2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
37+3 günlük olanlar var mı kızlar ne durumdasınız kaç kilo aldınız sancınınız vs var mı?
37+2 yim. 7-8 kg aldım, şimdilik sancım yok, arada regli ağrısı gibi ağrılar oluyor ama uyuyup dinlenince geçiyor genelde, bugün kontrolüm var nst ye de gireceğim bakalım ne olacak

Kızlar ya elim ayağım şişti iyice bir günde 2 kg almışım tansiyon hep 12-13 e 7-9 arası çıkıyor acaba idrar da protein kaçağı mi oldu diye şüpheleniyorum iki seferde idrar da beyaz tabaka köpük gibi bişey oldu böyle bir şey yaşayan oldu mu artık hastanedende korkuyorum gidesim yok hiç kontrol dışında

Biz olmayalım da inan bende sayfayı öyle açıyorum acaba bugün kim doğurdu diye 37.haftasını dolduran bayağı kişi varız, bu hafta bizlerden bayağı haber gelecek diye düşünüyorum
Ayy niye olmayalım ya vaktimiz gelmedi mi birden pat diye olmasın ama belirtiler başlasa güzel olur bence benide geciktirmesi geriyor nedense bekliyorum ya olmaz zaten birde acaip sırt ağrım var neden bilmiyorum ya

Muhtemelen ödem toplamışsin ama tansiyon aşırı yüksek değil gibi. Yani korkmakta haklısın hastaneden ama için rahat etmiyorsa bir gitsen mi ? Kontrol ne zaman canim??

37+2 yim. 7-8 kg aldım, şimdilik sancım yok, arada regli ağrısı gibi ağrılar oluyor ama uyuyup dinlenince geçiyor genelde, bugün kontrolüm var nst ye de gireceğim bakalım ne olacak
Ya benimde hiç ağrı sancı vs yok nst de çıkmıyor iki gün sonra kontrol var benimde 40.haftayı görecek gibi geliyor bana yalancı sancı vs hiç hissetmiyorum oluyorsa bile zaten şuan hastayım grip oldum çok fena bogazm agrıyor öksürük var yutkunamıyorum beş gündür çekiyorum geçmiyor inşallah 39 falan gelir iyileşirim o zamana kadar

Biz olmayalım da inan bende sayfayı öyle açıyorum acaba bugün kim doğurdu diye 37.haftasını dolduran bayağı kişi varız, bu hafta bizlerden bayağı haber gelecek diye düşünüyorum
Acemi ben en çok seni merak ediyorum ne zamn dogurucan diye bakalm cumartesi olacak mı

Benim sürekli böyle ama tık yok Beni asıl strese sokan şey de, bu zamana kadar hep normal doğum olması için bekledim bundan sonra sezaryene mecbur kalırsam diye çok üzülüyorum. Neyse hayırlısıyla gelsin ne diyelim..

Anlattığınız preeklemsi ( gebelik zehirlenmesi) belirtisine benziyor . Bence bir an önce doktorunuza ulaşın İnşallah öyle değildir tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…