- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #48.061
İnşallah canım yaÇok geçmiş olsun, son zamanlarda doğum yapan birçok kişiden duyuyorum şu sarılık olayını. Tez vakitte kurtulursunuz, geçmiş gitmiş olur inşallah
Demedim mi sana aynı gün dogurucaz diyeKızlar bende kontrolden çıktım, yine nst de uğraştılar serum falan bağladılar sıkıntı yok hafta sonunu beklersin dediler cumartesi ye hastane gün ayarlayacak bakalımsezeryan olacağım ama yine de hiç sancım yine çıkmadı
Amin inşallah cnmAhhhh masadan birer birer eksiliyor dostlarsağlıkla kavusun canım, rabbm yardımcınız olsunnnn , hiç ayırmasın
Teşekkür ederim canım bakayım biBen magnet yaptırmadm canımm, anahtarlık yaptırdımo yüzdnn bilmiyormm, ama anahtarlık için sorarsan trendyoldam yaptırdım orda baya satıcı var aslında, bebek magnet yaz bi bak bakalm uyguna bulursun belkm
Demedim mi sana aynı gün dogurucaz diye
Şaka bir yana tabi Aynen sancı çıksa sıkıntı evet, sadece bu haftalara gelip hiç sancı olmaması farklı geliyorSağlıkla sıhhatle kavuşursunuz inşallah :) her şey yolunda gitmesi de güzel , sancı çıkmaması sizin için daha güzel değil mi aslında sezeryandan önce stres olmazsınız
Allah yardım etsin valla çok zor gerçekten bu son zamanlar neden gelmiyorlarsaBen de o geç doğuracak olanlardanım galiba :) bugün benim de randevum vardı, 5 gün önce 4 kilo çıkan bebek bugün 3700 çıktıdoktor perşembeyi bekleyelim, tam 40’ında gel dedi, perşembe tam 40. haftamıza giriyoruz. Sancılarım da çıkmadı nst’de, sadece minik minik sancılar. Bebek gelmek istemiyor gibi, ben de gün geçtikçe daha da sabırsızlanıyorum
İnşallah hemen iyileşir şefikacım sağlıkla kavuşunBize yatış verildi sarılık içinen az 24 saat en fazla iki gün gibi düşün dedi dr ona göre hazırlıklı gel dedi bekliyoruz makinede şimdi ışık tedavisinde dua edinde 24 saatlik sürede çıkalım kızlar ister istemez bi duygu yoğunluğu oldu evdeki çocuklar buradaki yavrum falan. Rabb'im yaşatmasın. Hastanede bir saatlik zaman zarfında kalmayı bile
Zamane bebeleri hiç söz dinlemiyor kiAllah yardım etsin valla çok zor gerçekten bu son zamanlar neden gelmiyorlarsahayır bu zamana kadar yolunda gittin doğum sürecinde girsene neden vazifelerini yapmıyorlar
Allah acil şifalar versin bir an evvel evine sağlıkla geçersiniz inşallahBize yatış verildi sarılık içinen az 24 saat en fazla iki gün gibi düşün dedi dr ona göre hazırlıklı gel dedi bekliyoruz makinede şimdi ışık tedavisinde dua edinde 24 saatlik sürede çıkalım kızlar ister istemez bi duygu yoğunluğu oldu evdeki çocuklar buradaki yavrum falan. Rabb'im yaşatmasın. Hastanede bir saatlik zaman zarfında kalmayı bile
Gerçekten bir sır bu doğum :) aminnŞaka bir yana tabi Aynen sancı çıksa sıkıntı evet, sadece bu haftalara gelip hiç sancı olmaması farklı geliyor
Hayırlısı ile hepimiz yavrularına vakitlice kavuşalım inşallah
endless love sesin çıkmıyor bugün iyi misin?
Ayy sorma ama artık mantığıma yatan şu 38 lerde doğuran az var genelde çoğu 40ları görüyor yani demekki dolması gereken zaman o biz 38 de başlıyor diye erken beklentiye giriyoruz ama 42 ye kadar yolu var aslında hayırlısı olsunZamane bebeleri hiç söz dinlemiyor kiDaha şimdiden inatlar
Canım ben bugunaynı belirtilerle doktora gittim çok yüksek enfeksiyon çıktı sen de bi git bence aynısı olabilirKızlar dun gece buz tuttum gunduzde göğsüm şişti dokunamıyorum mastit olmus oabilirim şimdi bile klima kapattık onda bile donuyorum kac kat giyindim ortundum böyle bir durumla karşılaşan oldumu karşılaşan olduysa ne yaptiniz sıcak su yaptım sagdim hala aynıyım gecermi
Tabikiii veririmmm kızlarAyy maşallah ya, eve de çıkıyorsunuz rabbim hepimize bu duyguyu yaşatsın
Canım artık sende bizlere göre tecrübeli anne olacaksın, sorularımıza cevap verirsin ara ara ses ver
Hangi bölüm gittin cnmCanım ben bugunaynı belirtilerle doktora gittim çok yüksek enfeksiyon çıktı sen de bi git bence aynısı olabilir
Sezeryanda neden penisilin yaptılar kiGeçmiş olsunpenisilin değişik bir ilaç 100 kez verilir alerji yapmaz 101 inci de yapabilir. Muhtemelen size de o alerji yaptı. Ben heyecanlandım sanmıştım nefes alamayınca değişik biseyler oluyor bana yolunda gitmeyen bir şeyler var diye o zaman anladım. Allah'ım sizi evladiniza bağışladı çok şükür
Biz de bugün 39 olduk tık yoknefes darlığı hareket zorluğu derken günler geçmek bilmiyor artık Bi an önce gelsin istiyorum ama gelmemekte diretiyor hanımefendi.Yarın hastaneye gidecez bakalım doktorumuz ne diyecek
Herkese merhaba, bebeğin bir yerde toplanıp sertleşmesi ve kasılma aynı şey mi? Yani karnımın bir yerinde oluyor sadece, genelde sağ tarafta, 5-10 saniye sonra geçiyor. O an sancı mı gelmiş oluyor? Ben ağrı sızı hissetmiyorum da, sancıysa da bileyim istedimnst'de de çıkmamıştı son gittiğimde.
O zaman rahat edebilirim. Bu hafta kasılmalar artınca endişe etmiştim.Ahaaa günlerimiz aynı bir kişi daha buldum, gel yoldaş birlikte takılalım (bunu dediğim kişiler sıra ile beni bıraktılar, sıra sende) benim aksilik olmazsa cumartesi kesin gibi ama belli de hastane işlerine nefes darlığı, kasıkta batma sancı herşey var ama bende sancı çıkmıyor zaten sezeryan olacağım diye çok da şey yapmıyorum ama normal doğum yapacak olsam bende sanırım 41.haftayı bulacaktım
Bende öyle düşünüyordum ama o sancı olmuyormuş bu gebeliğimde daha da iyi anladım, belden vuran adet sancısı gibi tarif edenlerde var ama bende o ağrı da olmasına rağmen yine sancı çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?