2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Senin kilonla bebegin kilosunun alakasi yok canim sen duzgun besleniyorsan kilo almasanda bebek beslenir. Ben 53 kiloyum su an zaten cok zayif hamile kalmistim uzun suren bi hastaliktan cikip ama bebek en son 3 kg civarindaydi

Sağol canım bakacam artık duruma göre
Anlattığınız preeklemsi ( gebelik zehirlenmesi) belirtisine benziyor . Bence bir an önce doktorunuza ulaşın İnşallah öyle değildir tabi
Ya işte bende ondan şüphelendim aslında ama tansiyon iyi olduğu zaman sorun olmuyor yazıyor her yerde benim durumum karışık biraz devamlı gittiğim bir doktor olmadı malesef çok kötü olursam acile giderim artık

Sağol beybm içim rahatladı, zaman azaldıkca herşeyi dinler ve korkar oldum, neden bu kadar acıyor bi türlü çözememiştim e yeri dar napsn yavrucaklar ama oda doğsun o zamam canm sanki ben zorla tutuyom içerde

Ece'cim ve sanırım birkac arkadas daha yasiyormus.

Sag gogsunuzun altindaki agri kemik batmasi şeklindeyse dert etmeyin. Ama bir dikkat edin, dalak sismesi gibi bir agriysa tansiyon takibi yapin.

Sisme ve kilo fazlasi degil ama idrar kopurmesi ile protein iliskisi mevcut.
Gozlerinizde herhangi bir rahatsizlik var mi?

Doğum yapan anneler mide yanması çok yaşayıp bebeği saçlı yada saçsız olan var mı? Mide yanması yaşarsan bebek saçlı yaşamazsan saçsız olur derler hurafe mi çok merak ediyorum

Doğum yapan anneler mide yanması çok yaşayıp bebeği saçlı yada saçsız olan var mı? Mide yanması yaşarsan bebek saçlı yaşamazsan saçsız olur derler hurafe mi çok merak ediyorum

Ilk bebegimde mide yanmasi yasamadim, hatta doktorum paketlerce rennie gaviscon vs yazmisti bi damla icmedim. Kizim sacli dogdu.

Senin kilonla bebegin kilosunun alakasi yok canim sen duzgun besleniyorsan kilo almasanda bebek beslenir. Ben 53 kiloyum su an zaten cok zayif hamile kalmistim uzun suren bi hastaliktan cikip ama bebek en son 3 kg civarindaydi
Biliyorum canım da insan yine merak ediyor geçen hafta 2900 dük yarın kontrolde ne çıkacağız bakalım 3 ün üstü derse içim rahatlayacak Senin kilo da iyiymiş benim olmak istediğim ideal kilom 53 aslında uzun zamandır göremiyorum hamilelik dışında.

Bence asil problem fazla fazla kilo almak. Sonucta bebegin alacagi besin belli. Emzirirkende ayni ay bol bol yiyim sut olsun mantigi bana kendini kandirmak olarak geliyor. Sutun cok olmasi icin bol sivi tuketimi saglikli besinler ve uyku yeterli fazlasi sadece basen ve gobek olarak geri donuyor sonra dogum kilolarimi veremedim bi turlu diyorlar İyisin yani kendini strese sokma bebegin de kilosu gayet iyiymis

Benim de sol göğsümün alti canım. Ayaklarını zat3n orada hissediyorum. Bazen nefesimi kesiyor. Yerleri çok daraldı. Benimki hep aynı duruyor mesela. Önceden tekme atardı şimdi sadece ittirebiliyor
Evettt bende artk tekme hissetmiyorm canım, ittriypr kaktırıyor geriniyor değişik değişik şeyler deniyor içerde sağlıcakla gelsnler inşallahhhh ama acıtmıyor değil hani

Sağ tarafta karaciğer oldu için daha çok sıkışıyormuş, sola yatarsan daha rahat edersin demişti doktorum Ama tek bi tarafa da yatılmıyor döne döne yatıcaz mecbur
Ben aslında oturuyor gibi uyuyorum canım ama bu ara nedense öyle uyudugumda belim daha cok ağrıdı sanki ondan döne döne uyuyayö dedm ama ne zaman sağa dönsem mahfoluylrum

Ece'cim ve sanırım birkac arkadas daha yasiyormus.

Sag gogsunuzun altindaki agri kemik batmasi şeklindeyse dert etmeyin. Ama bir dikkat edin, dalak sismesi gibi bir agriysa tansiyon takibi yapin.
Kemik batması şeklinde benim canımm , yeni ölçtüm tansiyonumu normal cıktı tesekkur ederiiimm

Kızlar bu aradaa hastane çantam hazır gibiydi zaten ama bi kaç eksik vardı dün onlarıda koydum kapadım ve arabanın arkasına koydumm ama içim bi hoş olduuu o puseti falan koyunca ne bileyimm… duygusallığım üstümde benim gibi henüz doğurmayan anneleriimm inşallah en kısa zamanda sağlıcakla kavusuruz yavrularımızaa zaten halihazırda doğuran annelerimde bi ömür bebişleriyle mutlu olsunlar inşallah

37+3 günlük olanlar var mı kızlar ne durumdasınız kaç kilo aldınız sancınınız vs var mı?
37+5 bugün ben de, kiloyu son anlarda bir anda almaya başlayınca tartiya çıkıp bakmak istemiyorum görmek istemediğim sayılar çıkarsa diye
Dün kontorolum vardı sıfır sancı ben de, hiçbir şey de hissetmiyordum zaten, merakla bekliyorum
Yengem bebegine gel seni bekliyorum diyor musun dedi, hiç bugüne kadar demedim, bekler o senin söylemelerini dedi, şaşırdım doğrusu, böyle enerji söylem vs şeyleri pek doğru bulmuyorum ama kızıma da demedi değilim gelmen için çok heyecanlıyım diye

Hafif yanma var kuzum

Yanma polenle falan da alakali olabilir.
Karaciger agrisi (sag gogsun altinda dalak sismesi benzeri agri), gozde gorme kusuru, yuksek tansiyon, yogun odem, kusma sikayetleri preklampsi belirtisi. (Gozlemleyebilecegimiz belirtiler bunlar) Kendinizi takipleyin mutlaka. İnşallah birsey cikmaz, bu sicakta odem de o kadar dogal ki, gebe olmaya bile gerek yok sismek icin.

Bende 9 kilo almışım şimdiye kadar
Bebek pazartesi 3 kilo çıktı

Bu arada ben iki hamileliğimde de aşırı mide yanması reflü sorunu yaşadım saçla ilgisi olduğunu sanmıyorum oğlum kel doğmuştu buda bakalım artık

Ben artık doğurmak istiyorum kızlar sancılar zorluyor ama düzensiz hala tabi sıklaşmadı sanırım anlamıyorda olabilirim heran aniden selam biz geldik teyzoşlar diyebiliriz tabi

Acemi ben en çok seni merak ediyorum ne zamn dogurucan diye bakalm cumartesi olacak mı
Kuzum özele gitmeyen ender kişilerden olduğum için buraya çok ayrıntılı yazamıyorum ama benim gün aslında geldi biliyorsun, takipli olduğum şehir hastanesi günleri dolu oldupu için bana gün vermedi ama perşembeden sonra olaki duruma göre acilden giriş yaparsın ama eğer ki kanama, sancı yada su gelmesi gibi bir durum yoksa seni yatırırız ama işleme almayız dediler tandık doktor araya koydum hastanede o bana cumartesi günü için oda ve yatış ayarlayacak, bugün saat için bilgi verecek doktor bana ama özetle acil bir durum olmazsa cumartesi kesin sezeryan günüm diyebilirim

Benim kızım kel doğmuştu, sıfır mide yanması yaşamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…