2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Merhaba canım kızlar muayeneden geldim Çok mutluyum nst girdim 30-40 düzenli sancılarım çıktı ilk defa. Dr doğum yakın dedi. Bebek çok aşşağı inmiş çatı muayenesi yapmam lazım dedi. Söylendiği gibi çok korkunç bir şey değil. 2 parmağı ile baktı, hafif acıyor ama aman aman değil bence. normal doğum için uygun dedi. Hafif yumuşama var ama açılma yok henüz dedi. Vakti geldikçe rahim öne gelecek dedi. Muayeneden dolayı hafif pembe kanama oldu. Bebek 3 kg dedi. Haftası çok iyi doğabilir dedi. Buyük ihtimal hafta içi bi akşam ararsın beni dedi 24 saat içinde bile olabilirmiş. Az heycanlandım ama çok beklemiycek olduğum için mutluyum bir sorun olmazsa haftaya çağırdı ama o zamana kalmazsın bence dedi Yani sonuç olarak kasık ve regli ağrılarım hafif sancıymış hemde düzenli benim gibi olanlara fikir olsun

Evettt bende artk tekme hissetmiyorm canım, ittriypr kaktırıyor geriniyor değişik değişik şeyler deniyor içerde sağlıcakla gelsnler inşallahhhh ama acıtmıyor değil hani
Aynen canım sağlıcakla gelsinler insaallah biz de bugün 38+4 teyiz ancak ittirip kaktiriyor gelmeye niyeti yok

Hayırlısı cnm sağlıcakla yavuş yavruna gerisi hiç

Ayyyy ne güzel
Oğlumda doktor bana böyle demişti 2 gün sonra akşam 9 da doktoru aramıştım bilmişti yani

Ayy sevindim senin adına hadi bakalım hayırlı vakitte olsun☺
37 de bendede sancılsr çıkmıştı o seviyede ama bu hafta gram yok yani benimde hafif adet ağrısı gibiydi inşallah kesilmez ağrıların devam eder sabah akşam beklemedesin artık

Evet çok heycanlandım, eve gelince baya ağrı arttı gibi bir de sancılar düzenliymiş ama sanırım çatı muayenesinden dolayı ağrı var şuan. Bakalım artık bi an önce gelsin istiyorum

Evet çok heycanlandım, eve gelince baya ağrı arttı gibi bir de sancılar düzenliymiş ama sanırım çatı muayenesinden dolayı ağrı var şuan. Bakalım artık bi an önce gelsin istiyorum
Ayy bir yakınım Haziran'da doğurdu ve çatı muanesi sonrası lekelenmesi oldu akşamınada sancıları başlamış sabaha kadar durmuş hastaneyr öyle gitmiş belki muane tetiklemişte olabilir bakalım ☺

Alamıyor ucunu alsa süt akıyor sagiyorum biberonla veriyom boşa gitmesin diye

Ilk dogumumda 3 ayri doktor cati muayenesi yapti, bir doktoru odadan kovdum, uyardigim halde canimi cok yaktigi icin. Baska bir doktoruda uyardim, o da az birsey canımı yakiyordu. Ama bir tane singapurlu doktorum vardi, o minik narin elleriyle hic canimi yakmadi.

Kendi doktorum da canimi yakmadan yapiyordu muayenemi.
Simdiden tebrikler, bi avazda dogurun insallah
56 ile hamile kaldım şuan 64 kiloyum, bebek 3 kiloymuş

Bu da cok gıcıklık ama artik ansjsjshsh 8 kg ne ya ben 13 kg aldim bu sefer az aldim diye seviniyorum bir de. Ilk bebekte 30 kg almistim. Simdi ilk dogumumdan 3 kg eksigim ama daha iri gozukuyorum

Yaa öle deyince bebek geliyormuymus ben hastayım zaten söyleyeyim az daha gelmesin 39 görelim bende 37+3 oldum 7 kilo aldım sadece çok kilo almadım şükür son aylarda zaten hiç kilo almadım başta mide bulantısı vs yaşamadım o zaman almıştım kilo

Benimde hiç mide yanmam olmadı şükür ben ve eşim kel doğmuşuz zaten büyük ihtimalle kel olur diye düşünüyorum

Doğum yapan anneler mide yanması çok yaşayıp bebeği saçlı yada saçsız olan var mı? Mide yanması yaşarsan bebek saçlı yaşamazsan saçsız olur derler hurafe mi çok merak ediyorum
Hurafe kızımda hiç midem yanmadı kel doğdu bunda da çok fazla yanma oldu yine kel yani zaten mantiken bebeğin saçlari ile ne alaka mide yanması diyorum kendi kendime rahim buyuyor barsaklar sıkışıyor mideye baskı yapıyor ve sonuç mide yanması

Ayy hadi inşallah, suyun mu gelmişti canım

Evet canım suyum gelmişti 2 cm açılma vardı hemen yatış vermişlerdi dolaşıp durmuştum koridorda gece 3 den sonra artmaya başlamıştı 5 den sonra yavaştan zorlamaya başlamıştı sancılar 12.20 de kucağıma almıştım

Ayy bir yakınım Haziran'da doğurdu ve çatı muanesi sonrası lekelenmesi oldu akşamınada sancıları başlamış sabaha kadar durmuş hastaneyr öyle gitmiş belki muane tetiklemişte olabilir bakalım ☺
Bakalım ya canım olabilir belki onu bende duymuştum tetikleyebiliyormuş artık sürekli kendimi dinlerim
Ama şöyle mesela daha erken çatı muayenesi yapsaydı daha acılı olabilirdi, doğum başlamadan yapmam dedi dr, şimdi sancı ve bebeğin aşşada olduğunu görünce şüphelenip yaptı, hafif yumuşamış dedi, belki de yumuşadığı için kolay olmuştur bilemiyorum kilo konusu da benim normalde de kilo almayan yapım vardı yani beklendik bir durum benim kiloyu çok ciddiye almayın Doğum sonrası çok çabuk gidiyormuş zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…