- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #48.381
Bakalım bugün kim doğuracak artık her güne biri doğurmalı
37+2 yim. 7-8 kg aldım, şimdilik sancım yok, arada regli ağrısı gibi ağrılar oluyor ama uyuyup dinlenince geçiyor genelde, bugün kontrolüm var nst ye de gireceğim bakalım ne olacak37+3 günlük olanlar var mı kızlar ne durumdasınız kaç kilo aldınız sancınınız vs var mı?
37+4um 12 kg kadar aldim. Arada sanci yokluyor ama yalanci sancilar bugunde fena cati agrim var37+3 günlük olanlar var mı kızlar ne durumdasınız kaç kilo aldınız sancınınız vs var mı?
Ayy niye olmayalım ya vaktimiz gelmedi mi birden pat diye olmasın ama belirtiler başlasa güzel olur bence benide geciktirmesi geriyor nedense bekliyorum ya olmaz zatenBiz olmayalım dainan bende sayfayı öyle açıyorum acaba bugün kim doğurdu diye 37.haftasını dolduran bayağı kişi varız, bu hafta bizlerden bayağı haber gelecek diye düşünüyorum
Muhtemelen ödem toplamışsin ama tansiyon aşırı yüksek değil gibi. Yani korkmakta haklısın hastaneden ama için rahat etmiyorsa bir gitsen mi ? Kontrol ne zaman canim??Kızlar ya elim ayağım şişti iyice bir günde 2 kg almışım tansiyon hep 12-13 e 7-9 arası çıkıyor acaba idrar da protein kaçağı mi oldu diye şüpheleniyorum iki seferde idrar da beyaz tabaka köpük gibi bişey oldu böyle bir şey yaşayan oldu mu artık hastanedende korkuyorum gidesim yok hiç kontrol dışında
37+5im 9kilo aldim dun kontrol vardi sanci arada bi cok az cikti ama ben hissetmiyorum zaten37+3 günlük olanlar var mı kızlar ne durumdasınız kaç kilo aldınız sancınınız vs var mı?
Ya sezaryan mı olacaksınız36+6'dayım ve 16 kilo aldım şimdiye kadarBende sancı falan yok, doğum tarihi de bu cuma netleşecek.
Bende hiç hissetmiyorum nst de sancı çıkmıyor hiç37+5im 9kilo aldim dun kontrol vardi sanci arada bi cok az cikti ama ben hissetmiyorum zaten
Ya bende sancı cıkmıyor nst de çıkmadı yalancı sancı vs varsa ben hissetmiyorum acaba 40.hafta dolacak mı geç mi gelecek diye düşünmeye başladım37+4um 12 kg kadar aldim. Arada sanci yokluyor ama yalanci sancilar bugunde fena cati agrim var
Ya benimde hiç ağrı sancı vs yok nst de çıkmıyor iki gün sonra kontrol var benimde 40.haftayı görecek gibi geliyor bana yalancı sancı vs hiç hissetmiyorum oluyorsa bile zaten şuan hastayım grip oldum çok fena bogazm agrıyor öksürük var yutkunamıyorum beş gündür çekiyorum geçmiyor inşallah 39 falan gelir iyileşirim o zamana kadar37+2 yim. 7-8 kg aldım, şimdilik sancım yok, arada regli ağrısı gibi ağrılar oluyor ama uyuyup dinlenince geçiyor genelde, bugün kontrolüm var nst ye de gireceğim bakalım ne olacak
Acemi ben en çok seni merak ediyorum ne zamn dogurucan diye bakalm cumartesi olacak mıBiz olmayalım dainan bende sayfayı öyle açıyorum acaba bugün kim doğurdu diye 37.haftasını dolduran bayağı kişi varız, bu hafta bizlerden bayağı haber gelecek diye düşünüyorum
Cuma günü gidecem kuzumMuhtemelen ödem toplamışsin ama tansiyon aşırı yüksek değil gibi. Yani korkmakta haklısın hastaneden ama için rahat etmiyorsa bir gitsen mi ? Kontrol ne zaman canim??
Çok da geç değilmiş bol bol su içmeye bak ayaklarıni yüksekte tut ve tansiyonunu ölçmeye devam et bence değişik bir şey farkedersen git mutlaka. Bu saate kadar geldik hele canım sen neler atlattın o yüzden korkunun bir faydası yok.Cuma günü gidecem kuzum
Benim sürekli böyle ama tık yokKuzu hiç belli olmuyor birden herşey başlayabilir, ben bu gece çok wc ye çıktım, kasıklarıma baskı artık iyice attı, yürürken bile penguen gibiyim, sırtım da ağrıyor yani geliyor gelmekte olan ama benim sezeryan hafta sonu biliyorsun bakalım böyle takılmaya devam mı, yoksa birden süreç başlayacak mı
Anlattığınız preeklemsi ( gebelik zehirlenmesi) belirtisine benziyor . Bence bir an önce doktorunuza ulaşınKızlar ya elim ayağım şişti iyice bir günde 2 kg almışım tansiyon hep 12-13 e 7-9 arası çıkıyor acaba idrar da protein kaçağı mi oldu diye şüpheleniyorum iki seferde idrar da beyaz tabaka köpük gibi bişey oldu böyle bir şey yaşayan oldu mu artık hastanedende korkuyorum gidesim yok hiç kontrol dışında
İnşallah ben olurum o şanslı kişiBakalım bugün kim doğuracak artık her güne biri doğurmalı
Hadi inşallah ☺İnşallah ben olurum o şanslı kişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?