oldu mu?

Bilinçli sezeryan girmek daha farklı değil mi başına ne geleceğini biliyorsun
Allah'ım gününü bekleyen tüm annelerimizin doğumunu kolaylaştırsin bir çırpıda doguruverelim inşallah
Evet canim ilki bide aniden gelisince ben bisey anlamadan olmus bitmisti şimdi korkuyorum açıkçası
Hadi dualarimiz seninle

Seninle günlerimiz aynı ve bende 2.sezeryan olacağım biliyorsun, hayırlı olsun kuzum ya inşallah sağlıcakla yavrunu eline alırsın normal doğumda doktor ile daha çok iletişim halinde oluyorsun ama sezeryan olacağın için doktor değişikliğini çok sıkıntı yapma derim, şuan tek düşüncen birkaç saat sonra bebişine kavuşmak olmak olsun bizi de mutlaka haberdar et

Hastane çantamı yeni hazırlayacağım, siz neler koydunuz kızlar? Yenidoğana ne giydiriyorlar? O kadar şey aldım ama çanta hazırlama kısmında tıkandım nedense beynim çalışmıyor. Örneğin ben hep zıbın ya da tulum tarzı şeyler almıştım ve yenidoğan değil 1-2 aylık aldım genelde en çok onlar lazım oluyor, zaten bebek çok çabuk büyüyor yenidoğan hiç giyemiyor falan dendiği için. Şimdi insanlar “zıbın değil alt üst ayrı giydiriliyor neden zıbın ve tulum aldın, yenidoğan bile başta büyük geliyor bunlar çok büyük gelir” demeye başladı. Sanki aldıklarım boşa gidecekmiş gibi hissetmeye başladım

Merhaba arkadaşlar size bişey danışacaktım ben 30 haziranda düşük yaptım ama korunmadık ve şuan adeti. 3 gün geçikti dün kaset test yaptım ve yine negatif acaba geç döllenmemi oldu düşükten sonra yumurtlama günümmü degişti anlamış degilim başından böyle birşey geçen varmı acaba adetten geçtikten kaç gün sonra pozitif olan lütfen yardımcı olurmusunuz

Hastane çıkışı denilen setten aldı isen (alt üst takımlı oluyor genelde (şapka eldiven çoraplı battaniye hepsi oluyor o sette ) ondan 1 set mutlaka koy) almadı isen zıbın koyarsın, zıbın ile birlikte çorap, şapka, eldiven ve battaniye ile set oluşturmaya çalış (diğer şeyleri çok değiştirmene gerek kalmaz ama zıbın bol koyarsın böyle yapacak isen
Sonra bebek bezi, ıslak mendil, pişik kremi bebek için ana malzemeler

Kendin için de
Pijama takımları
Terlik
Çorap
Depent bez
İç çamaşırı
Emzirme atleti
Gögüsüne krem yada gümüş kapak falan aldıysan onlardan koyarsın
Bazıları süt sağma makinası da koyuyor

Sayfanın başında zamanında çok ayrıntılı pozitif liste eklemişti duruyorsa bak istersen

Aklıma ilk gelenler bunlar

Kıyafet sık değiştiriyor zaten boşa gitmez 1-2 aylık almak en mantıklısı bebeğimin çoğu kıyafeti yıkanıyor şu annüstünde 3 aylık var gayet iyi oldu. Ben hastane için bir tane 10 lu bir tane 5 li hastane çıkışı, bir tane de alt üst takım koydum. Bir gün kalınıyor zaten fazla bile geldi

Geçse bile kanda çıkar kan verin bence

Çok geçmiş olsun öncelikle,rabbim tez zamanda sana da sağlıklı bebek nasip etsin kaset testi ben 1 yada 2 gün geçtikten sonra yapmıştım çok silik çıkmıştı ama çıkmıştı o nedenle normal kaset test yaptı isen varda olabilir yok da olabilir en sağlıklı yöntem hastaneye gitmek istemiyorsan sağlık ocağına beta kan testi ver yanılma olmaz biliyorsun

Geç döllenmede böyle bir ihtimal olabiliyor ama normal şartlarda olsaydı çıkardı, bence regli düzenin karışmış olabilir biraz daha bekle olmazsan tekrarlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…