2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ayy iyi olmana sevindim ☺hayırlı olsun bebekleriniz yalnız kalmışsın senden ileri haftalardalar mıydı gerçi biri acıl sezeyan olmuş ama valla bu doğum garip gerçekten ne zaman olacağı belli olmuyor
Ben iyiyim evet hala doğuramadım bakalım 40 ı geçmesem bari diyorum belirtiler sıfır bakalım ne olacak

Allah analı babalı büyütsün gözün aydın maşallah size ☺ gidenlerden de herkes doğurdu galiba grubunuzda onlarada hayırlı olsun sağlıkla büyütsünler ☺

Acaba ağrıyı mı hissetmiyorsun 5 cm çok iyi çünkü bence kısa sürede doğuracaksın azıcık suni verseler bile sana hemen doğurursun ☺

Acil sezeryan olan ile aramda 4 gün vardı ben öndeydim ama o benden önce doğurmuş oldu diğeri de tam 40+0 da doğum yaptı,doktor daha fazla beklemeyelim kaka sorunu vs olmasın demiş 2 cm açılması vardı ama sancı hiç yoktu suni sancı ile doğum yaptı.Ay inşallah bizim sancılar kendiliğinden gelir yaa X xname

Ayy inşallah ya suniden de korkuyorum bazen yapay sonuçta kendiliğinden gelsinler valla kızıma diyorum artık hergün yapman gerekeni biliyorsun kızım lütfen diye

Ne kadar tatlısınız yaa maşallah canım. Allah analı babalı ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Ayy inşallah ya suniden de korkuyorum bazen yapay sonuçta kendiliğinden gelsinler valla kızıma diyorum artık hergün yapman gerekeni biliyorsun kızım lütfen diye
Sunide ekstra daha fazla hissediliyor ağrı ve yırtılma daha fazla olabiliyor o yüzden bende eğer doktor suni gerekecek derse sezeryana kayabilirim

Sunide ekstra daha fazla hissediliyor ağrı ve yırtılma daha fazla olabiliyor o yüzden bende eğer doktor suni gerekecek derse sezeryana kayabilirim
Ayy yok ben sezeryana kaymam yine denerim. sezeryan benim için kurtarma operasyonu yani ikimizden birinin sağlığına zarar geleceği zaman anca kabul ederim niye böyle düşünüyorum bilmiyorum çok normal odaklıyım

Geceler olmasa tatlı çocuk aslında jdjdj şuan babası babannesi ve anneannesine bıraktım balkonda hava alıyorum

Ohhh çok şanslısın bırak baksınlar sende keyfine bak

Ne yaptın canım gittin mi hastaneye inşallah en güzel şekilde ilerler doğumun güzel haberlerini bekliyoruzz

Bende sen gibi düşünüyorum

Ben de bekleyenlerdenim
Yaa maşallah ailede hep aynı yaş grubu çocuklar olacak, ne güzel :))
Siz böyle yazdıkça bana ne oluyorsa doğurmam lazım gibi hissediyorum sabır ile bekleyeceğim diyorum sonra

Amin inşallah. Bugün iyiyim baya ağrılarım da eskisi kadar kalmadı en azından ayaga kalkıp yuruyebiliyorum . teşekkür ederim

Gözün aydın meliscim bayıldım o bal yanaklara

Ay cidden çok teşekkür ederim. Benimle aynı durumu yaşamanız hoş değil ama iyi kötü bir tecrübe oluyor insana. Ben tuplerimi de baglattim artık sezeryan derdim kalmayacak en azından o da bir şey .
Size de kolay doğumlar diliyorum inşallah eskiden yaşadığınız talihsizligi bu doğumda yaşamazsınız. Pamuk gibi bir doğum geçirin inşallah

@acemiacnm emmiyor zorluyorum sanki emzirirken bebisi bogazliyoruz nasıl bağırıyor 2 saat bir mama veriyoruz 40 ya da 50 ml
Memeyi hiç mi almıyor? Eğer ki alıyor ama emmek istemiyor ise ben ilk çocukta onu 4.ay sendrmunda yaşamıştım, inanır mısın bebek meme de ayakta zıplayıp emzirmeye çalıştım (bebeklerin atakları oluyor nedensiz çığlık ile emmek istemiyordu ama 1 haftaya falan geçmişti çok zordu ama )
Ama sen sürekli uyuyor demiştin, senin durum biraz karışık oldu şimdi? (sarılık olunca gözünü açacak hali bile olmuyor sanki bebeşin)
ffestinalente senin şu durum güncellemelerini bayılıyorum ya, o kadar tatlı ve haklısın ki hele büyükler ve bebek ile bağlanma konusu ile ilgili yaptıkların aklıma şu takıldı senin bebek erken gelince yazamamıştım yanlış anlaşılır diye, kurutucu da küçülen bebek kıyafetleri işe yaradı mı festimm
Amaa çok tatlısınız, hayırlı olsun kuzum ve darısı bizlere inşallah sen, ben, pozitif günlerinizi güncellemeyince aslında hepimiz aynı günlerde bekliyorduk, gözyaşlarım pıt bu fotoya (bu arada pozitifbiri ne senin nezdirde hayırlı olsun diyorum, eğer ki ulaştırabilirsiniz sevinirim ) bu arada normal doğum da uzun uzun anlatmıştım arkadaşım demişti 5-6cm açıklık ile epidural verilince uyumuştum bile diye anlattı diye, normal doğumu düşünenlere moral oldun kuzu Allahım dönüp dönüp baktım çok güzel bir foto yakalamışlar maşallah ya, tam bir ikonik foto olmuş, bebişin bakışları, senin ojeler

Sendeee git terket benii vayy bana vahlar banaaa cts benim kontrol gnümmm beybimm belki bi sürpriz olr gel doğurtalm der , aynı gün doğuruveririz cts de doğurmazsam artk barim salı doğurayım 08.08.2023 olsun
Tamam o zaman seni salı gününe yazıyorum, tarihi sevdim kuzum artık bizler gerçek ağustos anası neferleriyiz, temmuzu kapattık sıra ile pıt pıt döküleceğiz inşallah

Festimmmm canimmm bulutla eve gecmissiniz yaaa nasil sevindim aklim sizdeydi ahhh bu dedigin her seye imzami atarimmmm ben de, yegenimde görmüştüm zorluklari, ama evlatta zorluklar daha da katlaniyor resmen. Evde 5 kisi olsa yardim etmeye keske biz 3 kisiyiz bakamiyoruz yetisemiyoruz bazen
Vee benim Mete bey her gün yeni bir güncellemeyle geliyor, her gün farkli bir zorluk yasatiyor annesine
Bulutcum nasil iyi miii? O da hakiki bir aslan gibi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…