- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #48.041
Size hangi ilacın alerji yaptığını öğrenebildiniz mi peki? Sonra hastaneye gittiğinizde belirtirsiniz aynı durumu yaşamamak içinSana da çok geçmiş olsun canım cidden insan korkuyor.ben8m alerjim de yoktu bildiğim.ameliyat sonuna doğru kizarmisim ve kalbim yerinden firlayacakti nefes almada güçlük çekiyordum. Anestezi çiler panik yaptı kendi aralarinda konuşmaya başladılar alerji yaptı niye oldu ki felan diye steteskopla kalbimi dinlediler sonra daha da panik oldular epidural iğnesi gibi serumlu bir iğneyi karnıma enjekte ettiler. Dedim neden yqptiniz daha 9nce hiç bir ameliyatta böyle birşey yapmadılar? Ameliyattan sonra 1saat içince ağrılarım baslayacak ya ağrı kesici bu ağrım geç gelsin diye dediler.ki alakası yok ameliyathanede çıkar çıkmaz deli gibi sancılarım başladı yoğun bakıma götürdüler nabzim 100un üzerindeydi ama sknti nefes alamıyorum kalbim sanki çıkacak gibiydi sesini kulaklarımda basi olarak hissediyordum. Yoğun bakıma niye getirdiniz dedim her hastayı getiriyoruz dediler ki sordum yatan hastalara sadece ben gitmişim.
Anlayacağınız bana net bir açıklama yapan yok. Çocuk yerine koydular işin kötüsü sabaha kadar deli gibi sancı çekmeme sebep oldular o kadar ağrı kesici iğne vurdular hiçbir şekilde etki etmedi.
Çok konuştum kusura bakmayın. Dün yaşadığım olayın şokunu atlatmaya çalışıyorum ömrü hayatım boyunca 5kere ameliyat oldum ilk defa başıma böyle bir olay geldi. Allah kimseye göstermesin düşmanımdan ırak
Çok geçmiş olsun canım neler olmuş öyleSana da çok geçmiş olsun canım cidden insan korkuyor.ben8m alerjim de yoktu bildiğim.ameliyat sonuna doğru kizarmisim ve kalbim yerinden firlayacakti nefes almada güçlük çekiyordum. Anestezi çiler panik yaptı kendi aralarinda konuşmaya başladılar alerji yaptı niye oldu ki felan diye steteskopla kalbimi dinlediler sonra daha da panik oldular epidural iğnesi gibi serumlu bir iğneyi karnıma enjekte ettiler. Dedim neden yqptiniz daha 9nce hiç bir ameliyatta böyle birşey yapmadılar? Ameliyattan sonra 1saat içince ağrılarım baslayacak ya ağrı kesici bu ağrım geç gelsin diye dediler.ki alakası yok ameliyathanede çıkar çıkmaz deli gibi sancılarım başladı yoğun bakıma götürdüler nabzim 100un üzerindeydi ama sknti nefes alamıyorum kalbim sanki çıkacak gibiydi sesini kulaklarımda basi olarak hissediyordum. Yoğun bakıma niye getirdiniz dedim her hastayı getiriyoruz dediler ki sordum yatan hastalara sadece ben gitmişim.
Anlayacağınız bana net bir açıklama yapan yok. Çocuk yerine koydular işin kötüsü sabaha kadar deli gibi sancı çekmeme sebep oldular o kadar ağrı kesici iğne vurdular hiçbir şekilde etki etmedi.
Çok konuştum kusura bakmayın. Dün yaşadığım olayın şokunu atlatmaya çalışıyorum ömrü hayatım boyunca 5kere ameliyat oldum ilk defa başıma böyle bir olay geldi. Allah kimseye göstermesin düşmanımdan ırak
Az olmasi normal sanirimBenimde oluyur sarı akıntı ama az az normal değil mi
Yine de doktorunuza söyleyin benim şap şap damlardı ıslanırdı çamaşırım ve dün banyoya giriyordum akı verdi bacak arama dedim herhalde su ama değilmiş baya iyi suyumAz olmasi normal sanirim
Cuma kontrolüm var tekrar bi sorayim bakalim ne dicekYine de doktorunuza söyleyin benim şap şap damlardı ıslanırdı çamaşırım ve dün banyoya giriyordum akı verdi bacak arama dedim herhalde su ama değilmiş baya iyi suyum
Çok geçmiş olsunKızlar benden yoğun sulu akan akıntı mantarmis fitil verdi birde kan aldılar eğer enfeksiyon varsa acil alacaklar
Amin, Allah bir daha yaşatmasın, çok geçmiş olsun.Sana da çok geçmiş olsun canım cidden insan korkuyor.ben8m alerjim de yoktu bildiğim.ameliyat sonuna doğru kizarmisim ve kalbim yerinden firlayacakti nefes almada güçlük çekiyordum. Anestezi çiler panik yaptı kendi aralarinda konuşmaya başladılar alerji yaptı niye oldu ki felan diye steteskopla kalbimi dinlediler sonra daha da panik oldular epidural iğnesi gibi serumlu bir iğneyi karnıma enjekte ettiler. Dedim neden yqptiniz daha 9nce hiç bir ameliyatta böyle birşey yapmadılar? Ameliyattan sonra 1saat içince ağrılarım baslayacak ya ağrı kesici bu ağrım geç gelsin diye dediler.ki alakası yok ameliyathanede çıkar çıkmaz deli gibi sancılarım başladı yoğun bakıma götürdüler nabzim 100un üzerindeydi ama sknti nefes alamıyorum kalbim sanki çıkacak gibiydi sesini kulaklarımda basi olarak hissediyordum. Yoğun bakıma niye getirdiniz dedim her hastayı getiriyoruz dediler ki sordum yatan hastalara sadece ben gitmişim.
Sağlıkla sıhhatle kavuşursunuz inşallah :) her şey yolunda gitmesi de güzel , sancı çıkmaması sizin için daha güzel değil mi aslında sezeryandan önce stres olmazsınızKızlar bende kontrolden çıktım, yine nst de uğraştılar serum falan bağladılar sıkıntı yok hafta sonunu beklersin dediler cumartesi ye hastane gün ayarlayacak bakalımsezeryan olacağım ama yine de hiç sancım yine çıkmadı
Ne söylesem bilemedim yapmadığım şey yok çünkü ama 10cm olmadan doğuma girmek çok zorlar 10cm ya ulaşınca ıkınma kendinden başlar doğum daha kolay olurİnşallah çabucak açılır cnm bnm bildiğim açılma 6 cm olunca, doğuma alıyor doktorlar aslında seninkide tam zamanı şimdi doktorlar suni sancıda istemiyor ben napiyim açılsın diye
İnşallah canım suniye bende kalmak istemiyorum stres yaptığım içinde gelmiyor olabilir ama bugun iyi hafifte olsa kasilmalarim gelmeye başladı inşallah oray kadar kalmayızCanım 5 cm olduysa gelir inşallah devamı allahın izniyle. Suni olmadan olursa daha iyi olur senin için inşallah gerek kalmaz, zira öyle böyle bir acı değil o
Ben de dua ediyorum da bu aefer kendiliğinden başlasın sancım doğum öyle olsun diye
YaaaaTeşekkür ederim canım
Geçmiş olsunSana da çok geçmiş olsun canım cidden insan korkuyor.ben8m alerjim de yoktu bildiğim.ameliyat sonuna doğru kizarmisim ve kalbim yerinden firlayacakti nefes almada güçlük çekiyordum. Anestezi çiler panik yaptı kendi aralarinda konuşmaya başladılar alerji yaptı niye oldu ki felan diye steteskopla kalbimi dinlediler sonra daha da panik oldular epidural iğnesi gibi serumlu bir iğneyi karnıma enjekte ettiler. Dedim neden yqptiniz daha 9nce hiç bir ameliyatta böyle birşey yapmadılar? Ameliyattan sonra 1saat içince ağrılarım baslayacak ya ağrı kesici bu ağrım geç gelsin diye dediler.ki alakası yok ameliyathanede çıkar çıkmaz deli gibi sancılarım başladı yoğun bakıma götürdüler nabzim 100un üzerindeydi ama sknti nefes alamıyorum kalbim sanki çıkacak gibiydi sesini kulaklarımda basi olarak hissediyordum. Yoğun bakıma niye getirdiniz dedim her hastayı getiriyoruz dediler ki sordum yatan hastalara sadece ben gitmişim.
Ahhhh masadan birer birer eksiliyor dostlarCumartesi netleşti kızlar
Ben magnet yaptırmadm canımm, anahtarlık yaptırdımKızlar bebek magnet yaptıran var mı hangi sitelerden yaptırdınız?
Ben de o geç doğuracak olanlardanım galiba :) bugün benim de randevum vardı, 5 gün önce 4 kilo çıkan bebek bugün 3700 çıktıKızlar bugün bende muane oldum nst sancı yok bebek iyi suyu iyi kanala girmemiş ama baskı yapıyor dedi birde karın çevresi biraz küçük haftasına göre korkulacak birşey yok dedi haftaya tekrar çağırdı valla bugün 40 üstü o kadar kişi gördümki bu haftalarda doğuramayacağım dedim herkes geç doğuruyor
Çok geçmiş olsunSana da çok geçmiş olsun canım cidden insan korkuyor.ben8m alerjim de yoktu bildiğim.ameliyat sonuna doğru kizarmisim ve kalbim yerinden firlayacakti nefes almada güçlük çekiyordum. Anestezi çiler panik yaptı kendi aralarinda konuşmaya başladılar alerji yaptı niye oldu ki felan diye steteskopla kalbimi dinlediler sonra daha da panik oldular epidural iğnesi gibi serumlu bir iğneyi karnıma enjekte ettiler. Dedim neden yqptiniz daha 9nce hiç bir ameliyatta böyle birşey yapmadılar? Ameliyattan sonra 1saat içince ağrılarım baslayacak ya ağrı kesici bu ağrım geç gelsin diye dediler.ki alakası yok ameliyathanede çıkar çıkmaz deli gibi sancılarım başladı yoğun bakıma götürdüler nabzim 100un üzerindeydi ama sknti nefes alamıyorum kalbim sanki çıkacak gibiydi sesini kulaklarımda basi olarak hissediyordum. Yoğun bakıma niye getirdiniz dedim her hastayı getiriyoruz dediler ki sordum yatan hastalara sadece ben gitmişim.
Çok geçmiş olsun, son zamanlarda doğum yapan birçok kişiden duyuyorum şu sarılık olayını. Tez vakitte kurtulursunuz, geçmiş gitmiş olur inşallahBize yatış verildi sarılık içinen az 24 saat en fazla iki gün gibi düşün dedi dr ona göre hazırlıklı gel dedi bekliyoruz makinede şimdi ışık tedavisinde dua edinde 24 saatlik sürede çıkalım kızlar ister istemez bi duygu yoğunluğu oldu evdeki çocuklar buradaki yavrum falan. Rabb'im yaşatmasın. Hastanede bir saatlik zaman zarfında kalmayı bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?