- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #48.201
Evet özellerde heryer yapmayabilir ama devlet 41den sonra kendi müdahale ediyor önce normali deniyor başka bir sorun yoksa40 dan sonra sezaryen e alan çok yer var ya da suni sanci verip 9-10 saat sancı çektirip sonra sezaryen e alanda var her yer yapmıyor bu su patlatmayla fitili
Ayy iyi olmana sevindim ☺hayırlı olsun bebeklerinizCanımmmm hala doğurmadım ve iyiyim çok şükürDün baya olaylı bir gündü.Kuzenim ile aynı haftadaydık tansiyon sorunu ile doktora gitti,idrarda da protein çıkınca onu acil sezeryana aldılar.Onun yanında olmak istedim gün boyunca.Akşama doğru diğer gebe olan kuzenimizden de haber geldi,o da doğum yapmış.Akşam da onun yanındaydık.Ay dün böyle ailede gebe olarak ilerlediğim kişiler doğum yapınca kendimi yalnız kalmış gibi hissettim bir garip oldum Ama bebekler Allah'ın mucizesi gerçekten çok olağanüstü bir şey,çok güzeller maşallah Dün de burada biriken msjları okurken uyuyakalmışım yeni bitirebildim Sen nasılsın iyisidir İnşallah hala doğurmamışın gördüğüm kadarıyla sende
Allah analı babalı büyütsün gözün aydın maşallah size ☺ gidenlerden de herkes doğurdu galiba grubunuzda onlarada hayırlı olsun sağlıkla büyütsünler ☺Güzel ağustos anneleri cok selâmben dun yazacaktım giremedim,sabah 8de yatisimi verdi dr,bin şükür aksam 23te doğum yaptim,hala yapabildiğimi inanamiyorum,hemde evlilik yıldönümünde prensesim yamimda yatiyor ama öldüm öldüm dirildim,zorla açılma yapıldı,sonra 3ten 9akadar 3cmlik açılma ile sanci cektim,ilerlemedi,artik beni kesin alın cocugu dedim an,5cm acilmam oldu,sonra epidural iğne ile insana dönmüştüm,ağrılarım hafifledi icin ıkınarak, squat hareketleri ile ve plates topu kullanarak ,20dk icinde normal dogum yaptim
39+3te 52cm 3850gramlik bir kizim var su an,bende o da cok iyiyiz
Bu aradapozitifbiri ile ayni gunde dogum yaptık,Gökçe Güneş birazcik abla oldu
Boylece temmuz ayı kapatmış olduk
Bu buyuk tanisma anı,ilk bakismamiz
Acaba ağrıyı mı hissetmiyorsun 5 cm çok iyi çünkü bence kısa sürede doğuracaksın azıcık suni verseler bile sana hemen doğurursun ☺Burda bekletiyorlar canım biraz önce hastaneyle konuştum benim hala ağrım falan yok şimdi hazırlanıyorum hastaneye gideceğim suni verecekler malesef onuda ben istemiyordumama bu gidişle doğramayacağım başka turlu inşallah acılmam falan çabuk olur en azından sezaryan olmaz dua edin benim için
Acil sezeryan olan ile aramda 4 gün vardı ben öndeydim ama o benden önce doğurmuş olduAyy iyi olmana sevindim ☺hayırlı olsun bebeklerinizyalnız kalmışsın senden ileri haftalardalar mıydı gerçi biri acıl sezeyan olmuş ama valla bu doğum garip gerçekten ne zaman olacağı belli olmuyor
Ben iyiyim evet hala doğuramadım bakalım 40 ı geçmesem bari diyorum belirtiler sıfır bakalım ne olacak
Ayy inşallah ya suniden de korkuyorum bazen yapay sonuçta kendiliğinden gelsinler valla kızıma diyorum artık hergün yapman gerekeni biliyorsun kızım lütfen diyeAcil sezeryan olan ile aramda 4 gün vardı ben öndeydim ama o benden önce doğurmuş oldudiğeri de tam 40+0 da doğum yaptı,doktor daha fazla beklemeyelim kaka sorunu vs olmasın demiş 2 cm açılması vardı ama sancı hiç yoktu suni sancı ile doğum yaptı.Ay inşallah bizim sancılar kendiliğinden gelir yaa X xname
Ne kadar tatlısınız yaa maşallah canım. Allah analı babalı ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsinGüzel ağustos anneleri cok selâmben dun yazacaktım giremedim,sabah 8de yatisimi verdi dr,bin şükür aksam 23te doğum yaptim,hala yapabildiğimi inanamiyorum,hemde evlilik yıldönümünde prensesim yamimda yatiyor ama öldüm öldüm dirildim,zorla açılma yapıldı,sonra 3ten 9akadar 3cmlik açılma ile sanci cektim,ilerlemedi,artik beni kesin alın cocugu dedim an,5cm acilmam oldu,sonra epidural iğne ile insana dönmüştüm,ağrılarım hafifledi icin ıkınarak, squat hareketleri ile ve plates topu kullanarak ,20dk icinde normal dogum yaptim
Sunide ekstra daha fazla hissediliyor ağrı ve yırtılma daha fazla olabiliyor o yüzden bende eğer doktor suni gerekecek derse sezeryana kayabilirimAyy inşallah ya suniden de korkuyorum bazen yapay sonuçta kendiliğinden gelsinler valla kızıma diyorum artık hergün yapman gerekeni biliyorsun kızım lütfen diye
Ayy yok ben sezeryana kaymam yine denerim. sezeryan benim için kurtarma operasyonu yani ikimizden birinin sağlığına zarar geleceği zaman anca kabul ederim niye böyle düşünüyorum bilmiyorum çok normal odaklıyımSunide ekstra daha fazla hissediliyor ağrı ve yırtılma daha fazla olabiliyor o yüzden bende eğer doktor suni gerekecek derse sezeryana kayabilirim
Geceler olmasa tatlı çocuk aslında jdjdj şuan babası babannesi ve anneannesine bıraktım balkonda hava alıyorum
Burda bekletiyorlar canım biraz önce hastaneyle konuştum benim hala ağrım falan yok şimdi hazırlanıyorum hastaneye gideceğim suni verecekler malesef onuda ben istemiyordumama bu gidişle doğramayacağım başka turlu inşallah acılmam falan çabuk olur en azından sezaryan olmaz dua edin benim için
Ayy yok ben sezeryana kaymam yine denerim. sezeryan benim için kurtarma operasyonu yani ikimizden birinin sağlığına zarar geleceği zaman anca kabul ederim niye böyle düşünüyorum bilmiyorum çok normal odaklıyım
Ben de bekleyenlerdenimKimler doğum yaptı kızlar doğum yapmayan az kişi kaldı galiba listeye eklense de kaç kişi kaldık doğum yapmayan görseydik iyice stres bastı beni ilk gebelik oluncakorkuyorum en son sezeryan isticem galiba endişe bastı
Yaa maşallah ailede hep aynı yaş grubu çocuklar olacak, ne güzel :))Canımmmm hala doğurmadım ve iyiyim çok şükürDün baya olaylı bir gündü.Kuzenim ile aynı haftadaydık tansiyon sorunu ile doktora gitti,idrarda da protein çıkınca onu acil sezeryana aldılar.Onun yanında olmak istedim gün boyunca.Akşama doğru diğer gebe olan kuzenimizden de haber geldi,o da doğum yapmış.Akşam da onun yanındaydık.Ay dün böyle ailede gebe olarak ilerlediğim kişiler doğum yapınca kendimi yalnız kalmış gibi hissettim bir garip oldum Ama bebekler Allah'ın mucizesi gerçekten çok olağanüstü bir şey,çok güzeller maşallah Dün de burada biriken msjları okurken uyuyakalmışım yeni bitirebildim Sen nasılsın iyisidir İnşallah hala doğurmamışın gördüğüm kadarıyla sende
İnşallah gönlümüze göre olur valla ☺Ohhh çok şanslısın bırak baksınlar sende keyfine bak
Ne yaptın canım gittin mi hastaneye inşallah en güzel şekilde ilerler doğumun güzel haberlerini bekliyoruzz
Bende sen gibi düşünüyorum
Amin inşallah. Bugün iyiyim baya ağrılarım da eskisi kadar kalmadı en azından ayaga kalkıp yuruyebiliyorumÇok geçmiş olsun
Amin, Allah bir daha yaşatmasın, çok geçmiş olsun.
İnşallah şimdi sağlığınız iyidir
Bebeğiniz ile güzel sağlıkla sıhhatle geçireceğiniz zamanlar nasip olsun inşallah
Gözün aydın meliscim bayıldım o bal yanaklaraGüzel ağustos anneleri cok selâmben dun yazacaktım giremedim,sabah 8de yatisimi verdi dr,bin şükür aksam 23te doğum yaptim,hala yapabildiğimi inanamiyorum,hemde evlilik yıldönümünde prensesim yamimda yatiyor ama öldüm öldüm dirildim,zorla açılma yapıldı,sonra 3ten 9akadar 3cmlik açılma ile sanci cektim,ilerlemedi,artik beni kesin alın cocugu dedim an,5cm acilmam oldu,sonra epidural iğne ile insana dönmüştüm,ağrılarım hafifledi icin ıkınarak, squat hareketleri ile ve plates topu kullanarak ,20dk icinde normal dogum yaptim
Ay cidden çok teşekkür ederim. Benimle aynı durumu yaşamanız hoş değil ama iyi kötü bir tecrübe oluyor insana. Ben tuplerimi de baglattim artık sezeryan derdim kalmayacak en azından o da bir şeyGeçmiş olsunpenisilin değişik bir ilaç 100 kez verilir alerji yapmaz 101 inci de yapabilir. Muhtemelen size de o alerji yaptı. Ben heyecanlandım sanmıştım nefes alamayınca değişik biseyler oluyor bana yolunda gitmeyen bir şeyler var diye o zaman anladım. Allah'ım sizi evladiniza bağışladı çok şükür
Memeyi hiç mi almıyor? Eğer ki alıyor ama emmek istemiyor ise ben ilk çocukta onu 4.ay sendrmunda yaşamıştım, inanır mısın bebek meme de ayakta zıplayıp emzirmeye çalıştım (bebeklerin atakları oluyor nedensiz çığlık ile emmek istemiyordu ama 1 haftaya falan geçmişti çok zordu ama )@acemiacnm emmiyor zorluyorum sanki emzirirken bebisi bogazliyoruz nasıl bağırıyor 2 saat bir mama veriyoruz 40 ya da 50 ml
Amaa çok tatlısınız, hayırlı olsun kuzum ve darısı bizlere inşallahGüzel ağustos anneleri cok selâmben dun yazacaktım giremedim,sabah 8de yatisimi verdi dr,bin şükür aksam 23te doğum yaptim,hala yapabildiğimi inanamiyorum,hemde evlilik yıldönümünde prensesim yamimda yatiyor ama öldüm öldüm dirildim,zorla açılma yapıldı,sonra 3ten 9akadar 3cmlik açılma ile sanci cektim,ilerlemedi,artik beni kesin alın cocugu dedim an,5cm acilmam oldu,sonra epidural iğne ile insana dönmüştüm,ağrılarım hafifledi icin ıkınarak, squat hareketleri ile ve plates topu kullanarak ,20dk icinde normal dogum yaptim
Tamam o zaman seni salı gününe yazıyorum, tarihi sevdimSendeee git terket benii vayy bana vahlar banaaacts benim kontrol gnümmm beybimm belki bi sürpriz olr gel doğurtalm der , aynı gün doğuruveririz cts de doğurmazsam artk barim salı doğurayım 08.08.2023 olsun
Gözün aydın meliscim bayıldım o bal yanaklara
Festimmmm canimmm bulutla eve gecmissiniz yaaa nasil sevindimAllahım hepinize kolaylıkla sağlıkla mutlulukla evlatlarınıza kavuşmayı nasip etsin canımcığım
2. Günden bildiriyorum az önce bezini çıkarttığım gibi ortalığı çişe boyadı. 3 kere kıyafet değiştirdim. Az al büyüyor giyemez yenidoğan diyenlerin ağzına keşke kürekle vursaydım
Yeni annelere önerimdirkarnını doyurduktan sonra gazını çıkartıp rahat nefes almayın djdkd benim gibi cahil cahil ohh kolaymış moduna giripte hemen uykuya geçecek sanıp kıyafet değiştirmeyin ben bunu 3. De anladım. Siz 1. De anlamış olun bacılarım.
Sıpa erken gelince bazı şeylerim eksik kalmıştı mesela 2. Aleziburda 40 kere yazmışımdır. gece uykuyla iş yapmak istemezseniz alez çarşaf alez çarşaf serin kazalar meydana gelirse sadece toplarsınız ertesi gün halledersiniz demiştim. Kendim yetiştiremedim aiz yapın arkadaşlarım. Çocuğum duyacak diye küfürde edemedim. İçimde patladı.
2. Günün son kazanımı da destek olmaya hevesli büyüklerinizi asla geri çevirmeyin. Tabiiki sınırını bilen haddini aşmayanlardan bahsediyorum. Annem ve kayınvalidem bizde. Şuan herşeyi yaptım neden? Çünkü siz tarif edin ben yapayım elim alışsın deme gafletinde bulundum. Neden? Güvenli bağlanmamız zedelenmesin diye. Yemişim güvenli bağlanmayıo zaten çok sevilirse olacak. Hissettikçe oluşacak. Salak salak hamilelik sendromları yüzünden hata etmişim. Yarın konseyi toplayacağım. Geri aldım istediğinizi yapın dicem
Netice de benden başka bir büyüğü çok seviyor diye benimle olan bağı zedelenmez. Bu mümkün değil. Ben annesiyim. Değil mi bacılarım?
Son ekleme(umarım sondur dediğinizi duyar gibiyim) büyüklerin bir bildiği varmış. Ne sırtımda yelek ne ayağımda çorap tarzan gibi geziyorum. Sanırım gaz yaptı sütte bu durum. Yarın kış moduma geçeceğim. Yanarsam yanayım gecenin bu saatinde yanmaktan iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?