2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yaa masallahh bu bal yanaklaraa rabbim nazarlardan korusun bu güzelliği nasil güzel bir yavru Allah sağlıkla büyüdüğünü gormeyi nasip etsin

@acemiacnm emmiyor zorluyorum sanki emzirirken bebisi bogazliyoruz nasıl bağırıyor 2 saat bir mama veriyoruz 40 ya da 50 ml
Ahh canimm benimki de öyle sarilik olmasin diye mamaya basladik. Tüm her sey alt üst oldu yeni dogdugunda bile cok güzel emen çocuğum artik mememi istemiyor, biberon istiyor sadece 1 günde biberona alisti. Benim memem biberona gore yumusak geliyor aninda fark edip itiyor
Ben dun silikon uc aldim onunla emzirmeyi denedim az önce, gogsumu biberona alistirayim diye. Veee yarim saat durdu gogsumde. Ama süt cekebildigini düşünmüyorum silikondan simdilik sen de uç alip dene istersen

Çok haklısın. Ay çok sevindim ama sizin şuan sağ salim evde olmanıza. Aklıma geliyor zaten bütün hazırlıklarımız ama dediğin gibi günün sonunda eve sağlıklı bir şekilde bebeğinle dönmüş olmak
Ne kadar mükemmel bir fotoğraf Hayırlı olsun öp yerimize annesi darısı da bize
İnşallah haber ver lütfen bize
Canım bence senin suni sancıyla şıp diye açılır hemen çünkü zaten başlamış gibi bişe. Haber ver mutlaka

Sunide ekstra daha fazla hissediliyor ağrı ve yırtılma daha fazla olabiliyor o yüzden bende eğer doktor suni gerekecek derse sezeryana kayabilirim

Kızlar sizlere tavsiyem ne normali ne suniyi sancıyı ne sezeryanı gözünüzde bu kadar büyütmeyin, ve kesin setler çekmeyin. Gerçekten bunlar çok zor veya dayanılmaz şeyler değil bence insanlar ne ameliyatlar oluyor. Ve deneyimde kişiden kişiye değişiyor, kimi suni kötü diyor kimi sezeryan kötü diyor, benim çevremde herkes kendi doğumundan şikayetçi ama lütfen bunlara takılmayalım pozitif olalım kısmetimizde ne varsa o başımıza gelecek, her şeyin bir zorluğu var tabi ama 1-2 güne iyi olacağız

Doktoruna yaz istersen vallaha bende korkar oldum sıcakta fırlatıyor tansiyonu boşlama sakın

Tamamen aynı durumdayım bende, ama burdaki mesajları okudukça sabırsızlanıyorum. Bütün hazırlıkları bitirdim oyalanacak bişeyde kalmadı artık

Cok ama çok güzelsiniz maşallah size. Allah hiç ayırmasın. Ömrü bahtı çok güzel olsun insaallah

Canım kizlarrr doguran annelerimizi kutluyorum. Yine bayadir yazamadim çünkü oglus beni baya zorluyor. Aslan bebesi zormus her gün yeni bir güncelleme geliyor benim Meteye

Biraz okudum yazdiklarinizi sonunda ben de kendimce icimden gecenleri yazmak istedim

Normal dogum yapmak istiyorsunuz hepiniz, cok haklısınız benim de planım öyleydi. Ama 37+1de sezaryenle almak zorunda kaldik bebegimi erkenden. Cok güzel gecirdim ben hamileligimi, en ufak sıkıntım yoktu diyebilirim. Sezaryen gerekliligini duyunca şok oldum, sindiremedim. Normal doguramayacak miydim ben? Benim ne eksigim vardi normal doguranlardan. Gereklilige ragmen anne kafasi işte, bu düşüncelerden siyrilamiyor. Bir diger nokta da bebegim daha cok küçüktü, evet gelisimi tamamdi, ama benim planlarima göre küçüktü. 39-40 ta dogmaliydi.

E bide emmesine ragmen sariligi yükselmeye baslayinca mamaya basladik. Biberona alisti, simdi beni istemiyor, cirpiniyorum bütün gün. O benim mememi ittikçe ben agliyorum. O beni istemedigi icin agliyor, ben de istenmedigim icin.
Aglamadigim gün yok desem inanin az kalir, aglamadan gecirdigim bir saat bile yok.

Yani planlar istekler hep bosaymis canlarım. Bir yerde istemeyi birakip gidisata teslim olmak gerekiyor galiba. Yoksa cok yipraniyorsunuz. Oglum bugun bir haftalik oldu. Bu bir haftada 50 yıl yaslanmis kadar yorgun hissediyorum kendimi mental olarak.
Simdi de oglumla gunlerimi, bu ilk haftamı doya doya geciremedigime üzülüyorum. Bu sabah yeni bir sayfa actim kendime, akışına birakmak istiyorum her seyi. İnsallah basarabilirim

Lütfen siz benim yaptigimi yapmayin, plandan programdan uzak, hirslardan uzak, basiniza ne gelirse onu güzellikle kabul ederek gecirin bu günlerinizi

Canım sen nasılsın bu arada ne oldu protein?
Canım 24 saatlik idrar sonucum şükür normal çıktı yani sınıra yakın ama sinir içerisinde suanlik doğuma alinicak bir aciliyet yok şükür mod olarak oldukça dususteyim buraya göremiyorum bir çok şeye yetişemiyorum aşırı duygusalim doğum stresi sanırım kendimi asiri güçsüz hissediyorum aslında değilim ama öyle hissediyorum insanlardan uzak duruyorum kimseyi üzmemek için hastane çantamı bile hazırlamadim daha çok daha enerjik olmam gereken bir dönemde neden böyleyim bilmiyorum ama toparlayamadim kendimi

Huzur doldum şuan ne güzel bakıyor annesine o badem gözlerle mutlulukla sağlıkla büyüt bebişini

Senin adına çok sevindim canım annelik olgunluğu yüklenmiş 1 haftada. Dediğin gibi planlar her zaman tutmuyor bebişler çok hızlı büyüyor, lohusa dertlerine kapılıp bebeğimle geçireceğim anı kaçırmaktan korkuyorum bende. İlla ki enerjimiz düşecek çıkacak hep aynı kalmıcak. önemli olan aksilikleri herşeyin önünde tutup odak noktası yapmamak. Mis kokulu oğlunla güzel günlerin olsun

Kizlar benimde kontrolum vardi 37+3 bugun 3 kg civarinda olmus. Haftaya pazartesi 38+1de dogum olacak kismetse. Doktoruma kalsa 1 hafta daha duracak ama benim agrilarim oluyor artik ben haftaya olmasini istedim
Çok güzel canım zamanı da çok iyi hadi hayırlısı kolaylıkla kucağına alırsın inşallah
Ne güzel anlatmışsın canım ne farkeder öyle ya da böyle hepimiz anneyiz Sende elinden geleni yaptın bu kadar oldu ya onada şükür bir şekilde büyüyorlar, 1 hafta önce 1 hafta sonra ne farkeder hiç öyle düşünme, bebeklerin %90 i 38-39 da doğuyormuş zaten normali bu, 40 a gelen çok az, hiç takılma sağlıcakla büyüsün kuzucuk

Yoo korktuğumdan değil çok kötü normal doğum yapanlarda var ben vücudumun ypısına uygun olan doğal yolu seçtim tabiki gerekirse sezeryana okeyim ama olabilecekse bu vücud doğum yapmaya da elverişli sonuçta Rabbim ona göre yaratmış yoksa sonrasından korktuğumdan değil sonrası her halükarda bir alışma süreci olacak hayırlısı olsun inşallah☺

İnşallah gönlünce olur canım

Ahh aslinda o olgunluga tam erisemedim ama kendi kendime telkinde bulunmaya calisiyorum. Üstesinden gelicem insallah ne güzel söylemişsin, odak noktamiz bebeklerimiz olsun, mutluluk olsun insallah sagolasin

Aynen canimmm evladim kucagimda, mis kokusu burnumda. Daha ne ister ki bir anne rabbim size de vaktinda, istediginiz sekilde, saglikla nasip etsin insallahhh. Hepiniz icin temenni ediyorum bunu

J josei89 bu duyguları yaşaman o kadar doğal ki hamilelik gibi bu günlerinde geçeceğini unutma ve anı yaşa bebeğin bir daha yenidoğan olmayacak tadını çıkart gerçekten sende zaten fark etmişsin artık akışına bırakmışsın. Emzirme sorunu çoğu kişi yaşıyor asla seni istemediğini düşünme şuan en çok sana muhtaç o biraz mücadele etmek gerekecek bu konuda peste etme ama kazanan sen olacaksın ☺ sağlıkla huzurla güzel anlar yaşayın

Maşallah barekallah çok güzelsiniz ❤
Sağlıkla sıhhatle büyütün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…