2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Demedim mi sana aynı gün dogurucaz diye

Sağlıkla sıhhatle kavuşursunuz inşallah :) her şey yolunda gitmesi de güzel , sancı çıkmaması sizin için daha güzel değil mi aslında sezeryandan önce stres olmazsınız
Şaka bir yana tabi Aynen sancı çıksa sıkıntı evet, sadece bu haftalara gelip hiç sancı olmaması farklı geliyor
Hayırlısı ile hepimiz yavrularına vakitlice kavuşalım inşallah

endless love sesin çıkmıyor bugün iyi misin?

Allah yardım etsin valla çok zor gerçekten bu son zamanlar neden gelmiyorlarsa hayır bu zamana kadar yolunda gittin doğum sürecinde girsene neden vazifelerini yapmıyorlar

İnşallah hemen iyileşir şefikacım sağlıkla kavuşun

Allah acil şifalar versin bir an evvel evine sağlıkla geçersiniz inşallah
Gerçekten bir sır bu doğum :) aminn

Zamane bebeleri hiç söz dinlemiyor ki Daha şimdiden inatlar
Ayy sorma ama artık mantığıma yatan şu 38 lerde doğuran az var genelde çoğu 40ları görüyor yani demekki dolması gereken zaman o biz 38 de başlıyor diye erken beklentiye giriyoruz ama 42 ye kadar yolu var aslında hayırlısı olsun
38 lerde doğum yapanlara helal olsun nasıl doğuruyorlarsa

Canım ben bugunaynı belirtilerle doktora gittim çok yüksek enfeksiyon çıktı sen de bi git bence aynısı olabilir

Herkese merhaba, bebeğin bir yerde toplanıp sertleşmesi ve kasılma aynı şey mi? Yani karnımın bir yerinde oluyor sadece, genelde sağ tarafta, 5-10 saniye sonra geçiyor. O an sancı mı gelmiş oluyor? Ben ağrı sızı hissetmiyorum da, sancıysa da bileyim istedim nst'de de çıkmamıştı son gittiğimde.

Sezeryanda neden penisilin yaptılar ki

Ahaaa günlerimiz aynı bir kişi daha buldum, gel yoldaş birlikte takılalım (bunu dediğim kişiler sıra ile beni bıraktılar, sıra sende) benim aksilik olmazsa cumartesi kesin gibi ama belli de hastane işlerine nefes darlığı, kasıkta batma sancı herşey var ama bende sancı çıkmıyor zaten sezeryan olacağım diye çok da şey yapmıyorum ama normal doğum yapacak olsam bende sanırım 41.haftayı bulacaktım

Bende öyle düşünüyordum ama o sancı olmuyormuş bu gebeliğimde daha da iyi anladım, belden vuran adet sancısı gibi tarif edenlerde var ama bende o ağrı da olmasına rağmen yine sancı çıkmadı

O zaman rahat edebilirim. Bu hafta kasılmalar artınca endişe etmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…