- 23 Kasım 2022
- 979
- 2.754
- 43
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #48.021
Kızlar benden yoğun sulu akan akıntı mantarmis fitil verdi birde kan aldılar eğer enfeksiyon varsa acil alacaklar
[/Q.
İnşallah cnmGeçmiş olsun canım. inşallah korkulacak birşey yoktur
Benim Dr um beyaz sabun kalıbıyla sıcak düşün altında masaj yap demişti çok iyi gelmiştiKızlar dun gece buz tuttum gunduzde göğsüm şişti dokunamıyorum mastit olmus oabilirim şimdi bile klima kapattık onda bile donuyorum kac kat giyindim ortundum böyle bir durumla karşılaşan oldumu karşılaşan olduysa ne yaptiniz sıcak su yaptım sagdim hala aynıyım gecermi
Aaa arkadaşım günlerimiz aynı idi, hayırlı olsun bakalım sende bebişte iyisiniz ya inşallah hemen toparlarsınGünaydın canım. Dün akşam 5te ameliyata aldılar beni sonra 2saat yoğun bakıma aldılar odaya geldiğimde çok ağrım vardı. Bebek de uyumadı sürekli emmek istedi gece hiç uyumadım.anca aldım telefonu elime.
Sizlerin doğumu ağrısız acısız geçer inşallah. Benim doğum aslında güzeldi ama son dk bir komplikasyon gelişti verdikleri ilaca alerjim gelisti kalbim fırlayacak gibiydi. Ölüyorum zannettim korktum neyseki geçti gitti. Bebeğimi sağ salim kucağıma aldım ya gerisi olur gider. Darısı bekleyen tüm annelerin başına inşallah
Aynen kuzum ya çok şükürÇok iyi dayandı canımartık doğsada sorun değil rahat bir nefes alabiliriz bence
Cok şükür canim sevindimÇok şükür enfeksiyon yok kızlar resmi olarak pazartesi (cumartesi için konuşucm yanımda hafta içi kimse kalamaz)sezeryan günüm ama cuma kontrol var
Benim de oluyor ara ara hafif sari o normal akinti değil miGözümü açtığım gibi doğuran var mı diye bakıyorum
Dün akşam mutfakta biraz yordum kendimi sonra banyoya gittim ayakta akıntım sulu sulu bir kaç damla aktı ama sarı mı desem tam sarı değil beyaz bu hafta çok akıntım oldum bakalm doktor ne diyecek bu su değildir demi daima devamı gelmiyor gün içinde ara ara geliyor
Sana da çok geçmiş olsun canım cidden insan korkuyor.ben8m alerjim de yoktu bildiğim.ameliyat sonuna doğru kizarmisim ve kalbim yerinden firlayacakti nefes almada güçlük çekiyordum. Anestezi çiler panik yaptı kendi aralarinda konuşmaya başladılar alerji yaptı niye oldu ki felan diye steteskopla kalbimi dinlediler sonra daha da panik oldular epidural iğnesi gibi serumlu bir iğneyi karnıma enjekte ettiler. Dedim neden yqptiniz daha 9nce hiç bir ameliyatta böyle birşey yapmadılar? Ameliyattan sonra 1saat içince ağrılarım baslayacak ya ağrı kesici bu ağrım geç gelsin diye dediler.ki alakası yok ameliyathanede çıkar çıkmaz deli gibi sancılarım başladı yoğun bakıma götürdüler nabzim 100un üzerindeydi ama sknti nefes alamıyorum kalbim sanki çıkacak gibiydi sesini kulaklarımda basi olarak hissediyordum. Yoğun bakıma niye getirdiniz dedim her hastayı getiriyoruz dediler ki sordum yatan hastalara sadece ben gitmişim.Geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlanirsin.benimde ilk dogumumda oldu. Penisiline alerjim var dememe rağmen penisilin vermişler solunumum durmak üzereyken başka bir antidoz ilaç verildi.epidural iğne ilk vuruldugunda uyuşmamiştim ikinciyi vurdular anestezi etkisi haftalarca yuruyememe sebep oldu. Şimdi yine sezerayan olcam korkuyorum açıkçası. Bana neden ikinci çocuk için 10 yıl bekledin diyorlar bunları anlatınca sizce neden olabilir diye soruyorum
Çok teşekkür ederim canım şükür iyiyiz en yakın zamanda sende bebisini saglicakla kucağına alırsın insallahAaa arkadaşım günlerimiz aynı idi, hayırlı olsun bakalım sende bebişte iyisiniz ya inşallah hemen toparlarsın
Doktoruna danışıp Nurse Harvey damla alabilirsin canım yeğenime iyi gelmiştiKızlar bebeğimde çok gaz var kaç gündür ıkınıp sıkınıp duruyor kıpkırmızı oluyor ne yapıcam bilmiyorum bir dert bitiyor biri başlıyor gerçektenvar mı bir önerisi olan?
Benimde oluyur sarı akıntı ama az az normal değil miBenim de oluyor ara ara hafif sari o normal akinti değil mi
Allah korumus ya sezaryende bi ameliyat sonucta oncesinde her turlu tetkik yapilmasi gerekiyor aslindaSana da çok geçmiş olsun canım cidden insan korkuyor.ben8m alerjim de yoktu bildiğim.ameliyat sonuna doğru kizarmisim ve kalbim yerinden firlayacakti nefes almada güçlük çekiyordum. Anestezi çiler panik yaptı kendi aralarinda konuşmaya başladılar alerji yaptı niye oldu ki felan diye steteskopla kalbimi dinlediler sonra daha da panik oldular epidural iğnesi gibi serumlu bir iğneyi karnıma enjekte ettiler. Dedim neden yqptiniz daha 9nce hiç bir ameliyatta böyle birşey yapmadılar? Ameliyattan sonra 1saat içince ağrılarım baslayacak ya ağrı kesici bu ağrım geç gelsin diye dediler.ki alakası yok ameliyathanede çıkar çıkmaz deli gibi sancılarım başladı yoğun bakıma götürdüler nabzim 100un üzerindeydi ama sknti nefes alamıyorum kalbim sanki çıkacak gibiydi sesini kulaklarımda basi olarak hissediyordum. Yoğun bakıma niye getirdiniz dedim her hastayı getiriyoruz dediler ki sordum yatan hastalara sadece ben gitmişim.
Anlayacağınız bana net bir açıklama yapan yok. Çocuk yerine koydular işin kötüsü sabaha kadar deli gibi sancı çekmeme sebep oldular o kadar ağrı kesici iğne vurdular hiçbir şekilde etki etmedi.
Çok konuştum kusura bakmayın. Dün yaşadığım olayın şokunu atlatmaya çalışıyorum ömrü hayatım boyunca 5kere ameliyat oldum ilk defa başıma böyle bir olay geldi. Allah kimseye göstermesin düşmanımdan ırak
Benim çok yoğun mantarmis cnm fitil verdi 2 gecelikBenim de oluyor ara ara hafif sari o normal akinti değil mi
Sağol canımDoktoruna danışıp Nurse Harvey damla alabilirsin canım yeğenime iyi gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?