2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çıktık şükür canım rengi düzene girdi ama kan alınmadı cuma tekrar kontrole çağırdılar. Makinenin icinde durutmasi cok çok zordu gerçekten hic kimse yaşamasın inşallah.
Sefika canimmm sen de mi dogurdun hayırlı olsun saglikla buyusun insallah allah bidaha üzüntü yasatmasin

Amin inşallah canım yarın kontrolüm var doğumum belli olacak hayırlısı olsun inşallah hepimiz için

Canım öncelikle gözün aydın , inşallah gözetim sonucu güzel haberler gelicek sağlıkla bebeğinle birlikte evine dönersin

Allah allahhh bos emzikten olmasi da garip. Hadi biberondan süt geliyor da. Bu sipalar sürekli sasirtiyorlar bizi peki kacinci ayda yasadiniz bunu? Bide hangi sehirdesin canim hangi hastanede var emzirme danismani
Ankaradayim 2021 de Zübeyde hanımda vardı cnm şimdi bilmiyorum 40 i çıktıktan sonra yaşadım cnm

Sefika canimmm sen de mi dogurdun hayırlı olsun saglikla buyusun insallah allah bidaha üzüntü yasatmasin
Cuma günü doğum yaptım canim ben bir gun evde durabildik dun yatış verildi sarılık Tan şuanlik sıkıntı görünmüyor vücudum ödem topladı nasıl aticam bunu yha ilk defa geldj basima ayaklarım davul gibi kaldı hep ayakta durmaktan zonkluyor böyle yok gibi sanki

Kizlar burda deprem oldu evimde 9. Katta cok fena hissettik panikle oglumun yanina kostum sonra da sanci tuttu su an iyiyim ama karnim agriyor yine arada
Çok geçmiş olsun cnm salavat çek dua et sana iyi geliyorsa Allahın izniyle bir daha tekrarlamaz inşallah zelzele

Kızçelerim, hurafedir belki ama böle bi video gördm duvar dibine oturup bacak bacak üstüne atamazsan 2 güne doğuruyormussun, hemen denendii , ben atabiliyorum buda gol değil

Ben bu hareketi 4-5 gun once gordum, yapamiyordum. Hala dogurmadim ahshshhq :)

Kizlar burda deprem oldu evimde 9. Katta cok fena hissettik panikle oglumun yanina kostum sonra da sanci tuttu su an iyiyim ama karnim agriyor yine arada

Cok gecmis olsun, sancinizi tetiklemis olabilir dikkat edin takipleyin, cantanizi hazir tutun siz, ne olur ne olmaz ... Allah beterinden saklasin.

Benimde böyle modum düşük günlük işler bile zorluyor gerginim Bi çok şey eksik daha kargo bekliyorum kısmen çantam hazır gibi organizer sipariş verdim gelmedi daha şimdilik buzdolabı poşetine koydum kaba taslak beşik daha gelmedi kargoda bebek arabası hala almadım bakıyorum puset te bi taraftanda yaz günü kısıtlanmış olmak koca göbekle çok dışarı çıkılıyor bugün çıktım cocuklar la ama çok zorlandım

Çok geçmiş olsun canım Rabb'im felaketin den korusun. Kötülerini yaşatmasın insallah kendine dikkat et canım sancıni tetikleyebilir korku panik

Cok şükür bebis iyi ya gerisi önemli degil canim ya ödem de zamanla gececektir sen minnoslarinla ugrasirken hele bi bakmissin ödem falan kalmamis benim ödemim de 5. günde gecti, sabah bi uyandim ayaklarim falan sönmüş. Senin de öyle olacak

Hayırlı olsun canım benim hiç korkma hemen iyileşir toparlar bebeğin kucağına alır çıkarsınız

Normal mi olacak cnm senin eğer normal düşünüyorsan sabır tek şey beklemek çünkü genelde 40 ı geçiyor
Beybi ben normal doğuramam ya düşük tansiyon problemim var, bide paniğim biraz o yüzden sezeryan istiyormm, ama doktor yinedee erken almak istemiyor 40. Haftada alalım diyor

Ben bu hareketi 4-5 gun once gordum, yapamiyordum. Hala dogurmadim ahshshhq :)

Cok gecmis olsun, sancinizi tetiklemis olabilir dikkat edin takipleyin, cantanizi hazir tutun siz, ne olur ne olmaz ... Allah beterinden saklasin.
Haydaaa hdkdkfk yalanmış demekki. Belkide bebeği kanalda olanlar anlaşılıyordur ama 2 güme doğurmak hurafedir

Evet canım başladım bende ama işte ne kadar sürede iniyor bebek acaba doktor baya baya ciddi konuştu karnın çok yukarıda ben kasıklarında istiyorum dedi bakalım bu hafta daha fazla yoralım vücudu inecek mi bebiş seninki indiyse kanala yakındır o zaman , zaten şurda 40 haftanı doldurmana da çok az kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…