- 23 Kasım 2021
- 2.082
- 3.294
- 83
- 29
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #48.441
Sağol canım teşekkür ederimYanma polenle falan da alakali olabilir.
Karaciger agrisi (sag gogsun altinda dalak sismesi benzeri agri), gozde gorme kusuru, yuksek tansiyon, yogun odem, kusma sikayetleri preklampsi belirtisi. (Gozlemleyebilecegimiz belirtiler bunlar) Kendinizi takipleyin mutlaka. İnşallah birsey cikmaz, bu sicakta odem de o kadar dogal ki, gebe olmaya bile gerek yok sismek icin.
Bakalım ya canım olabilir belki onu bende duymuştum tetikleyebiliyormuşartık sürekli kendimi dinlerim
Ama şöyle mesela daha erken çatı muayenesi yapsaydı daha acılı olabilirdi, doğum başlamadan yapmam dedi dr, şimdi sancı ve bebeğin aşşada olduğunu görünce şüphelenip yaptı, hafif yumuşamış dedi, belki de yumuşadığı için kolay olmuştur bilemiyorumkilo konusu da benim normalde de kilo almayan yapım vardı yani beklendik bir durum benim kiloyu çok ciddiye almayın Doğum sonrası çok çabuk gidiyormuş zaten
Ben 4.aydan beri asiri mide yanmasi yasadim. Su bile icemiyordum. Bebegim cok sacli dogdu. Ama ablamin midesi hic yanmadi. Onun da bebegi sacli dogdu. Ablamin karni asagidaydi biraz, o yuzden yanmadi sanirim. Benim karnim normal olmasi gereken konumdaydiDoğum yapan anneler mide yanması çok yaşayıp bebeği saçlı yada saçsız olan var mı? Mide yanması yaşarsan bebek saçlı yaşamazsan saçsız olur derler hurafe mi çok merak ediyorum
O zaman tamamen hurafeBen 4.aydan beri asiri mide yanmasi yasadim. Su bile icemiyordum. Bebegim cok sacli dogdu. Ama ablamin midesi hic yanmadi. Onun da bebegi sacli dogdu. Ablamin karni asagidaydi biraz, o yuzden yanmadi sanirim. Benim karnim normal olmasi gereken konumdaydi
Ya demi bencede milletin ağzında kel olursa miden yanmaz vs herkes öle diyor çok merak ediyorum bende bakalm sonucu nasıl olacakHurafekızımda hiç midem yanmadı kel doğdu bunda da çok fazla yanma oldu yine kel yani zaten mantiken bebeğin saçlari ile ne alaka mide yanması diyorum kendi kendime rahim buyuyor barsaklar sıkışıyor mideye baskı yapıyor ve sonuç mide yanması
Maaşallah canımEvet canım suyum gelmişti 2 cm açılma vardı hemen yatış vermişlerdi dolaşıp durmuştum koridorda gece 3 den sonra artmaya başlamıştı 5 den sonra yavaştan zorlamaya başlamıştı sancılar 12.20 de kucağıma almıştım
Genetik o sen ve kardeşlerin nasıl doğdular veya eşin ve kardeşleri bi tarafa çekiyor o şekilde doğarYa demi bencede milletin ağzında kel olursa miden yanmaz vs herkes öle diyor çok merak ediyorum bende bakalm sonucu nasıl olacak
valla hiçte değil senin korkularının aynısı bende de var hatta ara ara ben tam düşünmeden mi karar verdim çocuk yapmaya diyorum hayatım bitti filan diye düşünüyorum ve hergün bir kez ağlıyprum birşeye üzülüp rahatlıyorumGün itibariyle 36+0’ız kızımla. Yarın kontrolümüz var. Doğum yaklaştıkça beni bi korku almaya başladı bi depresiflik çöktü üstüme… burada bakınca herkes sabırsızlıkla bekliyor bebeğini, doğum sonrası da öncesi de çok sevgi dolu, anaç ama bende başta maksimumda olan anaçlık azaldı sanki. Korkum öyle doğum sürecinden ya da iyi anne olamamaktan değil, doğum sonrası kendimi unutmaktan korkuyorum. Sevdiğim şeylere vaktim olmayacak, bakımsız biri olacağım, hayatım değişecek, bi daha sanki hiç sosyalleşemeyeceğim, eşimle aramdaki ilişki kanka moduna bağlayacak cincelik sıfır olacak falan gibi geliyor. Benden başka böyle hisseden var mı? Taşınma durumumuz var ve bi süredir annemin evinde eşimden, evimden, kedilerimden ayrı yalnızım. Bu durum ve hormonlar etkili oldu sanırım ama daha şimdiden kendi hayatımı çok özlemiş hissediyorum. Doğum sonrası da haftalarca düzen kurulamayacağı için daha da panik oluyorum…
Yaa zaten sarısınız canım eşim taragfıda benim tarafta renkli gözlü hep kel doğmuşuz kardeşim de eşimde eşimin kardeşide bakalmGenetik o sen ve kardeşlerin nasıl doğdular veya eşin ve kardeşleri bi tarafa çekiyor o şekilde doğar
Bende de var o korkular bazen karışık duygular içerisine giriyorum sonra bebeğim aklıma geliyor doğunca herşey unuturum herkes anne baba oluyor düzen bi şekilde yerine oturtulur diye pozitif düşünmeye çalışıyorum önemli olan sağlıkla gelmeleri en büyük isteğim geriye kalan herşey zamanla oturur yerineGün itibariyle 36+0’ız kızımla. Yarın kontrolümüz var. Doğum yaklaştıkça beni bi korku almaya başladı bi depresiflik çöktü üstüme… burada bakınca herkes sabırsızlıkla bekliyor bebeğini, doğum sonrası da öncesi de çok sevgi dolu, anaç ama bende başta maksimumda olan anaçlık azaldı sanki. Korkum öyle doğum sürecinden ya da iyi anne olamamaktan değil, doğum sonrası kendimi unutmaktan korkuyorum. Sevdiğim şeylere vaktim olmayacak, bakımsız biri olacağım, hayatım değişecek, bi daha sanki hiç sosyalleşemeyeceğim, eşimle aramdaki ilişki kanka moduna bağlayacak cincelik sıfır olacak falan gibi geliyor. Benden başka böyle hisseden var mı? Taşınma durumumuz var ve bi süredir annemin evinde eşimden, evimden, kedilerimden ayrı yalnızım. Bu durum ve hormonlar etkili oldu sanırım ama daha şimdiden kendi hayatımı çok özlemiş hissediyorum. Doğum sonrası da haftalarca düzen kurulamayacağı için daha da panik oluyorum…
Maaşallah canımama çok uzun sürmüş şöyle 2-3 saatte doğuranlara çok özeniyorum bu seferki daha hızlı olur inşallah ama her türlü kabulüm tabi
Sancı nasıl geliyor canım karın bölgesi mi yoksa bel de mi ağrı oluyorAynen suyum geldikten sonra 15 saat sürdü, çok yorulmuş çok da acıkmıştım
İkinci daha hızlı olur deniyor umarım öyle olur su gelmezse gitmem zaten sancıyı evde çekiyoruz kaç haftadır bugünde arttı sanki ama eminde olamıyorum hiç bana mı öyle geliyor ne oluyor
Dört gözle bekliyoruz valla. Her gün bir telefon daha gelmedi mi diyenlerAa bende 38+2 aramızda az varmışşbakalm ne zaman gelcek bizimkinler
Bende de tam tersi. Sadece dogum anında o iğneden korkuyorum. Aklıma olmadık şeyler geliyor. Belden uyusturma allah korusun sinire gelir felç olurum falan diye. Gece gece bile aklıma geliyor.Gün itibariyle 36+0’ız kızımla. Yarın kontrolümüz var. Doğum yaklaştıkça beni bi korku almaya başladı bi depresiflik çöktü üstüme… burada bakınca herkes sabırsızlıkla bekliyor bebeğini, doğum sonrası da öncesi de çok sevgi dolu, anaç ama bende başta maksimumda olan anaçlık azaldı sanki. Korkum öyle doğum sürecinden ya da iyi anne olamamaktan değil, doğum sonrası kendimi unutmaktan korkuyorum. Sevdiğim şeylere vaktim olmayacak, bakımsız biri olacağım, hayatım değişecek, bi daha sanki hiç sosyalleşemeyeceğim, eşimle aramdaki ilişki kanka moduna bağlayacak cincelik sıfır olacak falan gibi geliyor. Benden başka böyle hisseden var mı? Taşınma durumumuz var ve bi süredir annemin evinde eşimden, evimden, kedilerimden ayrı yalnızım. Bu durum ve hormonlar etkili oldu sanırım ama daha şimdiden kendi hayatımı çok özlemiş hissediyorum. Doğum sonrası da haftalarca düzen kurulamayacağı için daha da panik oluyorum…
Allah şifalar versin, kilo durumunuzda maşallah güzel. Vakti zamanında gelsin sağlıklı sıhhatli olsunlarda gerçekten her şey halloluyor :)Yaa öle deyince bebek geliyormuymus ben hastayım zaten söyleyeyim az daha gelmesin 39 görelimbende 37+3 oldum 7 kilo aldım sadece çok kilo almadım şükür son aylarda zaten hiç kilo almadım başta mide bulantısı vs yaşamadım o zaman almıştım kilo
Güzel açılardan bakmaya çalışın, daha çok kısıtlanmış hissiniz ağır bastığı için depresif olmuş olabilirsiniz. Bebeğiniz sağlıkla sıhhatle büyüyor ise sevineceginiz sukredeceginiz en güzel durum. Düzen yine kurulur, hayal ettiğinizden daha güzeli kurulur hatta, anne de olursunuz Allah'ın izniyle hem de bebeğiniz için en iyi anne olursunuzGün itibariyle 36+0’ız kızımla. Yarın kontrolümüz var. Doğum yaklaştıkça beni bi korku almaya başladı bi depresiflik çöktü üstüme… burada bakınca herkes sabırsızlıkla bekliyor bebeğini, doğum sonrası da öncesi de çok sevgi dolu, anaç ama bende başta maksimumda olan anaçlık azaldı sanki. Korkum öyle doğum sürecinden ya da iyi anne olamamaktan değil, doğum sonrası kendimi unutmaktan korkuyorum. Sevdiğim şeylere vaktim olmayacak, bakımsız biri olacağım, hayatım değişecek, bi daha sanki hiç sosyalleşemeyeceğim, eşimle aramdaki ilişki kanka moduna bağlayacak cincelik sıfır olacak falan gibi geliyor. Benden başka böyle hisseden var mı? Taşınma durumumuz var ve bi süredir annemin evinde eşimden, evimden, kedilerimden ayrı yalnızım. Bu durum ve hormonlar etkili oldu sanırım ama daha şimdiden kendi hayatımı çok özlemiş hissediyorum. Doğum sonrası da haftalarca düzen kurulamayacağı için daha da panik oluyorum…
Kuzuş sıcak su torbası koymadıysan mutlaka koy belki lazım olur baya iyi geliyorKızlar bu aradaa hastane çantam hazır gibiydi zaten ama bi kaç eksik vardı dün onlarıda koydum kapadım ve arabanın arkasına koydummama içim bi hoş olduuu o puseti falan koyunca ne bileyimm… duygusallığım üstümde benim gibi henüz doğurmayan anneleriimm inşallah en kısa zamanda sağlıcakla kavusuruz yavrularımızaa zaten halihazırda doğuran annelerimde bi ömür bebişleriyle mutlu olsunlar inşallah
Bende de tam tersi. Sadece dogum anında o iğneden korkuyorum. Aklıma olmadık şeyler geliyor. Belden uyusturma allah korusun sinire gelir felç olurum falan diye. Gece gece bile aklıma geliyor.öncesi sonrası suan dusunemiyorim tek düşündüğüm o iğne aşaması. Ama deneyimli arkadaşlar da sezeryanin en kolay yani iğne kismi dediler
Bir şeyi merak ediyorum. Mesela acil sezeryana alıyorlar ya o nasıl oluyor? Normalde en az 8 saat açlık ve susuzluk istiyorlar ya. Onu nasıl yapıyorlar sancı oldu acil alınacak mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?