2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Son haftalarda kilo alımı daha çok oluyor diye biliyorum ama çoğu bebeğe gidiyormuş. Ben de şimdiye kadar 20 kilo aldım Ama bir yerden sonra bu kilo meselesini dert etmemeye başladım, sonuçta siz ve bebeğiniz sağlıklı olun da gerisi sonradan hallolur. Yeter ki süreç güzel işlesin. Çevremde, doğumdan önce aldığı kilolardan daha fazlasını veren var doğum yaptıktan sonra. Bu yüzden korkmayın, hallolur. Ben de sizin gibiyim yalnız değilsiniz yani :)

Canim bunlara hic takilma, ben 9 kilo almistim acaba doguma kadar kaca cikacak aldigim kilo deyip duruyordum, son 3 haftayi yasamak nasip olmadi. 37 haftalik yaptim dogumu. Ve dogurali 1 hafta oldu, su an hamilelik öncesi kilomdan +1 fazlam var sadece, 8kilo gitmis bile. Ayrica havalar sicak oldugu icin bir sekilde cok kilo alinmiyor. Bence cok takilma bunlara, gönlünce ye, keyfini cikar son haftalarin

Günaydın kızlar grubu eskisi kadar takip edemiyorım uykusuzluktan doğum yapan herkese hayırlı olsun yapacak olanlara da Allah kolay doğumlar nasip etsin
Aranızda silikon uç kullanan var mı? Ben kurtarıcı olarak çabucak kullandm ama daha fazla alışmadan bıraktırmak istiyorum. Ama mümkün değil kendi meme ucum dğze yakın onu çıkardığım an asla almıyor ağlıyor krizlere giriyor. Siz Nasıl ve ne zaman bıraktıracaksınız?

Bende bebeğim sağlıklı bir kiloda doğsun diye bıraktım iyice :) inşallah şu doğumları sağlıklı atlatalım da verelim Sinemozbk
Hiç çıkmadığım kilolara çıkınca bunlar nasıl gidecek telaşı sardı sonuçta Bebiş 3 kg. Açıkçası sona yaklaştıkça da hiç bitsin istemiyorum tıbbi durumumdan dolayı hep gergin bir hamilelik yaşadım şu bir kaç hafta benim için keyifliydi . Kalmış şurda 2-3 hafta keyfini çıkarayım bari

Meme aliyor sol zorlada olsa uğraşmak istemiyor biberon alıştı sanırım
Memeyi zorla da olsa alıyor ise ben uğraşmaya devam et derim, hiç almıyor ise zaten alışmış demek ama zorla da olsa alıyor ise hala umut var demektir
(arkadaş görsel olarak atmış gögüs ucu da kullanabilirsin benim kuzen onunla emzirmişti ama inan belli bir yerden sonra keşke biraz daha zorlasa idim diyeceksin)
Hayrlı sabahlar kızlar beni doğuma alacaklar duanızda bulundurun
Canım hayırlısı ile kolay bir doğumun olsun inşallah, dualarımız seninle bizi de bilgilendir
Perşembe itibariyle 40 olacaz biz de, her tarafta gün sayıyoruz ama ne gelen var ne giden ben artık hiç gelmeyecekmiş gibi hissediyorum ne olacak böyle halimiz
Kuzu hiç belli olmuyor birden herşey başlayabilir, ben bu gece çok wc ye çıktım, kasıklarıma baskı artık iyice attı, yürürken bile penguen gibiyim, sırtım da ağrıyor yani geliyor gelmekte olan ama benim sezeryan hafta sonu biliyorsun bakalım böyle takılmaya devam mı, yoksa birden süreç başlayacak mı
Kuzu kilo olayını cidden kafana takma öyle yada böyle artık olan olmuş, son ayla ilgili sana şunu diyebilirim bebek daha hızlı kilo alıyor ama sen tartıda kilo vermiş olarak kendini görebilirsin öyle bir durum olacak (gebelik günlüğümüzde de yazıyordu bu durum belli denk gelmişsindir) hayırlısı ile bebeşini sağ sağlim eline alınca ve Rabbim nasip eder de emzirirsek gerçekten çok hızlı kilo vereceksin (ben emzirirken şimdi ne yesem diye düşünüyordum ama tartıda da çok hızlı kilolar gidiyordu )

Sinem temmuz annelerinde birkaç arkadaş vardı böyle gebelik günlüğü dolan, seninde son 1 gün kalmış gözüküyor kilo konusu hakkında inan emzirebşlirsek o kadar hızlı gidecek ki sen bile nasıl yaaa diyeceksin ki birde sürekli emzirirken şu anki halimizden daha çok acıkacağız sadece ben belki sezeryan olduğum için sıkılaşma biraz uzun zaman almıştı ama ben ekstra birşey yapmamıştım

Evet benim de kaburgamı ittiriyor ben hissediyorum
Sağol beybm içim rahatladı, zaman azaldıkca herşeyi dinler ve korkar oldum, neden bu kadar acıyor bi türlü çözememiştim e yeri dar napsn yavrucaklar ama oda doğsun o zamam canm sanki ben zorla tutuyom içerde

Kızlar sağ göğsümün altı o kadar acıyorki, heleki sağa dönük uyursam ağrıdan nefesm kesiliyor. Acaba kaburgalarımamı vuruyor bu oğlan sizde de oldumuu?
Benim de sol göğsümün alti canım. Ayaklarını zat3n orada hissediyorum. Bazen nefesimi kesiyor. Yerleri çok daraldı. Benimki hep aynı duruyor mesela. Önceden tekme atardı şimdi sadece ittirebiliyor

Kızlar sağ göğsümün altı o kadar acıyorki, heleki sağa dönük uyursam ağrıdan nefesm kesiliyor. Acaba kaburgalarımamı vuruyor bu oğlan sizde de oldumuu?
Sağ tarafta karaciğer oldu için daha çok sıkışıyormuş, sola yatarsan daha rahat edersin demişti doktorum Ama tek bi tarafa da yatılmıyor döne döne yatıcaz mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…