2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benim Dr um beyaz sabun kalıbıyla sıcak düşün altında masaj yap demişti çok iyi gelmişti
Geçmiş olsun

Aaa arkadaşım günlerimiz aynı idi, hayırlı olsun bakalım sende bebişte iyisiniz ya inşallah hemen toparlarsın

Kizlar merhaba benim daha çok var doğumuma ama size birşey danışmak istiyorum. 25+0 ikiz gebeyim dün akşam biraz gezindim ellerim ayaklarım balon gibi şişti. Kasıklarimda hiç gecmeyen bir ağrı var ve belimde ağrı var bildiğiniz adet ağrısı vajinama vuruyor bu ağrı bu haftalarda böyle ağrı çeken var mı acaba 3 gün öncesi enfeksiyon var dediler antibiyotik kullanıyorum....

Benim de oluyor ara ara hafif sari o normal akinti değil mi

Sana da çok geçmiş olsun canım cidden insan korkuyor.ben8m alerjim de yoktu bildiğim.ameliyat sonuna doğru kizarmisim ve kalbim yerinden firlayacakti nefes almada güçlük çekiyordum. Anestezi çiler panik yaptı kendi aralarinda konuşmaya başladılar alerji yaptı niye oldu ki felan diye steteskopla kalbimi dinlediler sonra daha da panik oldular epidural iğnesi gibi serumlu bir iğneyi karnıma enjekte ettiler. Dedim neden yqptiniz daha 9nce hiç bir ameliyatta böyle birşey yapmadılar? Ameliyattan sonra 1saat içince ağrılarım baslayacak ya ağrı kesici bu ağrım geç gelsin diye dediler.ki alakası yok ameliyathanede çıkar çıkmaz deli gibi sancılarım başladı yoğun bakıma götürdüler nabzim 100un üzerindeydi ama sknti nefes alamıyorum kalbim sanki çıkacak gibiydi sesini kulaklarımda basi olarak hissediyordum. Yoğun bakıma niye getirdiniz dedim her hastayı getiriyoruz dediler ki sordum yatan hastalara sadece ben gitmişim.
Anlayacağınız bana net bir açıklama yapan yok. Çocuk yerine koydular işin kötüsü sabaha kadar deli gibi sancı çekmeme sebep oldular o kadar ağrı kesici iğne vurdular hiçbir şekilde etki etmedi.

Çok konuştum kusura bakmayın. Dün yaşadığım olayın şokunu atlatmaya çalışıyorum ömrü hayatım boyunca 5kere ameliyat oldum ilk defa başıma böyle bir olay geldi. Allah kimseye göstermesin düşmanımdan ırak

Kızlar bebeğimde çok gaz var kaç gündür ıkınıp sıkınıp duruyor kıpkırmızı oluyor ne yapıcam bilmiyorum bir dert bitiyor biri başlıyor gerçekten var mı bir önerisi olan?

Kızlar bebeğimde çok gaz var kaç gündür ıkınıp sıkınıp duruyor kıpkırmızı oluyor ne yapıcam bilmiyorum bir dert bitiyor biri başlıyor gerçekten var mı bir önerisi olan?
Doktoruna danışıp Nurse Harvey damla alabilirsin canım yeğenime iyi gelmişti

Allah korumus ya sezaryende bi ameliyat sonucta oncesinde her turlu tetkik yapilmasi gerekiyor aslinda allah beterinden saklasinhangi hastanede oldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…