- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #48.241
Aminnnn canim benimJ josei89 bu duyguları yaşaman o kadar doğal ki hamilelik gibi bu günlerinde geçeceğini unutma ve anı yaşa bebeğin bir daha yenidoğan olmayacak tadını çıkart gerçekten sende zaten fark etmişsin artık akışına bırakmışsın. Emzirme sorunu çoğu kişi yaşıyor asla seni istemediğini düşünme şuan en çok sana muhtaç o biraz mücadele etmek gerekecek bu konuda peste etme ama kazanan sen olacaksın ☺ sağlıkla huzurla güzel anlar yaşayın
Maaşallah canım çok sevindimSabaha karsı anı bır sancıyla 15 dakıka gibi kısa surede 40+2 dogduk cok sukur. 20 dakıka kadar sancı cektım. Ama hıc sancı cekmeden 100 de 100 luk bırden ani sancı gelmesı de cok zormus
Gözün aydın cnm bebeğin nasılSabaha karsı anı bır sancıyla 15 dakıka gibi kısa surede 40+2 dogduk cok sukur. 20 dakıka kadar sancı cektım. Ama hıc sancı cekmeden 100 de 100 luk bırden ani sancı gelmesı de cok zormus
Geçmiş olsun canim sanırım Ağustos ayının ilk bebeği olduSabaha karsı anı bır sancıyla 15 dakıka gibi kısa surede 40+2 dogduk cok sukur. 20 dakıka kadar sancı cektım. Ama hıc sancı cekmeden 100 de 100 luk bırden ani sancı gelmesı de cok zormus
Amın canım hepımize inşallhGeçmiş olsun canim sanırım Ağustos ayının ilk bebeği olduAllah sana ve bebeğine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin
Cok sukur gayet iyi şuanda ılk cok huysuzdı yavas yavas sakınledı sukurGözün aydın cnm bebeğin nasıl
Cpk tesekkur ederım.çok korkuyodum gunu gecıp bısey olıcak dıye. Kendılıgınden geldıMaaşallah canım çok sevindimgözünaydın olsun
Masallah gozun aydin omru uzun olsunSabaha karsı anı bır sancıyla 15 dakıka gibi kısa surede 40+2 dogduk cok sukur. 20 dakıka kadar sancı cektım. Ama hıc sancı cekmeden 100 de 100 luk bırden ani sancı gelmesı de cok zormus
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün ☺ vaktini doldurdu maşallah genelde 40 ı dolduruyor bebekler onu farkettim acil bir durum olmadıkçaSabaha karsı anı bır sancıyla 15 dakıka gibi kısa surede 40+2 dogduk cok sukur. 20 dakıka kadar sancı cektım. Ama hıc sancı cekmeden 100 de 100 luk bırden ani sancı gelmesı de cok zormus
Amın rabbım herkesr nasıp etsın. Evet eskıden gun dolmuyodu sımdı gun gecıyor bıle. Bende sancı ve acılma sıkıntısı nı fark ettım. Burda cokzor acılma yada sancı gelmeyen hel sezeryan oluyorlarGözün aydın Allah analı babalı büyütsün ☺ vaktini doldurdu maşallah genelde 40 ı dolduruyor bebekler onu farkettim acil bir durum olmadıkça
Gözünüz aydın, darısı benim gibi bekleyenlerin başına inşallahSabaha karsı anı bır sancıyla 15 dakıka gibi kısa surede 40+2 dogduk cok sukur. 20 dakıka kadar sancı cektım. Ama hıc sancı cekmeden 100 de 100 luk bırden ani sancı gelmesı de cok zormus
Aynen beybim, ben kesin temmuz doğururum diyordm ama ağustos analığının hakkını vermiş olduk, bugunlere kolaay gelmedik gazamız mübarek olsun artk kuşmMemeyi hiç mi almıyor? Eğer ki alıyor ama emmek istemiyor ise ben ilk çocukta onu 4.ay sendrmunda yaşamıştım, inanır mısın bebek meme de ayakta zıplayıp emzirmeye çalıştım (bebeklerin atakları oluyor nedensiz çığlık ile emmek istemiyordu ama 1 haftaya falan geçmişti çok zordu ama )
Ama sen sürekli uyuyor demiştin, senin durum biraz karışık oldu şimdi? (sarılık olunca gözünü açacak hali bile olmuyor sanki bebeşin)
ffestinalente senin şu durum güncellemelerini bayılıyorum ya, o kadar tatlı ve haklısın ki hele büyükler ve bebek ile bağlanma konusu ile ilgili yaptıkların aklıma şu takıldı senin bebek erken gelince yazamamıştım yanlış anlaşılır diye, kurutucu da küçülen bebek kıyafetleri işe yaradı mı festimm
Amaa çok tatlısınız, hayırlı olsun kuzum ve darısı bizlere inşallahsen, ben, pozitif günlerinizi güncellemeyince aslında hepimiz aynı günlerde bekliyorduk, gözyaşlarım pıt bu fotoya (bu arada @pozitifbiri ne senin nezdirde hayırlı olsun diyorum, eğer ki ulaştırabilirsiniz sevinirim ) bu arada normal doğum da uzun uzun anlatmıştım arkadaşım demişti 5-6cm açıklık ile epidural verilince uyumuştum bile diye anlattı diye, normal doğumu düşünenlere moral oldun kuzu Allahım dönüp dönüp baktım çok güzel bir foto yakalamışlar maşallah ya, tam bir ikonik foto olmuş, bebişin bakışları, senin ojeler
Tamam o zaman seni salı gününe yazıyorum, tarihi sevdimkuzum artık bizler gerçek ağustos anası neferleriyiz, temmuzu kapattık sıra ile pıt pıt döküleceğiz inşallah
Gözün aydnn canımm sağlıklı upuzun ömrü olsu. İnşallahRabbım hepinize bır avazda saglıklı dogum versın insallah
Evet arkadasim gercekten cok zor. Bir günde biberon konforuna alisiyor bu sipalar. Akli ermez demesin kimse, öyle akillilar kiDoğum yapan yapacak arkadaşlar görüyorsunuz ki yeni doğanlar çok zeki biberon meme reddi yapıyor hiç bir biberon meme ucu ile aynı değil maalesef dikkat edin ben kızımda çok çektim kaşık biberon şırınga kullanın zor ama meme reddi daha zor
Allah yardımcımız olsun
Harikasınız yaaa maşallahGüzel ağustos anneleri cok selâmben dun yazacaktım giremedim,sabah 8de yatisimi verdi dr,bin şükür aksam 23te doğum yaptim,hala yapabildiğimi inanamiyorum,hemde evlilik yıldönümünde prensesim yamimda yatiyor ama öldüm öldüm dirildim,zorla açılma yapıldı,sonra 3ten 9akadar 3cmlik açılma ile sanci cektim,ilerlemedi,artik beni kesin alın cocugu dedim an,5cm acilmam oldu,sonra epidural iğne ile insana dönmüştüm,ağrılarım hafifledi icin ıkınarak, squat hareketleri ile ve plates topu kullanarak ,20dk icinde normal dogum yaptim
39+3te 52cm 3850gramlik bir kizim var su an,bende o da cok iyiyiz
Bu arada @pozitifbiri ile ayni gunde dogum yaptık,Gökçe Güneş birazcik abla oldu
Boylece temmuz ayı kapatmış olduk
Bu buyuk tanisma anı,ilk bakismamiz
Hayirli olsun canim saglikla gelmis, saglikla büyüsün insallahSabaha karsı anı bır sancıyla 15 dakıka gibi kısa surede 40+2 dogduk cok sukur. 20 dakıka kadar sancı cektım. Ama hıc sancı cekmeden 100 de 100 luk bırden ani sancı gelmesı de cok zormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?