2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar hepiniz sağolun tek tek etiketleyemedim çok şukur oğlum iyi şimdi yanından geldim kuveze koymuşlar vücut isisi çok düşükmüş dengeliyorlar eleri ayakları çok soğuktu doğduktan sonra morarmıştı normalde kendine gelmesi lazımdı ama gelmedi şimdi iyi çok şükür kan degerleri düzgün degil dediler sadece ama nedir ne değildir demediler bakalım inşallah bu akşam iyi geçer yarın yanıma alırım

Ayakta emzirdim cnm benim emzikten olmuştu onu kestim çok zor tam anlamıyla aylar sürmüştü
Emzirme danışmanına gitmiştim devlet hastanesinde
Instagram da Dilruba Demirezer var o da çok yardımcı olmuştu bana

Hayirlisi olsun :) Allah anali babali buyutmek nasip etsin, guzel gunleri olsun kuzunun

Benim 7eylul idi, agustos'un son haftasina cekmislerdi birkac ay once, son kontrolde beklentimizden 15-20 gun erken gelecek gibi dediler, kanal agzinda bekliyormus dinlenirsem agustosu kapatirmisim, dinlenmezsem her an olabilirmis. Stres, stres...

Ben de aynıydı canim 2 Eylül görünüyordu sat a göre ama bildiğin 14 ağustostan sonra falan olacak gibi

Ayni ayni, benimkisi cok irilesmis 34+1de 2670 gr cikti sipa.

Sezeryan dogum yapan anneler varis çorabı mi lazım sonrasında giymek için ?

Sezaryene ozel degil ama bu ara her ameliyat olandan varis corabi istendiğini duyuyorum, pıhtı atmasin diye, sisme olmasin diyeymis.

Vizeci, sen ne ara dogurdun ben mi kacirdim? Hayirli olsun dogurduysan :) Allah anali babali buyutmek nasip etsin, guzel gunleri olsun kuzunun

Doğurmadım cumartesi sabah doğum cnm
Kızımda meme reddi yaşadım onu anlattım zor bir durum biberon emzik maalesef red oluşuyor

Hayırlı olsun inşallah hemen kavuşursun bebişine. Tüm kontrolleri yapılsın ki için rahat bi şekilde gidin evinize canım, inşallah önemli bişey yoktur içini ferah tut

Kizlar sürekli derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum normalmi sizdede oluyormu
Ayaklarıyla itince bende öyle oluyorum, göbeğim aşağı inince rahatlarım diye düşünüyorum

Bu kanala inme olayına takılma doğum sırasında sancıyla çocuk kendini kanala itiyor zaten Benimkide inmemiş ama baskı yapıyor dedi birde sana demiştim sanki kalça yürüyüşü yere oturup ayaklarını uzat kalçanla adım atar gibi ileri gittikten sonra birde aynı şekilde geriye doğru gel ben arada yapıyordumda

38+6da ilk kizimi dogurdum. Kizim dogumun bitmesine 20 dk kala kanala indi. Bas asagi duruyorsa kanala inmemesi cok dert degil

Sabaha karsı anı bır sancıyla 15 dakıka gibi kısa surede 40+2 dogduk cok sukur. 20 dakıka kadar sancı cektım. Ama hıc sancı cekmeden 100 de 100 luk bırden ani sancı gelmesı de cok zormus
Maşallah gözünüz aydın, sağlıkla sıhhatle büyütün inşallah
Bir an evvel kavuşmayı nasip etsin Rabbim,ne güzel doğumunun olmuş, bebeğiniz de geldiğinde daha güzel olacak inşallah

İnşallah hemen iyileşir şefikacım sağlıkla kavuşun
Çıktık şükür canım rengi düzene girdi ama kan alınmadı cuma tekrar kontrole çağırdılar. Makinenin icinde durutmasi cok çok zordu gerçekten hic kimse yaşamasın inşallah.

Allah allahhh bos emzikten olmasi da garip. Hadi biberondan süt geliyor da. Bu sipalar sürekli sasirtiyorlar bizi peki kacinci ayda yasadiniz bunu? Bide hangi sehirdesin canim hangi hastanede var emzirme danismani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…