2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Güzel ağustos anneleri cok selâm ben dun yazacaktım giremedim,sabah 8de yatisimi verdi dr,bin şükür aksam 23te doğum yaptim,hala yapabildiğimi inanamiyorum,hemde evlilik yıldönümündeprensesim yamimda yatiyorama öldüm öldüm dirildim,zorla açılma yapıldı,sonra 3ten 9akadar 3cmlik açılma ile sanci cektim,ilerlemedi,artik beni kesin alın cocugu dedim an,5cm acilmam oldu,sonra epidural iğne ile insana dönmüştüm,ağrılarım hafifledi icin ıkınarak, squat hareketleri ile ve plates topu kullanarak ,20dk icinde normal dogum yaptim
39+3te 52cm 3850gramlik bir kizim var su an,bende o da cok iyiyiz

Bu arada pozitifbiri ile ayni gunde dogum yaptık,Gökçe Güneş birazcik abla oldu

Boylece temmuz ayı kapatmış olduk

Bu buyuk tanisma anı,ilk bakismamiz

Eklentiler

• IMG-20230801-WA0015.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 178
Hayırlı olsun cnm güle güle büyüt bebeğini
Ultrasonda en son kaç kilo çıkmıştı bebek

Yaa maşallah size çok güzel bir fotoğraf bu gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, darısı başımıza inşallah Çok duygulandım fotoğrafı görünce..

41 kere maşallah. Prenses nasıl güzel bakmış annesine

Bacım kendimi bile unuttum
Telefonu elime bile almıyorum, hiç içimden gelmiyor

Ayy iyi yapıyorsun bulut beyi doya doya kokla öp annesi biz burdayız

Ayy eriyorummm çok tatlısınız maşallah
Gözünüz aydın rabbim sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin

Sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah

Allahım yardımcın olsun
Bir nefeste kavuş inşallah yavruna

Hahshshsh normal dogurdum, hic basima boyle birsey gelmedi ondan saskin saskin sordum ajsjsjhsj :)
Her doktorun yaptırdığı doğum Farklı oluyor işte canım bende şuan o doktora gitmiyorum bir kez randevuya beş dk geç kaldık diye eşimle beni almadı soğuduk bıraktık onu başka doktora gidiyoruz

Sendeee git terket benii vayy bana vahlar banaaa cts benim kontrol gnümmm beybimm belki bi sürpriz olr gel doğurtalm der , aynı gün doğuruveririz cts de doğurmazsam artk barim salı doğurayım 08.08.2023 olsun

Aaaaaa ağlarmmm allahmmmm uzuunnn sağlıklk ömür nasip etsinnn bakısa eridimmm rabbm bozmasn

Geceler olmasa tatlı çocuk aslında jdjdj şuan babası babannesi ve anneannesine bıraktım balkonda hava alıyorum
Tam artık etiketleyip yazıcaktım benm kanki nerelerde dieee, gördmm seni bulut beyler rahat bırakmıyor annesini sanirim beybi yoksun buralarrdaaa nasıl gidiyooorrr

Nasıl güzel bir an maşallah sağlıcakla büyüt bebeğini gözün aydın olsun
Allah yardımcın olsun inşallah kolay doğumun olsun

resminize bayıldım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün . Geride kalan benim gibi Ağustos annelerine de bebişlerini sağlıkla almayı nasip etsin

Burda bekletiyorlar canım biraz önce hastaneyle konuştum benim hala ağrım falan yok şimdi hazırlanıyorum hastaneye gideceğim suni verecekler malesef onuda ben istemiyordum ama bu gidişle doğramayacağım başka turlu inşallah acılmam falan çabuk olur en azından sezaryan olmaz dua edin benim için

Miss ela iyi misin sesin çıkmıyor?
Canımmmm hala doğurmadım ve iyiyim çok şükür Dün baya olaylı bir gündü.Kuzenim ile aynı haftadaydık tansiyon sorunu ile doktora gitti,idrarda da protein çıkınca onu acil sezeryana aldılar.Onun yanında olmak istedim gün boyunca.Akşama doğru diğer gebe olan kuzenimizden de haber geldi,o da doğum yapmış.Akşam da onun yanındaydık.Ay dün böyle ailede gebe olarak ilerlediğim kişiler doğum yapınca kendimi yalnız kalmış gibi hissettim bir garip oldum Ama bebekler Allah'ın mucizesi gerçekten çok olağanüstü bir şey,çok güzeller maşallah Dün de burada biriken msjları okurken uyuyakalmışım yeni bitirebildim Sen nasılsın iyisidir İnşallah hala doğurmamışın gördüğüm kadarıyla sende

Ama bu nasıl güzel bir an böyle, gözünüz aydın olsun inşallah canımmmmm Allah'ım sağlıkla kalan annelerimize ve bana da nasip et amiiiinnn

Canım sen nasılsın bu arada ne oldu protein?

Allah yardımcın olsun canım inşallah bir avazda kucağında olur bebiş Haberdar et bizi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…