2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çok tesekkur ederim olmadı ben test vereyim yarın varsa çıkar herhalde
Geçse bile kanda çıkar kan verin bence

Geç döllenmede böyle bir ihtimal olabiliyor ama normal şartlarda olsaydı çıkardı, bence regli düzenin karışmış olabilir biraz daha bekle olmazsan tekrarlarsın

Kaybın için çok üzgünüm.. bende geçen sene temmuz sonunda düşük yapmıstım, kasımda tekrar nasip etti rabbim ben 2-3 ay korunmustum doktor tavsiyesi üzerine ama sana doktor öyle birşey demediyse sıkıntı yok. Benim reglim 4 gün gecikmişti kaset test yapmıştm cok silik cıkmıstı , daha sonra beta verdm oda düşük cıkmıstı , meğer benimde geç döllenmeymiş, 5 gün herşey nasip hakkında hayırşısı olsun inşallah en kısa zamanda saplıklı bir bebeğe kavusursun

Oy yerim o parmakları , maşallahhh allahım sağlıklı upuzun ömürler nasip etsin duygulandııımmmm gerçekten aylardır burda herşeyimizi her anımızı paylaşıyoruz, ve nerdeyse yarımızdan coğu doğurdu kavustu beybisine darısı biz daha doğurmayanlarn basına, bakalm ben ne zamam parmacık atabileceğim

Aminnn çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ozaman birazda olsa umutlanayım allahım nasip ederse inşallah

Bence bi git nst bakarlar acilma var mi bakarlar

Kuzum açık konuşayım özele gidecek isen git için rahatlar ama devlete gideceksen burda da çok okumuşsundur hem çok bekletiyorlar hem olur olmadık şekilde muayene yapıyorlar ama dinlenmene rağmen hiç azalmıyor sürekli şekilde devam ediyor hatta artıyorsa devlete de git derim

Bende sizinle aynı haftadayım nişan nasıl geldi yogunlugu nasıldı acaba
Bayağı koyu sümüksü sarıydı canım
Normalde kanlı olur derler ama öyle beklediğimden oğlumda gelmedi sanmıştım sonrasında suyum gelmişti, bunda gündüz de geldi şimdide geld bayağı baktım internette de öyle gelen varmış, farklı oluyor normal akıntıdan

Anladım canım bende de akıntı var ama çok değil

Bi git istersen ama anlatıkların açılma belirtisi gibi geldi bana cnm
Nişanım da geldi sanırım ama sarıydı kanlı değil, oğlumda da öyle olmuştu ben anlamamıştım kanlı olmadığı için
Benim nişanımda sari sumuksuydu canim kanli olması gerekmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…