- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #48.081
Sen naptın canım gelişme var mı, benimde bugün belimde hafif regli ağrısı var sanki
Şaka bir yana tabi Aynen sancı çıksa sıkıntı evet, sadece bu haftalara gelip hiç sancı olmaması farklı geliyor
Hayırlısı ile hepimiz yavrularına vakitlice kavuşalım inşallah
endless love sesin çıkmıyor bugün iyi misin?
O değişkenlik gösteriyor bende adet ağrısı gibi olduğu zaman 40 y50 lerde sancı çıktı ama düzensizdi bugünde bir kere 50 lere vurdu ama hiç ağrı yoktu karnımın anlık kasılması diye düşündüm doğum ağrısı daha şiddetli oluyor diyorlarO zaman rahat edebilirim. Bu hafta kasılmalar artınca endişe etmiştim.
Aaa o ne biçim doktor öyle tövbe yarabbim ya bence değiştir yani doktoru başka yok demişsin ama bana böyle diyene güvenmezdim herhaldeHastaneye gittim 2 kere nst de baktı bebek kanala tam gürmiş sancılarım var nabzım çok yüksek çıktı biraz bekletti ama bekler biraz daha dedi sancılar olsada duracak gibi
Biraz canım sıkkın doktorumu değiştirdim taşınınca mecbur bayan doktor burada bir tane var tek şansım kendisi çok da iyi biri genel olarak ama sezeryancı, açık açık gel seni sezeryan yapalım gel seni keselim deyip duruyor of canım sıkılıyor istemiyorum dedim açık açık üstelik herşeyde normal olma yolunda
Buraya da giremedim sıkıntıdan merak etmişsiniz
Helal edin hakkınızı
Bende 39+3 son 2/3 gündür nefes darlığım var normal demekki sadece geceleri oluyorBiz de bugün 39 olduk tık yoknefes darlığı hareket zorluğu derken günler geçmek bilmiyor artık Bi an önce gelsin istiyorum ama gelmemekte diretiyor hanımefendi.Yarın hastaneye gidecez bakalım doktorumuz ne diyecek
2 saatte bir kendisi uyanmasa bile senin uyandirip emzirmen gerekiyor canimKızlar normalmi 9 gün oldu bebisim sadece acıkınca uyanıyor onun haricinde sürekli uyuyor normal mi
Bu cuma doktor kontrolüm var, nst'de belli olur o zaman ne olduğu.O değişkenlik gösteriyor bende adet ağrısı gibi olduğu zaman 40 y50 lerde sancı çıktı ama düzensizdi bugünde bir kere 50 lere vurdu ama hiç ağrı yoktu karnımın anlık kasılması diye düşündüm doğum ağrısı daha şiddetli oluyor diyorlar
Aaa o ne biçim doktor öyle tövbe yarabbim ya bence değiştir yani doktoru başka yok demişsin ama bana böyle diyene güvenmezdim herhalde
Evet canım genelde öyle ilk günler . Biz kızımda topuğuna tık tık vurup zorla uyandırıyorduk sürekli uyuyordu .Kızlar normalmi 9 gün oldu bebisim sadece acıkınca uyanıyor onun haricinde sürekli uyuyor normal mi
Açılman ne durumda neden sezeryan diyor anlamadım, sancın çok mu kaç çıktı acabaHastaneye gittim 2 kere nst de baktı bebek kanala tam gürmiş sancılarım var nabzım çok yüksek çıktı biraz bekletti ama bekler biraz daha dedi sancılar olsada duracak gibi
Biraz canım sıkkın doktorumu değiştirdim taşınınca mecbur bayan doktor burada bir tane var tek şansım kendisi çok da iyi biri genel olarak ama sezeryancı, açık açık gel seni sezeryan yapalım gel seni keselim deyip duruyor of canım sıkılıyor istemiyorum dedim açık açık üstelik herşeyde normal olma yolunda
Buraya da giremedim sıkıntıdan merak etmişsiniz
Helal edin hakkınızı
Ben kendi kadın doğum doktoruma gitmiştim normal kontrole o istedi kan tahlili orda çıktı antibiyotik başlattıHangi bölüm gittin cnm
Canim sancilar ilk basta hafif geliyormus gitgide siddeti artiyormus. Bi de buyuk tuvalet var gibi demistin belirtilerden biri de o. 5 dkda bire dusunce doktora gidin diyorlar ama ben olsam o kadar da beklemem giderimKozlar karnım ortaya toplanıp düzeliyor hafif belden karna doğru sızlama ağrı oluyor ama öyle delicesine bir ağrı hissetmiyorum, son yarım saatte 10 dk da bir oldu sanırım. Sancı çok ağrılı bir şey mi yoksa bu sancı mı kafamda deli sorular
Sancıya benziyor sanki birde ağrı eşiğin yüksek olabilir bence hani diyorlar ya 6 cm den sonra çok şiddetliydi sancılar diye başındasındır o yüzden çok etkilemiyor olabilir ama anlattığın sancı sankiKozlar karnım ortaya toplanıp düzeliyor hafif belden karna doğru sızlama ağrı oluyor ama öyle delicesine bir ağrı hissetmiyorum, son yarım saatte 10 dk da bir oldu sanırım. Sancı çok ağrılı bir şey mi yoksa bu sancı mı kafamda deli sorular
Ameliyathanedenn enfeksiyon kapmayalim diye verilirmis serumun içinde tedbiren yaniSezeryanda neden penisilin yaptılar ki
Canim sancilar ilk basta hafif geliyormus gitgide siddeti artiyormus. Bi de buyuk tuvalet var gibi demistin belirtilerden biri de o. 5 dkda bire dusunce doktora gidin diyorlar ama ben olsam o kadar da beklemem giderim
Saolun kızlar beni hafif bir heycan bastı, ama pek bir ağrı hissetmiyorum eğer sancıysa ağrı eşiğim yüksek olabilir. Ama hastaneye gitsem bu konumda sancı bile olsa saatlerce bekletirler, ne nişan ne suyum gelmedi. Birazdan bi duş felan alıcam hazırlıklı olayım herşeyeSancıya benziyor sanki birde ağrı eşiğin yüksek olabilir bence hani diyorlar ya 6 cm den sonra çok şiddetliydi sancılar diye başındasındır o yüzden çok etkilemiyor olabilir ama anlattığın sancı sanki
İlk bebekler anlamak çok zorBenim de bugün bir şeylerim varyani normalde de hareket ediyor bebek ama bugün çok fazla etti bir de sert. Karnım bir yerde toplanıyor sonra kayıyor bebis öteki tarafa geçiyor. Hafif böyle acı verici bir şey olup geçiyor. Sancı böyle bir şey mi ki
Bende varıımmmAhaaa günlerimiz aynı bir kişi daha buldum, gel yoldaş birlikte takılalım (bunu dediğim kişiler sıra ile beni bıraktılar, sıra sende) benim aksilik olmazsa cumartesi kesin gibi ama belli de hastane işlerine nefes darlığı, kasıkta batma sancı herşey var ama bende sancı çıkmıyor zaten sezeryan olacağım diye çok da şey yapmıyorum ama normal doğum yapacak olsam bende sanırım 41.haftayı bulacaktım
Bende öyle düşünüyordum ama o sancı olmuyormuş bu gebeliğimde daha da iyi anladım, belden vuran adet sancısı gibi tarif edenlerde var ama bende o ağrı da olmasına rağmen yine sancı çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?