- 18 Ekim 2019
- 205
- 163
- 103
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #47.961
Geçse bile kanda çıkar kan verin bence
Çok geçmiş olsun öncelikle,rabbim tez zamanda sana da sağlıklı bebek nasip etsinkaset testi ben 1 yada 2 gün geçtikten sonra yapmıştım çok silik çıkmıştı ama çıkmıştı o nedenle normal kaset test yaptı isen varda olabilir yok da olabilir en sağlıklı yöntem hastaneye gitmek istemiyorsan sağlık ocağına beta kan testi ver yanılma olmaz biliyorsun
Geç döllenmede böyle bir ihtimal olabiliyor ama normal şartlarda olsaydı çıkardı, bence regli düzenin karışmış olabilir biraz daha bekle olmazsan tekrarlarsın
Kaybın için çok üzgünüm.. bende geçen sene temmuz sonunda düşük yapmıstım, kasımda tekrar nasip etti rabbimMerhaba arkadaşlar size bişey danışacaktım ben 30 haziranda düşük yaptım ama korunmadık ve şuan adeti. 3 gün geçikti dün kaset test yaptım ve yine negatif acaba geç döllenmemi oldu düşükten sonra yumurtlama günümmü degişti anlamış degilim başından böyle birşey geçen varmı acaba adetten geçtikten kaç gün sonra pozitif olan lütfen yardımcı olurmusunuz
Oy yerim o parmakları , maşallahhh allahım sağlıklı upuzun ömürler nasip etsinEki Görüntüle 3279223 Eki Görüntüle 3279223
Minnak eller de bizden gelsinteyzelerine.. başından sonuna her derdimizde hep birbirimize iyi kötü anlarda her türlü destek olduk beni cok motive ettiniz hakkınızı helal edin ikili test surecimde yaşadığım panikler falan di derken gebelik süreci ayin 28.07.2023 an itibariyle bitmiştir bizim darısı en güzel duygular hislerle sizlerin başına evet doğum korkusu her türlü var hepimizde her iki dogum yöntemi ile ama o acılar ağrılar kucağa alinca sende Huzur bulduğunu görünce ucup gidiyor. Annelik evlat duygusu cok çok başka Rabbime sonsuz şükürler uc kere tatma mi sağladı bundan sonrası bizde elimizden geldiğince hepsine kol kanat gerip her anlarından yanlarında destek olmak .....
Aminnn çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ozaman birazda olsa umutlanayım allahım nasip ederse inşallahKaybın için çok üzgünüm.. bende geçen sene temmuz sonunda düşük yapmıstım, kasımda tekrar nasip etti rabbimben 2-3 ay korunmustum doktor tavsiyesi üzerine ama sana doktor öyle birşey demediyse sıkıntı yok. Benim reglim 4 gün gecikmişti kaset test yapmıştm cok silik cıkmıstı , daha sonra beta verdm oda düşük cıkmıstı , meğer benimde geç döllenmeymiş, 5 gün herşey nasip hakkında hayırşısı olsun inşallah en kısa zamanda saplıklı bir bebeğe kavusursun
Bence bi git nst bakarlar acilma var mi bakarlarKızlar sabahtan beri kasılmam var dün gece çok rahatsızdım çatı ağrım ve, alttan baskı çok yapıor bebek sürekli yukarıda toplanıyor mide kısmında acaba doktora gitsem mi yoksa Yarını mı beklesem
Kızlar sabahtan beri kasılmam var dün gece çok rahatsızdım çatı ağrım ve, alttan baskı çok yapıor bebek sürekli yukarıda toplanıyor mide kısmında acaba doktora gitsem mi yoksa Yarını mı beklesem
Hayırlı olsun canım gözün aydın çok şükür kavustun bebişineKızlar aradılar şimdi. Bulutu almaya gidiyorum. Çok şükür bin şükür.darısı tüm bekleyenlerin başına. Sağlıkla sıhhatle bebeklerine kavuştursun Allahım herkesi
Gidicem cnm eşim çocukları denize götürdü sabahtan Daha gelmediler Ben de arayıp meraklandırıp telaşlandırmak istemedim O geldiğinde gideceğim inşallah
Bende sizinle aynı haftadayım nişan nasıl geldi yogunlugu nasıldı acabaNişanım da geldi sanırım ama sarıydı kanlı değil, oğlumda da öyle olmuştu ben anlamamıştım kanlı olmadığı için
Bayağı koyu sümüksü sarıydı canımBende sizinle aynı haftadayım nişan nasıl geldi yogunlugu nasıldı acaba
Naptın canımGidicem cnm eşim çocukları denize götürdü sabahtan Daha gelmediler Ben de arayıp meraklandırıp telaşlandırmak istemedim O geldiğinde gideceğim inşallah
Anladım canım bende de akıntı var ama çok değilBayağı koyu sümüksü sarıydı canım
Normalde kanlı olur derler ama öyle beklediğimden oğlumda gelmedi sanmıştım sonrasında suyum gelmişti, bunda gündüz de geldi şimdide geld bayağı baktım internette de öyle gelen varmış, farklı oluyor normal akıntıdan
Bi git istersen ama anlatıkların açılma belirtisi gibi geldi bana cnmKızlar sabahtan beri kasılmam var dün gece çok rahatsızdım çatı ağrım ve, alttan baskı çok yapıor bebek sürekli yukarıda toplanıyor mide kısmında acaba doktora gitsem mi yoksa Yarını mı beklesem
Benim nişanımda sari sumuksuydu canim kanli olması gerekmiyorNişanım da geldi sanırım ama sarıydı kanlı değil, oğlumda da öyle olmuştu ben anlamamıştım kanlı olmadığı için
Bi git istersen ama anlatıkların açılma belirtisi gibi geldi bana cnm
Benim nişanımda sari sumuksuydu canim kanli olması gerekmiyor
Normalde nişandan 3 gün sonraya kadar diyorlar da henden geleli 1 hafta olduEvet öyle bence de ilk doğumumda da öyleydi bilememiştim
Çok gerginim ama bu normal mi bilmiyorum
Normalde nişandan 3 gün sonraya kadar diyorlar da henden geleli 1 hafta oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?