- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #48.281
Ayakta emzirdim cnm benim emzikten olmuştu onu kestim çok zor tam anlamıyla aylar sürmüştüEvet arkadasim gercekten cok zor. Bir günde biberon konforuna alisiyor bu sipalar. Akli ermez demesin kimse, öyle akillilar kiinsallah sarilik riski olmaz kimsenin de, mamaya ihtiyac duymaz hicbir bebek meme reddi sorununu nasil çözdün peki canım anlatabilir misin biz de faydalanalim
Bende istenmedi kızımda da kullanmamıştımSezeryan dogum yapan anneler varis çorabı mi lazım sonrasında giymek için ?
Yoo niye olsunkiSezeryan dogum yapan anneler varis çorabı mi lazım sonrasında giymek için ?
Ben de instagrada birilerinde gordum. Giydirmisler şişme falan olmasin diye ama bilemedin hiç duymamıştım ben de.Yoo niye olsunkihic duymadim ilk dogumumda da simdi de
Kızlar ben sabah hastaneye geldim suni sancı için ama daha gerek kalmadan suyum geldi hastanede ama sancım yoktu mecbur serim taktilar saat 10 gibi suyum geldi 12 de 10 cm ulaşmıştım ama ağrım dogracakmiş gibi yoktu ikinma da yoktu zorla ikindim hep 12:40 gibi kucagima aldim oglumu 3160gr 54cm geldi dunyaya kan degerleri normal çıkmamiş ve çocuk istasyonuna aldılar gözetim altında kalacak bu akşam inşallah kotu birşey çikmaz
Resmi kayıtlarımıza göre ilk ağustos anamız oldun, hayırlı olsun kuzum yamaşallah neredeyse hastaneye zor yetişecekmişsin
8
Sanki bu ilk haftaya çok fazla aday var doğum için, listeyi tam düzenlemeye başladığı zamanda festiiinin sürpriz doğumu ile liste yarım kaldı ama beklemede olanlar hep yakın zamanlardayız sanki sanki ayın ortasına çok kişi kalmayacak
Sarışınım hayırlı olsun kuzum ya, dur bakalım hemen panik yapma belki tamamen tedbir amaçlıdırinşallah herşey yolunda çıkar da sende rahat bir nefes alırsın, dualarımız seninle
Gel kuzu gel, bende senin gibi hem temmuz hem ağustos takip ediyordum, ne sürpriz doğumlar gördük burda, darısı dogru zamanda hepimize inşallah
Ben de aynıydı canim2 Eylül görünüyordu sat a göre ama bildiğin 14 ağustostan sonra falan olacak gibi
Sezeryan dogum yapan anneler varis çorabı mi lazım sonrasında giymek için ?
Ayakta emzirdim cnm benim emzikten olmuştu onu kestim çok zor tam anlamıyla aylar sürmüştü
Emzirme danışmanına gitmiştim devlet hastanesinde
Instagram da Dilruba Demirezer var o da çok yardımcı olmuştu bana
DoğurmadımHayirlisi olsun :) Allah anali babali buyutmek nasip etsin, guzel gunleri olsun kuzunun
Benim 7eylul idi, agustos'un son haftasina cekmislerdi birkac ay once, son kontrolde beklentimizden 15-20 gun erken gelecek gibi dediler, kanal agzinda bekliyormus dinlenirsem agustosu kapatirmisim, dinlenmezsem her an olabilirmis. Stres, stres...
Ayni ayni, benimkisi cok irilesmis 34+1de 2670 gr cikti sipa.
Sezaryene ozel degil ama bu ara her ameliyat olandan varis corabi istendiğini duyuyorum, pıhtı atmasin diye, sisme olmasin diyeymis.
Vizeci, sen ne ara dogurdun ben mi kacirdim? Hayirli olsun dogurduysan :) Allah anali babali buyutmek nasip etsin, guzel gunleri olsun kuzunun
Hayırlı olsun inşallah hemen kavuşursun bebişine. Tüm kontrolleri yapılsın ki için rahat bi şekilde gidin evinize canım, inşallah önemli bişey yoktur içini ferah tutKızlar ben sabah hastaneye geldim suni sancı için ama daha gerek kalmadan suyum geldi hastanede ama sancım yoktu mecbur serim taktilar saat 10 gibi suyum geldi 12 de 10 cm ulaşmıştım ama ağrım dogracakmiş gibi yoktu ikinma da yoktu zorla ikindim hep 12:40 gibi kucagima aldim oglumu 3160gr 54cm geldi dunyaya kan degerleri normal çıkmamiş ve çocuk istasyonuna aldılar gözetim altında kalacak bu akşam inşallah kotu birşey çikmaz
Ayaklarıyla itince bende öyle oluyorum, göbeğim aşağı inince rahatlarım diye düşünüyorumKizlar sürekli derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum normalmi sizdede oluyormu
Bu kanala inme olayına takılma doğum sırasında sancıyla çocuk kendini kanala itiyor zaten Benimkide inmemiş ama baskı yapıyor dedi birde sana demiştim sanki kalça yürüyüşü yere oturup ayaklarını uzat kalçanla adım atar gibi ileri gittikten sonra birde aynı şekilde geriye doğru gel ben arada yapıyordumdaKontrolden geldim kızlar bebek hala kanala inmemiş doktor baskı bile yapmıyor dedi..Çatı muayenesi yaptı normal doğum için uygun gayet yumuşak ama açılman vs hiç yok , bebek çok yukarıda inmesi lazım dedi.Yürüyüş,egzersiz,ilişki bir sürü ödev verdi bir de yağ önerdi açılmayı kolaylaştırıyormuş eczanede yokmuş gelince haber edecekler size de atarım vajina üzerine uygulanıyormuş
Doğurmadımcumartesi sabah doğum cnm
Kızımda meme reddi yaşadım onu anlattım zor bir durum biberon emzik maalesef red oluşuyor
38+6da ilk kizimi dogurdum. Kizim dogumun bitmesine 20 dk kala kanala indi. Bas asagi duruyorsa kanala inmemesi cok dert degilKontrolden geldim kızlar bebek hala kanala inmemiş doktor baskı bile yapmıyor dedi..Çatı muayenesi yaptı normal doğum için uygun gayet yumuşak ama açılman vs hiç yok , bebek çok yukarıda inmesi lazım dedi.Yürüyüş,egzersiz,ilişki bir sürü ödev verdi bir de yağ önerdi açılmayı kolaylaştırıyormuş eczanede yokmuş gelince haber edecekler size de atarım vajina üzerine uygulanıyormuş
Baktımda kadın deneyelim 4 gün olmuş hala doğurmamış
Kızçelerim, hurafedir belki ama böle bi video gördmduvar dibine oturup bacak bacak üstüne atamazsan 2 güne doğuruyormussun, hemen denendii , ben atabiliyorum buda gol değil
Aaaa ben görmedmmm onuuBaktımda kadın deneyelim 4 gün olmuş hala doğurmamış
Ben kaldiramadim bile
Kızçelerim, hurafedir belki ama böle bi video gördmduvar dibine oturup bacak bacak üstüne atamazsan 2 güne doğuruyormussun, hemen denendii , ben atabiliyorum buda gol değil
Aaaa cidden miiiBen kaldiramadim bilekanalda benim ki
Maşallah gözünüz aydın, sağlıkla sıhhatle büyütün inşallahSabaha karsı anı bır sancıyla 15 dakıka gibi kısa surede 40+2 dogduk cok sukur. 20 dakıka kadar sancı cektım. Ama hıc sancı cekmeden 100 de 100 luk bırden ani sancı gelmesı de cok zormus
Bir an evvel kavuşmayı nasip etsin Rabbim,ne güzel doğumunun olmuş, bebeğiniz de geldiğinde daha güzel olacak inşallahKızlar ben sabah hastaneye geldim suni sancı için ama daha gerek kalmadan suyum geldi hastanede ama sancım yoktu mecbur serim taktilar saat 10 gibi suyum geldi 12 de 10 cm ulaşmıştım ama ağrım dogracakmiş gibi yoktu ikinma da yoktu zorla ikindim hep 12:40 gibi kucagima aldim oglumu 3160gr 54cm geldi dunyaya kan degerleri normal çıkmamiş ve çocuk istasyonuna aldılar gözetim altında kalacak bu akşam inşallah kotu birşey çikmaz
Çıktık şükür canım rengi düzene girdi ama kan alınmadı cuma tekrar kontrole çağırdılar. Makinenin icinde durutmasi cok çok zordu gerçekten hic kimse yaşamasın inşallah.İnşallah hemen iyileşir şefikacım sağlıkla kavuşun
Allah allahhh bos emzikten olmasi da garip. Hadi biberondan süt geliyor da. Bu sipalar sürekli sasirtiyorlar biziAyakta emzirdim cnm benim emzikten olmuştu onu kestim çok zor tam anlamıyla aylar sürmüştü
Emzirme danışmanına gitmiştim devlet hastanesinde
Instagram da Dilruba Demirezer var o da çok yardımcı olmuştu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?