- 25 Aralık 2019
- 391
- 514
- 103
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #48.301
Allah muhafaza etsin, Konya'da olmuşKizlar burda deprem oldu evimde 9. Katta cok fena hissettik panikle oglumun yanina kostum sonra da sanci tuttusu an iyiyim ama karnim agriyor yine arada
Sağol canımAllah acil şifalar versin bir an evvel evine sağlıkla geçersiniz inşallah
Gerçekten bir sır bu doğum :) aminn
Sefika canimmm sen de mi dogurdunÇıktık şükür canım rengi düzene girdi ama kan alınmadı cuma tekrar kontrole çağırdılar. Makinenin icinde durutmasi cok çok zordu gerçekten hic kimse yaşamasın inşallah.
Amin inşallah canım yarın kontrolüm var doğumum belli olacak hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinSıcaklar bir yandan,doğum stresi bir yandan normaldir canım kafanı dağıtacak işler bul kendineBiliyorsan Kuran oku hedef koy kendine doğuma kadar şu kadar okuyacağım diye.Bende günlük başlayacağım inşallah Rabbim ferahlatsın içimizi sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Canım öncelikle gözün aydın , inşallah gözetim sonucu güzel haberler gelicek sağlıkla bebeğinle birlikte evine dönersinKızlar ben sabah hastaneye geldim suni sancı için ama daha gerek kalmadan suyum geldi hastanede ama sancım yoktu mecbur serim taktilar saat 10 gibi suyum geldi 12 de 10 cm ulaşmıştım ama ağrım dogracakmiş gibi yoktu ikinma da yoktu zorla ikindim hep 12:40 gibi kucagima aldim oglumu 3160gr 54cm geldi dunyaya kan degerleri normal çıkmamiş ve çocuk istasyonuna aldılar gözetim altında kalacak bu akşam inşallah kotu birşey çikmaz
Ankaradayim 2021 de Zübeyde hanımda vardı cnm şimdi bilmiyorum 40 i çıktıktan sonra yaşadım cnmAllah allahhh bos emzikten olmasi da garip. Hadi biberondan süt geliyor da. Bu sipalar sürekli sasirtiyorlar bizipeki kacinci ayda yasadiniz bunu? Bide hangi sehirdesin canim hangi hastanede var emzirme danismani
Cuma günü doğum yaptım canim ben bir gun evde durabildik dun yatış verildi sarılık Tan şuanlik sıkıntı görünmüyor vücudum ödem topladı nasıl aticam bunu yha ilk defa geldj basima ayaklarım davul gibi kaldı hep ayakta durmaktanSefika canimmm sen de mi dogurdunhayırlı olsun saglikla buyusun insallah allah bidaha üzüntü yasatmasin
Normal mi olacak cnm senin eğer normal düşünüyorsan sabır tek şey beklemek çünkü genelde 40 ı geçiyorAaaa cidden miiiof ben baya kaldırdım hop diyede attım üstüste. Kanalda bile değil galiba benmki
Çok geçmiş olsun cnm salavat çek dua et sana iyi geliyorsa Allahın izniyle bir daha tekrarlamaz inşallah zelzeleKizlar burda deprem oldu evimde 9. Katta cok fena hissettik panikle oglumun yanina kostum sonra da sanci tuttusu an iyiyim ama karnim agriyor yine arada
Geçmiş olsun canımKizlar burda deprem oldu evimde 9. Katta cok fena hissettik panikle oglumun yanina kostum sonra da sanci tuttusu an iyiyim ama karnim agriyor yine arada
Kızçelerim, hurafedir belki ama böle bi video gördmduvar dibine oturup bacak bacak üstüne atamazsan 2 güne doğuruyormussun, hemen denendii , ben atabiliyorum buda gol değil
Kizlar burda deprem oldu evimde 9. Katta cok fena hissettik panikle oglumun yanina kostum sonra da sanci tuttusu an iyiyim ama karnim agriyor yine arada
Benimde böyle modum düşük günlük işler bile zorluyor gerginim Bi çok şey eksik daha kargo bekliyorum kısmen çantam hazır gibi organizer sipariş verdim gelmedi daha şimdilik buzdolabı poşetine koydum kaba taslak beşik daha gelmedi kargoda bebek arabası hala almadım bakıyorum puset te bi taraftanda yaz günü kısıtlanmış olmak koca göbekle çok dışarı çıkılıyor bugün çıktım cocuklar la ama çok zorlandımCanım 24 saatlik idrar sonucum şükür normal çıktı yani sınıra yakın ama sinir içerisinde suanlik doğuma alinicak bir aciliyet yok şükür mod olarak oldukça dususteyim buraya göremiyorum bir çok şeye yetişemiyorum aşırı duygusalim doğum stresi sanırım kendimi asiri güçsüz hissediyorum aslında değilim ama öyle hissediyorum insanlardan uzak duruyorum kimseyi üzmemek için hastane çantamı bile hazırlamadim daha çok daha enerjik olmam gereken bir dönemde neden böyleyim bilmiyorum ama toparlayamadim kendimi
Anladim canim ben de bi arastirayim istanbulda var miAnkaradayim 2021 de Zübeyde hanımda vardı cnm şimdi bilmiyorum 40 i çıktıktan sonra yaşadım cnm
Çok geçmiş olsun canım Rabb'im felaketin den korusun. Kötülerini yaşatmasın insallah kendine dikkat et canım sancıni tetikleyebilir korku panikKizlar burda deprem oldu evimde 9. Katta cok fena hissettik panikle oglumun yanina kostum sonra da sanci tuttusu an iyiyim ama karnim agriyor yine arada
Cok şükür bebis iyi ya gerisi önemli degil canim yaCuma günü doğum yaptım canim ben bir gun evde durabildik dun yatış verildi sarılık Tan şuanlik sıkıntı görünmüyor vücudum ödem topladı nasıl aticam bunu yha ilk defa geldj basima ayaklarım davul gibi kaldı hep ayakta durmaktanzonkluyor böyle yok gibi sanki
Gecmis olsunKizlar burda deprem oldu evimde 9. Katta cok fena hissettik panikle oglumun yanina kostum sonra da sanci tuttusu an iyiyim ama karnim agriyor yine arada
Hayırlı olsun canım benim hiç korkma hemen iyileşir toparlar bebeğin kucağına alır çıkarsınızKızlar ben sabah hastaneye geldim suni sancı için ama daha gerek kalmadan suyum geldi hastanede ama sancım yoktu mecbur serim taktilar saat 10 gibi suyum geldi 12 de 10 cm ulaşmıştım ama ağrım dogracakmiş gibi yoktu ikinma da yoktu zorla ikindim hep 12:40 gibi kucagima aldim oglumu 3160gr 54cm geldi dunyaya kan degerleri normal çıkmamiş ve çocuk istasyonuna aldılar gözetim altında kalacak bu akşam inşallah kotu birşey çikmaz
Beybi ben normal doğuramam ya düşük tansiyon problemim var, bide paniğim birazNormal mi olacak cnm senin eğer normal düşünüyorsan sabır tek şey beklemek çünkü genelde 40 ı geçiyor
Haydaaa hdkdkfkBen bu hareketi 4-5 gun once gordum, yapamiyordum. Hala dogurmadim ahshshhq :)
Cok gecmis olsun, sancinizi tetiklemis olabilir dikkat edin takipleyin, cantanizi hazir tutun siz, ne olur ne olmaz ... Allah beterinden saklasin.
Evet canım başladım bende ama işte ne kadar sürede iniyor bebek acaba doktor baya baya ciddi konuştu karnın çok yukarıda ben kasıklarında istiyorum dedi bakalım bu hafta daha fazla yoralım vücudu inecek mi bebişBu kanala inme olayına takılma doğum sırasında sancıyla çocuk kendini kanala itiyor zaten Benimkide inmemiş ama baskı yapıyor dedi birde sana demiştim sanki kalça yürüyüşü yere oturup ayaklarını uzat kalçanla adım atar gibi ileri gittikten sonra birde aynı şekilde geriye doğru gel ben arada yapıyordumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?