2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben de henuz olmuyor ama son haftalarda oldukca normal. Bebek cigerlerini sıkıştırıyor, haliyle aldigin nefes yetersiz kaliyor.

Ben de öyleyim canım. Nefes nefese kalıyorum hatta bir anda bir ter ates basıyor nefesim kesilecek gibi oluyor.

Sagolun kizlar ya bugun ozellikle baya rahatsiz etti göbeğimde cok yukarda degil ama anlamadım hık diye gidiverecek gibi oluyorum Allahım ne zor

Evet ya 33+6 da korkuttu bizi iğneler serumlar ilaçlar şimdide gelmiyor sıpa kanalda bekliyor, wc git gel artık bıktım

Kuzum bende inan oturarak uyuyordum, yoksa yatıp kalkmak sağa sola dönmek işkence oluyor (tersine dönmüş kablumbağa gibi oluyorsun yatınca ) 1 hafta boyunca çok çekmiştim ama sonrasında gün gün azalıyordu diye hatırlıyorum

Bak bu da var doğru diyorsun ya herkesinki kendine özel ilerliyor yani maşallah seninkinede ama 4 haftadır kanalda
Evet hatta 1 hafta önce kafasını kemiğe yerleştirmişti, ultrasonda sadece çenesi ve burnu gözüküyor ama doğmadı işte garip videodakini de denedim bacağımı da atıyorum ümit kalmadı
Evet ya 33+6 da korkuttu bizi iğneler serumlar ilaçlar şimdide gelmiyor sıpa kanalda bekliyor, wc git gel artık bıktım
Bende aynı artık idrar kaçırıyorum perişanım ama bebiş ordan ayrılmıyor geçen hafta açıklıkta yoktu bakalımbu hafta ne olacak

Canım çok geçmiş olsun benim kızımın doğumunda da sakinleştirici vermişler fazla nabzım düştü konuşmak istedim konuşamadım doğum sırasında titremeye başladım dişlerim birbirine vura vura odaya geçtim haziran sıcağında üstüme yorgan örtüp odanın sıcak klimasını açtılar herkeste farklı etki yapıyo ilaçlar demek ki

Kesi yerine kantaron yağı sür kurudukca. O bölgenin nemli kalmamasına dikkat et. iç dikişlerin kapanana kadar ağır şeyler kaldırma yavaş hareket et

Gözünüz aydın, darısı benim gibi bekleyenlerin başına inşallah

son günler uyku tutmuyor yarın itibari ile 40.haftaya başlıyorum burayı okuduğum yetmedi birde video yorumlarına bakarken bakın kimi buldum

Eklentiler

• Screenshot_20230802_002314_com.google.android.youtube.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 114

Ay evet bendede yok açıklık ama ağrım çok bide sanırım şifayı kaptım ben burnum tıkandı başım felaket ağrıyor havalar çok değişken

Meme aliyor sol zorlada olsa uğraşmak istemiyor biberon alıştı sanırım

Silikon ucu yeni duydum nasıl bir şey görüntü varmi ya da nerden alabilirim benim göğüs ucumda büyük geliyor

son günler uyku tutmuyor yarın itibari ile 40.haftaya başlıyorum burayı okuduğum yetmedi birde video yorumlarına bakarken bakın kimi buldum
Perşembe itibariyle 40 olacaz biz de, her tarafta gün sayıyoruz ama ne gelen var ne giden ben artık hiç gelmeyecekmiş gibi hissediyorum ne olacak böyle halimiz

Eşime al demistim bunu almis ebebekten. Biberon ucuna göre cok daha büyük ama benim bebis aldi bunu, yadirgamadi. Daha iyileri de vardir philips aventin falan da var mesela. Googlea silikon gogus ucu yazinca cikiyor
Silikon ucu yeni duydum nasıl bir şey görüntü varmi ya da nerden alabilirim benim göğüs ucumda büyük geliyor

Bu arada aksam silikon ucu takmadan da mememi aldi benimki. Hastanede hemsireler ilk 5 dk süt hemen gelmez bebek cektikce gelir demislerdi. Ben de sağma makinesinde birkac dakika sagip öyle emzirdim, süt cok daha kolay geldigi icin pek hayir diyemedi benimki tek sorun memeyi agzinda tutup geveliyor, guclu guclu emmiyor. Ben gogsumu sıka sıka süt akittiriyorum. Onu nasil cozucem sirada bu sorun var
Sagma makinen varsa kesinlikle emzirmeden önce süt gelisini harekete gecirmeyi dene canım

Günaydın arkadaşlar :) doktorumla 28 hafta olur mu diye korkarak ilerlediğimiz yolda 36+0 gördüm en son bebeğim 2 hafta önce kanala inmişti şimdi gelesi yok benim sorunum şu bu haftaya kadar 16.5 kilo aldım sabah tartıda 75.5 gördüm ilk trimesterda aldığım boşa kilolar İçin kafamı duvarlara vuruyorum Şimdi de bebeğim erken doğarsa kilo almış olsun deyip son 1 aydır iyi yedim. Son 1 ay ne kadar kilo alınıyor ? Verememekten çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…