2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Sen naptın canım gelişme var mı, benimde bugün belimde hafif regli ağrısı var sanki

Hastaneye gittim 2 kere nst de baktı bebek kanala tam gürmiş sancılarım var nabzım çok yüksek çıktı biraz bekletti ama bekler biraz daha dedi sancılar olsada duracak gibi

Biraz canım sıkkın doktorumu değiştirdim taşınınca mecbur bayan doktor burada bir tane var tek şansım kendisi çok da iyi biri genel olarak ama sezeryancı, açık açık gel seni sezeryan yapalım gel seni keselim deyip duruyor of canım sıkılıyor istemiyorum dedim açık açık üstelik herşeyde normal olma yolunda

Buraya da giremedim sıkıntıdan merak etmişsiniz
Helal edin hakkınızı

O zaman rahat edebilirim. Bu hafta kasılmalar artınca endişe etmiştim.
O değişkenlik gösteriyor bende adet ağrısı gibi olduğu zaman 40 y50 lerde sancı çıktı ama düzensizdi bugünde bir kere 50 lere vurdu ama hiç ağrı yoktu karnımın anlık kasılması diye düşündüm doğum ağrısı daha şiddetli oluyor diyorlar

Aaa o ne biçim doktor öyle tövbe yarabbim ya bence değiştir yani doktoru başka yok demişsin ama bana böyle diyene güvenmezdim herhalde

Bende 39+3 son 2/3 gündür nefes darlığım var normal demekki sadece geceleri oluyor

Bu cuma doktor kontrolüm var, nst'de belli olur o zaman ne olduğu.

Açılman ne durumda neden sezeryan diyor anlamadım, sancın çok mu kaç çıktı acaba

Benimde bugün karnım çok sert, bi kaç kez karnım toplandı sancı mı bilmiyorum, ayıptır söylemesi büyük tuvaletim var gibi ama tuvalete de çıkamıyorum. Arada karnım sızlıyor gibi, sanki doğurcakmışım gibi bir his var içimde, 1-2 kez az idrar kaçırdım, ama şuan dr gidecek gibi bir şey yok, bekliycem bakalım yarın gelmesini çok istiyorum 1 ağustos benim doğum günüm hep 1 ağustosta doğsun birlikte kutlarız diye espri yapıyodum bakalım tutacak mı

Kozlar karnım ortaya toplanıp düzeliyor hafif belden karna doğru sızlama ağrı oluyor ama öyle delicesine bir ağrı hissetmiyorum, son yarım saatte 10 dk da bir oldu sanırım. Sancı çok ağrılı bir şey mi yoksa bu sancı mı kafamda deli sorular

Canim sancilar ilk basta hafif geliyormus gitgide siddeti artiyormus. Bi de buyuk tuvalet var gibi demistin belirtilerden biri de o. 5 dkda bire dusunce doktora gidin diyorlar ama ben olsam o kadar da beklemem giderim

Sancıya benziyor sanki birde ağrı eşiğin yüksek olabilir bence hani diyorlar ya 6 cm den sonra çok şiddetliydi sancılar diye başındasındır o yüzden çok etkilemiyor olabilir ama anlattığın sancı sanki

Benim de bugün bir şeylerim var yani normalde de hareket ediyor bebek ama bugün çok fazla etti bir de sert. Karnım bir yerde toplanıyor sonra kayıyor bebis öteki tarafa geçiyor. Hafif böyle acı verici bir şey olup geçiyor. Sancı böyle bir şey mi ki

Canim sancilar ilk basta hafif geliyormus gitgide siddeti artiyormus. Bi de buyuk tuvalet var gibi demistin belirtilerden biri de o. 5 dkda bire dusunce doktora gidin diyorlar ama ben olsam o kadar da beklemem giderim

Saolun kızlar beni hafif bir heycan bastı, ama pek bir ağrı hissetmiyorum eğer sancıysa ağrı eşiğim yüksek olabilir. Ama hastaneye gitsem bu konumda sancı bile olsa saatlerce bekletirler, ne nişan ne suyum gelmedi. Birazdan bi duş felan alıcam hazırlıklı olayım herşeye hastane 5 dk zaten şiddetlenirse gece valizi alır gideriz

İlk bebekler anlamak çok zor insan herşeye heycanlanıyor, anneme dedim sancı durdurmaz zaten bekle bakalım dedi

Bende varıımmm henüz ben bırakmadmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…