2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Goguslerinde misket tanesi gibi gozuken sislikler var mi? Goguslerin sert mi? Ciddi bir sertlikten bahsediyoruz temasa tahammulun olmayacak bir sertlik.
Bir sicak, bir soguk kompres yapip bolca sagmalisin. Baska rahatlatacak birsey yok.

Bahsettiklerin iltihap belirtisi.

Evet benim ilk dogumdan sonra olmustu titreme geliyor mutlaka sagmalisin bosalana kadar. Elektrikli pompayla saginca duzrlmisti benim

Aynısını yaşadım canım sonra 37 derece ateşlendim anlamdım neden olduğunu

Geçmiş olsun tek bildiğim sağman ve göğüslerini boşaltmak gerektiği buda pompayla olur mastır sıtma yapıyor Allah yardım etsin sıcak uygulamasına devam et birde

Mastit çok zor 3 gün 40 derece ateşle uğraştım antibiyotik kullandım ek olarak kaynanamla annem zeytin yağ ile övdü sagdim bol bol

Agustos analari, pelvik tabana bicak saplanmasi seklinde agri ama boyle yerinden ziplatacak sekilde agri yasayan var mi? (Bikac saniyelik bir agri)

Bizi de mutlaka bilgilendir, hayırlısı olsun bakalım inşallah herşey yolundadır

Bi git istersen ama anlatıkların açılma belirtisi gibi geldi bana cnm

Benim nişanımda sari sumuksuydu canim kanli olması gerekmiyor
Kızlar hastaneden yeni geldim 3 santim açıklığım varmış Doktor muayene etti Daha sonrasında da nst'ye bağladi düzensiz 100'e kadar olan Sancılarım vardı ama doktorum 3 santim açıklığın şimdi doğum belirtisi olmadığını evine gidip daha sonra gelmem gerektiğini falan söyledi gündüze nazaran biraz daha iyiyim hepinizi bilgilendireyim dedim Bu arada Bebiş dönmüş baş aşağı pozisyonda henüz kanala Daha tam girmemiş ama soran arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum Allah hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin

Merhaba güzel anneler benim yeni hamilelik varda sizin tecrübelerinizle Samsun da ilgili iyi bir doktor tavsiyesi istiyorum

Ben bunu ilk doğumda yaşadım beveğim yeterince emmiyodu ve göğüslerim şişmişti kimsede uyarmadı düzenli sağım yap diye o kadar ateşim çıkmıştı ki sğrekli parol içiyordum artı bel fıtığı vardı bende sonradan akıllandım sağdım düzenli bebeğim asla ememedi prematüre doğmuştu ne çok zorlanmıştım. Şimdi ki doğum çantamın içine en önce süt sağma makinesi alıp koydum ne olur ne olmaz diye önlem amaçlı İnşaAllah bu bebiş emmeyi çok sever böyle sıkıntılar yaşamayız hiç

Kızlar selam ne güzel çoğunuz doğurmuşsunuz biz 39+5 günlük olmamıza rağmen hala bekliyoruz. Her gören hala doğurmadın mı sen diyo bizim oğlan içerde askerliğe başladı sanırım hiç gelmeye niyeti yok karnım hala çok yukarı da aşağı bile inmedi. 40.haftada kontrol var. Herşey normal olduğu için şimdilik normal bekleniyo. 36.hafta da izne ayrılmıştım bişey değil bizim inatçı doğana kadar iznim bitecek yine de sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah

Agustos analari, pelvik tabana bicak saplanmasi seklinde agri ama boyle yerinden ziplatacak sekilde agri yasayan var mi? (Bikac saniyelik bir agri)

Merhaba :) 36. Haftadan beri yaşıyorum ben bunu. Özellikle yürürken elektrik çarpması gibi bir his oluyor bir iki saniyelik bebek aşağılara indiğinden sinirlere baskı yaptığı için olduğunu okudum

hadi hayırlı kolay doğumun olsun haberini bekliyoruz

Gözümü açtığım gibi doğuran var mı diye bakıyorum
Dün akşam mutfakta biraz yordum kendimi sonra banyoya gittim ayakta akıntım sulu sulu bir kaç damla aktı ama sarı mı desem tam sarı değil beyaz bu hafta çok akıntım oldum bakalm doktor ne diyecek bu su değildir demi daima devamı gelmiyor gün içinde ara ara geliyor

Bugun son gun muayene var ben razıyım sunı sancıya doktor degıl. Bakalım alıcak mı bekletcek mi. Beklemeyı ıstemıyorum. Her gecen gün rısk. Normal sansımızı da kaybedıcez sonra

Ben 40 a dayandım 41 e zorluyorum galıba benden sonra olanlar hep dogurdu. Doktor ınatla sancı beklıuor ama benım oncekı dogımlarda da kendı sancım gelmedı doktor ınat bebiş ınat beklıyoruz

Ozellikle ayakta kalinca benimde cok oluyor akintidir canim muhtemelen

Evet canim ilki bide aniden gelisince ben bisey anlamadan olmus bitmisti şimdi korkuyorum açıkçası
Hadi dualarimiz seninle
Günaydın canım. Dün akşam 5te ameliyata aldılar beni sonra 2saat yoğun bakıma aldılar odaya geldiğimde çok ağrım vardı. Bebek de uyumadı sürekli emmek istedi gece hiç uyumadım.anca aldım telefonu elime.
Sizlerin doğumu ağrısız acısız geçer inşallah. Benim doğum aslında güzeldi ama son dk bir komplikasyon gelişti verdikleri ilaca alerjim gelisti kalbim fırlayacak gibiydi. Ölüyorum zannettim korktum neyseki geçti gitti. Bebeğimi sağ salim kucağıma aldım ya gerisi olur gider. Darısı bekleyen tüm annelerin başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…