2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Sağol canım inşallah hepimiz sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız

Bu sanci diye biliyorum ben

Ben doğumda kanala gireni duydum yani sancıyla çocuk kendini kanala itiyor Doktor'un dediklerini uygula bir bakalım neler olacak alttan muane de etmiş belki tetikler oda belli olmaz

Benim ilk kizim, dogmadan 15-20 dk evvel kanala girdi. Pat diye dustu hissettim

Benim de bebeğime sadece bu damla iyi gelmişti bunda da yine aynısını kullanacagim

Bize iyi gelmemisti, bioagaia'da mesela iyi gelmemisti bize.

Evet onlar için en kolayı 10 dk da işlerini halledip çekiliyorlar vakti saati de belli …

Maalesef canım direk kendime odaklanıp doğumumu yapmaya çalışacağım inşallah eğer gelmezse şimdi haftaya gidince daha net konuşacağım bu konuyu
Kafama çok takılıyor bişeyleri bahane edip beni sezeryana alır mı diye

Kesinlikle kafana takma herşey çok güzel yoluna giriyor kanala girmesi için hareketlerdende yap yürü merdiven in çık ama yan yan internette çok güzel videolar var sen elinden geleni yap herşey iyi olur

Aynen benimde canım ona sıkılıyor zaten
Onu anlıyorum aslında bebeğin beyninde ki kist korkuttu onu genç doktor, aksi birşey ile karşılaşma riskinden yapıyor ısrarını ama işte bunu ben göze alıyorsam oda ya alsın yada ben doğurtamam seni desin heyettekiler profesörler makalelere göre sorun yok çünkü

Kızlar düzensiz sancılar devam ediyo geceden beri belim çok ciddi ağrıyor zaten onu Hiç hesaba bile katmıyorum bir halsizim sürekli Ateş basıyor soğuk soğuk terliyorum düzensiz sancı ile doğum yapan var mı acaba açılma devam eder mi Bir de Doktorum 38 haftaya kadar beklemek çok mantıklı bebeğin ciğerleri ne kadar kilolu olursa olsun gelişmiyor dedi önce iri bebek doğuramazsın normal kolu sıkışır bacağı sıkışır doğuramazsın bunu çok bekletmeyelim 37 haftada bir yardımcı olayım müdahale edeyim doğsun dedi Şimdi de sancı tutunca açılma başlayınca Vazgeçti Ben de bir şey anlamadım Doktorlar gerçekten bazen Çok değişikler ne yapacaklarını ne zaman ne diyeceklerini hiç kestiremiyorum kime güveneceğimi şaşırdım artık

Allah yardımcın olsun canım öyle bir şey varsa normal için doktorunla bir daha konuş bi şansını dene bence çok istiyordun
Su
Sürekli değil de daha çok ayağa kalktığımda egildigimde falan giriyor gibi
Daha başlamamış o zaman canım düzenli olması gerekiyormuş benimde geri kaçtı sanırım
Valla canım başka hiç bir düşüncem yok ki. Sırf doğum için Ankaraya geldik 3 gün kayınvalidem kaldı 1 haftadır annem kalıyor. Eşim doğum başlayınca gelecek. Haliyle herkes beni bekliyor öyle olunca yatıp kalkıp ne zaman doğacak diye düşünüyorum

Canim duzensiz dedigin kaç dk da bir kaç saniye sürüyor ağrılar doktorlar oyle sağa solu belli olmuyor onlarında ne istediğini bilmiyorlar

Bu sanci diye biliyorum ben

Benim ilk kizim, dogmadan 15-20 dk evvel kanala girdi. Pat diye dustu hissettim

Bize iyi gelmemisti, bioagaia'da mesela iyi gelmemisti bize.
Toplanma hissi geçti canım ama hafif regli ağrısı ve kuyruk sokumumda sızlama devam ediyor, bilemiyorum yalancı sancı belki de

Canim duzensiz dedigin kaç dk da bir kaç saniye sürüyor ağrılar doktorlar oyle sağa solu belli olmuyor onlarında ne istediğini bilmiyorlar
Gerçekten doğru söylüyorsun Ne istediklerini bilmiyorlar vallahi canım Bir saat arayla yarım saat arayla en fazla 30 saniye sürüyor Hani diyebilim 30-40 saniye sürüyor kasılıyor kasılma sırasında belden karına yayılan bir ağrı oluşuyor böyle yani geceden beri Mesela dün gece saat İkiden Beşe kadar sancı çektim 5'ten sonra uyumuştum bu sabah da yine ama karnımda böyle bir rahatsızlık hissediyorum Yani hem sert hem de böyle hani çok yemek yersiniz şişkinlik olur ya rahatsızlık hissedersiniz böyle öyle bir şey belim çok ağrıyordu sancım düzensizdi

Belkide tahmin ettiği gibi hızlı kilo aşımı devam etmemiştir canım belki daha kilolu tahmin ediyordu

Belkide tahmin ettiği gibi hızlı kilo aşımı devam etmemiştir canım belki daha kilolu tahmin ediyordu
Canım en son Geçen salı muayene olduğunda 3 kilo 500 gram demişti dün muayene olduğunda zaten acil doktoru vardı gece o ne kilosuna baktı ne bir şeyine baktı sadece kalp atışına baktı muayene ederken de o kadar zorladı ki hani 3 sefer denedi çatı muayenesini kestiremedim 3 santim gibi 2 santim gibi yani ağzında lafı geveledi Ben tekrar ettim hani 3 mü 2 mi net karar verin diye en son 3 santim dedi

Bol yürüyüş yap merdiven in çık, ahududu yaprağı çayni günde 2-4 bardak iç dogumu hizlandirir ve kolaylaştırır ve ilişki inşallah girer kanala cnm ama bence suni sancı yerine daha iyi sezaryan iste hemen boşuna okadar ağrı çekme çunku 100% açılacağın anlamına gelmez belki boşu boşuna o ağrıları çekeceksin ve sezaryena alacak inşallah 1 haftaya haledersin cnm

Toplanma hissi geçti canım ama hafif regli ağrısı ve kuyruk sokumumda sızlama devam ediyor, bilemiyorum yalancı sancı belki de

Ben gecen hafta bele giren sanciyla hastaneye gittim, doktorum tamamen bebegin yarattigi agirligin etkisi oldugunu söyledi. Dogum sancisi onden arkaya dogru girer demisti.

Canım inan bana hiçbir şey yapmasan bile onun geleceği varsa gelir zaten, sen kendini öyle şartlayıp strese sokma. Ama elinden geleni yap tabi. Ve herkes normal olmak zorunda değil. Olmazsa alırlar ne farkeder. Bende normal istiyorum ama olmazsa da üzülmem olacağı varsa kendiliğinden olur zaten. Bebişler sağlıklı gelsin yeter ki

Evet canım çok düzensiz 5-8 dk arası doğum başlangıcı oluyor senin şuanki ağrılar doğuma hazırlık ağrın olunca evi turla merdiven çık falan açılman artart ve doğumu hızlandırırsın

Ben gecen hafta bele giren sanciyla hastaneye gittim, doktorum tamamen bebegin yarattigi agirligin etkisi oldugunu söyledi. Dogum sancisi onden arkaya dogru girer demisti.
Aslında herkesin de farklı oluyor mu çokta anlaşılmıyor bence, ben de 10 gün önce kasık ağrısıyla gittim az sancı çıkmıştı mesela kasılma felan yoktu

Önden arkaya mı aksine belden kasıklara geliyor aslında regl ağrısının çook şiddetlisi ve belin kirilacakmış gibi ama belden başlıyor kasıklara geçiyor

Anladım canım ama 4 bile olsa 3.700 felan doğabilir bana dr %10 oynama payı var demişti

Ben de normal düşünüyorum 40 a kadar olmazsa suni sancıyla doğurtacaklar herhaldeonu da asla istemiyorum bu gidişle ben de sezeryan isteyecem

Bugün benimki de öyle dedi gelmesin daha 1 hafta daha dursun dedi ama çokda geç kalmasın kilolu zor olur dedi deli deli haller doktorlar da

Yani onun kararına bırakmadım zaten ben istemiyorum dedim ama benim korkum doğum esnasında beni kötü etkiler mi bu durum yada o en ufak aksilikde beni hemen sezeryana yönlendirir mi
Tedirgin oluyorum

Önden arkaya mı aksine belden kasıklara geliyor aslında regl ağrısının çook şiddetlisi ve belin kirilacakmış gibi ama belden başlıyor kasıklara geçiyor

Evet benim bildiğim de böyle şuanda bu şekilde yaşıyorum nst de çıkan sancılara bakınca onlarda öyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…