- 26 Nisan 2019
- 5.390
- 8.908
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #48.001
Kaşıntı yapıyor söyleyeceğim umarım enfeksiyon değildirOzellikle ayakta kalinca benimde cok oluyor akintidir canim muhtemelen
Çok geçmiş olsun sağlıcakla büyüt bebeğiniGünaydın canım. Dün akşam 5te ameliyata aldılar beni sonra 2saat yoğun bakıma aldılar odaya geldiğimde çok ağrım vardı. Bebek de uyumadı sürekli emmek istedi gece hiç uyumadım.anca aldım telefonu elime.
Sizlerin doğumu ağrısız acısız geçer inşallah. Benim doğum aslında güzeldi ama son dk bir komplikasyon gelişti verdikleri ilaca alerjim gelisti kalbim fırlayacak gibiydi. Ölüyorum zannettim korktum neyseki geçti gitti. Bebeğimi sağ salim kucağıma aldım ya gerisi olur gider. Darısı bekleyen tüm annelerin başına inşallah
Maşallah canım hiç merak etme zamanını bekliyor bak ben 5 cm ile kaç vakittir bekliyorumKızlar hastaneden yeni geldim 3 santim açıklığım varmış Doktor muayene etti Daha sonrasında da nst'ye bağladi düzensiz 100'e kadar olan Sancılarım vardı ama doktorum 3 santim açıklığın şimdi doğum belirtisi olmadığını evine gidip daha sonra gelmem gerektiğini falan söyledi gündüze nazaran biraz daha iyiyim hepinizi bilgilendireyim dedim Bu arada Bebiş dönmüş baş aşağı pozisyonda henüz kanala Daha tam girmemiş ama soran arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum Allah hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin
Aynen canım bende ayni fikirdeyim akşam vajinama doğru çok doluluk hissettiğim için korktum hastaneye gittim ama plasentayı hissediyormuşum normalmiş eve tekrar gönderdiler. Bu sabah hastaneye gidecektim akşam konuştum suni için ama ebe bana onun normal ağrıdan 3-5 kat fazla oldugunu söyledi ve zamanım oldugunu daha iyi beklememi falan. Bende fazla ağrı oldugunu biliyorum ama riske atmak istemiyorum dediğin gibi. Neyseki bu akşam geceden baya kasılmam vardı o yüzden bu gün de bekleyeceğim bakalım belki gelirBugun son gun muayene var ben razıyım sunı sancıya doktor degıl. Bakalım alıcak mı bekletcek mi. Beklemeyı ıstemıyorum. Her gecen gün rısk. Normal sansımızı da kaybedıcez sonra
Kiyamam ya çok gecmis olsun benimde aklimdaydin yazacaktım Allahim bebeginle hayirli saglikli ömürler nasip etsinGünaydın canım. Dün akşam 5te ameliyata aldılar beni sonra 2saat yoğun bakıma aldılar odaya geldiğimde çok ağrım vardı. Bebek de uyumadı sürekli emmek istedi gece hiç uyumadım.anca aldım telefonu elime.
Sizlerin doğumu ağrısız acısız geçer inşallah. Benim doğum aslında güzeldi ama son dk bir komplikasyon gelişti verdikleri ilaca alerjim gelisti kalbim fırlayacak gibiydi. Ölüyorum zannettim korktum neyseki geçti gitti. Bebeğimi sağ salim kucağıma aldım ya gerisi olur gider. Darısı bekleyen tüm annelerin başına inşallah
Benim kaşıntı yok inşallah değildir haber etKaşıntı yapıyor söyleyeceğim umarım enfeksiyon değildir
Gözun aydin canım allah analı babalı büyütsün ve geçmiş olsun zor olmuş ama şukur iyisinizGünaydın canım. Dün akşam 5te ameliyata aldılar beni sonra 2saat yoğun bakıma aldılar odaya geldiğimde çok ağrım vardı. Bebek de uyumadı sürekli emmek istedi gece hiç uyumadım.anca aldım telefonu elime.
Merhaba :) 36. Haftadan beri yaşıyorum ben bunu. Özellikle yürürken elektrik çarpması gibi bir his oluyor bir iki saniyelikbebek aşağılara indiğinden sinirlere baskı yaptığı için olduğunu okudum
Sen naptın canım gelişme var mı, benimde bugün belimde hafif regli ağrısı var sankiOğlumda 1 hafta sonra suyum gelmişti hiç belli olmuyor demekki
Öncelikle çok geçmiş olsun zor bir süreç gecirmissin ama sonu güzel olmuş bebeğin kollarındaGünaydın canım. Dün akşam 5te ameliyata aldılar beni sonra 2saat yoğun bakıma aldılar odaya geldiğimde çok ağrım vardı. Bebek de uyumadı sürekli emmek istedi gece hiç uyumadım.anca aldım telefonu elime.
Ben hep sunıyle dogum yaptım. Yarım saat ya verdıler ya vermedıler acılmam olmustu. Sunıyle yapan kişilerın sonrakı dogumlarda kendı sancısı gelme ıhtımali dusukmus. Gelmıyor hep 20 de hıc ılerleme yok bı kere bıle 40 gormedım. Beklıyorum bakalım ne dıcek. Rıske atmayı hıc ıstemıyorum ısrar edıcem bakalımAynen canım bende ayni fikirdeyim akşam vajinama doğru çok doluluk hissettiğim için korktum hastaneye gittim ama plasentayı hissediyormuşum normalmiş eve tekrar gönderdiler. Bu sabah hastaneye gidecektim akşam konuştum suni için ama ebe bana onun normal ağrıdan 3-5 kat fazla oldugunu söyledi ve zamanım oldugunu daha iyi beklememi falan. Bende fazla ağrı oldugunu biliyorum ama riske atmak istemiyorum dediğin gibi. Neyseki bu akşam geceden baya kasılmam vardı o yüzden bu gün de bekleyeceğim bakalım belki gelir
Vajınada doluluk hep vardı ama bırde nnde şimdi bıcak saplanır gıbı acı vad vajınada aglatıyor bazen benı o acı yerımden kalkamıyorumAynen canım bende ayni fikirdeyim akşam vajinama doğru çok doluluk hissettiğim için korktum hastaneye gittim ama plasentayı hissediyormuşum normalmiş eve tekrar gönderdiler. Bu sabah hastaneye gidecektim akşam konuştum suni için ama ebe bana onun normal ağrıdan 3-5 kat fazla oldugunu söyledi ve zamanım oldugunu daha iyi beklememi falan. Bende fazla ağrı oldugunu biliyorum ama riske atmak istemiyorum dediğin gibi. Neyseki bu akşam geceden baya kasılmam vardı o yüzden bu gün de bekleyeceğim bakalım belki gelir
Canım 5 cm olduysa gelir inşallah devamı allahın izniyle. Suni olmadan olursa daha iyi olur senin için inşallah gerek kalmaz, zira öyle böyle bir acı değil oAynen canım bende ayni fikirdeyim akşam vajinama doğru çok doluluk hissettiğim için korktum hastaneye gittim ama plasentayı hissediyormuşum normalmiş eve tekrar gönderdiler. Bu sabah hastaneye gidecektim akşam konuştum suni için ama ebe bana onun normal ağrıdan 3-5 kat fazla oldugunu söyledi ve zamanım oldugunu daha iyi beklememi falan. Bende fazla ağrı oldugunu biliyorum ama riske atmak istemiyorum dediğin gibi. Neyseki bu akşam geceden baya kasılmam vardı o yüzden bu gün de bekleyeceğim bakalım belki gelir
Hadi yaaBen hep sunıyle dogum yaptım. Yarım saat ya verdıler ya vermedıler acılmam olmustu. Sunıyle yapan kişilerın sonrakı dogumlarda kendı sancısı gelme ıhtımali dusukmus. Gelmıyor hep 20 de hıc ılerleme yok bı kere bıle 40 gormedım. Beklıyorum bakalım ne dıcek. Rıske atmayı hıc ıstemıyorum ısrar edıcem bakalım
İnşallah çabucak açılır cnm bnm bildiğim açılma 6 cm olunca, doğuma alıyor doktorlar aslında seninkide tam zamanı şimdi doktorlar suni sancıda istemiyor ben napiyim açılsın diyeMaşallah canım hiç merak etme zamanını bekliyor bak ben 5 cm ile kaç vakittir bekliyorum
Teşekkür ederim canım bebeğime kavuştum sonunda evet ya en güzeli de bu zaten. Rabbim tüm bekleyen annelerimizi sağ salim bebeklerine kavuştursun inşallahÖncelikle çok geçmiş olsun zor bir süreç gecirmissin ama sonu güzel olmuş bebeğin kollarındaAllah sana da bebeğine de uzun sağlıklı ömürler nasip etsin canım. Aynen dediğin gibi siz sağlıklı olun gerisi bir şekilde hallolur
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlanirsin.benimde ilk dogumumda oldu. Penisiline alerjim var dememe rağmen penisilin vermişler solunumum durmak üzereyken başka bir antidoz ilaç verildi.epidural iğne ilk vuruldugunda uyuşmamiştim ikinciyi vurdular anestezi etkisi haftalarca yuruyememe sebep oldu. Şimdi yine sezerayan olcam korkuyorum açıkçası. Bana neden ikinci çocuk için 10 yıl bekledin diyorlar bunları anlatınca sizce neden olabilir diye soruyorumGünaydın canım. Dün akşam 5te ameliyata aldılar beni sonra 2saat yoğun bakıma aldılar odaya geldiğimde çok ağrım vardı. Bebek de uyumadı sürekli emmek istedi gece hiç uyumadım.anca aldım telefonu elime.
Teşekkür ederim canım şükür iyiyizGözun aydin canım allah analı babalı büyütsün ve geçmiş olsun zor olmuş ama şukur iyisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?