2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Size hangi ilacın alerji yaptığını öğrenebildiniz mi peki? Sonra hastaneye gittiğinizde belirtirsiniz aynı durumu yaşamamak için
Benimde yıllar sonra ilaç alerjim çıktı oda ishal olmuştum serum taktılar serum bitince nefesim kesildi ölücem zannettim bana serum içeriğinde metpamit olduğunu ve alerjiyi onun yapabileceğini söylediler bu ilacın ismini unutmamam ve her gittiğim sağlık kuruluşuna bildirmem gerektiğini söyledi doktor aksi takdirde bidaha bu kadar şanslı olamaysbilirsin dedi
Sizede çok çok geçmiş olsun umarım ilk ve son kez yaşamış olursunuz bu durumu

Çok geçmiş olsun canım neler olmuş öyle
Ben de acil sezeryane alındım daha önce hiçbir tetkik yapılmamıştı ilk kez ameliyat oldum hayatımda

Kızlar benden yoğun sulu akan akıntı mantarmis fitil verdi birde kan aldılar eğer enfeksiyon varsa acil alacaklar
Çok geçmiş olsun
Amin, Allah bir daha yaşatmasın, çok geçmiş olsun.
İnşallah şimdi sağlığınız iyidir
Bebeğiniz ile güzel sağlıkla sıhhatle geçireceğiniz zamanlar nasip olsun inşallah

Sağlıkla sıhhatle kavuşursunuz inşallah :) her şey yolunda gitmesi de güzel , sancı çıkmaması sizin için daha güzel değil mi aslında sezeryandan önce stres olmazsınız

İnşallah çabucak açılır cnm bnm bildiğim açılma 6 cm olunca, doğuma alıyor doktorlar aslında seninkide tam zamanı şimdi doktorlar suni sancıda istemiyor ben napiyim açılsın diye
Ne söylesem bilemedim yapmadığım şey yok çünkü ama 10cm olmadan doğuma girmek çok zorlar 10cm ya ulaşınca ıkınma kendinden başlar doğum daha kolay olur
Ananas,kiwi,hurma yiyorum ahududu yaprağı çayı içiyorum yürüyüş,merdiven inip çıkıyorum kaynar su ile duş ağır kaldırıyorum 11,5kg ha onun haricinde ilişkiye de giriyorum bana misin demedi sana ne desem bilmiyorum bence saydiklarimi bi dene belki sende hızlı açılma olur

Kızlar bugün bende muane oldum nst sancı yok bebek iyi suyu iyi kanala girmemiş ama baskı yapıyor dedi birde karın çevresi biraz küçük haftasına göre korkulacak birşey yok dedi haftaya tekrar çağırdı valla bugün 40 üstü o kadar kişi gördümki bu haftalarda doğuramayacağım dedim herkes geç doğuruyor

İnşallah canım suniye bende kalmak istemiyorum stres yaptığım içinde gelmiyor olabilir ama bugun iyi hafifte olsa kasilmalarim gelmeye başladı inşallah oray kadar kalmayız

Geçmiş olsun penisilin değişik bir ilaç 100 kez verilir alerji yapmaz 101 inci de yapabilir. Muhtemelen size de o alerji yaptı. Ben heyecanlandım sanmıştım nefes alamayınca değişik biseyler oluyor bana yolunda gitmeyen bir şeyler var diye o zaman anladım. Allah'ım sizi evladiniza bağışladı çok şükür

Ben de o geç doğuracak olanlardanım galiba :) bugün benim de randevum vardı, 5 gün önce 4 kilo çıkan bebek bugün 3700 çıktı doktor perşembeyi bekleyelim, tam 40’ında gel dedi, perşembe tam 40. haftamıza giriyoruz. Sancılarım da çıkmadı nst’de, sadece minik minik sancılar. Bebek gelmek istemiyor gibi, ben de gün geçtikçe daha da sabırsızlanıyorum

Çok geçmiş olsun

Bize yatış verildi sarılık için en az 24 saat en fazla iki gün gibi düşün dedi dr ona göre hazırlıklı gel dedi bekliyoruz makinede şimdi ışık tedavisinde dua edinde 24 saatlik sürede çıkalım kızlar ister istemez bi duygu yoğunluğu oldu evdeki çocuklar buradaki yavrum falan. Rabb'im yaşatmasın. Hastanede bir saatlik zaman zarfında kalmayı bile

Çok geçmiş olsun, son zamanlarda doğum yapan birçok kişiden duyuyorum şu sarılık olayını. Tez vakitte kurtulursunuz, geçmiş gitmiş olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…