2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aynen az kaldı ama çok umutlanmıyorum çoğu kişi 40 ı geçiyor bende öyle plur büyük ihtimal bakalım ama diyorum ya bazen ne yaparsan yap günü var diye ben hareket etmenin doğum başladığında daha çok etkisi olduğunu düşünüyorum yani şimdi hareket etmemiz o zaman fayda sağlayacak yoksa erken gelmesine bir etkisi yok bence tabi

Haydaaa hdkdkfk yalanmış demekki. Belkide bebeği kanalda olanlar anlaşılıyordur ama 2 güme doğurmak hurafedir

Benim ptesi randevumda kanal agzinda bekledigini soyledi doktorum. Yalniz o videonun solunda bi mesaj var gordunuz mu bilmem, o mesajda yazanla videodakinin yaptigi ayni sey degil bence.

Benim ptesi randevumda kanal agzinda bekledigini soyledi doktorum. Yalniz o videonun solunda bi mesaj var gordunuz mu bilmem, o mesajda yazanla videodakinin yaptigi ayni sey degil bence.
Yorumlarda deneyip ayağını çok rahat üst üste atıp ertesi günü doğum yapanlar olmuş içim rahatladı hatta biri ikizlere hamileyken çok rahat yaptım ertesi sabah doğurdum diyor

İnşallah gönlümüze göre olur valla ☺
Aminnn

Sabaha karsı anı bır sancıyla 15 dakıka gibi kısa surede 40+2 dogduk cok sukur. 20 dakıka kadar sancı cektım. Ama hıc sancı cekmeden 100 de 100 luk bırden ani sancı gelmesı de cok zormus

Aaaa gözünüz aydın ne güzel bir haber
Allah analı babalı büyütsün inşallah

Yaaa maşallah maşallah
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah hemencecik düzelir değerler verirler koynuna inşallah

Ödevlerine iyi çalış
Yağ ın adı ne bize de söyler misin

Kızçelerim, hurafedir belki ama böle bi video gördm duvar dibine oturup bacak bacak üstüne atamazsan 2 güne doğuruyormussun, hemen denendii , ben atabiliyorum buda gol değil

Ayyy kesinlikle yapamadım ben ayağım kıpırdamadı
Bizimki kanalda zaten

Kizlar burda deprem oldu evimde 9. Katta cok fena hissettik panikle oglumun yanina kostum sonra da sanci tuttu su an iyiyim ama karnim agriyor yine arada

Çok geçmiş olsun canım sakin ol dikkat et kendine

Yorumlarda deneyip ayağını çok rahat üst üste atıp ertesi günü doğum yapanlar olmuş içim rahatladı hatta biri ikizlere hamileyken çok rahat yaptım ertesi sabah doğurdum diyor

Kanala inmekle alakali oldugu icin video, cok net bisey soyleyim kanala inince devasa boyutta bir buyuk abdeste sıkışmıssiniz gibi baski oluyor ve cati kemiginin üstünde ciddi ciddi agirlik hissediyorsunuz.

Kanala inerse suniye gerek kalmaz dedi bugün doktor o yüzden sordum canımcım her gebelik her doğum kendine özel işte bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

Evet, belki de benim bu yuzden suniye ihtiyacim olmustur...

Sabaha karsı anı bır sancıyla 15 dakıka gibi kısa surede 40+2 dogduk cok sukur. 20 dakıka kadar sancı cektım. Ama hıc sancı cekmeden 100 de 100 luk bırden ani sancı gelmesı de cok zormus
hayırlı olsun tebrikler.
Ay çok sevindim hadi bakalım hayırlı olsun, son durumu haber et bize, tedbir amaçlıdır diyr umuyorum.

Kesinlikle kanala inmesiyle alakalı bir vieel kanala inince de zaten yakın zamanda doğum bekleniyor

Kızlar nasılsınız hepiniz iyisinizdir umarım doğumdan sonra çok giremedim günlerim çok yoğun geçiyor alışmaya çalışıyorum sezaryen oldum bide ama hiç yatmiyorum sonra çok çekersin yat diyorlar ama yatınca rahatsızım yatmayınca hafif aciyo ne yapsam bilmiyorum daha önce sezaryen olup kolay iyileşmek için yaptığınız bir şey var mı?
Bir de doğum yapanlar var mı umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularinizi

Yalnız olmadığımı biliyorum hem sıcaklar hemde son zamanda olmamız zorlaştırıyor herşeyi, agirlastik iyice

Geçmiş olsun.. inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz

Kesinlikle kanala inmesiyle alakalı bir vieel kanala inince de zaten yakın zamanda doğum bekleniyor
Valla kızlar hiç belli olmaz. Bu lafların hiç biri doğru değil. Benim bebiş 1 ay önce kanala yerleşti 34. Haftada erken gelir dediler 38 olduk hala da gelmedi, bebiş isterse kanalda da yaşıyor anladım ki herkesin hamileliği süresi vs kişiye özgü

Bak bu da var doğru diyorsun ya herkesinki kendine özel ilerliyor yani maşallah seninkinede ama 4 haftadır kanalda

Bayada sürmüş beş gün bakalım ben nolcam . Alalha şükür şuanlik bi sıkıntısı yok gibi inşallahta olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…