- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #48.341
Ben de henuz olmuyor ama son haftalarda oldukca normal. Bebek cigerlerini sıkıştırıyor, haliyle aldigin nefes yetersiz kaliyor.
Ben de öyleyim canım. Nefes nefese kalıyorum hatta bir anda bir ter ates basıyor nefesim kesilecek gibi oluyor.
Sagolun kizlar ya bugun ozellikle baya rahatsiz etti göbeğimde cok yukarda degil ama anlamadım hık diye gidiverecek gibi oluyorum Allahım ne zorHayırlı olsun inşallah hemen kavuşursun bebişine. Tüm kontrolleri yapılsın ki için rahat bi şekilde gidin evinize canım, inşallah önemli bişey yoktur içini ferah tut
Ayaklarıyla itince bende öyle oluyorum, göbeğim aşağı inince rahatlarım diye düşünüyorum
Valla kızlar hiç belli olmaz. Bu lafların hiç biri doğru değil. Benim bebiş 1 ay önce kanala yerleşti 34. Haftada erken gelir dediler 38 olduk hala da gelmedi, bebiş isterse kanalda da yaşıyoranladım ki herkesin hamileliği süresi vs kişiye özgü
Kuzum bende inan oturarak uyuyordum, yoksa yatıp kalkmak sağa sola dönmek işkence oluyor (tersine dönmüş kablumbağa gibi oluyorsun yatıncaKızlar nasılsınız hepiniz iyisinizdir umarım doğumdan sonra çok giremedim günlerim çok yoğun geçiyor alışmaya çalışıyorum sezaryen oldum bide ama hiç yatmiyorum sonra çok çekersin yat diyorlar ama yatınca rahatsızım yatmayınca hafif aciyo ne yapsam bilmiyorum daha önce sezaryen olup kolay iyileşmek için yaptığınız bir şey var mı?
Bir de doğum yapanlar var mı umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularinizi
Evet hatta 1 hafta önce kafasını kemiğe yerleştirmişti, ultrasonda sadece çenesi ve burnu gözüküyorBak bu da var doğru diyorsun ya herkesinki kendine özel ilerliyor yani maşallah seninkinede ama 4 haftadır kanalda
Bende aynı artık idrar kaçırıyorum perişanım ama bebiş ordan ayrılmıyorEvet ya 33+6 da korkuttu bizi iğneler serumlar ilaçlar şimdide gelmiyor sıpakanalda bekliyor, wc git gel artık bıktım
Canım çok geçmiş olsun benim kızımın doğumunda da sakinleştirici vermişler fazla nabzım düştü konuşmak istedim konuşamadım doğum sırasında titremeye başladım dişlerim birbirine vura vura odaya geçtim haziran sıcağında üstüme yorgan örtüp odanın sıcak klimasını açtılar herkeste farklı etki yapıyo ilaçlar demek kiSana da çok geçmiş olsun canım cidden insan korkuyor.ben8m alerjim de yoktu bildiğim.ameliyat sonuna doğru kizarmisim ve kalbim yerinden firlayacakti nefes almada güçlük çekiyordum. Anestezi çiler panik yaptı kendi aralarinda konuşmaya başladılar alerji yaptı niye oldu ki felan diye steteskopla kalbimi dinlediler sonra daha da panik oldular epidural iğnesi gibi serumlu bir iğneyi karnıma enjekte ettiler. Dedim neden yqptiniz daha 9nce hiç bir ameliyatta böyle birşey yapmadılar? Ameliyattan sonra 1saat içince ağrılarım baslayacak ya ağrı kesici bu ağrım geç gelsin diye dediler.ki alakası yok ameliyathanede çıkar çıkmaz deli gibi sancılarım başladı yoğun bakıma götürdüler nabzim 100un üzerindeydi ama sknti nefes alamıyorum kalbim sanki çıkacak gibiydi sesini kulaklarımda basi olarak hissediyordum. Yoğun bakıma niye getirdiniz dedim her hastayı getiriyoruz dediler ki sordum yatan hastalara sadece ben gitmişim.
Anlayacağınız bana net bir açıklama yapan yok. Çocuk yerine koydular işin kötüsü sabaha kadar deli gibi sancı çekmeme sebep oldular o kadar ağrı kesici iğne vurdular hiçbir şekilde etki etmedi.
Çok konuştum kusura bakmayın. Dün yaşadığım olayın şokunu atlatmaya çalışıyorum ömrü hayatım boyunca 5kere ameliyat oldum ilk defa başıma böyle bir olay geldi. Allah kimseye göstermesin düşmanımdan ırak
Kesi yerine kantaron yağı sür kurudukca. O bölgenin nemli kalmamasına dikkat et. iç dikişlerin kapanana kadar ağır şeyler kaldırma yavaş hareket etKızlar nasılsınız hepiniz iyisinizdir umarım doğumdan sonra çok giremedim günlerim çok yoğun geçiyor alışmaya çalışıyorum sezaryen oldum bide ama hiç yatmiyorum sonra çok çekersin yat diyorlar ama yatınca rahatsızım yatmayınca hafif aciyo ne yapsam bilmiyorum daha önce sezaryen olup kolay iyileşmek için yaptığınız bir şey var mı?
Bir de doğum yapanlar var mı umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularinizi
Gözünüz aydın, darısı benim gibi bekleyenlerin başına inşallah
Bana ameliyat esnasında giydirdilerSezeryan dogum yapan anneler varis çorabı mi lazım sonrasında giymek için ?
Evet hatta 1 hafta önce kafasını kemiğe yerleştirmişti, ultrasonda sadece çenesi ve burnu gözüküyorama doğmadı işte garip videodakini de denedim bacağımı da atıyorum ümit kalmadı
Bende aynı artık idrar kaçırıyorum perişanım ama bebiş ordan ayrılmıyorgeçen hafta açıklıkta yoktu bakalımbu hafta ne olacak
Doğum öncesi dikkat et valla zor olur hem hastalık hem bebekAy evet bendede yok açıklık ama ağrım çok bide sanırım şifayı kaptım ben burnum tıkandı başım felaket ağrıyor havalar çok değişken
Meme aliyor sol zorlada olsa uğraşmak istemiyor biberon alıştı sanırımMemeyi hiç mi almıyor? Eğer ki alıyor ama emmek istemiyor ise ben ilk çocukta onu 4.ay sendrmunda yaşamıştım, inanır mısın bebek meme de ayakta zıplayıp emzirmeye çalıştım (bebeklerin atakları oluyor nedensiz çığlık ile emmek istemiyordu ama 1 haftaya falan geçmişti çok zordu ama )
Ama sen sürekli uyuyor demiştin, senin durum biraz karışık oldu şimdi? (sarılık olunca gözünü açacak hali bile olmuyor sanki bebeşin)
ffestinalente senin şu durum güncellemelerini bayılıyorum ya, o kadar tatlı ve haklısın ki hele büyükler ve bebek ile bağlanma konusu ile ilgili yaptıkların aklıma şu takıldı senin bebek erken gelince yazamamıştım yanlış anlaşılır diye, kurutucu da küçülen bebek kıyafetleri işe yaradı mı festimm
Amaa çok tatlısınız, hayırlı olsun kuzum ve darısı bizlere inşallahsen, ben, pozitif günlerinizi güncellemeyince aslında hepimiz aynı günlerde bekliyorduk, gözyaşlarım pıt bu fotoya (bu arada @pozitifbiri ne senin nezdirde hayırlı olsun diyorum, eğer ki ulaştırabilirsiniz sevinirim ) bu arada normal doğum da uzun uzun anlatmıştım arkadaşım demişti 5-6cm açıklık ile epidural verilince uyumuştum bile diye anlattı diye, normal doğumu düşünenlere moral oldun kuzu Allahım dönüp dönüp baktım çok güzel bir foto yakalamışlar maşallah ya, tam bir ikonik foto olmuş, bebişin bakışları, senin ojeler
Tamam o zaman seni salı gününe yazıyorum, tarihi sevdimkuzum artık bizler gerçek ağustos anası neferleriyiz, temmuzu kapattık sıra ile pıt pıt döküleceğiz inşallah
Silikon ucu yeni duydum nasıl bir şey görüntü varmi ya da nerden alabilirim benim göğüs ucumda büyük geliyorAhh canimm benimki de öyle sarilik olmasin diye mamaya basladik. Tüm her sey alt üst olduyeni dogdugunda bile cok güzel emen çocuğum artik mememi istemiyor, biberon istiyor sadece 1 günde biberona alisti. Benim memem biberona gore yumusak geliyor aninda fark edip itiyor
Ben dun silikon uc aldim onunla emzirmeyi denedim az önce, gogsumu biberona alistirayim diye. Veee yarim saat durdu gogsumde. Ama süt cekebildigini düşünmüyorum silikondansimdilik sen de uç alip dene istersen
Perşembe itibariyle 40 olacaz biz de, her tarafta gün sayıyoruz ama ne gelen var ne gidenson günler uyku tutmuyor yarın itibari ile 40.haftaya başlıyorum burayı okuduğum yetmedi birde video yorumlarına bakarken bakın kimi buldum
Silikon ucu yeni duydum nasıl bir şey görüntü varmi ya da nerden alabilirim benim göğüs ucumda büyük geliyor
Bu arada aksam silikon ucu takmadan da mememi aldi benimki. Hastanede hemsireler ilk 5 dk süt hemen gelmez bebek cektikce gelir demislerdi. Ben de sağma makinesinde birkac dakika sagip öyle emzirdim, süt cok daha kolay geldigi icin pek hayir diyemedi benimkiSilikon ucu yeni duydum nasıl bir şey görüntü varmi ya da nerden alabilirim benim göğüs ucumda büyük geliyor
Hayırlı doğumların olsun canım suyun felan mı geldiHayrlı sabahlar kızlar beni doğuma alacaklar duanızda bulundurun
Allah yardımcın olsun canım. Tez vakitte sağlıkla bebeğine kavus insaallahHayrlı sabahlar kızlar beni doğuma alacaklar duanızda bulundurun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?