- 11 Haziran 2019
- 1.259
- 3.168
- 133
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #48.181
Hayırlı olsun cnm güle güle büyüt bebeğiniGüzel ağustos anneleri cok selâmben dun yazacaktım giremedim,sabah 8de yatisimi verdi dr,bin şükür aksam 23te doğum yaptim,hala yapabildiğimi inanamiyorum,hemde evlilik yıldönümünde prensesim yamimda yatiyor ama öldüm öldüm dirildim,zorla açılma yapıldı,sonra 3ten 9akadar 3cmlik açılma ile sanci cektim,ilerlemedi,artik beni kesin alın cocugu dedim an,5cm acilmam oldu,sonra epidural iğne ile insana dönmüştüm,ağrılarım hafifledi icin ıkınarak, squat hareketleri ile ve plates topu kullanarak ,20dk icinde normal dogum yaptim
39+3te 52cm 3850gramlik bir kizim var su an,bende o da cok iyiyiz
Bu aradapozitifbiri ile ayni gunde dogum yaptık,Gökçe Güneş birazcik abla oldu
Boylece temmuz ayı kapatmış olduk
Bu buyuk tanisma anı,ilk bakismamiz
Yaa maşallah size çok güzel bir fotoğraf buGüzel ağustos anneleri cok selâmben dun yazacaktım giremedim,sabah 8de yatisimi verdi dr,bin şükür aksam 23te doğum yaptim,hala yapabildiğimi inanamiyorum,hemde evlilik yıldönümünde prensesim yamimda yatiyor ama öldüm öldüm dirildim,zorla açılma yapıldı,sonra 3ten 9akadar 3cmlik açılma ile sanci cektim,ilerlemedi,artik beni kesin alın cocugu dedim an,5cm acilmam oldu,sonra epidural iğne ile insana dönmüştüm,ağrılarım hafifledi icin ıkınarak, squat hareketleri ile ve plates topu kullanarak ,20dk icinde normal dogum yaptim
41 kere maşallah. Prenses nasıl güzel bakmış annesineGüzel ağustos anneleri cok selâmben dun yazacaktım giremedim,sabah 8de yatisimi verdi dr,bin şükür aksam 23te doğum yaptim,hala yapabildiğimi inanamiyorum,hemde evlilik yıldönümünde prensesim yamimda yatiyor ama öldüm öldüm dirildim,zorla açılma yapıldı,sonra 3ten 9akadar 3cmlik açılma ile sanci cektim,ilerlemedi,artik beni kesin alın cocugu dedim an,5cm acilmam oldu,sonra epidural iğne ile insana dönmüştüm,ağrılarım hafifledi icin ıkınarak, squat hareketleri ile ve plates topu kullanarak ,20dk icinde normal dogum yaptim
Bacım kendimi bile unuttum
Telefonu elime bile almıyorum, hiç içimden gelmiyor
Güzel ağustos anneleri cok selâmben dun yazacaktım giremedim,sabah 8de yatisimi verdi dr,bin şükür aksam 23te doğum yaptim,hala yapabildiğimi inanamiyorum,hemde evlilik yıldönümünde prensesim yamimda yatiyor ama öldüm öldüm dirildim,zorla açılma yapıldı,sonra 3ten 9akadar 3cmlik açılma ile sanci cektim,ilerlemedi,artik beni kesin alın cocugu dedim an,5cm acilmam oldu,sonra epidural iğne ile insana dönmüştüm,ağrılarım hafifledi icin ıkınarak, squat hareketleri ile ve plates topu kullanarak ,20dk icinde normal dogum yaptim
Anıden gece terleme asırı baskı ve berrak akıskan akıntıyla uyandım. Her agrıda akıntı oldu. Korkup hastaneye gıttım. 9 dkkada bır sancı ve 4 cm acıklıkla beklıyoruz bakalım. Gunum dolmus tı bugun ınsallh dogar sag saglim
Allahım yardımcın olsunAnıden gece terleme asırı baskı ve berrak akıskan akıntıyla uyandım. Her agrıda akıntı oldu. Korkup hastaneye gıttım. 9 dkkada bır sancı ve 4 cm acıklıkla beklıyoruz bakalım. Gunum dolmus tı bugun ınsallh dogar sag saglim
Ayy iyi yapıyorsun bulut beyi doya doya kokla öp annesi biz burdayız
Dünden bu yana bende de rehl sancısı gibi var ve sürekli büyük tuvalete çıkma isteği bende 36 dayım bu dönem yalancı sancı dır belki bilemedimRegl ağrısı oluyor kasıklarımda aynı zamanda az da kuyruk sokumumda. Bu yalancı sancı mı acaba 36+4’üm.
Her doktorun yaptırdığı doğum Farklı oluyor işte canım bende şuan o doktora gitmiyorum bir kez randevuya beş dk geç kaldık diye eşimle beni almadı soğuduk bıraktık onu başka doktora gidiyoruzHahshshsh normal dogurdum, hic basima boyle birsey gelmedi ondan saskin saskin sordum ajsjsjhsj :)
Sendeee git terket benii vayy bana vahlar banaaaSıkmayacak gibi de değilmiş valla Allah yardımcın olsun, dur bakalım şuan için herşey yolunda sen normal doğum için elinden geleni yap, gerisi Rabbime kalmış, bu yeni nesil doktorları anlamakta zor valla
Canım sende bilirsin yeni doğan sarılığı diye birşey var seninki de sanki ona yakalanacak gibi, onu engellemek için tek yapman gereken bol bol emzirmek (sürekli uyku modunda nasıl emzireveğim dersen en fazla 2 saat aralıklarla gerekirse üzerini açacaksın, hatta az da elini yüzünü ıslatabilirsin, sütün az ise az da mama takviyesi yapman gerekecek bunu önlemenin tek yolu bu)
Eceeem sen baş tacısın, bak ben cumartesi gidiyorum sanki yavaştan yavaştan takılmak istersen beklerim ama senin haftaya pazartesi olsun
Kuzum öncelikle hayırlı olsun, senin sıkıntı çok az açıklık ile hemen suni sancı vermeleri olmuş sende Bebiş te iyisiniz ya hepsi gelir geçer inşallah
Baş agrısı için doktorlar yeme içmeye izin verince bol bol nescafe iç, çikolata ye derler, birde lohusa teri attıkça gider derler inşallah hemen toparlarsınBebiş nasıl iyi mi hayal gibi Di mi ya
Aaaaaa ağlarmmmGüzel ağustos anneleri cok selâmben dun yazacaktım giremedim,sabah 8de yatisimi verdi dr,bin şükür aksam 23te doğum yaptim,hala yapabildiğimi inanamiyorum,hemde evlilik yıldönümünde prensesim yamimda yatiyor ama öldüm öldüm dirildim,zorla açılma yapıldı,sonra 3ten 9akadar 3cmlik açılma ile sanci cektim,ilerlemedi,artik beni kesin alın cocugu dedim an,5cm acilmam oldu,sonra epidural iğne ile insana dönmüştüm,ağrılarım hafifledi icin ıkınarak, squat hareketleri ile ve plates topu kullanarak ,20dk icinde normal dogum yaptim
Tam artık etiketleyip yazıcaktım benm kanki nerelerde dieee, gördmm seniGeceler olmasa tatlı çocuk aslında jdjdj şuan babası babannesi ve anneannesine bıraktım balkonda hava alıyorum
Nasıl güzel bir anGüzel ağustos anneleri cok selâmben dun yazacaktım giremedim,sabah 8de yatisimi verdi dr,bin şükür aksam 23te doğum yaptim,hala yapabildiğimi inanamiyorum,hemde evlilik yıldönümünde prensesim yamimda yatiyor ama öldüm öldüm dirildim,zorla açılma yapıldı,sonra 3ten 9akadar 3cmlik açılma ile sanci cektim,ilerlemedi,artik beni kesin alın cocugu dedim an,5cm acilmam oldu,sonra epidural iğne ile insana dönmüştüm,ağrılarım hafifledi icin ıkınarak, squat hareketleri ile ve plates topu kullanarak ,20dk icinde normal dogum yaptim
Allah yardımcın olsun inşallah kolay doğumun olsunAnıden gece terleme asırı baskı ve berrak akıskan akıntıyla uyandım. Her agrıda akıntı oldu. Korkup hastaneye gıttım. 9 dkkada bır sancı ve 4 cm acıklıkla beklıyoruz bakalım. Gunum dolmus tı bugun ınsallh dogar sag saglim
Güzel ağustos anneleri cok selâmben dun yazacaktım giremedim,sabah 8de yatisimi verdi dr,bin şükür aksam 23te doğum yaptim,hala yapabildiğimi inanamiyorum,hemde evlilik yıldönümünde prensesim yamimda yatiyor ama öldüm öldüm dirildim,zorla açılma yapıldı,sonra 3ten 9akadar 3cmlik açılma ile sanci cektim,ilerlemedi,artik beni kesin alın cocugu dedim an,5cm acilmam oldu,sonra epidural iğne ile insana dönmüştüm,ağrılarım hafifledi icin ıkınarak, squat hareketleri ile ve plates topu kullanarak ,20dk icinde normal dogum yaptim
Burda bekletiyorlar canım biraz önce hastaneyle konuştum benim hala ağrım falan yok şimdi hazırlanıyorum hastaneye gideceğim suni verecekler malesef onuda ben istemiyordumCanım ben s
Canım ben seni anlamadım normalde 4cm açıklıkla epidural veriyolar ağrın falan nasıl yok artık o kadar açıklık olup doğum nasıl başlamadı? Benim bildiğim nişan gelmedikçe ilişkiye girebilirsin, eşin de isterse hiç düşünme, şu noktadan sonra ne yapsak kar
Canımmmm hala doğurmadım ve iyiyim çok şükürMiss ela iyi misin sesin çıkmıyor?
Ama bu nasıl güzel bir an böyle, gözünüz aydın olsun inşallah canımmmmmGüzel ağustos anneleri cok selâmben dun yazacaktım giremedim,sabah 8de yatisimi verdi dr,bin şükür aksam 23te doğum yaptim,hala yapabildiğimi inanamiyorum,hemde evlilik yıldönümünde prensesim yamimda yatiyor ama öldüm öldüm dirildim,zorla açılma yapıldı,sonra 3ten 9akadar 3cmlik açılma ile sanci cektim,ilerlemedi,artik beni kesin alın cocugu dedim an,5cm acilmam oldu,sonra epidural iğne ile insana dönmüştüm,ağrılarım hafifledi icin ıkınarak, squat hareketleri ile ve plates topu kullanarak ,20dk icinde normal dogum yaptim
Canım sen nasılsın bu arada ne oldu protein?Dolmasını bekleyen var beklemeyen var durumuna göre doktor karar vericektir umarım güzel şeyler der mesela benim şuan idrarda protein kaçağı var yarın test var umarım güzel şeyler söyler yoksa haftasını vb beklemeden almak zorundayım dedi hayırlısı ne ise o olsun
Allah yardımcın olsun canım inşallah bir avazda kucağında olur bebişBurda bekletiyorlar canım biraz önce hastaneyle konuştum benim hala ağrım falan yok şimdi hazırlanıyorum hastaneye gideceğim suni verecekler malesef onuda ben istemiyordumama bu gidişle doğramayacağım başka turlu inşallah acılmam falan çabuk olur en azından sezaryan olmaz dua edin benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?