- 30 Haziran 2022
- 1.868
- 3.785
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #48.421
Aynen canım sağlıcakla gelsinler insaallah biz de bugün 38+4 teyiz ancak ittirip kaktiriyor gelmeye niyeti yokEvettt bende artk tekme hissetmiyorm canım, ittriypr kaktırıyor geriniyor değişik değişik şeyler deniyor içerdesağlıcakla gelsnler inşallahhhh ama acıtmıyor değil hani
Hayırlısı cnm sağlıcakla yavuş yavruna gerisi hiçKuzum özele gitmeyen ender kişilerden olduğum için buraya çok ayrıntılı yazamıyorum ama benim gün aslında geldi biliyorsun, takipli olduğum şehir hastanesi günleri dolu oldupu için bana gün vermedi ama perşembeden sonra olaki duruma göre acilden giriş yaparsın ama eğer ki kanama, sancı yada su gelmesi gibi bir durum yoksa seni yatırırız ama işleme almayız dedilertandık doktor araya koydum hastanede o bana cumartesi günü için oda ve yatış ayarlayacak, bugün saat için bilgi verecek doktor bana ama özetle acil bir durum olmazsa cumartesi kesin sezeryan günüm diyebilirim
Benim kızım kel doğmuştu, sıfır mide yanması yaşamıştım
Merhaba canım kızlar muayeneden geldimÇok mutluyum nst girdim 30-40 düzenli sancılarım çıktı ilk defa. Dr doğum yakın dedi. Bebek çok aşşağı inmiş çatı muayenesi yapmam lazım dedi. Söylendiği gibi çok korkunç bir şey değil. 2 parmağı ile baktı, hafif acıyor ama aman aman değil bence. normal doğum için uygun dedi. Hafif yumuşama var ama açılma yok henüz dedi. Vakti geldikçe rahim öne gelecek dedi. Muayeneden dolayı hafif pembe kanama oldu. Bebek 3 kg dedi. Haftası çok iyi doğabilir dedi. Buyük ihtimal hafta içi bi akşam ararsın beni dedi 24 saat içinde bile olabilirmiş. Az heycanlandım ama çok beklemiycek olduğum için mutluyum bir sorun olmazsa haftaya çağırdı ama o zamana kalmazsın bence dedi Yani sonuç olarak kasık ve regli ağrılarım hafif sancıymış hemde düzenli benim gibi olanlara fikir olsun
Ayy sevindim senin adına hadi bakalım hayırlı vakitte olsun☺Merhaba canım kızlar muayeneden geldimÇok mutluyum nst girdim 30-40 düzenli sancılarım çıktı ilk defa. Dr doğum yakın dedi. Bebek çok aşşağı inmiş çatı muayenesi yapmam lazım dedi. Söylendiği gibi çok korkunç bir şey değil. 2 parmağı ile baktı, hafif acıyor ama aman aman değil bence. normal doğum için uygun dedi. Hafif yumuşama var ama açılma yok henüz dedi. Vakti geldikçe rahim öne gelecek dedi. Muayeneden dolayı hafif pembe kanama oldu. Bebek 3 kg dedi. Haftası çok iyi doğabilir dedi. Buyük ihtimal hafta içi bi akşam ararsın beni dedi 24 saat içinde bile olabilirmiş. Az heycanlandım ama çok beklemiycek olduğum için mutluyum bir sorun olmazsa haftaya çağırdı ama o zamana kalmazsın bence dedi Yani sonuç olarak kasık ve regli ağrılarım hafif sancıymış hemde düzenli benim gibi olanlara fikir olsun
kactan kac oldunuz bur de bebek kac kilo acaba37+2 yim. 7-8 kg aldım, şimdilik sancım yok, arada regli ağrısı gibi ağrılar oluyor ama uyuyup dinlenince geçiyor genelde, bugün kontrolüm var nst ye de gireceğim bakalım ne olacak
56 ile hamile kaldım şuan 64 kiloyum, bebek 3 kiloymuşkactan kac oldunuz bur de bebek kac kilo acaba
Evet çok heycanlandım, eve gelince baya ağrı arttı gibi bir de sancılar düzenliymiş ama sanırım çatı muayenesinden dolayı ağrı var şuan. Bakalım artık bi an önce gelsin istiyorumAyy sevindim senin adına hadi bakalım hayırlı vakitte olsun☺
37 de bendede sancılsr çıkmıştı o seviyede ama bu hafta gram yok yani benimde hafif adet ağrısı gibiydi inşallah kesilmez ağrıların devam eder sabah akşam beklemedesin artık
Ayy hadi inşallah, suyun mu gelmişti canımAyyyy ne güzel
Oğlumda doktor bana böyle demişti 2 gün sonra akşam 9 da doktoru aramıştım bilmişti yani
Ayy bir yakınım Haziran'da doğurdu ve çatı muanesi sonrası lekelenmesi oldu akşamınada sancıları başlamış sabaha kadar durmuş hastaneyr öyle gitmiş belki muane tetiklemişte olabilir bakalım ☺Evet çok heycanlandım, eve gelince baya ağrı arttı gibi bir de sancılar düzenliymiş ama sanırım çatı muayenesinden dolayı ağrı var şuan. Bakalım artık bi an önce gelsin istiyorum
Bizimkide bundan aldı göğüs ucum sığmadı almayan göğse öbürüne tam oldu cnmEşime al demistim bunu almis ebebekten. Biberon ucuna göre cok daha büyük ama benim bebis aldi bunu, yadirgamadi. Daha iyileri de vardir philips aventin falan da var mesela. Googlea silikon gogus ucu yazinca cikiyor
Eki Görüntüle 3280709 Eki Görüntüle 3280710 Eki Görüntüle 3280710
Alamıyor ucunu alsa süt akıyor sagiyorum biberonla veriyom boşa gitmesin diyeBu arada aksam silikon ucu takmadan da mememi aldi benimki. Hastanede hemsireler ilk 5 dk süt hemen gelmez bebek cektikce gelir demislerdi. Ben de sağma makinesinde birkac dakika sagip öyle emzirdim, süt cok daha kolay geldigi icin pek hayir diyemedi benimkitek sorun memeyi agzinda tutup geveliyor, guclu guclu emmiyor. Ben gogsumu sıka sıka süt akittiriyorum. Onu nasil cozucem sirada bu sorun var
Sagma makinen varsa kesinlikle emzirmeden önce süt gelisini harekete gecirmeyi dene canım
Merhaba canım kızlar muayeneden geldimÇok mutluyum nst girdim 30-40 düzenli sancılarım çıktı ilk defa. Dr doğum yakın dedi. Bebek çok aşşağı inmiş çatı muayenesi yapmam lazım dedi. Söylendiği gibi çok korkunç bir şey değil. 2 parmağı ile baktı, hafif acıyor ama aman aman değil bence. normal doğum için uygun dedi. Hafif yumuşama var ama açılma yok henüz dedi. Vakti geldikçe rahim öne gelecek dedi. Muayeneden dolayı hafif pembe kanama oldu. Bebek 3 kg dedi. Haftası çok iyi doğabilir dedi. Buyük ihtimal hafta içi bi akşam ararsın beni dedi 24 saat içinde bile olabilirmiş. Az heycanlandım ama çok beklemiycek olduğum için mutluyum bir sorun olmazsa haftaya çağırdı ama o zamana kalmazsın bence dedi Yani sonuç olarak kasık ve regli ağrılarım hafif sancıymış hemde düzenli benim gibi olanlara fikir olsun
56 ile hamile kaldım şuan 64 kiloyum, bebek 3 kiloymuş
Aa bende 38+2 aramızda az varmışşAynen canım sağlıcakla gelsinler insaallah biz de bugün 38+4 teyiz ancak ittirip kaktiriyor gelmeye niyeti yok
Yaa öle deyince bebek geliyormuymus ben hastayım zaten söyleyeyim az daha gelmesin 39 görelim37+5 bugün ben de, kiloyu son anlarda bir anda almaya başlayınca tartiya çıkıp bakmak istemiyorumgörmek istemediğim sayılar çıkarsa diye
Dün kontorolum vardı sıfır sancı ben de, hiçbir şey de hissetmiyordum zaten, merakla bekliyorum
Yengem bebegine gel seni bekliyorum diyor musun dedi, hiç bugüne kadar demedim, bekler o senin söylemelerini dedi, şaşırdım doğrusu, böyle enerji söylem vs şeyleri pek doğru bulmuyorumama kızıma da demedi değilim gelmen için çok heyecanlıyım diye
Benimde hiç mide yanmam olmadı şükür ben ve eşim kel doğmuşuz zaten büyük ihtimalle kel olur diye düşünüyorumKuzum özele gitmeyen ender kişilerden olduğum için buraya çok ayrıntılı yazamıyorum ama benim gün aslında geldi biliyorsun, takipli olduğum şehir hastanesi günleri dolu oldupu için bana gün vermedi ama perşembeden sonra olaki duruma göre acilden giriş yaparsın ama eğer ki kanama, sancı yada su gelmesi gibi bir durum yoksa seni yatırırız ama işleme almayız dedilertandık doktor araya koydum hastanede o bana cumartesi günü için oda ve yatış ayarlayacak, bugün saat için bilgi verecek doktor bana ama özetle acil bir durum olmazsa cumartesi kesin sezeryan günüm diyebilirim
Benim kızım kel doğmuştu, sıfır mide yanması yaşamıştım
HurafeDoğum yapan anneler mide yanması çok yaşayıp bebeği saçlı yada saçsız olan var mı? Mide yanması yaşarsan bebek saçlı yaşamazsan saçsız olur derler hurafe mi çok merak ediyorum
Ayy hadi inşallah, suyun mu gelmişti canım
Bende 72 hamile kaldım 76 doğuma girdim doğumdan sonra tekrar 72 kilo 4 kilo gitmiş doğumda Ben 100 bulurum diyordum o yediklerime hamilelikte hormonlar farklı çalışıyor demekki56 ile hamile kaldım şuan 64 kiloyum, bebek 3 kiloymuş
Bakalım ya canım olabilir belki onu bende duymuştum tetikleyebiliyormuşAyy bir yakınım Haziran'da doğurdu ve çatı muanesi sonrası lekelenmesi oldu akşamınada sancıları başlamış sabaha kadar durmuş hastaneyr öyle gitmiş belki muane tetiklemişte olabilir bakalım ☺
Ama şöyle mesela daha erken çatı muayenesi yapsaydı daha acılı olabilirdi, doğum başlamadan yapmam dedi dr, şimdi sancı ve bebeğin aşşada olduğunu görünce şüphelenip yaptı, hafif yumuşamış dedi, belki de yumuşadığı için kolay olmuştur bilemiyorumIlk dogumumda 3 ayri doktor cati muayenesi yapti, bir doktoru odadan kovdum, uyardigim halde canimi cok yaktigi icin. Baska bir doktoruda uyardim, o da az birsey canımı yakiyordu. Ama bir tane singapurlu doktorum vardi, o minik narin elleriyle hic canimi yakmadi.
Kendi doktorum da canimi yakmadan yapiyordu muayenemi.
Simdiden tebrikler, bi avazda dogurun insallah
Bu da cok gıcıklık ama artik ansjsjshsh 8 kg ne yaben 13 kg aldim bu sefer az aldim diye seviniyorum bir de. Ilk bebekte 30 kg almistim. Simdi ilk dogumumdan 3 kg eksigim ama daha iri gozukuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?