2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çok geçmiş olsun sağlıcakla büyüt bebeğini

Maşallah canım hiç merak etme zamanını bekliyor bak ben 5 cm ile kaç vakittir bekliyorum

Bugun son gun muayene var ben razıyım sunı sancıya doktor degıl. Bakalım alıcak mı bekletcek mi. Beklemeyı ıstemıyorum. Her gecen gün rısk. Normal sansımızı da kaybedıcez sonra
Aynen canım bende ayni fikirdeyim akşam vajinama doğru çok doluluk hissettiğim için korktum hastaneye gittim ama plasentayı hissediyormuşum normalmiş eve tekrar gönderdiler. Bu sabah hastaneye gidecektim akşam konuştum suni için ama ebe bana onun normal ağrıdan 3-5 kat fazla oldugunu söyledi ve zamanım oldugunu daha iyi beklememi falan. Bende fazla ağrı oldugunu biliyorum ama riske atmak istemiyorum dediğin gibi. Neyseki bu akşam geceden baya kasılmam vardı o yüzden bu gün de bekleyeceğim bakalım belki gelir

Kiyamam ya çok gecmis olsun benimde aklimdaydin yazacaktım Allahim bebeginle hayirli saglikli ömürler nasip etsin
Kaşıntı yapıyor söyleyeceğim umarım enfeksiyon değildir
Benim kaşıntı yok inşallah değildir haber et

Gözun aydin canım allah analı babalı büyütsün ve geçmiş olsun zor olmuş ama şukur iyisiniz

Merhaba :) 36. Haftadan beri yaşıyorum ben bunu. Özellikle yürürken elektrik çarpması gibi bir his oluyor bir iki saniyelik bebek aşağılara indiğinden sinirlere baskı yaptığı için olduğunu okudum

Iste ben 27.haftalardan beri yasiyorum ama artik bu hafta gunde 5-6 sefere cikinca merak ettim bana ozgu bir sorun mu diye.

Öncelikle çok geçmiş olsun zor bir süreç gecirmissin ama sonu güzel olmuş bebeğin kollarında Allah sana da bebeğine de uzun sağlıklı ömürler nasip etsin canım. Aynen dediğin gibi siz sağlıklı olun gerisi bir şekilde hallolur

Ben hep sunıyle dogum yaptım. Yarım saat ya verdıler ya vermedıler acılmam olmustu. Sunıyle yapan kişilerın sonrakı dogumlarda kendı sancısı gelme ıhtımali dusukmus. Gelmıyor hep 20 de hıc ılerleme yok bı kere bıle 40 gormedım. Beklıyorum bakalım ne dıcek. Rıske atmayı hıc ıstemıyorum ısrar edıcem bakalım

Vajınada doluluk hep vardı ama bırde nnde şimdi bıcak saplanır gıbı acı vad vajınada aglatıyor bazen benı o acı yerımden kalkamıyorum

Canım 5 cm olduysa gelir inşallah devamı allahın izniyle. Suni olmadan olursa daha iyi olur senin için inşallah gerek kalmaz, zira öyle böyle bir acı değil o
Ben de dua ediyorum da bu aefer kendiliğinden başlasın sancım doğum öyle olsun diye

Hadi yaa hiç duymamıştım bunu, bi arkadaşımda olmuştu ama. Yine de ümidim var

Maşallah canım hiç merak etme zamanını bekliyor bak ben 5 cm ile kaç vakittir bekliyorum
İnşallah çabucak açılır cnm bnm bildiğim açılma 6 cm olunca, doğuma alıyor doktorlar aslında seninkide tam zamanı şimdi doktorlar suni sancıda istemiyor ben napiyim açılsın diye

Teşekkür ederim canım bebeğime kavuştum sonunda evet ya en güzeli de bu zaten. Rabbim tüm bekleyen annelerimizi sağ salim bebeklerine kavuştursun inşallah

Geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlanirsin.benimde ilk dogumumda oldu. Penisiline alerjim var dememe rağmen penisilin vermişler solunumum durmak üzereyken başka bir antidoz ilaç verildi.epidural iğne ilk vuruldugunda uyuşmamiştim ikinciyi vurdular anestezi etkisi haftalarca yuruyememe sebep oldu. Şimdi yine sezerayan olcam korkuyorum açıkçası. Bana neden ikinci çocuk için 10 yıl bekledin diyorlar bunları anlatınca sizce neden olabilir diye soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…