- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.398
- 198
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #48.401
Senin kilonla bebegin kilosunun alakasi yok canim sen duzgun besleniyorsan kilo almasanda bebek beslenir. Ben 53 kiloyum su an zaten cok zayif hamile kalmistim uzun suren bi hastaliktan cikip ama bebek en son 3 kg civarindaydiAyn kızlar alintilayamadim kilo konusu konuşulmuş ben resmen 28.haftaki kiloma döndüm. 51 den 61 çıkmıştım şimdi 59 geliyorum bir yandan iyi diyorum bir yandan bebeğim için endişeleniyorum. Dizilerdeki sahte gebeler gibiyimOf yarın kontrolde kilomuz iyi çıkar umarım.
Sağol canım bakacam artık duruma göreÇok da geç değilmiş bol bol su içmeye bak ayaklarıni yüksekte tut ve tansiyonunu ölçmeye devam et bence değişik bir şey farkedersen git mutlaka. Bu saate kadar geldik hele canım sen neler atlattın o yüzden korkunun bir faydası yok.
Ya işte bende ondan şüphelendim aslında ama tansiyon iyi olduğu zaman sorun olmuyor yazıyor her yerde benim durumum karışık biraz devamlı gittiğim bir doktor olmadı malesefAnlattığınız preeklemsi ( gebelik zehirlenmesi) belirtisine benziyor . Bence bir an önce doktorunuza ulaşınİnşallah öyle değildir tabi
Sağol beybm içim rahatladı, zaman azaldıkca herşeyi dinler ve korkar oldum, neden bu kadar acıyor bi türlü çözememiştime yeri dar napsn yavrucaklar ama oda doğsun o zamam canm sanki ben zorla tutuyom içerde
Kızlar ya elim ayağım şişti iyice bir günde 2 kg almışım tansiyon hep 12-13 e 7-9 arası çıkıyor acaba idrar da protein kaçağı mi oldu diye şüpheleniyorum iki seferde idrar da beyaz tabaka köpük gibi bişey oldu böyle bir şey yaşayan oldu mu artık hastanedende korkuyorum gidesim yok hiç kontrol dışında
Doğum yapan anneler mide yanması çok yaşayıp bebeği saçlı yada saçsız olan var mı? Mide yanması yaşarsan bebek saçlı yaşamazsan saçsız olur derler hurafe mi çok merak ediyorum
Biliyorum canım da insan yine merak ediyor geçen hafta 2900 dük yarın kontrolde ne çıkacağız bakalım 3 ün üstü derse içim rahatlayacakSenin kilonla bebegin kilosunun alakasi yok canim sen duzgun besleniyorsan kilo almasanda bebek beslenir. Ben 53 kiloyum su an zaten cok zayif hamile kalmistim uzun suren bi hastaliktan cikip ama bebek en son 3 kg civarindaydi
Benim de hazırda bekleyen mide koruyucum falan var ama sıfır mide yanmasıyla bu güne geldim bakalım saçlar nasıl olacakIlk bebegimde mide yanmasi yasamadim, hatta doktorum paketlerce rennie gaviscon vs yazmisti bi damla icmedim. Kizim sacli dogdu.
Bence asil problem fazla fazla kilo almak. Sonucta bebegin alacagi besin belli. Emzirirkende ayni ay bol bol yiyim sut olsun mantigi bana kendini kandirmak olarak geliyor. Sutun cok olmasi icin bol sivi tuketimi saglikli besinler ve uyku yeterli fazlasi sadece basen ve gobek olarak geri donuyor sonra dogum kilolarimi veremedim bi turlu diyorlarBiliyorum canım da insan yine merak ediyor geçen hafta 2900 dük yarın kontrolde ne çıkacağız bakalım 3 ün üstü derse içim rahatlayacakSenin kilo da iyiymiş benim olmak istediğim ideal kilom 53 aslında uzun zamandır göremiyorum hamilelik dışında.
Bebek iri olursa evet. Biraz önden gidiyor bizim kız. Bu kontrolde netleşir artık ölçümlere göre.Ya sezaryan mı olacaksınız
Benim de hazırda bekleyen mide koruyucum falan var ama sıfır mide yanmasıyla bu güne geldim bakalım saçlar nasıl olacak
Evettt bende artk tekme hissetmiyorm canım, ittriypr kaktırıyor geriniyor değişik değişik şeyler deniyor içerdeBenim de sol göğsümün alti canım. Ayaklarını zat3n orada hissediyorum. Bazen nefesimi kesiyor. Yerleri çok daraldı. Benimki hep aynı duruyor mesela. Önceden tekme atardı şimdi sadece ittirebiliyor
Ben aslında oturuyor gibi uyuyorum canım ama bu ara nedense öyle uyudugumda belim daha cok ağrıdı sanki ondan döne döne uyuyayö dedm ama ne zaman sağa dönsem mahfoluylrumSağ tarafta karaciğer oldu için daha çok sıkışıyormuş, sola yatarsan daha rahat edersin demişti doktorumAma tek bi tarafa da yatılmıyor döne döne yatıcaz mecbur
Kemik batması şeklinde benim canımm , yeni ölçtüm tansiyonumu normal cıktıEce'cim ve sanırım birkac arkadas daha yasiyormus.
Sag gogsunuzun altindaki agri kemik batmasi şeklindeyse dert etmeyin. Ama bir dikkat edin, dalak sismesi gibi bir agriysa tansiyon takibi yapin.
37+5 bugün ben de, kiloyu son anlarda bir anda almaya başlayınca tartiya çıkıp bakmak istemiyorum37+3 günlük olanlar var mı kızlar ne durumdasınız kaç kilo aldınız sancınınız vs var mı?
Hafif yanma var kuzumSisme ve kilo fazlasi degil ama idrar kopurmesi ile protein iliskisi mevcut.
Gozlerinizde herhangi bir rahatsizlik var mi?
Hafif yanma var kuzum
Kuzum özele gitmeyen ender kişilerden olduğum için buraya çok ayrıntılı yazamıyorum ama benim gün aslında geldi biliyorsun, takipli olduğum şehir hastanesi günleri dolu oldupu için bana gün vermedi ama perşembeden sonra olaki duruma göre acilden giriş yaparsın ama eğer ki kanama, sancı yada su gelmesi gibi bir durum yoksa seni yatırırız ama işleme almayız dedilerAcemi ben en çok seni merak ediyorum ne zamn dogurucan diye bakalm cumartesi olacak mı
Doğum yapan anneler mide yanması çok yaşayıp bebeği saçlı yada saçsız olan var mı? Mide yanması yaşarsan bebek saçlı yaşamazsan saçsız olur derler hurafe mi çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?