2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aminnnn canim benim yeni bir sayfa actim bugun insallah devamini da getiricem dua edin bize

Sabaha karsı anı bır sancıyla 15 dakıka gibi kısa surede 40+2 dogduk cok sukur. 20 dakıka kadar sancı cektım. Ama hıc sancı cekmeden 100 de 100 luk bırden ani sancı gelmesı de cok zormus
Maaşallah canım çok sevindim gözünaydın olsun

Sabaha karsı anı bır sancıyla 15 dakıka gibi kısa surede 40+2 dogduk cok sukur. 20 dakıka kadar sancı cektım. Ama hıc sancı cekmeden 100 de 100 luk bırden ani sancı gelmesı de cok zormus
Geçmiş olsun canim sanırım Ağustos ayının ilk bebeği oldu Allah sana ve bebeğine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin

Masallah gozun aydin omru uzun olsun

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün ☺ vaktini doldurdu maşallah genelde 40 ı dolduruyor bebekler onu farkettim acil bir durum olmadıkça

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün ☺ vaktini doldurdu maşallah genelde 40 ı dolduruyor bebekler onu farkettim acil bir durum olmadıkça
Amın rabbım herkesr nasıp etsın. Evet eskıden gun dolmuyodu sımdı gun gecıyor bıle. Bende sancı ve acılma sıkıntısı nı fark ettım. Burda cokzor acılma yada sancı gelmeyen hel sezeryan oluyorlar

Doğum yapan yapacak arkadaşlar görüyorsunuz ki yeni doğanlar çok zeki biberon meme reddi yapıyor hiç bir biberon meme ucu ile aynı değil maalesef dikkat edin ben kızımda çok çektim kaşık biberon şırınga kullanın zor ama meme reddi daha zor
Allah yardımcımız olsun

Gözünüz aydın, darısı benim gibi bekleyenlerin başına inşallah

Aynen beybim, ben kesin temmuz doğururum diyordm ama ağustos analığının hakkını vermiş olduk, bugunlere kolaay gelmedik gazamız mübarek olsun artk kuşm sırayla eksileceğizzzz

Evet arkadasim gercekten cok zor. Bir günde biberon konforuna alisiyor bu sipalar. Akli ermez demesin kimse, öyle akillilar ki insallah sarilik riski olmaz kimsenin de, mamaya ihtiyac duymaz hicbir bebek meme reddi sorununu nasil çözdün peki canım anlatabilir misin biz de faydalanalim

Harikasınız yaaa maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…