- 24 Ekim 2022
- 166
- 342
- 23
- 35
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #48.361
Allah yardımcınız olsun, iyi haberlerinizi bekliyoruzHayrlı sabahlar kızlar beni doğuma alacaklar duanızda bulundurun
Son haftalarda kilo alımı daha çok oluyor diye biliyorum ama çoğu bebeğe gidiyormuş. Ben de şimdiye kadar 20 kilo aldımGünaydın arkadaşlar :) doktorumla 28 hafta olur mu diye korkarak ilerlediğimiz yolda 36+0 gördümen son bebeğim 2 hafta önce kanala inmişti şimdi gelesi yok benim sorunum şu bu haftaya kadar 16.5 kilo aldım sabah tartıda 75.5 gördüm ilk trimesterda aldığım boşa kilolar İçin kafamı duvarlara vuruyorum Şimdi de bebeğim erken doğarsa kilo almış olsun deyip son 1 aydır iyi yedim. Son 1 ay ne kadar kilo alınıyor ? Verememekten çok korkuyorum
Hadi bakalim sağlıkla gelsin minnosHayrlı sabahlar kızlar beni doğuma alacaklar duanızda bulundurun
Canim bunlara hic takilma, ben 9 kilo almistim acaba doguma kadar kaca cikacak aldigim kilo deyip duruyordum, son 3 haftayi yasamak nasip olmadi. 37 haftalik yaptim dogumu. Ve dogurali 1 hafta oldu, su an hamilelik öncesi kilomdan +1 fazlam var sadece, 8kilo gitmis bile. Ayrica havalar sicak oldugu icin bir sekilde cok kilo alinmiyor. Bence cok takilma bunlara, gönlünce ye, keyfini cikar son haftalarinGünaydın arkadaşlar :) doktorumla 28 hafta olur mu diye korkarak ilerlediğimiz yolda 36+0 gördümen son bebeğim 2 hafta önce kanala inmişti şimdi gelesi yok benim sorunum şu bu haftaya kadar 16.5 kilo aldım sabah tartıda 75.5 gördüm ilk trimesterda aldığım boşa kilolar İçin kafamı duvarlara vuruyorum Şimdi de bebeğim erken doğarsa kilo almış olsun deyip son 1 aydır iyi yedim. Son 1 ay ne kadar kilo alınıyor ? Verememekten çok korkuyorum
Güzel ferah doğumların olsun inşallah canım, sağsalim kavusunnnnHayrlı sabahlar kızlar beni doğuma alacaklar duanızda bulundurun
Hayırlı doğumların olsun canmHayrlı sabahlar kızlar beni doğuma alacaklar duanızda bulundurun
Bende bebeğim sağlıklı bir kiloda doğsun diye bıraktım iyice :) inşallah şu doğumları sağlıklı atlatalım da verelimSon haftalarda kilo alımı daha çok oluyor diye biliyorum ama çoğu bebeğe gidiyormuş. Ben de şimdiye kadar 20 kilo aldımAma bir yerden sonra bu kilo meselesini dert etmemeye başladım, sonuçta siz ve bebeğiniz sağlıklı olun da gerisi sonradan hallolur. Yeter ki süreç güzel işlesin. Çevremde, doğumdan önce aldığı kilolardan daha fazlasını veren var doğum yaptıktan sonra. Bu yüzden korkmayın, hallolur. Ben de sizin gibiyim yalnız değilsiniz yani :)
Hiç çıkmadığım kilolara çıkınca bunlar nasıl gidecek telaşı sardıCanim bunlara hic takilma, ben 9 kilo almistim acaba doguma kadar kaca cikacak aldigim kilo deyip duruyordum, son 3 haftayi yasamak nasip olmadi. 37 haftalik yaptim dogumu. Ve dogurali 1 hafta oldu, su an hamilelik öncesi kilomdan +1 fazlam var sadece, 8kilo gitmis bile. Ayrica havalar sicak oldugu icin bir sekilde cok kilo alinmiyor. Bence cok takilma bunlara, gönlünce ye, keyfini cikar son haftalarin
Memeyi zorla da olsa alıyor ise ben uğraşmaya devam et derim, hiç almıyor ise zaten alışmış demek ama zorla da olsa alıyor ise hala umut var demektirMeme aliyor sol zorlada olsa uğraşmak istemiyor biberon alıştı sanırım
Canım hayırlısı ile kolay bir doğumun olsun inşallah, dualarımız seninle bizi de bilgilendirHayrlı sabahlar kızlar beni doğuma alacaklar duanızda bulundurun
Kuzu hiç belli olmuyor birden herşey başlayabilir, ben bu gece çok wc ye çıktım, kasıklarıma baskı artık iyice attı, yürürken bile penguen gibiyim, sırtım da ağrıyor yani geliyor gelmekte olan ama benim sezeryan hafta sonu biliyorsun bakalım böyle takılmaya devam mı, yoksa birden süreç başlayacak mıPerşembe itibariyle 40 olacaz biz de, her tarafta gün sayıyoruz ama ne gelen var ne gidenben artık hiç gelmeyecekmiş gibi hissediyorum ne olacak böyle halimiz
Kuzu kilo olayını cidden kafana takma öyle yada böyle artık olan olmuş, son ayla ilgili sana şunu diyebilirim bebek daha hızlı kilo alıyor ama sen tartıda kilo vermiş olarak kendini görebilirsin öyle bir durum olacak (gebelik günlüğümüzde de yazıyordu bu durum belli denk gelmişsindir) hayırlısı ile bebeşini sağ sağlim eline alınca ve Rabbim nasip eder de emzirirsek gerçekten çok hızlı kilo vereceksin (ben emzirirken şimdi ne yesem diye düşünüyordum ama tartıda da çok hızlı kilolar gidiyorduGünaydın arkadaşlar :) doktorumla 28 hafta olur mu diye korkarak ilerlediğimiz yolda 36+0 gördümen son bebeğim 2 hafta önce kanala inmişti şimdi gelesi yok benim sorunum şu bu haftaya kadar 16.5 kilo aldım sabah tartıda 75.5 gördüm ilk trimesterda aldığım boşa kilolar İçin kafamı duvarlara vuruyorum Şimdi de bebeğim erken doğarsa kilo almış olsun deyip son 1 aydır iyi yedim. Son 1 ay ne kadar kilo alınıyor ? Verememekten çok korkuyorum
Hayırlı sağlıkla sıhhatle kavuşun inşallah,kolay güzel bir doğum nasip eylesin RabbimHayrlı sabahlar kızlar beni doğuma alacaklar duanızda bulundurun
Evet benim de kaburgamı ittiriyor ben hissediyorumKızlar sağ göğsümün altı o kadar acıyorki, heleki sağa dönük uyursam ağrıdan nefesm kesiliyor. Acaba kaburgalarımamı vuruyor bu oğlansizde de oldumuu?
Sağol beybm içim rahatladı, zaman azaldıkca herşeyi dinler ve korkar oldum, neden bu kadar acıyor bi türlü çözememiştimEvet benim de kaburgamı ittiriyor ben hissediyorum
Benim de sol göğsümün alti canım. Ayaklarını zat3n orada hissediyorum. Bazen nefesimi kesiyor. Yerleri çok daraldı. Benimki hep aynı duruyor mesela. Önceden tekme atardı şimdi sadece ittirebiliyorKızlar sağ göğsümün altı o kadar acıyorki, heleki sağa dönük uyursam ağrıdan nefesm kesiliyor. Acaba kaburgalarımamı vuruyor bu oğlansizde de oldumuu?
Sağ tarafta karaciğer oldu için daha çok sıkışıyormuş, sola yatarsan daha rahat edersin demişti doktorumKızlar sağ göğsümün altı o kadar acıyorki, heleki sağa dönük uyursam ağrıdan nefesm kesiliyor. Acaba kaburgalarımamı vuruyor bu oğlansizde de oldumuu?
Hastane mi verdi nedenini soylemisler miydiBana ameliyat esnasında giydirdiler
Hastaneden çıkarken çıkarttılar
Ben de bundan aldim kuklanislidir umarım. Alacak olan varsa ebebek sitede hepsiburadada daha indirimliye geliyordu.Eşime al demistim bunu almis ebebekten. Biberon ucuna göre cok daha büyük ama benim bebis aldi bunu, yadirgamadi. Daha iyileri de vardir philips aventin falan da var mesela. Googlea silikon gogus ucu yazinca cikiyor
Eki Görüntüle 3280709 Eki Görüntüle 3280710 Eki Görüntüle 3280710
36+6'dayım ve 16 kilo aldım şimdiye kadar37+3 günlük olanlar var mı kızlar ne durumdasınız kaç kilo aldınız sancınınız vs var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?