- 25 Aralık 2021
- 692
- 1.891
- 63
- 28
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #48.321
Kendi sancın mı gelmişti 38+6 da canım38+6da ilk kizimi dogurdum. Kizim dogumun bitmesine 20 dk kala kanala indi. Bas asagi duruyorsa kanala inmemesi cok dert degil
Aynen az kaldı ama çok umutlanmıyorumEvet canım başladım bende ama işte ne kadar sürede iniyor bebek acaba doktor baya baya ciddi konuştu karnın çok yukarıda ben kasıklarında istiyorum dedi bakalım bu hafta daha fazla yoralım vücudu inecek mi bebişseninki indiyse kanala yakındır o zaman , zaten şurda 40 haftanı doldurmana da çok az kalmış
Kendi sancın mı gelmişti 38+6 da canım
Haydaaa hdkdkfkyalanmış demekki. Belkide bebeği kanalda olanlar anlaşılıyordur ama 2 güme doğurmak hurafedir
Yorumlarda deneyip ayağını çok rahat üst üste atıp ertesi günü doğum yapanlar olmuş içim rahatladıBenim ptesi randevumda kanal agzinda bekledigini soyledi doktorum. Yalniz o videonun solunda bi mesaj var gordunuz mu bilmem, o mesajda yazanla videodakinin yaptigi ayni sey degil bence.
Aminnnİnşallah gönlümüze göre olur valla ☺
Sabaha karsı anı bır sancıyla 15 dakıka gibi kısa surede 40+2 dogduk cok sukur. 20 dakıka kadar sancı cektım. Ama hıc sancı cekmeden 100 de 100 luk bırden ani sancı gelmesı de cok zormus
Kızlar ben sabah hastaneye geldim suni sancı için ama daha gerek kalmadan suyum geldi hastanede ama sancım yoktu mecbur serim taktilar saat 10 gibi suyum geldi 12 de 10 cm ulaşmıştım ama ağrım dogracakmiş gibi yoktu ikinma da yoktu zorla ikindim hep 12:40 gibi kucagima aldim oglumu 3160gr 54cm geldi dunyaya kan degerleri normal çıkmamiş ve çocuk istasyonuna aldılar gözetim altında kalacak bu akşam inşallah kotu birşey çikmaz
Ödevlerine iyi çalışKontrolden geldim kızlar bebek hala kanala inmemiş doktor baskı bile yapmıyor dedi..Çatı muayenesi yaptı normal doğum için uygun gayet yumuşak ama açılman vs hiç yok , bebek çok yukarıda inmesi lazım dedi.Yürüyüş,egzersiz,ilişki bir sürü ödev verdi bir de yağ önerdi açılmayı kolaylaştırıyormuş eczanede yokmuş gelince haber edecekler size de atarım vajina üzerine uygulanıyormuş
Kızçelerim, hurafedir belki ama böle bi video gördmduvar dibine oturup bacak bacak üstüne atamazsan 2 güne doğuruyormussun, hemen denendii , ben atabiliyorum buda gol değil
Kizlar burda deprem oldu evimde 9. Katta cok fena hissettik panikle oglumun yanina kostum sonra da sanci tuttusu an iyiyim ama karnim agriyor yine arada
Kanala inerse suniye gerek kalmaz dedi bugün doktor o yüzden sordum canımcımYok hayir, suyum gelmisti sanci yoktu. Suni sanciyla normal dogurdum.
Yorumlarda deneyip ayağını çok rahat üst üste atıp ertesi günü doğum yapanlar olmuş içim rahatladıhatta biri ikizlere hamileyken çok rahat yaptım ertesi sabah doğurdum diyor
Kanala inerse suniye gerek kalmaz dedi bugün doktor o yüzden sordum canımcımher gebelik her doğum kendine özel işte bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Sabaha karsı anı bır sancıyla 15 dakıka gibi kısa surede 40+2 dogduk cok sukur. 20 dakıka kadar sancı cektım. Ama hıc sancı cekmeden 100 de 100 luk bırden ani sancı gelmesı de cok zormus
Ay çok sevindim hadi bakalım hayırlı olsun, son durumu haber et bize, tedbir amaçlıdır diyr umuyorum.Kızlar hepiniz sağolun tek tek etiketleyemedim çok şukur oğlum iyi şimdi yanından geldim kuveze koymuşlar vücut isisi çok düşükmüş dengeliyorlar eleri ayakları çok soğuktu doğduktan sonra morarmıştı normalde kendine gelmesi lazımdı ama gelmedi şimdi iyi çok şükür kan degerleri düzgün degil dediler sadece ama nedir ne değildir demediler bakalım inşallah bu akşam iyi geçer yarın yanıma alırım
Kesinlikle kanala inmesiyle alakalı bir vieel kanala inince de zaten yakın zamanda doğum bekleniyorKanala inmekle alakali oldugu icin video, cok net bisey soyleyim kanala inince devasa boyutta bir buyuk abdeste sıkışmıssiniz gibi baski oluyor ve cati kemiginin üstünde ciddi ciddi agirlik hissediyorsunuz.
Evet, belki de benim bu yuzden suniye ihtiyacim olmustur...
Kızlar bu sıcaklar mı baş ağrısı yapıyor anlamadım 2 gündür tansiyon normal 10-6 sabahtan başlıyor uyuyana kadar bunaldım
Yalnız olmadığımı biliyorum hem sıcaklar hemde son zamanda olmamız zorlaştırıyor herşeyi, agirlastik iyiceBenimde böyle modum düşük günlük işler bile zorluyor gerginim Bi çok şey eksik daha kargo bekliyorum kısmen çantam hazır gibi organizer sipariş verdim gelmedi daha şimdilik buzdolabı poşetine koydum kaba taslak beşik daha gelmedi kargoda bebek arabası hala almadım bakıyorum puset te bi taraftanda yaz günü kısıtlanmış olmak koca göbekle çok dışarı çıkılıyor bugün çıktım cocuklar la ama çok zorlandım
Kız dur deme hzır değilim öle hemen pat diye yarın doğurmayaYorumlarda deneyip ayağını çok rahat üst üste atıp ertesi günü doğum yapanlar olmuş içim rahatladıhatta biri ikizlere hamileyken çok rahat yaptım ertesi sabah doğurdum diyor
Geçmiş olsun.. inşallah en kısa zamanda kavuşursunuzKızlar hepiniz sağolun tek tek etiketleyemedim çok şukur oğlum iyi şimdi yanından geldim kuveze koymuşlar vücut isisi çok düşükmüş dengeliyorlar eleri ayakları çok soğuktu doğduktan sonra morarmıştı normalde kendine gelmesi lazımdı ama gelmedi şimdi iyi çok şükür kan degerleri düzgün degil dediler sadece ama nedir ne değildir demediler bakalım inşallah bu akşam iyi geçer yarın yanıma alırım
Valla kızlar hiç belli olmaz. Bu lafların hiç biri doğru değil. Benim bebiş 1 ay önce kanala yerleşti 34. Haftada erken gelir dediler 38 olduk hala da gelmedi, bebiş isterse kanalda da yaşıyorKesinlikle kanala inmesiyle alakalı bir vieel kanala inince de zaten yakın zamanda doğum bekleniyor
Daha ne zaman hazır olacaksın aynıyız zaten valla şu bir haftada geldiler geldiler sonra strese giricez bak görKız dur deme hzır değilim öle hemen pat diye yarın doğurmaya
Bak bu da var doğru diyorsun ya herkesinki kendine özel ilerliyor yani maşallah seninkinede ama 4 haftadır kanaldaValla kızlar hiç belli olmaz. Bu lafların hiç biri doğru değil. Benim bebiş 1 ay önce kanala yerleşti 34. Haftada erken gelir dediler 38 olduk hala da gelmedi, bebiş isterse kanalda da yaşıyoranladım ki herkesin hamileliği süresi vs kişiye özgü
Bayada sürmüş beş gün bakalım ben nolcam .Cok şükür bebis iyi ya gerisi önemli degil canim yaödem de zamanla gececektir sen minnoslarinla ugrasirken hele bi bakmissin ödem falan kalmamis benim ödemim de 5. günde gecti, sabah bi uyandim ayaklarim falan sönmüş. Senin de öyle olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?