2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Önden arkaya mı aksine belden kasıklara geliyor aslında regl ağrısının çook şiddetlisi ve belin kirilacakmış gibi ama belden başlıyor kasıklara geçiyor

Ben de internette onden arkaya ya da arkadan one seklinde okumustum. Doktorum gobekten başlayip arkaya bele giriyor diye anlatti. Belkide iki yone de girmesi kisiye gire degisiyordur. Bilemedim.

Evet aşko kaç gündür yapıyordum Zaten her şeyi Bugün de hiçbir şey yapma en azından 3-4 gün dinlen bebek yerinde dursun açılman olmasın dedi 38 haftayı doldursun öyle dedi doktor

Evet aşko kaç gündür yapıyordum Zaten her şeyi Bugün de hiçbir şey yapma en azından 3-4 gün dinlen bebek yerinde dursun açılman olmasın dedi 38 haftayı doldursun öyle dedi doktor

Bende 3 haftadır yatıyordum gelmesin diye bugün başladım artık bişeyler yapıp süreci hızlandıracağım tabi bu benim dememle olmaz ama yapayım en azından olacağı varsa gelsin artık stresten bi hal oldum yoksa

ffestinalente tabiii bizi unuttun mis kokuluyu görünce

Karında toplanma oluyor mu sizin olmadan da sancı olabilir mi acaba

Gerçekten ben de çok sıkıldım artık beklemekten yani Stresten çok kötü hissediyorum kendimi umutsuzluk gerginlik Hepsi bir anda

Ben de internette onden arkaya ya da arkadan one seklinde okumustum. Doktorum gobekten başlayip arkaya bele giriyor diye anlatti. Belkide iki yone de girmesi kisiye gire degisiyordur. Bilemedim.
Ben de kız bebekte karından erkek bebekte belden giriyor diye duymuştum ama inanmıyorumtabi bunlara sadece demekki değişebilen bir şey bu

Senin doktor da bir garip yani neyse dınlen bakalım ama ben kimle konuştuysam ne yaptıysam gelmedi diyor ya vakitleri var işte vakitsiz hiçbirşey olmuyor hepsinin dünyaya gelme vakti var istersek amuda kalkalım yani ben kabullendim çok aşırıda yormadan günlük rutin hayatıma devam ev işi filan devam yani bakalım ne zaman gelecek

Ben de kız bebekte karından erkek bebekte belden giriyor diye duymuştum ama inanmıyorumtabi bunlara sadece demekki değişebilen bir şey bu
Sancıyıda herkes farklı tarif ediyor
Sadece adet ağrısı gibi hisseden var
Karnım balon gibi gerilip sönüyordu diyen var
Ağrı giriyor o an hareket edemiyorum geçince normale dönüyorum diyen var bence hissiyatla farklı birde sancının başlangıcıyla doğuma yakın zamanında ki şiddeti farklıdır baya

Evet garip ben de Anlayamıyorum işte Yok ya ben de onu beklemeyeceğim ne yaparsa ne derse desin ben Ben de kendi rutin hayatıma devam edeceğim Çünkü Yat yat şiştim artık deli çıkacağım evde yürüme hareket etme zaten sıcak İnsan bunalıyor evin içinde

Selam kızlar bende normal doğumu bekliyorum şu şekilde bir yöntem var ablam da da bu şekilde alttan bir fitil verip sonra suyunu patlatıp kendi sancısının gelmesini beklemişler ben cuma günü doktoruma sorcam suyum gelmezse 41 haftayı geçersek bu şekilde bir uygulaması var mı diye eğer yoksa başka doktora giderim birde ablamın doktoru normal doğumdan sonra kaynar sular getirip dökmüş ablamın alt bölgeye enfeksiyon olmasın diye o da aklınızda bulunsun

Eklentiler

• DD12EED2-7A7B-4481-9B8E-0C51B178F9E0.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 72
Karında toplanma oluyor mu sizin olmadan da sancı olabilir mi acaba

Arada oluyor canım mesela şuan oldu sertleşti akabinde kasık ağrısı karın ağrısı karışıyor birbirine bi yandanda belime giriyor nasıl tarif edeceğimi de bilmiyorum ama değişik

Oğlumda hiç bilmiyordum doğum zamanı belim çok çok ağrımıştı sancı hep belden girmişti hiç kasıktan ağrı girmedi

Alt bölgeye kaynar su dokmek mi?

Bunu bende duydum alttan fitil verme varmış birde suyu patlatınca sancı hızlanıyormuş ama zaten 41 e kadar gelmezse müdahale ederek başlatıyorlar genelde

Benimde 5 cm açıklık var ilişkiye girsem zararı olurmu acaba şu açılmayı bi hızlandırmak istiyorum

Benimde 5 cm açıklık var ilişkiye girsem zararı olurmu acaba şu açılmayı bi hızlandırmak istiyorum
Bence hızlandırmalısın bacım yeteri kadar beklemişsin zaten 40 haftalık olmuş yani Ne gerekiyorsa yap Yeter ki doğsun artık ben sıcak su olayına çok inanıyorum gerçekten sıcak kasları gevşetiyor Rahmi de genişletiyor rahatlatıyor cinsel ilişkinin iyi geldiğini söylüyorlar Ama ben şöyle biliyorum aslında orgazm olmanın doğumu hızlandırdığını okumuştum artık ne kadarı doğru gerçek bilmiyorum

Benim normal doğum planlanmiyor o yüzden hiç bir atraksiyona girmiyorum kizlar bebeğim o zamana kadar uslu uslu dursun diye bekliyorum oturur kalkarken kasık ağrılarım var arada toplanıyor karında ağrılar oluyor ama sancım var mı yok mu hiç bir bilgim yok açıkçası şuana kadar nstler genelde temizdi. Sizin mesajları okudukça vücudumu dinlemeye başladım

Tamamen benimkiyle aynı, ikimiz aynı süreçleri yaşıyoruz şu anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…